Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Zona crepusculara

<< Previous thread | Next thread >>
Masoneria
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
justme
Sun Sep 13 2009, 01:03AM

Registered Member #2073

Francmasoneria română şi-a retras sprijinul acordat Guvernului şi Preşedinţiei
Sambata, 12 Septembrie 2009 18:08

Francmasoneria română îşi retrage sprijinul acordat actualei puteri. Membrii Marii Loji Naţionale a României susţin că de azi vor promova doar valorile, interesele naţionale şi libertăţile românilor.

Deşi în urmă cu opt ani, susţin francmasonii, s-au alăturat instituţiilor statului pentru a lupta împotriva corupţiei, au observat că de fapt, hoţia şi haosul s-au instaurat în aceste instituţii. Declaraţia a fost făcută azi de Viorel Danacu, Marele Maestru al Marii Loji Naţionale a României, la ceremonia de deschidere a noului an masonic, la care au participat toţi fraţii acestui rit.

Tot azi, francmasonii au inaugurat un nou templu ridicat în memoria lui Nicu Filip, primul conducător al masonilor dupa 1989.

Sursa: Realitatea.net LINK

REALITATEA.NET - Francmasoneria română şi-a retras sprijinul acordat Guvernului şi Preşedinţiei
Back to top
DESTEPTUL
Thu Nov 12 2009, 12:08PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Sa nu confundam Masoneria cu UN SINGUR venerabil peste 50-60 de frati. sa nu judecam simplist si sa nu fim confuzi.
Si ca sa va dati seama cat de bine informati sunt domnii de la Realitatea...iata un mic amanunt: dl Danacu, nu este MM al Marii Loji Nationale din Romania ci MM al Marii Loji Nationale a Romaniei. Poate sesizati diferenta intre venerabilul Chirovici si MM Danacu.
Toate cele bune!

[ Edited Thu Nov 12 2009, 12:13PM ]
Back to top
0050
Tue Nov 16 2010, 06:57PM
Registered Member #1997

"Radu Bălănescu, succesorul lui Chirovici la şefia masoneriei
Autor: Ionuţ Stănescu

Medicul pediatru Radu Bălănescu este, de ieri, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România (MLNR). Bălănescu, director medical al Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Capitală, va deţine această funcţie timp de trei ani.

Sursa: AGERPRESEl îi urmează lui Eugen Ovidiu Chirovici, care a condus MLNR timp de şapte ani. Pe parcursul ultimilor patru ani din mandatul lui Chirovici, Bălănescu a fost Pro Mare Maestru al MLNR, poziţie imediat următoare aceleia de Mare Maestru în mandatul lui Chirovici.

Bălănescu provine din loja bucureşteană "Dale Woodward" şi a devenit Mare Maestru al MLNR învingându-l pe diplomatul Mircea Gheordunescu, după un al doilea tur de scrutin, cu 533 de voturi la 412 voturi.

Gheordunescu a pierdut alegerile deşi, potrivit surselor EVZ, a beneficiat de susţinerea Marelui Maestru în funcţie, Eugen Ovidiu Chirovici. Gheordunescu a fost consulul României la Milano între 2002 şi 2007, şi adjunct al Serviciului Român de Informaţii între 1997 şi 2001.

Potrivit aceloraşi surse, noul Mare Maestru al MLNR, Radu Bălănescu, a fost susţinut în alegeri de Corneliu Vişoianu, Pro Mare Maestru al MLNR. După scrutinul de ieri, Vișoianu a devenit Mare Maestru Adjunct - poziție înființată ieri în ordin.
Funcția de Mare Maestru Adjunct se regăsește în constituția altor obediențe din lume și îi conferă lui Vișoianu a doua poziție în ierarhia MLNR. Potrivit cutumelor masonice, în anumite țări, Marele Maestru Adjunct îi urmează Marelui Maestru la conducerea ordinului după ce acestuia din urmă îi expiră mandatul.

Mandatul de Mare Maestru al MLNR are o durată de trei ani, potrivit actualei constituţii a MLNR. Cel de-al doilea mandat al lui Chirovici s-a întins pe patru ani, după ce masonii au decis să-l extindă, cu un an, pentru a evita suprapunerea alegerilor de la vârful MLNR cu alegerile prezidenţiale care au avut loc în 2009.

Contactat de EVZ, Radu Bălănescu a spus: „Nu dau declarații prin telefon. Vă rog să nu vă supărați!”.

MLNR este cea mai mare obedienţă (mare lojă) masonică din România, având circa 8.000 de membri, adunaţi în aproximativ 330 de loji. MLNR este singura mare lojă din România recunoscută de Marea Lojă Unită a Angliei – considerată cea mai importantă obedienţă regulară din lume. Anglia este țara de origine a masoneriei, aici fiind consemnată apariția primei mari loji masonice, în 1717 - mare lojă născută prin alăturarea a patru loji regulare.

ACTUALIZAT: Potrivit surselor EVZ, ieri, au fost schimbați și toţi marii demnitari ai MLNR. Printre alții, noul Mare Secretar al MLNR este Cătălin Tohăneanu (în locul lui Dan Tănăsie), noul Mare Orator al MLNR este Remus Borza (în locul lui Ovidiu Galeș), iar noul Mare Trezorier al MLNR este Vasile Pușcariuc (în locul lui Radu Deac).

În cadrul aceleiaşi solemnităţi, Eugen Ovidiu Chirovici a primit titlul de Mare Maestru de Onoare ad vitam, adică Mare Maestru de Onoare pe viață, iar învinsul alegerilor, Mircea Gheordunescu, a primit titlul de Mare Maestru de Onoare, distincție pe care o va purta pe parcursul actualului mandat al lui Bălănescu.
Conventul pentru alegerea noului șef al MLNR a fost organizat în sala Al. I. Cuza de la Palatul Parlamentului."

Back to top
DESTEPTUL
Wed Mar 23 2011, 09:24PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Cu mai multa vreme in urma cautam pe internet diferite informatii despre Masonerie. Am gasit foarte multe informatii, care mai de care mai interesante, ciudate, controversate, ambigue... La un moment dat am realizat ca exista o Mare Loja cu mai multi „parinti si copii” care revendicau paternitatea Lojei insa toti acuzau cealalta tabara de aceleasi practici. In fapt se punea problema, cine este adevaratul Mare Maestru al acestei Mari Loji si cine sunt cei in drept sa foloseasca numele acestei Obediente. Am intrebat in stanga in dreapta si am aflat ca exista un proces pe rol in acest sens. Am citit intre timp o serie de comunicate de presa ale ambelor grupari si pana la urma am decis sa ma informez la Tribunalul Municipiului Bucuresti, cum stau lucrurile. Surpriza cea mare a venit in momentul in care am descoperit ca cei care strigau foarte tare „Hotii” erau chiar ei hotii, pentru ca existau niste procese din care rezulta FOARTE CLAR ca gruparea A. Szakvary, Manecan, Trofin, Manu, Anghel...sunt conform hotararilor Justitiei Romane, exclusi din MLNUR, ei nefacand altceva decat sa improaste cu noroi si sa acuze de exact acele lucruri de care se faceau VINOVATI. Adica e vorba de utilizarea fara drept, a titulaturii de MLNUR. Macar acum stiu si eu o frantura din aceasta istorie incalcita. Ma bucur ca am reusit sa descalcesc aceasta poveste, asa pentru cultura mea generala si mai spun in incheiere, spre lamurire definitiva, ca singurii care au voie sa utilizeze titulatura de MLNUR sunt domnii Constantin Bartolomeu Savoiu si cei ce ii stau in jur, in frunte cu dl Horia Nestorescu Balcesti. Ce am mai observat este faptul ca domnii A. Szakvary, Manecan, Trofin, Manu, Anghel...sunt foarte abili in a raspandi tot felul de zvonuri si comunicate false, inventeaza, panicheaza...doar pentru a improsca cu noroi in cei care i-au exclus definitiv din Obedienta mentionata. De aceea, acum imi vine in minte sa va atasez ca sa cititi comunicatul celor indreptatiti in acest sens sa comunice ceva in numele MLNUR.

PS:Va atasez si siteul celor indreptatiti conform Justitie Romane, sa foloseasca numele MLNUR
LINK
Victorie totala!

Dreptatea si lumina adevarului au triumfat!
Manecan, Trofin, Manu si Anghel complet si definitiv exclusi prin decizie de justitie!
Bartolomeu Constantin Savoiu
confirmat ca Mare Maestru al Marii Loji Nationale Unite din Romania
si confirmata fuziunea acesteia cu
Marea Loja Nationala Romana 1880

Judecatoria sectorului 4 Bucuresti a luat in discutie 2 dosare privind plangeri ale grupului exclus (7834/4/2008 si 21.696/4/2010).

Dosare pe rolul Judecatoriei Sectorului 4 Bucuresti:
• 1. Dosar nr. 7834/4/2008 având drept obiect înscrierea modificarilor la actele constitutive ale Asociatiei MLNUR, intervenite prin Decretele Marelui Maestru nr. 1 - 10/2008, ratificate în unanimitate prin Conventul - Adunarea Generala din 18 octombrie 2008, decrete prin care s-a decis:
a. Schimbarea sediului Asocia?iei în Bucuresti, str. Matei Basarab;
b. Excluderea urmatorilor membrii: Szakvary, Manecan, Trofin, Manu, Anghel
c. Componenta Consiliului Director.
• 2. Dosar nr. 21.696/4/2010 având drept obiect înscrierea modificarilor la actele constitutive ale Asociatiei MLNUR, intervenite prin Procesul verbal al Adunarii generale a membrilor din data de 5 noiembrie 2010, prin care a fost ratificat Proiectul de fuziune dintre Asociatia Marea Loja Nationala Unita din România si Marea Loja Nationala Româna - Fondata "1880".

La termenul de judecata din data de 16 martie 2011, Instanta a decis conexarea Dosarului nr. 21.696/4/2010 la Dosarul nr. 7834/4/2008 si, ramânând în pronuntare, a hotarât admiterea cererilor astfel cum au fost formulate, si înscrierea modificarilor la actele constitutive ale asociartiei, astfel cum acestea au fost adoptate prin Decretele nr. 1 - 10/2008, Procesul verbal al adun?rii generale din 18.10.2008 ?i Procesul verbal al adunarii generale din 5 noiembrie 2010.

Reamintim ca pe 21 mai 2010, Tribunalul Municipiului Bucuresti, prin decizie definitiva si irevocabila, a confirmat excluderea definitiva a acestei clici din Marea Loja Nationala Unita din Romania.
Prin decizia din 16 martie, se confirma ca cele 2 dosare care ramaneau de judecat privind schimbarea sediului si numirea Marelui Maestru pot fi judecate impreuna.

Prin Decizia din 17 martie 2011, se confirma definitiv:
• 1. Sediul Marii Loji Nationale Unite din Romania este in str. Matei Basarab nr. 108;
• 2. Decretele emise de Marele Maestru Bartolomeu Constantin Savoiu 1-10/2008 sunt confirmate, excluderea celor 5 indivizi fiind irevocabila;
• 3. Inscrierea care Mare Maestru al Marii Loji Nationale Unite din Romania a Gen. Bartolomeu Constantin SAVOIU;
• 4. Deciziile unanime ale Conventului Extraordinar din 5 noiembrie 2010, prin care Marea Loja Nationala Unita din Romania fuzioneaza cu Marea Loja Nationala Romana "1880", a carei Mare Maestru a fost reales Bartolomeu Constantin SAVOIU.

Dupa 2 ani si jumatate de proceduri judiciare, dreptatea a triumfat complet. Singurul Mare Maestru al Marii Loji Nationale Unite din Romania a fost confirmat Gen. (r) Bartolomeu Constantin SAVOIU. E confirmata excluderea grupului Szakvary, Manecan, Trofin, Manu si Anghel, fuziunea Marii Loji Nationale Unite din Romania cu o noua Obedienta, continuatoare a traditiei din 1880, Marea Loja Nationala Romana "1880".

Grupul infam care a terfelit onoarea si morala Masoneriei Romane si care, din 1997, a provocat numai disensiune si ura, manipulat de Szakvary si Niculescu, a fost complet exclus din Obedienta pe care o acaparase timp de 13 ani.

Îi chemam pe toti Fratii de buna credinta sa se uneasca in serviciul si in folosul României, in serviciul moralei, dreptatii si cinstei!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Marea Loja Nationala Romana "1880”
LINK

[ Edited Wed Mar 30 2011, 12:49PM ]
Back to top
DESTEPTUL
Wed Mar 30 2011, 12:55PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Si acum pentru ca s'a facut mult caz si au suspinat destui si pe aici cand au vizionat materialul cu Leo Zagami(nu, nu e ala de la Strehaia), iar eu am facut de atunci o remarca asupra debilitatii mintale pe care o afiseaza "il fenomeno", iata ca fac update-uri la cele stiute de domniile voastre la vremea aceea si va spun ca nea' Leo, este iar "in bransa" celor demonizati de el,nu i-a iesit nici planul de a crea o noua religie matrixismul...auzi tu..de la Matrix, despartit de sotie care l-a lasat cu ochii in soare si i-a luat si copilul. De asemeni a pierdut si spijinul consistent al socrului. Daca vreti sa cititi mai multe, iata una din adrese LINK
Altadata, nu va repeziti cu dinti'n gard ca nu e bine. Sa aveti o zi minunata.
Back to top
0050
Tue Jun 28 2011, 12:44AM
Registered Member #1997

MASONII:Cand masoneria va fi asezata, Romania va castiga!

Prezent la deschiderea anului masonic, care a avut loc la Sibiu, Marele Maestru al Marii Loji Nationale, Tudorel Nitulescu, a declarat, la sfarsitul saptamanii ca, in momentul in care masoneria romaneasca va ocupa locuri importante in conducerea statului, atunci Romania o va duce bine.

"In ziua in care masoneria va fi bine asezata, Romania va avea numai de castigat", a declarat Marele Maestru al, Tudorel Nitulescu.

Totodata, acesta a hotarat sa apara in public din cauza anumitor acuze de ocultism in cadrul masoneriei.

"A fost deschiderea anului masonic. Personal am decis ca, o perioada de timp, probabil vreo sase luni, sa apar public pentru ca se spun atat de multe lucruri si cele mai multe sunt neadevarate, incat este momentul sa apari public si sa raspunzi la aceste lucruri pentru a lamuri lumea. Numai ignoranta poate sa duca la lucruri mai putin adevarate, la greseli care se fac. Se fac afirmatii despre lucruri mistice care se fac in masonerie, nu exista asa ceva. Masoneria este o societate de elita", a explicat fratele Tudorel Nitulescu.

"Am ales Sibiul datorita calitatii masonilor de aici"

Unul dintre motivele pentru care Sibiul a fost ales pentru deschiderea noului an masonic a fost "calitatea masonilor" de aici.

"Traditia masonica si calitatea masonilor din Sibiu meritau din tot sufletul deschiderea anului masonic la Sibiu", a mai spus Marele Maestru al Marii Loji Nationale.

La deschiderea anului masonic au participat 100 de masoni din toata tara din cei aproape 1.000 de membrii ai Marii Loji Nationale a Romaniei.
LINK
81c8

Mi-ar fi placut daca domnul Nitulescu ar fi detaliat putin despre castigul si avantajele pe care le-ar avea Romania daca dumnealor ar conduce tara...

[ Edited Tue Jun 28 2011, 12:47AM ]
Back to top
bufnita006
Tue Jun 28 2011, 07:12AM
bufnita006
Registered Member #3500

E plin si guvernul de masoni draga 005 numai ca fac parte din grupari divergente,nici macar ei nu sunt uniti...
Si acum niste vorbe de la marele mason care este, a fost si o sa mai fie ...poate...masonul Vanghelie...

Marian Vanghelie: Dacă nu eşti bun, PSD te ejaculează...
Probabil, cea mai MARE GAFĂ COMISĂ DE PRIMARUL DE LA 5. Cum a ajuns VANGHELIE să creadă că organizaţia PSD... TE EJACULEAZĂ

Marian Vanghelie a fost schimbat de la şefia organizaţiei PSD Bucureşti, după ce Victor Ponta a propus conducerii partidului înlocuirea acestuia cu un birou provizoriu de coordonare, condus chiar de preşedintele PSD. Aflaţi aici cum a decurs execuţia lui Vanghelie. Ce i-au reproşat Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Victor Ponta - de la "relaţia" cu Elena Udrea, la alungarea intelectualilor.

Luni seara, prezent într-o emisiune a B1TV, Vanghelie a declarat că: "Eu sunt de 17 ani în partid şi îmi aduc aminte că şi atunci era o problemă. Organizaţia de Bucureşti nu ai cum să o modifici, nu ai ce să-i faci. Nu merge la organizaţia de Bucureşti să fie un pămpălău".

Spre finalul emisiunii, Vanghelie a reuşit să stârnească şi râsul celor prezenţi în platou când a încercat să explice cum te "ejectează" o organizaţie de partid: "Nu poţi să conduci organizaţia de Bucureşti decât dacă poţi şi dacă eşti bun, că altfel te ejaculează. Te ejaculează..., adică... te ejectează".
LINK
Asa ca grija mare draga 005 sa nu te ..ejecteze vreun mason ..

[ Edited Tue Jun 28 2011, 07:39AM ]
Back to top
0050
Tue Jun 28 2011, 12:09PM
Registered Member #1997

Draga Bufnita nu vad nici un motiv pentru care m-ar "ejecta" vreun mason.Eu am pus doar o intrebare civilizata.
Back to top
Boribum
Tue Jun 28 2011, 12:20PM
boribum
Registered Member #2395

005 wrote ...

"In ziua in care masoneria va fi bine asezata, Romania va avea numai de castigat", a declarat Marele Maestru al, Tudorel Nitulescu.

Adica mai dureaza câteva sute de ani... .

Asta este !
Back to top
bufnita006
Tue Jun 28 2011, 06:54PM
bufnita006
Registered Member #3500

EXCLUSIV: Rafuiala masonilor. Razvan Theodorescu iese la lumina – FOTO. Stanculescu si masonii la Jilava – VIDEO

Sursa “A”, care ne-a transmis mai multe informatii despre razboiul subteran dintre diversele grupuri masonice care-si adjudeca Romania, revine. In primul rand cu fotografia de mai sus, din care se detaseaza o chelie binecunoscuta: academicianul Razvan Theodorescu, instalat de Ion Iliescu ca prim presedinte al TVR-FSN in 1989-1990. De altfel, in jurul personajelor protagoniste ale acelor evenimente se invarte si nota remisa acum portalului Ziaristi Online. Este vorba de o informatie privind unul dintre actorii loviturii de stat din decembrie 1989 si al executiei cuplului Ceausescu: generalul cu piciorul in ghips, Victor Atanasie Stanculescu. Aflat acum la Jilava, fostul conspirator pe linia AVO-GRU este vizitat regulat, la “vorbitor”, cu portocale si aparate de filmat, de unul dintre masonii implicati in rafuielile masonice: Lucian Cornescu Ring. In acelasi loc in care il vazusem filmat pe Stanculescu facand apologia masoneriei alaturi de Horia Nestorescu Balcesti, de data aceasta este sarbatorit 1 decembrie impreuna cu Lucian Cornescu Ring (vezi video mai jos). Acesta, la randul lui, pe site-ul sau de “stiri masonice”, aduce in atentie o alta controversa, privindu-l pe “venerabilul” Marcel Shapira, care ii scrie de la Paris in 2005 aducand aminte in PS-ul ravasului sau plin de informatii interesante, faptul ca intr-o carte despre revolutie ar fi aparut ca el ar fi dat ordinul executarii lui Ceausescu. O copilarie. Jocurile au fost mult mai mari. Dar prezentam aici continutul scrisorii, pentru documentare. Atat Ring cat si Sursa “A” considera ca Schapira a fost, de fapt, doar un banal informator al Securitatii, ulterior un sustinator infocat al lui Iliescu. In postarea sa, Ring dezgroapa si un scandal vechi de cinci ani, starnit la vremea respectiva de un articol incisiv al ziaristei Miruna Munteanu, despre care afirma ca a fost trimisa la el de “fratele” Costel Iancu la ordinele lui Schapira. Cu toate acestea, in 2005, cei doi hotarasc sa ingroape scandalul si se vad la Paris unde si filmeaza un material nu lipsit de interes, pe care il prezentam integral mai jos. De la Ring mai aflam si cum ar fi fost “reaprinse luminile” masoneriei in Romania, dupa 1989. Citam:

“In 1990, a venit la mine si s-a facut cunoscut ca frate regretatul Nicu Filip. Mi-a explicat atunci ca avea o loja ascunsa inca din timpul epocii Ceausescu. L-am sunat la telefon pe Schapira si i-am propus sa reincepem sa lucram ca masoni in Romania (in acel timp, functiona la Paris un Suprem Consiliu in exil precum si o Mare Loja). Spre uimirea mea, m-am izbit de un zid, Schapira spunand un “NU” hotarat si explicand ca „acolo sunt numai securisti…”. Am mers mai departe, l-am luat pe Nicu Filip la mine, i-am pus la dispozitie birouri, secretara, sofer masina si i-am dat si o sarcina: cea de a gasi maestri masoni in adormire, de preferinta dintre cei deveniti maestri inante de 1935. In mai putin de doi ani, Nicu a gasit 19 frati cu care „a suflat in taciuni”, este adevarat, cu ajutorul mai multor Mari Loji straine si, in 1993, in luna mai, a fost consacrata M.L.N.R. si Supremul sau Consiliu. Schapira a aflat ca la inceputul lunii mai 1993 trebuia sa vina la Bucuresti reprezentantii Supremului Consiliu Jurisdictiei Sud a S.U.A., in acel caz, Loja N.A.T.O. condusa de un contraamiral si a venit de indata la Bucuresti. Nicu l-a ignorat. Atunci, Schapira, jignit, a convocat la hotelul Bucuresti mai multi frati de el cunoscuti si SI-A TRANSFERAT TOATE PUTERILE. Cele ale sale de Suveran Mare Comandor in mainile lui Amedeo Lazarescu si, in acelasi timp, Marele Maestru in exil si-a transferat si el puterile in mainile lui Vladimir Boanta”

Sursa “A”: Ce face Lucian Cornescu Ring cu Victor Atanasie Stanculescu la Jilava

Pentru a închide paranteza deschisa cu ceva timp în urma, si pentru a urma cursul materialelor prezentate, voi face câteva referiri si completari la ultimul material. În materialul anterior am amintit ca Constantin Bartolomeu Savoiu l-a santajat pe fostul general Stanculescu, propunându-i semnarea unui document pentru a arata apartenenta sa la masonerie, în schimbul ajutorului pentru a parasi arestul din puscarie. Spuneam în acel material ca si Lucian Cornescu Ring a efectuat vizite la Stanculescu la Jilava. Ultima vizita filmata a avut loc pe (sau în jurul datei de) 1 decembrie 2010. Dovada acestui lucru sta în materialul acesta:
Trebuie totusi sa mentionam si relatia, negata acum de Savoiu, dintre Lucian Cornescu Ring si Constantin Barolomeu Savoiu. Cu ceva timp în urma circula faimoasa lista a masonilor din Supremul Consiliu al lui Cornescu Ring, acolo unde se regaseau nume precum Horia Nestorescu-Balcesti, Razvan Theodorescu etc.

Savoiu se autoproclamase Mare Maestru al unei mari loji numite MLNUR, iar Cornescu se autoproclamase Suveran Mare Comandor al unei entitati masonice superioare numite SCR, chiar daca acestia fusesera expulzati din acest doua entitati.

Astazi, cei doi se ataca reciproc, fiecare invocând ce le convine mai mult. Dar sa revenim putin la faimoasa lista. Cine este astazi pe aceasta lista? Voi mentiona doar câteva nume sonore: Radu Vasile (este vorba despre fostul premier al României), Victor Babiuc (fost ministru al Apararii), Eliade Stefanescu, Florin Enaceanu, Manolescu, etc. Voi reveni cu noi informatii.
Pana atunci…

Legenda Foto: Doamna cu parul castaniu din stanga este Gratiela Barla, fosta sotie a lui Cornescu Ring. Persoana de langa ea este Mircea Deaca, fiul “faimosului” (la casa Ceausestilor) pictor Deac (ajuns in Franta, pentru a-si pierde urmele trecutului rosu, si-a schimbat numele in Deaca). In dreapta, inconfundabilul academician Razvan Theodorescu, alaturi de Horia Nestorescu Balcesti. Fotografia a fost realizata la sfarsitul anului trecut, la unul dintre hotelurile centrale din Bucuresti.
LINK
Back to top
Radu89
Sat Nov 19 2011, 10:04AM

Registered Member #918

Protest
Actiuni Mineriade - Proteste

Scris de Viorel Ene
Luni, 14 Noiembrie 2011 10:12

PROTEST ANTI-MASONIC

ASOCIATIA VICTIMELOR MINERIADELOR 1990-1991 DIN ROMANIA (A.V.M.R.)
, cu sediul in str. Batistei nr.11, etaj 1, sector 2, impreuna cu organizatiile patriotice, organizeaza incepand cu data de 02.12.2011 intre orele 10.00 – 20.00, in fata sediului Bancii Nationale Romane (B.N.R.) str. Lipscani protest anti-masonic

CEREM DEMITEREA MASONULUI MUGUR ISARESCU

Presedinte A.V.M.R.
Viorel Ene

Sursa : Asociatia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania avmr.ro LINK
Back to top
ŽELJKO
Tue Jan 17 2012, 10:40PM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

In data de 21 decembrie 2011, Benjamin Fulford a fost invitat in cadrul unei emisiuni de analiza politica la un post TV din Japonia. Cu aceasta ocazie el a dat un ultimatum cabalei satanice criminale.
Back to top
ŽELJKO
Sat Mar 10 2012, 05:06PM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

Masoneria publică primul raport oficial de activitate
Cu toate că vreme de secole activitatea francmasoneriei a fost învăluită în mister, membrii organizaţiei insistă să promoveze imaginea unei activităţi transparente. Cel mai mare grup masonic din Marea Britanie a publicat vinerea aceasta primul raport de activitate oficial, intitulat "Viitorul Francmasoneriei", scrie BBC.

"Încercăm să fim proactiv acum. Este esenţial să îndepărtăm ideile preconcepute din minţile oamenilor", a declarat Nigel Brown, secretarul general al Lojei. Unul dintre lucrurile pe care el a ţinut să le precizeze este acela că că aşa-numitul "salut al masonilor" nu există. A confirmat doar că membrii organizaţiei sunt supuşi unor reguli stricte.

Despre salutul masonilor scria şi Martin Short într-o carte publicată în 1989, "Din interiorul Frăţiei". "Dacă vei face cunoştinţă cu un ofiţer dintr-o funcţie de nivel mediu, vei sesiza că te strânge mai tare între al doilea şi al treilea deget de la mână. Degetul mare îşi schimbă poziţia, iar senzaţia resimţită este precum un şoc electric", scrie Short.

Un alt subiect se referă la ritualurile de iniţiere, care, potrivit lui Brown, nu ar fi atât de bizare pe cât se spune. Astfel, iniţierile ar fi un fel de monologuri alegorice şi dau şansa oamenilor din ”toate categoriile sociale” şansa de a sta în faţa unui public, de a-şi înfrânge frica şi de a-şi face prieteni. ”Oamenii nu asociază buna dispoziţie şi distracţia cu masoneria, dar acest lucru se întâmplă. Este vorba de camaraderie şi despre prietenii care durează o viaţă”, a mai spus el.

Reprezentanţii francmasoneriei spun că oamenii sunt prea puţin informaţi în legătură cu felul în care funcţionează cu adevărat organizaţia.

Cu 6 milioane de membri în toată lumea, dintre care 250.000 sunt din Marea Britanie, francmasoneria este asociată adesea cu sferele puterii. Primul preşedinte american George Washington şi revoluţionarul Benjamin Franklin au fost într-adevăr masoni. Astăzi un număr mare de membri ai Casei Regale sunt masoni, în frunte cu Ducele de Kent, care este Marele Maestru al Lojei Unite a Angliei.

Masonii au reguli interne foarte stricte, iar una dintre ele prevede păstrarea cu sfinţenie a secretelor din interiorul organizaţiei.

O percepţie eronată însă este legată de faptul că organizaţia este una compusă exclusiv din bărbaţi. Nimic mai greşit, spune reprezentantul Lojei. Numai în Marea Britanie sunt înregistrate 20.000 de femei.

Această deschidere a francmasoneriei către publicul larg nu este privită cu ochi buni de prea multă lume. În primul rând, cei din afara organizaţiei nu sunt convinşi de "transparenţa" Lojei atunci când vine vorba de practicile din interiorul organizaţiei, scrie BBC.

În al doilea rând, membrii vechi ai francmasoneriei sunt mai conservatori şi mai fideli regulilor care prevăd păstrarea secretuluib asupra activităţilor din interior. LINK

[ Edited Sat Mar 10 2012, 05:07PM ]
Back to top
Boribum
Sat Mar 10 2012, 06:16PM
boribum
Registered Member #2395

ŽELJKO wrote ...

Nigel Brown, secretarul general al Lojei. Unul dintre lucrurile pe care el a ţinut să le precizeze este acela că că aşa-numitul "salut al masonilor" nu există.

Ia uite-o minciuna !
Back to top
chimistul
Sun Apr 10 2016, 12:46PM
Registered Member #1234

Formația Taxi, alături de alte 33 de persoane, a compus o melodie împotriva Catedralei Mântuirii Neamului

LINK

Cine ne sunt ”smeriții” Clubului 33?

Teodorescu, ăla de la Taxi, capu la cei 33 de ”smeriți” se plânge că a fost tratat agresiv cică, fără blândețe - omu nu suportă ironia, n-are referențial și racord la simțu ridicolului și mai se dă și victimă că tot netul l-a luat la mișto pe el și pe ceilalți agarici din videoclip care pretind că știu ei ce-i place lui Dumnezeu.
I-aș recomanda cu toată blândețea ce mă caracterizează să facă un viitor clip pe tema - ”ce-i place lu Allah”, ori Yehova, dacă tot e tare în bulan și traversat de inspirații mistice despre spațiile mici, mici de tot, și din lemn, pe deasupra.
Părerea mea, dacă tot s-a lansat în Show Gad Bizniz și bunghește atât de bine pe partea asta, să nu se bage doar la monoteism și pe figuri relativ recente, gen Allah, Yehova, Mohamed, Moise, ci să se arunce la mai sus, la alde Zoroastru, Buda, Brahma - nici șintoismul nu-i de lepădat, ăia au o gagică....
Evident, cred că va trebui să-și facă rost din timp de un spațiu cam cât o cutie de chibrituri suedeze, numa bun să le încapă cenușa tuturor celor 33, nu de alta dar ai lu Mahomed nu prea țin la glumă în ultimul timp după câte s-a văzut prin Europa multiculturală.
Pe de altă s-ar putea totuși concentra ca bizniz doar pe șintoism, îl au pe Dani Oțil, lideru neoficial al grupării smerite, cel care declara că se vede vedetă porno la bătrânețe, dedicat pedofiliei, singura vedetă din șhou biz care poartă nădragi cu penis, fiind practic deja un fel de zeu șintoist, ce au o mega sărbătoare ”religioasă”, de adorație a organului sexual masculin
Mi-a scăpat o idee încă mai bună, genialu ăsta de la Taxi poate să dea fuga cu formația sa deja renumită pe mapamond, în față la Vatican și să-i ardă o melodioară zglobie și lu fraieru vetust de Papa care n-are, ca el și cei 33, legătura directă cu Gad, ci abia cu Sf Petru, low level.
Ar fi o bună ocazie să le zică odată în față papistașilor cineva cu c....e și cu p...i desenate pe nădragi că mastodonții lor din piatră nu sunt catedrale ochei și de aici li se trage și deviația accentuată către zona ghei...

Dacă tot veni vorba de sincretism, mai jos în videoclip găsiți și tembelismele ce le propagă Teo Trandafir, un fel de papesă a sincretismului dubios, după ce s-a lăsat de țigănie și manelizare, pe purcoaie de biștari încasați de la cuviosul pușcăriaș Adrian Sârbu...

Masoneii de la noi au manelizat până și masoneria în asemenea hal, de a ajuns orice loja serioasă de afară să se lapede și să-și scuipe în sân cum de aud de fripturiștii noștri. Serios vorbind, iată că la noi a fost posibil ca orice descreierat, afon, incult și evident grandoman să se facă mason pe motiv că așa dă bine și dacă s-au scris cărți și s-au facut filme despre masonerie, el de ce să nu se bage în gașca asta? Adaugati aici și foamea de bani a masonilor cu grad mare, care pentru ochiul taticului lor neoficial au fost atât de lacomi încât au primit specimene precum Vanghelie, Oreste, Geoana și altii asemenea
Ca și concluzie - Lojile de la noi sunt la fel de bune și credibile precum facultatea Spiru Haret sau Poliția din Pitești care dădea permise de conducere pe bandă oricărui țigan analfabet care marca banul....

A și să nu uit masoneii de la noi au arici în buzunare, toată ziulica sunt cu mâna întinsă la banu public și după aia acuză DNA de antisemitism ....
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF