Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitatea internationala :: NATO

<< Previous thread | Next thread >>
SUMMIT NATO = PLIMBAREA CU CALEASCA
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
om simplu
Fri Jan 04 2008, 11:19PM
Registered Member #298

Tot citesc ca

desi nu avem nici o treaba cu UE, suntem in UE.

desi nu avem nici o treaba cu NATO, suntem in NATO.

Noi suntem VARZA la toate capitolele de la educatie la sanatate la agricultura la securitate la JAI, la TOT, tara e in grija iresponsabila a unei PENALOCRATII unice in istoria europeana.... si TOATA floarea cea vestita a NATO vine la Bucuresti sa dea un gir de mare respect si incredere....

.... aduceti bre si caleasca sa-l plimbati de tariceanu si olteanu si orban si norica, ca restu' de tara nu se pune, fotografia conteaza.

LINK

pai cum adica bre, in Aprilie , de cind e articolul, lucrurile s-au agravat, si ei tot vin ....?!!!

.... vom monitoriza evolutia ....

ce cauta astia acilea bre ?

n-are NATO tari serioase ? ....

..... sau nu stiu ei despre ce e vorba ?

I shall INFORM you, Dear Mr. President !

[ Edited Fri Jan 04 2008, 11:32PM ]
Back to top
om simplu
Sat Jan 05 2008, 12:07AM
Registered Member #298

LINK

Ca cum ziceam : vine TOATA floarea cea vestita a intregului Apus.

Domnilor Presedinti, lasati-va mintea acasa, ca la noi se fura proprietate intelectuala si ORDA e in concediu medical, si alte institutii cum ar fi JAIul nu raspunde de NIMIC (except Bulgaru's safety).

Veniti cu capu' gol, si plecati cum ati venit...e mult mai bine pentru Domniile Voastre.

You don't have to trust me .... now, but as we move along towards the SUMMIT, you will understand better the scope of my advice :

Leave your brains home !

We can do without it !

YOU CAN NOT !
Back to top
matusa tamara
Sat Jan 05 2008, 12:10AM
Registered Member #729

Omule bun, avem mare treaba cu UE si vom avea din ce in ce mai multa. Ai vazut cata vanzare fac magazinele in Romania?? Zici ca sunt produse romanesti pe raft? Nu, scrie doar in romaneste pe eticheta, in spatele majoritatii firmelor care produc la noi stau concerne din UE carora trebuie sa le asiguram conditii optime de dezvoltare.
Cate fabrici 100% romanesti cunosti?? Nu firme din acelea cu 10 ametiti care fac pe curierii prin oras pe motoscutere sau livreaza pizza. Fabrici cu mii de angajati. Niciuna ca le-a luat UE si a trebuit sa le asiguram conditii, de pret, stergerea datoriilor etc.Pe care nu le-a luat UE le-au distrus romanasii nostri tot impinsi de la spate, de cine? de UE. Sa moara concurenta.
Ce treaba avem cu NATO??? Buna intrebare. Asa cum stim ca nu iese fum fara foc...."e ceva putred in Danemarca".Vedem fumul dar nu vedem focul. Ati vazut ultimele reactii ale Rusiei cu privire la scutul antiracheta? Nu vi se pare ciudat ca scutu asta se apropie tot mai mult de iubita noastra tovarasa? Romania ofera un potential strategic aproape nelimitat prin pozitia pe care o ocupa in Balcani si nu numai.Eu zic ca suntem un punct de luat in calcul pe harta NATO. Macar sa avem oameni isteti sa profite de asta, din pacate. Pana acum, am tot dat pe degeaba si economie, si educatie si agricultura si sanatate si armata si securitate, poate se trezeste cineva mai istet sa ceara acum si plata (pentru tara, nu pentru el).
Back to top
Altair
Sat Jan 05 2008, 02:22AM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

matusa iti garantez ca sunt destule companii cu capital 100% romanesc privat si care au mult peste 1000 de angajati.nu suntem chiar un popor de cretini irecuperabili.Ne lipseste putin bun simt,civilizatie si decenta.Si poate ceva cojones....
De ce suntem in NATO si UE cred ca stiu si copiii de la gradinita.
Back to top
om simplu
Sat Jan 05 2008, 01:18PM
Registered Member #298

Altair>"nu suntem chiar un popor de cretini irecuperabili"

Corect ! Tocmai asta e problema : Cum am ajuns sa fim reprezentati de exact ceea ce nu ne reprezinta - prostie crasa a la Cioroianu, Remes, Chiuariu, etc.

De ce suntem in NATO si UE stiu si copiii de la gradinita, ce cautam noi in aceste structuri se pare ca nu stie nimeni !

Noi nu stim de ce trebuie sa schimbam "traditia" de lupta impotriva tuturor si sa ne "dam" pe mina unor capitalisti.

Ei nu inteleg, de ce cind noi ne angajam sa facem intr-un fel, ajungem mereu sa facem invers.

Si uite asa cum ne vedeti, din an in an tot mergem inapoi in loc sa mergem inainte - vorba colonelului : directia e buna, sensul e gresit !

Prapastia devinde din ce in ce mai mare, dialogul de surzi din ce in ce mai frustrant, bunavointa se transforma in lehamite, perspectivele optimiste in fundaturi intunecate.

Astfel de SUMMITuri sunt pregatite cu citiva ani in avans, locatia geografica (mai mult geo politica) si mesajele care urmeaza a fi transmise sunt alese cu un scop foarte bine definit.

Un astfel de eveniment reprezinta un TOT, din care fiecare element este exstrem de important, mesaj, participanti, moment, locatie si nu in ultimul rind situatia politica si economica a tarii gazda.

Ori situatia politica a tarii gazda asa cum arata ea acum trei patru ani, cind acest SUMMIT a fost gindit pentru prima oara, sau mai bine zis, perspectivele de dezvoltare economico-politica in intervalul scurs pina in Aprilie 2008, urmau sa arate cu totul altfel decit arata ele astazi.

Romania tine topul tarilor corupte
JAIul este in regres (unde oare mai poate regresa ?)
Europa ne tot da in judecata
Noi tot dam bani la bugetul EU
Noi tot nu lam nici un ban de la EU
Ei se fac ca nu vad tot ce e de vazut
Noua nu ne pasa daca vad sau nu, o tinem pe a noastra

Daca nu ar fi cadrele militare care ne reprezinta cu profesionalism, cinste si eroism tara alaturi de partenerii nostri din NATO si nu numai, nu am mai avea de defilat decit cu niste impostori care conduc vremelnic tara.

Am ajuns sa putem fi Romani adevarati numai daca plecam din tara, ba la razboi, ba la munca, pentru a putea fi apreciati pentru ceea ce suntem de fapt : oameni inteligenti si demni, nu sclavii unui Orban, Tariceanu, Grumaz, si a mai stiu eu cui ....

Oricum, daca o tinem inca citiva ani asa vom ajunge un popor "de sarbatori", adica vom veni in tara doar de sarbatori, cind pleaca in vacanta administratorii desfiintarii noastre.

Este momentul ca cei care reprezinta intr-adevar valorile reale ale acestui popor sa fie promovati cu aceasta ocazie:

Militarii, care si-au riscat si isi risca in continuare viata pentru ca Romania sa fie recunoscuta ca aliat demn si egal al celor care apara valorile civilizatiei careia dorim sa-i apartinem.

De ce fapte de curaj si eroism ale militarilor nostri sunt tratate cu atit de multa "discretie", in timp ce toate nemerniciile facute de niste inbuibati sunt expuse pina la saturatie ?

Capsunarii, care de ani de zile, departe de casa muncesc cinstit si trimit zeci de miliarde in tara, construind economii intregi in Sapnia si Italia.

De ce acestia sunt tratati "de sus" de niste guvernanti care se imbogatesc in fiecare zi furind si din munca acestor Romani, goniti de acasa ?

Daca nu erau Militarii si Capsunarii, ce motive ar fi mai avut NATO sa faca SUMMIT la Bucuresti ?

S-o letimizeze pe Norica, sa-i dea suport lui Tariceanu, sa se minuneze de virulenta cu care Olteanu "da" in Taubman, sau sa invete din lectiile pe care Chiuariu le preda Europei ?

Meritul acestui eveniment va fi ca intodeauna asumat de catre saltimbacii de serviciu : Tariceanu va zimbi condescendent, Norica se va uita peste ochelari, si in general Olteanu va critica "constructiv" renuntarea la valorile promovate de bunica-sa si Plesita.

Ce ciudat, am ajuns sa fim apreciati doar pentru ceea ce facem inafara tarii, de ce oare ?

Eu cred ca acasa ne este inca FRICA sa ridicam glasul impotriva celor care au distrus timp de 18 ani tara, invocind patritotism si exploatind frica temenic exersata zeci de ani de tortionarii militiei si partidului.

Nu pentru ei SUMMITul va fi organizat la Bucuresti, ci pentru noi toti "ceilalti", si in primul rind pentru MILITARII si CAPSUNARII nostri.

Dear Mr. President,

We welcome your presence in our country and apreciate your intention to visit it.

You will came to understand the resons for which we love very much our country and are very proud of it.

However You will not understand why so many of us are eager to emigrate from such a blessed place.

The country and its people are truly blessed, but the comunist curse and its aftermath are still very much present in our lives.

When I say OUR, I mean YOURS too.

...... to be continued
Back to top
matusa tamara
Sat Jan 05 2008, 02:07PM
Registered Member #729

Altair nu am afirmat ca suntem un popor de cretini insa iti GARANTEZ ca 75% din populatia Romaniei habar nu au ce e aia UE si NATO si aici nu e vorba de cei care intra pe acest site.
Ai intebat-o pe bunica-ta ce inseamna UE? Eu am intrebat-o si am ramas surprinsa de raspuns. Asta e primul exemplu care mi-a venit acum in cap, insa 90% din populatia de la sate nu stie nimic de NATO si UE, stiu doar ca nu mai pot sa taie poarcu de Craciun ca pana acum si atat. CAt din populatia Romaniei traieste la tara? CAt din populatia oraselor stie despre UE? Ai intrebat un om simplu ce inseamna UE? Stie putin mai mult decat cel de la tara,si sincer sa fiu poate nici noi nu stim adevarata esenta a acestei integrari. Poate vedem doar varful icebergului.
Integrarea in UE a Romaniei s-a facut intr-o dezinformare totala, ni s-a spus doar partea frumoasa a lucrurilor restu, negura si fum, ceata totala Tare mi-e teama ca nici conducatorii tarii nu stiu mai multe si cand vor afla nici nu-i mai intereseaza ca oricum copii lor sunt aranjati iar costurile, tot fraierii le vor plati. Ai cumva impresia ca fondurile nerambursabile pe care NU suntem in stare nici sa le cheltuim sunt "chiar atat de nerambursabile"? Sunt la fel de nerambursabile ca si ajutoarele primite in 89 pe care le-am platit cu economia tarii si cu un sistem de securitate extraordinar la acea vreme (aici nu ma refer la cei care-l pazeau pe Ceausescu ci la adevaratii ofiteri de informatii care si-au slujit tara inr-adevar si armata romana care, nu stiu daca a fost chiar atat de neperformanta pe cat se spunea). Am dat totul pe niste zdrente.
Asa ca domnilor eu nu mai sunt convinsa ca as stii foarte bine ce inseamna integrarea. Sistemul are un grad de entropie pe care nu-l poate calcula nimeni si Doamne fereste sa intalnim icebergul ca Titanicul ca nu se stie ce va iesi. (Din cate stiu si Titanicul era indestructibil si la prima cursa ...Poc).
Eu zic totusi sa fim optimisti, mai sunt oameni de valoare care ne pot reprezenta cu cinste, fiti convinsi ca pe aia nu-i vedeti pe sticla la tv si nici in rulote la Roma.Romania are resurse nebanuite,aistia din UE si NATO s-ar putea sa nu stie asta. Insa nu ne putem ridica fara sa ne schimbam optica, fara sa muncim din greu. Poate e bine sa luam putin si din ce este bun din UE si sa ne uitam putin si la altii, fara munca cinstita si buna organizare nu putem face nimic oriunde am fi, inclusiv in UE
Back to top
dorobant
Sat Jan 05 2008, 02:34PM

Registered Member #457

Doamnelor, domnilor, la acest summit NATO, caleshtile este omologate NATO ? Ca daca nu este omologate, trebuie sa le omologam !
Mie personal imi este mila de acum de amaratul de slujbash al MIRA, politist si jandarm care va sta pe ulita si in tura de 24/0 !
Back to top
Sailor
Sat Jan 05 2008, 05:30PM
Sailor
Registered Member #500

Ca de fiecare data jandarmii se vor stradui sa isi faca cat mai bine misiunile incredintate cu ocazia acestui Summit.
Back to top
ex-ad
Sat Jan 05 2008, 10:35PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

toti isi vor face bine treaba, fara indoiala! dar io miros de pe-acum o serie de gafe zdravene din partea unora... sper sa ma insel...
Back to top
Altair
Sat Jan 05 2008, 10:38PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Multumim Marilu.Eu cel putin, ma simt mult mai bine acum.
dorobant> pt unii politisti turele de 24 de ore e program normal.dar si mie mi-e mila de cei care nu sunt obisnuiti cu ele.
om simplu> am impresia ca in Nasul se zicea ca puterea adevarata trebuie luata,ea nu poate fi primita.asa ca degeaba asteptam sa ii promoveze cineva(aia rai) pe cei buni.trebuie sa dea coate si sa cucereasca piscul.
matusa> iti spun direct ceea ce am crezut ca se subintelege: nu ne spui nimic nou.cunoastem placa.daca ai solutii sunt in prima banca.asa pot sa ma uit linistit la realitatea,ca si aia nu fac altceva decat sa puna la colt si sa urecheze pe unu sau altu,da nu propun nicio rezolvare.avem nevoie de solutii nu de critici.
Celor 9000 care participa la summit le urez multa bafta si sper ca sunt pregatiti pt ce urmeaza,indiferent daca sunt de la mira,sri,spp,map.
Back to top
Sailor
Sat Jan 05 2008, 10:56PM
Sailor
Registered Member #500

Nu trebuie sa fii ironic Altair.
Back to top
Sofast
Sun Jan 06 2008, 12:15PM
Registered Member #789

Altair, nu stiu ce te face sa crezi, ca doar politistii sunt obijnuiti cu turele de 24 h, nu crezi ca ai uitat cam repede misiunile executate in comun de Jandarmerie si Politie.Oare nu putem lasa deoparte rautatile,
Back to top
Sailor
Sun Jan 06 2008, 09:04PM
Sailor
Registered Member #500

Altair i-a luat locul lui admin-cnsas, el nu are nimic cu jandarmii dar nu scapa nici o ocazie in ai denigra.

[ Edited Mon Jan 07 2008, 10:02PM ]
Back to top
om simplu
Sun Jan 06 2008, 10:01PM
Registered Member #298

Altair : "om simplu> am impresia ca in Nasul se zicea ca puterea adevarata trebuie luata,ea nu poate fi primita.asa ca degeaba asteptam sa ii promoveze cineva(aia rai) pe cei buni.trebuie sa dea coate si sa cucereasca piscul."

Teoretic este corect, atit timp cit exista buni si rai, dar cind nu conteaza, ce mai poti face ?

NATO si UE se pare ca doresc sa protejeze o orinduiala feudalo-penala in Romanaia, pentru motive numai de ei stiute.

Romania se pare ca nu se sinchiseste de mizilicuri cum ar fi stat de drept, lege, si alte democratii d'astea.

Daca exista criterii poti face distinctii, daca nu exista ce mai poti face ?

Plimbarea cu caleasca este legitimizarea internationala, la cel mai inalt nivel, a refuzului Romaniei de a incerca sa depaseasca mostenirea unui regim ilegitim si criminal.

Daca toata lumea ne vrea asa, cine suntem noi sa schimbam lumea ?
Back to top
Roxana I
Sun Jan 06 2008, 11:58PM
Registered Member #238

LINK
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF