Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
probleme cu dragostea
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
This thread is now closed
Author Post
Timur
Wed Jun 18 2008, 07:40PM
Registered Member #1095

Tocmai am incheiat o relatie de 8 ani(mai bine zis mi-a fost incheiata).Totul bine si frumos pana aseara,bam,am cunoscut un baiat de 3 zile il iubesc,vreau cu el.Problema acestor ani a fost ca multi i-am petrecut la distanta,ne vedeam o luna da o luna nu.Ne facusem planuri ,sperante,ne incuscrisem,parintii erau ok intre ei,cand imi faceam vacanta al ai ei cand isi facea vacanta la ai mei.M-ai aveam doar o jumatate de an de indurat dintr-un total de 6 petrecuti asa intre judete(din cauza facultatii).
Cer un sfat prietenos din partea celor maturi,care au trecut prin asa ceva,cum au reusit,ce posibilitati mai am sa o recuceresc,mai am sanse,sa o las in pace...
Stiu ca exista un izvor de intelepciune pe acest forum,si datorita unui tata la foarte mare distanta, a unei mame la care nu am mai stat din clasa a 2-a si a unei matusi care a suplinit acest gol prin autoritate,dar care a ramas si ea nemaritata,sper sa primesc niste sfaturi care sa-mi limpezeasca gandurile.
Back to top
Mr.Z
Wed Jun 18 2008, 08:56PM
Registered Member #874

Tu vrei sa lasi o relatie de 8 ani pentru un baiat pe care il cunostii de 3 zile?Daca vrei sfaturi intra pe id-ul de msgr zetul!
Back to top
Roxana I
Wed Jun 18 2008, 09:24PM
Registered Member #238

Woooooow,Proiect Semper Fidelis a devenit ,,Matrimoniale Semper Fidelis,,?!
Back to top
1 User said Thank to Roxana I for this Post :
  (11 Sep 2014, 17:07)
8523
Wed Jun 18 2008, 09:29PM
Registered Member #1028

ba padre iti bati joc de sentimentele omului....
IT'S a He not a She.........!
Back to top
Umbra
Thu Jun 19 2008, 05:02PM
Registered Member #201

Dragul meu Timur,
Nu trebuie sa iei de bune ceea ce iti voi spune eu, insa reprezinta, hai sa spunem experiente vazute cu "ochii" mei sau chiar traite de mine.

Este clar ca esti "obligat" sa lupti pentru ea ..... daca o iubesti .... si daca o consideri "sufletul tau pereche".

In primul rind trebuie sa te hotarasti CUM vrei sa lupti - cu onoare sau fara ( ... scopul scuza mijloacele )

Cu onoare .... trebuie sa te concentrezi asupra ei , sa valorifici valorile comune ( ... sun OPT ani ) visele si sperantele comune. Apoi sa evaluezi unde ai gresit , si sa umpli acele goluri.

Lupta fara onoare ( ... si inca o data .... scopul scuza mijoacele - sa nu iti fie rusine ) il iei pe individ ca obiectiv. In mod sigur a gasit la EA un punct vulnerabil , unde a atacat. NICI O FEMEIE NU DA CIOARA DIN MINA PE FAZANUL DUPA GARD IN 3 ZILE. CREDE-MA !
Incearca sa te duci in urma cu 6 luni , vezi evolutia lucrurilor , vezi schema de " atac" a individului si o demontezi , punct cu punct. Apoi desfasori o activitate intensa de culegere a informatiilor in jurul individului. Pleaca de la premiza ca NIMENI NU ESTE PERFECT ! Dupa ce ai toate detaliile , ataci ! Gasesti o prietena "binevoitoare" care ii va arata ca individul de 3 zile este un "nemernic". In tot acest timp , poarta-te cu ea ca un inger , astfel incit SA FACA SINGURA DIFERENTA !

Problema este insa la tine , dupa ..... cind va trebui sa ierti , sa uiti .... si sa .... faci multe compromisuri , unele chiar cu tine insuti , cu mindria ta de barbat. Daca POTI sa le faci , este OK , daca nu ..... las-o in pace !

Pentru asta fa un experiment - gindeste-te ca a facut dragoste un individul ... si i-a placut .... si i-a placut mult ...si a fost si perversa ....si asta este motivul pentru care iti da papucii. Daca se intoarce la tine .... poti sa o ierti ? Daca DA , atunci LUPTA - dupa 8 ani MERITA ! , Daca nu ....NU ! Las-o , este plina Romania de femei frumoase .... insemna ca nu te-a meritat.

Scuze pentru pragmatism .... dar am vazut multe.
Sper ca te-am ajutat.
Back to top
Timur
Thu Jun 19 2008, 07:38PM
Registered Member #1095

Problema e ca m-a mai inselat dupa 3 ani de relatie,cu pretextul ca sant prea rece,cand ma intalneam cu ei ala se lauda cum o mai .... si in ce pozitii si tot felul,ea rosea si eu treceam mai departe.Atunci i-am lasat in pace,ma gandeam ca ea stie ce vrea,e alegerea ei si ca nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca.Dupa ce au avut 5 luni de relatie,ala a inceput sa o bata crunt,era un baiat de origni mai dubioase,mult mai mare decat noi,si s-a reintors la mine.Am fost acuzat ca nu am luptat deloc ptr ea,ca i-am dovedit ca nu o iubesc,si s-a tot explicat ca ceea ce a facut a facut din razbunare.Eu am iertat-o si parca o iubeam mai cu foc,o doream parca mai mult.
Back to top
Timur
Thu Jun 19 2008, 07:42PM
Registered Member #1095

Problema e ca ,si daca il va lasa si pe acest baiat eu tot as fi dispus sa o iert,si sa o iubesc la fel de mult,si m-ar bantui un pic imaginile erotice.... insa as putea trece peste.
Back to top
Timur
Thu Jun 19 2008, 07:50PM
Registered Member #1095

Ea zice ca simte pentru acest baiat,ca ii pare rau pentru mine dar nu are ce face,ca o sa o ia incet,si ca acum e foarte indragostita si se simte in al 9-lea cer cu el,chiar daca nu au ajuns si la problemele mature...de sex e vb.
Eu repet,nu stiu ce sa fac,si cum pot sa il combat pe baiatul,ea zice ca se inteleg de minune,ca au aceleasi pasiuni,le place aceiasi muzica,sant firi asemanatoare,se inteleg din priviri.Si eu ma gandesc cum draku s-au intamplat astea in numai 3 zile(asta fiind a 4-a )
Astept sfaturi urgent
Back to top
Mr.Z
Thu Jun 19 2008, 08:17PM
Registered Member #874

Baaaaaaaaaah lasa-o draqu aia e o tarfa de 2 banii, care merita toata indiferenta ta!!Nu te mai chinui degeaba!!Eu am fost invatat sa iert mereu, dar asa ceva nu iert.Cauta sa te dedici numai munci sau femeilor frumoase!!!
Back to top
Umbra
Fri Jun 20 2008, 01:09PM
Registered Member #201

UIT-O .... daca ce spui tu este adevarat UIT-O !
NU vei reusi sa construiesti nimic in viitor cu aceasta femeie !
In mod sigur se va intoarce la tine ( si eu am avut un astfel de caz ... in viata mea ) INSA te va parasi dupa un timp pentru ALTUL , cu pasiuni comune .... SI asta va continua cit timpu TU vei hotari sa accepti !

Apartine unei anumite catogorii de femei ..... CELE PROASTE !

Nu mai pune botul la explicatii de genul " .... nu ai luptat pentru mine ..." SUNT CLASICE !

Daca ai intrat pe acest site .... inseamna ca esti din bransa ... si stii ce inseamna cind un om isi pierde onoarea . NU O MAI RECAPATA DECIT PRIN MOARTE !

Fata ta si-a pierdut-o .... atunci .... dupa 3 ani.
Restul a fost imaginea ei in mintea ta.

GREU o sa iti fie ... cind se va intoarce la tine .... din nou .... poate cu o noua poveste ...
Intoarce-i spatele .... si dute la curve .... e mai bine !

Ai sa intelegi despre ce vorbesc cind , peste un timp , ai sa intilnesti o persoana care sa te merite ....
Atunci ai sa spui " CIT DE IMBMBECIL AM FOST !. AM pierdut opt ani din viata !"

Succes ... si las-o ! Va primi de la viata ceea ce merita !
Back to top
Mr.Z
Fri Jun 20 2008, 06:40PM
Registered Member #874

Bravo Umbra, stii ce zici!!Ai spus un mare adevar!Felicitari!!!!!
Back to top
Roxana I
Fri Jun 20 2008, 06:53PM
Registered Member #238

Si u Mr.Z..un mare pupincurist!:))

Pana la urma,alegerea e a lui Timur,voi va dati cu parerea...dar tot el decide,ce si cum va fac3!
Back to top
Sailor
Fri Jun 20 2008, 08:51PM
Sailor
Registered Member #500

Cam dura parerea Umbrei, dar ........numai Timur isi alegea calea pe care o va urma in viata( cu aceasta fata sau cu alta).
Umbra:Onoarea odata pierduta niciodata nu se mai regaseste!!
Back to top
Mr.Z
Fri Jun 20 2008, 11:13PM
Registered Member #874

Azumi iar cauti scandal??De ce ma jigneste?Eu nici nu stiu cine este Umbra dar imi place abordarea lui este dura dar corecta, eu am patit acelasi lucru k Timur si as fi vrut sa fie cineva care sa imi zica ceea ce i-a zis lui Umbra!!
Back to top
Roxana I
Fri Jun 20 2008, 11:28PM
Registered Member #238

Ok ,expertule in probleme matrimoniale!
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF