Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Arta guvernarii

<< Previous thread | Next thread >>
PARTIDUL CIVIC MAGHIAR (PCM) !!!
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ronin
Fri Mar 14 2008, 01:04PM
Registered Member #70

Azi, 14/03/2008, avem un nou partid...Partidul Civic Maghiar.
Comentarii ???

PS:MAGYAR TESTVEREK...TI IS MANIPULALVA VAGYTOC AZOKTOL AKIK BEARULTAK...A JEZUITAK. NEZZETEK CSAK A KROACIAI USZTAKOK TORTENELMET. SOK SIKERT !

[ Edited Wed Mar 19 2008, 09:24PM ]
Back to top
ronin
Fri Mar 14 2008, 01:08PM
Registered Member #70

LINK
Back to top
Doru
Fri Mar 14 2008, 01:14PM
doru
Registered Member #14

Salut infiintarea partidului nou creat si doresc infiintarea a cel putin zece partide cu ascendenta maghiara,prietenii stiu de ce...
Back to top
ronin
Fri Mar 14 2008, 01:46PM
Registered Member #70

Nu stiu ce vrei sa zici cu 'ghicitoarea' ta, eu kred ca ne putem astepta la un 'kosovo' romanesc.
Ca SRI-ul (ContraInformatii) a 'binevoit' aparitia unui partid civic maghiar, este cel putin interesant, acum se prea poate ca noi sa fim depasiti de 'maiestria' lor si sa nu ne 'prindem' de ceea ce se urmareste, in realitate.
Propun infiintarea:
- Partidul Civic Tiganesc (Rromi), German, Ucrainean, Rus, Lipovean, Sarbesc, Turcesc, Tatar, Slovac, Albanez, Bulgar, Evreiesc, Italian, Ceh, Croat, Polonez, Grec, Armean, etc

Si de ce nu, un Partid Civic al Homosexualilor si Lesbiencelor !!!
Back to top
Doru
Fri Mar 14 2008, 01:53PM
doru
Registered Member #14

Ronin,electoratul maghiar este stabil si se situaeaza undeva la 6-7 %,imparte 7 la 2 si vezi daca UDMR sau PCM trece pragul de intrare in parlament,nu mai spune la nimeni .
Back to top
Roxana I
Sat Mar 15 2008, 01:52AM
Registered Member #238

Ai dracu ,BOZGORI!
Back to top
ex-ad
Sat Mar 15 2008, 04:06AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

nu cred ca asta e un loc bun pentru manifestari extremiste... si vedeti ca mai exista subiecte pe forum in legatura cu minoritatea maghiara...

pentru ronin si alti visatori ca el - aveti dreptate, fratilor, va fi razboi civil in toata regula, d-ala cu balti de singe, fotbal cu capete taiate, magazine jefuite, urlete si mii de morti... se va face Ungaria mare, americanii vor trimite trupe, chinezii din Colentina se vor simti amenintati si China mama va lansa rachetle nucleare... si vine sfirsitul omenirii... ronin, adapost antiatomic ti-ai facut?
Back to top
ex-ad
Sat Mar 15 2008, 04:52AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

offtopic> intre ideea unui razboi civil (chiar real, presupunind prin absurd) si ideea unui sistem de sanatate falimentar, vad ca preocupa mai mult prima... exceptie limk-ul lui dark pe chatbox, desi televiziunile au dat in repetate rinduri situatia incredibila cu internarea copilului ars, nimeni nu s-a gindit ca merita deschis un topic de discutii pe aceasta tema....

in fiecare zi, bruma de oameni decenti care mai reuseste sa supravietuiasca in aceasta tara e sufocata de jegul, nesimtirea, lenea, aroganta si criminalitatea care colcaie pretutindeni... nu mai e nevoie de razboaie si alte asemenea, deja traim intr-un razboi care se lasa, in fiecare zi, cu citeva milioane de victime... fiindca ce poate fi mai tragic decit sa-ti fie asasinate visele si demnitatea?!...
din pacate, nici istoria si nici profilul nostru psihosociologic nu ne ajuta sa intelegm cit de blestemat de bogati si frumosi sintem noi, romanii...

cit despre unguri, uneori ar fi bine sa privim mai atent si mai lipsit de patima si nationalism... avem ce invata, fie macar si faptul ca au coloana dreapta, ca stiu sa traiasca bine din piatra seaca, dar mai ales ca stiu sa fie solidari... desigur, nu punem aici ungurii romanizati din UDMR, fiindca tocmai pervertirea acestora a dus la formarea PCM...

Back to top
Doru
Sat Mar 15 2008, 02:06PM
doru
Registered Member #14

Confirm cele spuse de ex-ad in legatura cu maghiarii simpli,am calatorit destul de des in ultima perioada in asa zisul HAR-COV,nu am avut nici cea mai mica problema cu maghiarii,ba a fost una mica de comunicare ,am intrebat de o localitate pe un tip destul de tanar care nu stia limba romana,am dat-o in engleza mi-a explicat si go,nu mi s-a umflat vena ca respectivul traia in romanica si nu stia limba romana,aveam probleme mai importante de rezolvat.
Sunt roman de generatii bune ,strabunicul patern originar din Ardeal s-a refugiat in Romania , inainte 1918, datorita problemelor avute cu autoritatile maghiare de atunci.Eu ce ar trebui sa fac ?Sa-i urasc de moarte pe maghiari?Nicidecum.Cine a fost in Ardeal a vazut diferenta de civilizatie fata de restul tarii,ea nu se datoreaza romanilor,ci sasilor si maghiarilor,imi pare rau sa spun asta ca roman.Mergeti in Ungaria si prezentati-va ca fiind roman, nimeni nu se va uita urat .Ceea ce se intampla acum generatiei trecute de prima tinerete,in privinta reactiilor extremiste fata de maghiari este rezultatul nationalismul de doi lei cu care ne=a indoctrinat Ceausescu si apoi V C Tudor,au fost probleme in trecutul apropiat a fost IP ,a fost Trasnea,a fost 1848,ce ar trebui sa o tinem dintr-o batalie in alta? Eu zic ca trebuie sa privim inainte ,nu in trecut.Ex-ad sa-ti traiasca tatal.
Back to top
Altair
Sat Mar 15 2008, 02:19PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Eu zic,ca pentru incpeut,orice cetatean al acestei tari trebuie sa cunoasca limab/limbile oficial/oficiale din constitutie.Deocamdata este vorba de limba romana,asa ca nu pot sa inteleg cum o persoana poate beneficia de cetatenia romana,cata vreme nu cunoaste limba oficiala,si in anumite cazuri spune ca nu este roman.de parca necunoasterea limbii nu ar spune-o deja.
Back to top
ex-ad
Sat Mar 15 2008, 07:49PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

n-am sa inteleg niciodata ce-i doare pe unii de grija altora..... daca un maghiar nu stie limba romana, care-i treaba romanului? in tara asta nu stiu limba romana aia care ne conduc, asa ca ce sa mai vorbim de restul...

explica-mi si mie, altair, sa priceapa neuronu' meu: de ce trebuie sa stie un cetatean roman obisnuit, de etnie maghiara, limba romana (nu vb. aici de cei din administratia publica)? ca nu ma duce capul sa gasesc o explicatie rationala....

doru> multzam, coane!
Back to top
Doru
Sat Mar 15 2008, 08:05PM
doru
Registered Member #14

Deci ,ar trebui sa le ridicam cetatenia romana si sa-i expulzam,pe cei ce nu cunosc limba romana,nu inainte de a-i expropria si asa am rezolva problema cu minoritatea maghiara.Ce facem cu primarul" care este" ? Si el se incadreza in aceasta categorie.
Daca ii obligi sa invete limba romana,mai ales dupa manualele de astazi in care limba romana este tratata ca limba materna,in veci nu o sa invete,noi chiar nu intelegem ca sunt comunitati izolate ,cu preponderenta in mediul rural,unde e posibil sa folosesti limba oficiala o data la ani de zile.
Mi-ar place ca ei sa cunoasca limba romana ,sa mai nu avem probleme de comunicare,dar acest lucru nu se poate face cu forta.
Back to top
Altair
Sun Mar 16 2008, 03:01AM
Registered Member #385

Pt ca in toate tarile civilizate,nu primesti cetatenie daca nu cunosti limba.Pt ca eu sunt roman si daca ajung prin mures nu reusesc sa imi schimb o placuta de frana la masina pt ca nu stiu ungureste,nu reusesc sa ma inteleg cu chelnerul sau cu vanzatoare de la alimentara.Pt ca eu si cand sunt turist prin germania de exemplu,ma chinui sa vorbesc limba lor,macar din respect.Si accpet cu bratele deschise sa fiu numit extremist pt ca am pretentia ca in tara noastra,toti cetatenii care se bucura de drepturile ce decurg din posedarea acestei cetatenii,sa aiba macar obligatia de a cunoaste limba romana.Poate imi explicati si mie cum vine asta,sa fii roman si sa nu cunosti limab.Care sunt celelalte atribute care iti confera statutul de roman?Nu au decat sa isi ia cetatenia maghiara si sa continue sa fie rezidenti in Romania.NU cred ca vor mai deranja pe cineva astfel.Adica sunt roman,dar refuz sa recunosc drapelul,sa cant imnul pe care il urasc,refuz sa cunosc limba,si vreau sa nu fac parte din statul roman.Cum dracu vine asta?
Back to top
Altair
Sun Mar 16 2008, 03:08AM
Registered Member #385

Faptul ca esti cetatean al unui stat presupune drepturi si obligatii.Ei vor doar drepturile,prin care oricum se face o discriminare a majoritatii.Si tot nu sunt satui.Tupeul si nerusinarea sunt caracteristici care sa regasesc la greu in gena poporului maghiar.Impreuna cu aroganta si sentimentul de superioritate.Pana la urma fraier e cel care da nu cel care cere.Deci noi romanii am fost,suntem si vom fi fraierii lor.in tara noastra,pe pamantul nostru suntem sclavii lor.
Back to top
ex-ad
Sun Mar 16 2008, 12:27PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

1. a primi o cetatenie undeva inseamna a fi imigrant... nu e cazul maghiarilor de la noi.
2. nu vorbim de oameni din serviciile publice, fiindca pina si in HarCov toti care lucreaza in servicii si administratia publica stiu limba romana. Da o fuga pina acolo, sa te convingi singur.
3. vorbim nu de romani, ci de cetateni romani de etnie maghiara. Accepta diferenta, macar si pentru faptul ca este formulare oficiala.
4. faza cu "discriminarea majoritatii" e absolut superba ... nu cred ca vrei comentarii asupra expresiei....
5. toate referirile tale la chestia cu refuzul de a recunoaste limba, drapel, imn etc. vizeaza extremistii maghiari. Daca vrei sa vorbim de extremism, hai sa vorbim de Vadim si PRM, de noua dreapta, de tinarul maghiar batut ieri din senin, chiar si de ultimul tau post cu sclavii si fraierii....la fel ca si in cazul Tg. Mures, primii care au atacat au fost romanii. Sa fie oare faptul ca politica agresiva, violenta si crunta de romanizare, nationalist-ceausista, inca produce reactii? Mai mult decit atit, uita-te nu numai la noi, ci si in alte state, cine sint cei care sustin si promoveaza tezele nationaliste si pseudopatriotismul de taraba...

In cazul in care vrei o discutie serioasa pe tema, nu sabloane si stereotipii din care rezulta ca habar n-ai ce vorbesti, habar n-ai cum e in tarile democratice in ceea ce priveste drepturile minoritatilor etnice, din care rezulta ca te agiti pentru un subiect care nici macar nu te afecteaza (spre deosebire de aroganta zilnica a romanilor guvernati si afaceristi de care te izbesti zilnic si care vad ca nu te deranjeaza), atunci sint dispusa s-o avem...

Intre timp, poate imi poti da un exemplu de constitutie democratica in care se predeve OBLIGATIVITATEA cunoasterii limbii oficiale... poate nu cunosc io bine sisteme constitutionale...

altair, nu faci decit sa dai apa la moara celor care inventeaza sau chiar incearca sa genereze conflicte si tensiuni etnice doar pentru a abate atentia de la adevaratele si gravele probleme ale tarii... mai plimba-te si tu un pic prin Ardeal si vezi realitatea (aia generala, nu intimplari izolate si punctuale) si, in cazul in care mai gasesti ceva unguri care n-au fost destul de destepti s-o taie in Ungaria, sa ne povestesti cum a fost...

Ar fi minunata, sublima si desavirsita o tara fara maghiari, fara sasi, fara lipoveni, fara armeni etc., doar noi, romanii si tiganii, fericiti si in orgasmica armonie sociala.... Eh, desigur, tara ar arata toata ca-n Oltenia si ca-n Moldova de sud, dar ce mai conteaza! Traiasca romanii liberi!

Ps - avind in vedere ca provin din familie mixta romana-maghiara, iti promit ca o sa depun eforturi serioase sa ma duc jumatate de zi sa activez la Noua Dreapta, iar cealalta jumatate de zi La Partidul Civic Maghiar.... din pacate, n-o sa mai am timp sa activez si la Partida Romilor, dar o sa ma ierte toti guvernantii nostri de ieri si de azi...

pps - recisteste si posturile mai vechi pe aceasta tema... poate te mai dumiresti cum e cu echilibrul si normalitatea in ceea ce priveste minoritatile, oricare ar fi ele.

Asa grait-a Zarathustra ...

[ Edited Sun Mar 16 2008, 12:57PM ]
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF