Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Bilantul si transparenta
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Fri Apr 21 2006, 11:23AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Cit de prost trebuie sa fii pentru a face astfel de afirmatii?

Adevarul, 21 aprilie Timofte, filat
de Dan BUCURA

"Directorul SRI, Radu Timofte, a declarat, în exclusivitate pentru Adevărul, că este de mai multă vreme urmărit pas cu pas de persoane care servesc anumite grupuri de interese. "În fiecare zi, în faţa sediului nostru este o maşină în care stau două persoane. Au aparatură de filmat şi fotografiat şi nu se mişcă din faţa SRI decât atunci când văd că pleacă maşina directorului. La rândul nostru, am întreprins acţiuni de contrafilaj şi am constatat că ţinta vizată de aceştia sunt eu", a spus şeful SRI."

Dincolo de faptul ca, in mod normal, in 3 min poti afla orice numar de masina, sa afirmi ca esti filat si ca intreprinzi actiuni de contrafilaj etc etc, trebuie sa fii rau, rau, rau, strigator de rau de prost, fratilor. Oamenii ca astia fac de ris si au distrus institutiile pe care le conduc. Cu o saptamina in urma spuneam pe acest forum ca Fulga se apropie de finalul mandatului. Iata ca si Timofte. Probabil Base aplica sistemul din decembrie - va mai amintiti? A facut intii un CSAT aiurea, cu prostii, apoi l-a facut imediat pe al doilea cu schimbarea lui Naghi si Tanase. M-am tot intrebat la ce a folosit CSAT-ul recent, mai ales in perioada acestor inundatii. Uite ca avem si raspunsul.

Cotidianul, 21 aprilie

Fulga si Timofte sint lucrati la Cotroceni
de Cristian Oprea

[ Edited Fri Apr 21 2006, 11:25AM ]
Back to top
don plotoner
Fri Apr 21 2006, 11:48AM
Registered Member #44

Multumesc pentru aprecieri stimata doamna.Eu va urez Sarbatori fericite!
Back to top
ex-ad
Fri Apr 21 2006, 12:02PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Ma refeream la Timofte, prietene. Tot postul de mai sus la asta se referea.
Imi cer scuze daca n-am fost suficient de explicita, dar am crezut ca se intelege din text.
Sarbatori fericite si tie, don plotoner!
Back to top
ex-ad
Mon May 08 2006, 12:33PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Postez aici, sa nu deschid un topic nou aiurea - cineva imi spunea azi ca pina pe 15 iunie Timofte demisioneaza sau e demis. Am mai scris prin forum ca s-ar putea sa se repete povestea din decembrie cu cele doua CSAT-uri. Posibil ... Pe 30 mai exira termenul de "dialog cetatenesc" pe tema pachetului de legi ale sigurantei. Logic, ar urma un CSAT.
Back to top
ex-ad
Mon May 08 2006, 06:29PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Si completare: s-au dat pe sticla rezultatele sondajului "SRI si securitatea", efectuat de BCS.

E clar ca Base vrea sa scape de Timofte si de Fulga, ca asemenea sondaje nu apar peste noapte. Sau o fi mina lu' Tariceanu? Sau a altora....

Oricum, e jale cu sondajul asa. Il veti vedea probabil miine si in presa scrisa.
Back to top
don plotoner
Mon May 08 2006, 10:36PM
Registered Member #44

Nu cred ca Timofte si Fulga vor fi indepartati.Si-au facut datoria fata de tara. Culoarea politica nu mai are efect demult.Ar fi fost schimbati daca nu ar fi intervenit adevarate examene .
Back to top
free sky
Mon May 08 2006, 10:52PM
Registered Member #4

A draqu datorie! Ar trebui sa-si depuna demisiile numai pentru scandalurile de presa in care au fost implicatzi in ultimul timp. Reamintesc aici doar dezvaluirile din emisiunile lui Doru Braia( dupa aceste emisiuni credibilitatea cetatzeanului in SRI a scazut de la 5% la 0,5%). %-6

[ Edited Mon May 08 2006, 10:53PM ]
Back to top
don plotoner
Mon May 08 2006, 10:55PM
Registered Member #44

Cine da procentele?
Back to top
free sky
Mon May 08 2006, 11:22PM
Registered Member #4

Procentele sunt sunt simple studii sociologice si sondaje de opinie comandate special si ferite de ochii opiniei publice, conteaza ca-s reale
Back to top
don plotoner
Mon May 08 2006, 11:30PM
Registered Member #44

Cine le-a comandat si de unde stii ca sunt reale?
Back to top
free sky
Mon May 08 2006, 11:38PM
Registered Member #4

Spun doar ca lunar sunt comandate zeci de sondaje de opinie de catre ONG-uri(cu finantzari externe serioase), institutzii de presa(aici pot aminti realitatea TV) si mai multe agentzii guvernamentale. Sigur itzi pot spune ca aceste sondaje sunt confidentziale si acopera toate domeniile.
Back to top
ex-ad
Mon May 15 2006, 08:23AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Umbla vorba pina la mine la firma ca luna asta SRI vrea sa-si schimbe INTREG parcul auto - circa 1500 de masini (alea stiute, ca celelalte ...). Daca e adevarat, din ce bani? Daca e adevarat, de ce nu se gasesc bani pentru operativii ca muncesc ca fraierii fara prime si alte alea?
Care stiti ceva, dati si voi o confirmare sau infirmare.
Back to top
free sky
Mon May 15 2006, 08:51AM
Registered Member #4

Si de ce nu s-ar plimba si agentzii nostii in masini noi de vreo 17 milioane de euro? Ambulantze avem, masini la ISU avem, doar "saracutzii" de la SRI mergeau pe jos.
Back to top
ex-ad
Mon May 15 2006, 09:19AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

[ Edited Mon May 15 2006, 09:39AM ]
Back to top
me
Mon May 15 2006, 10:40AM
me
Registered Member #11

plotonere, aia cu datoria fata de tara, sa fim seriosi.. cred ca doar tu de pe forumul asta iti mai inchipui ca serviciile secrete fac ceva pentru tara asta.. poate ca si-au facut datoria fata de basescu.. iar de schimbat nu au fost shimbati pentru ca basescu nu are cu cine. daca ai fi mai bine informat, ai sti asta. iar intre astia doi care macar stiu ce au de facut chiar daca nu sunt de incredere si altii care tot nu ar fi de incredere dar le-ar mai lua 6 luni sa afle despre ce e vorba in propozitie, base a ales solutia cea mai practica. daca nu stii, exista si acum consilieri la cotrceni care au fost ai lui iliescu.. nu ma lua cu profesionalismul lor, daca nu ai lucrat acolo, nu stii despre ce e vorba...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF