Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MJ, MP

<< Previous thread | Next thread >>
Penitenciare
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
SPP Nimitz
Thu Dec 11 2008, 02:37AM
-
Registered Member #1268

E grea viata in inchisorile romanesti?

Later edit: Sondaj - elocvent, nu elocvnet (scuze, mi-am dat seama dupa ce am postat)

[ Edited Thu Mar 07 2013, 06:44PM ]
Back to top
SPP Nimitz
Thu Dec 11 2008, 02:38AM
-
Registered Member #1268

Viata e grea in penitenciare, mai ales vara

Dovada:

Back to top
ex-ad
Thu Dec 11 2008, 07:14AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

vezi ca avem topicuri destule deschise cu poante si diverse... la Securitate Nationala nu se posteaza balarii, nimitz...
Back to top
Radu89
Sat Feb 09 2013, 04:28PM

Registered Member #918

Desi avem si un topic denumit ''Administratia Nationala a Penitenciarelor'' LINK , mi-am permis sa mut acest topic din categoria ''De toate pentru toti'' in categoria ''MJ, MP'' . Desigur , sarim cu vederea peste inceputul umoristic al acestui topic si vom lasa loc doar pentru discutii elocvente.
Back to top
Radu89
Thu Mar 07 2013, 11:56AM

Registered Member #918

Penitenciarul Spital Târgu Ocna a fost acreditat

Penitenciarul Spital Târgu Ocna este singurul acreditat din subordinea Administrației Naționale a Penitenciarelor. Comisia Națioanală de Acreditare a Spitalelor (CONAS) a acreditat cu nivel maxim Penitenciarul Spital Târgu Ocna. Acreditarea CONAS face referire la siguranța procedurilor medicale realizate, la drepturile persoanelor private de libertate din penitenciarele spital, la aspectele administrative, punctajul obținut de Penitenciarul Spital Târgu Ocna demonstrând că unitatea funcționează în conformitate cu standardele actuale, în acord cu legislația actuală în domeniu. “Procesul de acreditare a presupus respectarea cu strictețe a mai multor indicatori de performanță, tehnici medicale și existența unor proceduri în acord cu cerințele europene în domeniu. Acreditarea certifică faptul că Spitalul Penitenciar Târgu Ocna funcționează la parametrii stabiliți prin lege cu privire la acordarea serviciilor medicale și conexe actului medical, certificând calitatea serviciilor de sănatate în conformitate cu procedura de clasificare a spitalelor, pe categorii de acreditare”, agent șef principal de penitenciare Gabriel Vraciu, purtător de cuvânt la Penitenciarul Spital Târgu Ocna.
Pe parcursul evaluării făcute în Penitenciarul Spital Târgu Ocna, comisia a urmărit aspectele legate de partea medicală, tehnică, de infrastructură și de dotarea spitalului, toate pregătirile necesitând resurse materiale și umane importante. Deținuții au acces la servicii medicale de înalt profesionalism, oferite de peste 180 de cadre care își desfășoară activitatea în cadrul Penitenciarului Spital Târgu Ocna. Dintre aceștia, zece medici și 44 de asistenți, tratează anual 1.200 de persoane private de libertate. Activitatea spitalului a fost întreruptă în anul 1977 și a fost reluată în anul 1997 având ca profil general pneumoftiziologia. În timp a fost dezvoltată și secția de boli cronice, oferind servicii medicale paraclinice, de radiologie, laborator, endoscopie digestivă superioară, iar în acord cu Administrația Națională a Penitenciarelor se va înființa secția de psihiatrie.

LINK
Back to top
ALM
Thu Mar 07 2013, 02:35PM
Registered Member #2039

Dacă ar fi mai aproape, m-aş înscrie acolo la un medic de familie. La policlinica Roma e un calvar să te consulţi şi, dacă reţeta trece dincolo de Aspenter si unsoare de şale, o iei apostoleşte prin farmaciile de cartier ...
Back to top
Klaus
Thu Mar 07 2013, 05:20PM
Registered Member #3279

@ALM - daca tii neaparat poti ajunge acolo, sa beneficiezi de serviciile lor acreditate
Back to top
ALM
Fri Mar 08 2013, 10:14AM
Registered Member #2039

M-am gândit şi la varianta . Are însă cel puţin două impedimente:
1. N-am nici o garanţie ca ajung la Târgu Ocna. Sau, dacă iau cu suspendare ca Huidu? Pierd şi Roma!
2. Aş fi despărţit de Internet şi de plăcuta atmosferă de pe Forum .
Ordinea este aleatoare ...
Back to top
Radu89
Sat Aug 22 2015, 08:01PM

Registered Member #918

La vremuri noi, puşcării noi. Guvernul alocă bani pentru studii vizând construirea a două noi închisori

Guvernul Ponta a aprobat miercuri realizarea a doua studii de prefezabilitate în vederea construirii a două noi închisori. Fondurile necesare achiziţiei celor două studii sunt în valoare de 1 milion de lei şi se suportă din bugetul aprobat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor din sumele alocate prin HG nr. 196/18.03.2015, relatează stiripesurse.ro

Potrivit sursei citate, alocarea banilor necesari pentru aceste studii este făcută la scurt timp după ce gardienii din penitenciare au protestat faţă de condiţiile în care îşi desfăşoară activitatea, restanţele salariale şi lipsei de personal.

Cele două penitenciare ar urma să fie construite în comuna Berceni, jud Prahova şi în Municipiul Caracal, judeţul Olt. Ele vor dispune de o capacitate de cazare de 1000 de locuri şi vor fi construite respectând standarde impuse de Uniunea Europeană. Deţinuţilor care vor fi "cazaţi" în aceste stabilimente li se va asigura o suprafaţă de 4 metri pătraţi 2 pentru o persoană privată de libertate cazată la comun, respectiv 9 metri pătraţi pentru o persoană privată de libertate cazată individual.

LINK
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF