Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Zona crepusculara

<< Previous thread | Next thread >>
Enigma "JFK"...surse CIA declara: implicare Iezuita...!!!
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ronin
Wed Jul 09 2008, 11:29AM
Registered Member #70

Chiar daca 'materialul' pare subtire... interesant faptul ca CIA (SUA) incepe sa ia in calcul si o alta varianta in cazul asasinarii Presedintelui JFK...

LINK

LINK

LINK
Back to top
ex-ad
Wed Jul 09 2008, 06:24PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Ronin, ultimul avertisment - NU MAI DESCHIDE TOPICURI PESTE TOPICURI CU ACEEASI TEMA.
Back to top
ronin
Thu Jul 10 2008, 01:20PM
Registered Member #70

ex-ad, topicul este despre 'ultimele' descoperiri ale CIA in legatura cu asasinarea presedintelui JFK...si, interesant ca ei, ajung la ceea ce noi (pe aici pe forum) numim 'fenomenul' Iezuit...folosesc chiar si definitia conspiratiei pe care 'noi' sau mai bine spus, om simplu zicea ca a folosit-o de mii de ori in ultima vreme...credeam ca aveti ceva de comentat pe acest subiect...
Te rog sa ma crezi ca nici eu nu mai stiu pe unde sa-i mai pun (pe Iezuiti) deoarece toate incep si se termina cu ei...!!!
Imi cer scuze daca te-am suparat, dar incerc sa raman 'semper fidelis' tarii mele si libertatilor in general.
Back to top
ronin
Thu Jul 10 2008, 04:15PM
Registered Member #70

Daca va uitati atent la film...in momentul in care se aud impuscaturi, unul din agentii "Secret Service", din masina presedintelui, se intoarce si trage un singur foc in capul presedintelui JFK...asa se explica...priviti atenti...de ce sotia presdintelui se arunca in spate si incearca sa fuga din masina...ea vazuse cine asasinase sotul ei...
Cel care a tras din masina, omul SS-lui, era ...Iezuit...

LINK

LINK
Back to top
apkah
Thu Jul 10 2008, 05:50PM
arcan
Registered Member #566

Am tot vizionat pana mi-au dat lacrimile...Mie mi se pare ca soferul se intoarce sa vada ce a patit presedintele dupa prima impuscatura...si vede live cum se sfarama craniul presedintelui .Cat despre prima doamna , oaroarea resimtita cand creierii sotului i-au sarit pe fata , a avut o reactie normala .
Back to top
ronin
Fri Jul 11 2008, 11:02AM
Registered Member #70

Pai de ce, prima doamna, nu s-a aruncat in fata, la prietenii din SS...??!!
Si parese ca in momentul impactului craniului cu glontul, capul lui JFK se duce in spate...asta arata ca primise glontul (calibru mare) din fata...!!
Interesant si ca CIA isi 'revizuieste' pct. de vedere...
LINK
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF