Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SPP

<< Previous thread | Next thread >>
Catalin Voicu care este
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
1\*
Fri Dec 11 2009, 09:22PM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

posibil sa fi fost condus la DNA si nicium retinut...ar trebui sa avem o ordonanta de retinere sau mandat de arestare si nu mandat de aducere asa cum vorbeste gura targului ca ar fi fost...

asta trebuia condamnat cu mult timp in urma...
Back to top
un jandarm
Fri Dec 11 2009, 09:25PM
un jandarm
Registered Member #1163

Nu vreau sa credeti sa sunt cretin si ca il inghit pe individ...
Stiu sa citesc oamenii.
Dar vizavi de actiunile Instantelor sau Organismelor astea ce se lupta cu coruptia trebuie sa fie transparenta.
Iar faptele motivate legal.
Ca de aia avem lege inca in Tara asta.
Sa fie respectata.
Nu condamn atitudinea ferma ci lipsa de transparenta ce ascunde poate nelegalitatea...
Back to top
ex-ad
Fri Dec 11 2009, 09:26PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

jandarmule, te mai intreb inca o data si cu asta pentru mine e inchis subiectul: CUNOSTI DOSARUL? sau vorbesti dupa 3 rinduri de comunicat al DNA si dupa palavrele umflatului la televizor?
daca ar fi fost saltat ilegal, nu crezi ca umflatul ar fi strigat chestia asta pe toate drumurile?

hai ca deja vorbim vorbe, fara suparare... intele ca ai devenit extrem de retoric si interogativ in ultima perioada, dar din cind in cind mai posteaza si tu niste lucruri concrete, te rog... niste argumente legislative, bunaoara...
Back to top
Contele
Fri Dec 11 2009, 09:52PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Constitutia Romaniei.

Art. 72
Imunitatea parlamentara
1. Deputatii si senatorii nu pat fi trasi la raspundere juridica pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului.
2. Deputatii si senatorii pot fi urmariti si trimisi in judecata penala pentru fapte care nu au legatura cu voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, dar nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fara incuviintarea Camerei din care fac parte, dupa ascultarea lor. Urmarirea si trimiterea in judecata penala se poate fce numai de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Competenta de judecata apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
"""3. In caz de infractiune flagranta, deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei""".
Ministrul justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. In cazul in care Camera sesizata constata ca nu exista temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei masuri.

Art 73...........

Cu consideratie Contele.
Back to top
Doru
Fri Dec 11 2009, 10:34PM
doru
Registered Member #14

V.C. Turbo e in sevraj,dupa ce l-a facut de comanda pe V.C. in" Romania Mare" si nu odata,acum il ia in brate pe acest personaj si ii plange de mila,i-au spus lui niste ofiteri din servicii ,cand era in transa,ca cinstitul senator strangea date despre alegeri cand a fost saltat de politia politica.
Aveti putintica rabdare si veti auzi lucruri interesante.
Tinta nu este V.C.
Back to top
ex-ad
Fri Dec 11 2009, 10:36PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

de acord, tinta nu e voicu.
Back to top
DESTEPTUL
Fri Dec 11 2009, 11:07PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Asa e. V.C. e doar momeala ...De data asta chiar s-ar face un mare bine PSD-ului daca s-ar prinde pestii astia..imputiti...
Back to top
SAS
Fri Dec 11 2009, 11:08PM
Registered Member #2168

Offtopic:
Pt ex-ad! Cereti un pic cam mult de la jandarmerie stimata doamna! Respectiv date din dosar! Sau mai stii! Poate lucreaza cu DNA/DGA-ul la caz
Back to top
ALM
Fri Dec 11 2009, 11:42PM
Registered Member #2039

Citat de la un clasic in viata:
"daca cineva isi inchipuie ca presedintele se ocupa cu chematu' pe la DNA, atunci e mic copil ... si-i trag un pumn in gura!"
Back to top
whitewolf
Fri Dec 11 2009, 11:53PM
Registered Member #1464

Citeam si clipeam rar, nevenindu-mi sa cred ca totusi se intampla ceva. Macar de nu s-ar opri degraba. Singura chestie legata de drepturi, interdictii, senator,(hal de) general, constitutie se reduce la experientele legate de alti "meseriasi" care au iesit basma curata pe vicii de procedura. Scepticilor le-as zice ca nu poti lupta cu apele imputite care si-au iesit din matca de prea multa vreme, fara se intri in mocirla. Daca vrei sa ramai imaculat stai deoparte, sigur nu gresesti. Unii de prin jro ar trebui sa stie mai bine ce vorbesc aci. Asteptam cu interes urmatoarele capatani.

[ Edited Fri Dec 11 2009, 11:55PM ]
Back to top
ex-ad
Sat Dec 12 2009, 12:58AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

sper ca toata povestea asta sa nu fie rodul unei intelegeri pe sub masa intre pesedistii care vor sa capete/sa-si recapete puterea in partid si presedintele care are nevoie sa-si mai rada din dusmani si sa arate tarii ca a inceput lupta cu mafiotii...

intre timp, luati de cititi un articol pe site-ul lui roncea: LINK
Back to top
dorobant
Sat Dec 12 2009, 07:07AM

Registered Member #457

... cine a sarit in apararea "imaginii" lu don' Voicu ? Mai toti au luat-o pe chestia "umana", cica nu ar fi trebuit sa-i sperie familia, soferu, si alte neamuri. Cei care s-au speriat auzind la telefon nu se pun ca nu au iesit cu declaratii publice. Au iesit cu mai mult de o declaratie, Mitica Iliescu (****) care este "urmarit si persecutat", Marean care a luat fo 2 kg. ca a fost bagat in seama, VC T care, oricum, se baga singur (si) in seama. Nu am auzit vocea oficiala a partidului care este ... sunt sigur ca e serial cu mai multe episoade, asta a fost doar cel pilot pentru testarea pietei, daca e bine primit, se va difuza si serialu' !!!
Back to top
Contele
Sat Dec 12 2009, 11:33AM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Eu sunt de parere ca Voicu Catalin a savarsit infractiunile aratate de D.N.A. si alte infractiuni "flagrante" din categoria infractiunilor: Contra Sigurantei Statului, prevazute in partea speciala a Codului Penal respectiv Art. 155 - 173, ar putea sa fie vorba de Art.165 Subminarea Economiei Nationale, Art. 166 indice 1. Actiuni Impotriva Ordinii Constitutionale, Art. 169 Divulgarea Secretului care Pericliteaza Siguranta Statului, Art. 167 Complot. Cod Penal
- Am convingerea ca V. C. si-a intemeiat apararea pe Art. 51 aliniatul 1 Cod Penal, Eroarea de Fapt, raportat la Art.145 Cod Penal
- Citind comunicatul DNA si spusele inculpatului V. C. trag urmatoarea concluzie:
1) V. C. a recunoscut faptul ca este "inculpat" - calitate procesuala penala.
2) V. C. a recunoscut ca au fost luate masuri preventive Art. 136 aliniat. 1 litera B, cu aplicarea Art. 145 aliniatul 1 si aliniatul 1, indice 1, litera: A, B, C, si D din Codul de Procedura Penala.
- Prin urmare V. C. a savarsit infractiuni flagrante, altfel nu s-ar fi putut lua aceste masuri legale.
Putem spune ca acesta este doar inceputul si vor urma altii cu nume sonore si surprize, dat fiind faptul ca avem de-a face si cu “Complotul”.
Singurul motiv care a adus zambetul pe buzele lui V. C. este ca vazand probele doar Art. 51 Cod Penal eroarea de fapt ii confera o pozitie procesuala mai confortabila cu conditia sa fie sincer in declaratiile scrise poate chiar si sub o alta identitate (nume cod). Sinceritatea poate conduce la nepedepsirea lui V. C. dar garantat vor fi inculpati si condamnati toti ceilalti faptuitori si participanti care au savarsit acele fapte penale.

Cu consideratie Contele.
Back to top
Doru
Sat Dec 12 2009, 05:46PM
doru
Registered Member #14

A iesit si piticul utecila mitica iliescu(fost director al spp-ului) pe media ,cum a primit el sesizari ca vor fi fraudate alegerile si le-a comunicat staffului PSD,ce uita sa spuna mitica de la strehaia ca in vremea directoratului SPP-ul a facut politie politica la greu,doua mici exemple ,pe 17 noiembrie 1996,la ultima confruntare dintre Iliescu Ion si Tapul Constantinescu la TVR au venit sustinatori si ai unuia si ai altuia numai ca la ilici erau mai putini drept pentru care tov. director a alarmat serviciul si l-a deplasat la TVR in Dorobanti ingrosand tabara pdsr-ului,tot in acea perioada cadre din SAM(sectiunea asigurare misiuni)selectionate atent functie de loialitatea fata de partid(psdr) au participat noaptea la activitatea de afisaj,au lipit afise cu iliescu acelea tiparite la Paris de Costea(cel cu "Eterna si fascinanta Romania" acelasi personaj care ia dat lui mitica iliescu 300.000 $ pentru infiintarea unei firme de paza)si pot dezvolta.
Mitica de la Strehaia ciocul mic,sa dezvolt ceva despre echipament?
Back to top
*BlackHawk*
Sat Dec 12 2009, 06:37PM
*BlackHawk*
Registered Member #2063

Din ce am vazut in anii in care am fost activ,numai acei "baieti grei",cu fapte la fel de grele la dosar fac uz de asemenea cuvinte gen..."mi-au speriat familia"
Poate o sa ma crede-ti plecat cu pluta,dar nu ma mai intereseaza nimic legat de constitutie in cazul celor asupra carora planeaza si cea mai mica suspiciune ca au comis ilegalitati si fac parte din viata politica(si nu numai)Mi se pare o nesimtire si imunitatea.Pt ce le trebuie? Este un job pana la urma.Gresesti,platesti.Sub acest paravan al imunitati au avut loc cele mai mari "tunuri".
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF