Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Admitere muzici militare
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Albu Gabriel
Thu Jan 18 2018, 04:45PM
Registered Member #11375

buna ziua...am 16 ani si sunt intr-un liceu de muzica si as dorii sa intru la academia de muzici militare
as dorii sa stiu de ce as avea nevoie si de asemenea in ce fel poate afecta media la purtare si in ce masura ...avand un incident mic la inceputul liceului
de asemenea am incercat si reusit in urmatorii ani sa primesc media maxima pentru a atenua problema

[ Edited Thu Jan 18 2018, 10:05PM ]
Back to top
djebel
Thu Jan 18 2018, 09:21PM
Registered Member #3603

Habar n-am, dar "atmiterea" e admitere. Nu?
Back to top
Albu Gabriel
Thu Jan 18 2018, 10:04PM
Registered Member #11375

Multumesc pentru corectie dar m-ar fii ajutat mai mult un raspuns la problema

Back to top
djebel
Thu Jan 18 2018, 10:54PM
Registered Member #3603

Decât sa pui o întrebare pe un forum , nu mai bine te adresezi Centrului de Instruire pentru Muzici Militare?
Back to top
truepride
Fri Jan 19 2018, 04:03PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Buna ziua,

De aia suntem aici sa dezbatem si sa va ajutam. Totusi o gresala de substanta in titlu ne ajuta la o triere a userilor. Asadar de regula adimiterea intr-o structura a armatei romane are la baza si o testare a capacitatilor de utilizare a limbii romane. Sunt teste eliminatorii.
Nu facem acest lucru din ironie gratuita ci pur si simplu din considerente de timp.
Asadar la orice prim pas catre o cariera militara va sfatuiesc sa va adresati Biroului Informare si Recrutare de pe raza judetului unde domiciliati. In plan secund nu exista Academia de muzici militare. Exista academii militare pentru categorii de forte si exista centre de instructie pentru anumite specialitati militare.
Cu privire la candidati, conditile generale permit inclusiv media 8.00 la purtare.

Eu nu am cont de facebook deci mai departe va descurcati, LINK

Edit: De importanta deosebita, functile pentru muzici sunt de subofiteri de regula deci aveti nevoie de bacalaureat, luat, cu nota mare preferabil.

[ Edited Fri Jan 19 2018, 04:05PM ]
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF