Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
SRI-ul si HighTech-ul
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Eufrosin
Sat Sep 19 2009, 12:29AM
Eufrosin
Registered Member #1542

emi wrote ...

Am citit posturile 1 si 2 de la inceput.
Am impresia ca cineva a incercat pe mine citeva metode.
La un moment dat simteam ca ma parasesc mintile, si nu mai judecam corect.
Slava Domnului, sunt mult mai bine acum.
Sa va zic: veneau oameni la locul de munca unde eram, si incepeau sa comenteze.
La inceput nu au fost atitia.
Dar deveneau insistenti pe treburi care nu tineau de job.
Nu ziceam daca in acelasi timp, pe alt plan nu era acelasi lucru, adica niste "prieteni" noi, care imi "bagau" idei.
nu vreau sa dezvolt, faze cu urmariri, cird de masini, ma intrebam cine sunt eu ?
Titlu in ziar: toti copii "orfani" vor fi vinati, ceva de acest gen.
Mai mult ca sigur am fost o bucata de experiment.
Nu e asa de greu sa simti frica.
Acum, multumesc lui Dumnezeu sunt ok. Si probabil experimentul terminat. Daca nu, atunci e cu mult mai putine resurse.
(pot da si amanunte daca cineva doreste)

Sablonul de operare, a devenit cat se poate de clar. Intrebarea este de ce se angajeaza SRI in astfel de abominatii, impotriva cetatenilor romani?

Sa fie oare numai pentru a-i multumi pe stapanii lor americani - sau au si ei propriile planuri de experimentare si chinuire a nevinovatilor, independent de ei?

Faptul ca metodele de operare corespund intru totul ce cele descrise de victime americane si occidentale, spun ca e vorba de colaborare intre servicii, la cel mai inalt nivel.

Sa aflam marturia lui Ecaterina N., originara din Bucuresti, 35 de ani, o fata blonda, draguta si desteapta, a carei viata este distrusa de catre cele mai corupte si amorale bestii imaginabile, ce lucreaza in mod direct si indirect pentru SRI - pe langa ea si mama ei varstnica si semi-paralizata, e torturata in mod identic.
Iata relatarea fetei pe care SRI a asmutit infractorii civili, aparent pentru a experimenta capacitatea de rezistenta la tortura in libertate, a fiintei umane:

"A oprit pe pod în faţa casei o maşină în care era doar şoferul. S-a îndreptat spre casa moldoveanului cu nişte foi. Din primul moment, moldoveanul a început într-un fel de groază parcă să se dea foarte bine cu omul ăsta puternic, dubios, tucuiriu, parcă de la servicii secrete din străinătate, şi adunându-şi forţele fizice dar făcea eforturi psihice mari, tot spunea despre mine şi repeta: "E bolnavă, e bolnavă, e nebună, e bolnavă, e bolnavă, dar cu gravitate spunea cuvintele. Se plănuieşte ceva. Eu vreau să o duc la azil pe mam mea, pt că nu face nimeni focul şi nu găteşte nimeni iar eu abia mă descurc să mă îngrijesc singură. Îţi dai seama că au interceptat tot ce am vorbit cu tine. Cine ştie ce vor animalele să mai facă de acum încolo cu viaţa mea şi a ei. Te rog nu mă lăsa. Mi-e frică. Au distrus-o ei pe ea, dar ororile au de gând ceva cu mine. Nu mă lăsa. Nu mi-or fi făcut ce mi-au făcut, pt ce spun psihopaţii, pentru filmări la baie şi în dormitor, cine ştie ce au de gând să facă ei cu viaţa mea. Se tranzactionează viaţa mea la un nivel mai înalt decât tot ce am citit eu despre oameni torturaţi din America şi din România. După ce au cheltuit enorm să mă distrugă cine ştie ce au de fapt de gând. Nu mă lăsa. Te rog nu mă lăsa. Ei ştiu ce ai scris tu în ziare. Cine ştie ce ai activat tu, spre binele meu şi i-a deranjat. După cât am fost ţinută în tortură, în suferinţe groaznice fără pauză, cine ştie ce măsuri îşi iau să nu te creadă şi să nu mă creadă nimeni. Cine ştie ce vor de fapt după ce m-au distrus în ultimul hal. Nu mă lăsa. Stie o lume întreagă, s-a ajuns şi la Băsescu să i se ceară ajutor pt. mine şi au fost trimişi la psihiatru. Oameni mari sau mici nu vor spune nimic. Nu mă lăsa. Te rog frumos nu mă lăsa."

SRI-stilor cinstiti si responsabili, o invitatie:

Odata ajunsi in posesia unor cunostinte concrete despre aceste crime, nu exista putere mai mare ca a Lui Dumnezeu, sa va absolve, sau sa va condamne pe vecie.
Ce va leaga pe voi de angajatorul vostru, e nimic fata de ce va leaga de Cel in numele Caruia sunteti botezati. Nu va jucati cu focul..
Ce a-ti putea suferi din partea unor colegi ai Dv. complet lipsiti de onoare si barbatie, nu se compara cu ceea ce veti suferi in mod sigur din partea Lui Dumnezeu pentru tainuirea unor asemenea abominatii, atat in viata aceasta, cat mai ales in cea vesnica. Tainuitorul crimei este la fel de vinovat ce si autorul.

Dandu-le in vileag, nu veti sluji doar tarii si institutiei din care faceti parte, ci in primul rand Celui ce v-a facut si va pazeste vietile voastre si-ale copiilor, sotiilor, parintilor si fratilor vostri.

Mijloace de a face ce e drept exista. Daca raul poate fi facut in mod anonim, atunci sigur si binele..

[ Edited Sat Sep 19 2009, 11:53AM ]
Back to top
FO
Fri Apr 23 2010, 01:14AM
Registered Member #2898

Am impresia sau tot topicul e off topic?
Ce are PSI cu High tech-ul?
Una peste alta cred ca unii bat campii.
Cunosc si au vreo doi nebuni care spun ca le-a implantat Securitatea transmitatoare sau ca americanii ii au pe radar.
Ma gandeam ca voi citi ceva despre tehnici de convingere, de persuasiune etc daca e sa vorbim de PSI sau despre echipamente performante de interceptare supraveghere etc.
De ce megeti pe ideea ca tot ce face un serviciu de informatii are doar o latura neagra care afecteaza liberul cuget al cetateanului.
Nu vi se pare dubios faptul ca toate stirile, declaratiile sau documentarele la care va raportati sunt exclusv negative si nici una dintre acestea pozitive - ceva de genul prin tehnici avansate de citire a gandurilor a fost descoperit un terorist, tradator etc.
Da suna stupid! mai bine suna faza cu implantul sau cu razele klingoniene .

[ Edited Fri Apr 23 2010, 01:17AM ]
Back to top
ALM
Fri Apr 23 2010, 09:35AM
Registered Member #2039

Prietene FO,

Psy are legatura cu High Tech-ul, dar n-are legatura cu SRI. Mi-as permite sa spun ca stiu cate ceva despre "High Tech-ul" servicilor de informatii, de prin 1972 pana prin 1995, si pot sa jur pe "icoana" lui Eufrosin ca n-am auzit de folosirea acestuia pentru tortura sau alta actiune fizica sau psihica impotriva vreunui subiect sau grup de subiecti.

Stiu insa ca, inainte de 1990, departamentele de anchete foloseau metode vechi si verificate de obtinere a unor marturisiri complete si "benevole". Nu avea rost sa cheltuiesti valuta extrem de putina ca sa cumperi aparatura sau componente sofisticate pentru a ajunge la acelasi rezultat pe care-l puteau obtine "baietii" lui Plesita.

Mai stiu si ca, institutul specializat al DSS si, ulterior, al SRI, a produs echipamente High Tech pentru protectia transmiterii de informatii si de secretizare a convorbirilor radio-telefonice. Unele dintre acestea au produs ceva "nedumerire" serviciilor de informatii omoloage din tari "prietene" sau "imperialiste".

[ Edited Fri Apr 23 2010, 09:42AM ]
Back to top
FO
Wed May 19 2010, 10:50PM
Registered Member #2898

Asta vroiam si eu sa spun, actiunile psihologice se foloses in medii necontrolabile direct, de multe ori tortura (inclusiv cea de natura psihologica) este mai eficienta cand controlezi campul.
Dar cand aud de actiune de genul asta in prezent mi se pare exagerat.
Cat despre echipamente, nu ar trebui sa ne miram, totusi daca dam unii din cei mai buni IT-isti (hard & soft) din lume (daca nu mai insel suntem pe locul trei in lume dupa doua tari "mult mai mici" - China si India) cred ca reusim sa mai pastram cativa si in tara.
Din cate stiu avem unele din cele mai sigure sisteme de comunicatii si asta datorita faptului ca detinem si controlam infrastructura (STS).
Back to top
Surry
Thu May 20 2010, 09:49AM
Cogito
Registered Member #1945

@ FO tocmai stirile negativiste si declaratiile cu tenta pesimista sunt tehnici de persuasiune si convingere,de inoculare a notiunii de colaps de criza,de efecte nedorite .Asta este manipularea adevarata nu antenele domnilor in cauza,si nici anumite tehnologii detinute de STS sau SRI.
Discutam zilele trecute despre acest aspect observand ca exista la nivel mondial nu numai la noi in tara dar aici se practica in exces, e un fel de painea romanilor.
Back to top
0050
Fri Nov 12 2010, 11:41PM
Registered Member #1997

[ Edited Fri Nov 12 2010, 11:46PM ]
Back to top
bufnita006
Tue May 03 2011, 06:56PM
bufnita006
Registered Member #3500

La SRI a explodat o fumigenă - accident în poligonul Serviciului Român de Informaţii. O persoană a fost rănită

O persoană a fost rănită în urma exploziei produse, marţi, la un centru de pregătire SRI de la Chitila, a declarat purtătorul de cuvânt al SRI, Marius Bercaru, care a precizat că incidentul a avut loc în timpul unui exerciţiu de pregătire specific Brigăzii antiteroriste.

Bercaru a spus că mai mulţi pirotehnişti participau la un exerciţiu specific, într-un spaţiu deschis, iar la un moment dat a explodat o grenadă fumigenă.

Potrivit sursei citate, în urma deflagraţiei a fost rănită o persoană, care a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Bercaru a mai spus că acesta este un incident izolat, iar astfel de exerecţii sunt uzuale.

În acest caz va fi declanşată o anchetă, a mai spus reprezentantul SRI.

La faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri şi SMURD.

Explozia a fost urmată de un incendiu, fără a afecta însă imobilele din zonă.

O explozie s-a produs, marţi, la un laborator pirotehnic al unui centru de pregătire SRI de la Chitila, iar mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Ambulanţei au mers la faţa locului, primele informaţii arătând că nu există victime.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu există informaţii oficiale privind explozia, care ar fi fost urmată de incendiu.

Mai mulţi martori afirmă însă că deflagraţia a fost urmată de incendiu, iar la faţa locului sunt mai multe echipaje de pompieri şi SMURD.
LINK
Oare ce tip de "fumigena" au folosit ca erau flacarile de cativa metri?...
Back to top
justme
Tue Jun 09 2015, 12:12AM

Registered Member #2073

Nu stiu dacă este cel mai bun loc aici, am postat având în vedere partea hi-tech... Dacă găsiti topic mai potrivit, mutam acolo materialul.
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF