Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SPP

<< Previous thread | Next thread >>
Catalin Voicu care este
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
mozambic76
Mon Mar 22 2010, 11:55PM
shaqy
Registered Member #423

eu nu am incredere ca v-a pati ceva , pun pariu ca are asi in maneca , daca el se apucase din 1990 de strans informatii dubioase despre cei ce baleau la putere.......
asa ca imaginati-va daca incepe sa ,,vomite'' s-ar putea sa nu mai fie nici parlament unicameral , o sa avem nixcameral sau kancicameral
Back to top
Stel
Tue Mar 23 2010, 09:14AM
Registered Member #2461

Eu sper sincer sa se gaseasca niste baieti destepti care sa ii provoace "voma". Si daca nu va mai fi loc in inchisori pentru cati borfasi penali avem in toate institutiile statului le gasim cate un loc in ocna sau in mina. Macar asa sa faca si ei ceva util pentru tara asta.

Si as mai spune ceva: "Pe ei, Domnule Predoiu! Pe ei pe mama lor!"
Back to top
1\*
Tue Mar 23 2010, 09:25AM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

cheia nu-i la predoiu sau la alt ministeriabil-justitiar...este doar circ domnilor si doamnelor, mai mult decat sa-l vedem de cateva ori cu catuse la maine in prime-time, no chance
prea mi-a placut chesti cu labus:

"povestea asta suna mai degraba a chemare la ordin: vreti s-o patitit si voi? nu? bine! atunci hai toti in pozitia labus. "asa cum spunea ex-ad
mi-ar placea sa nu mai fim naivi, ca fenomen de masa
Back to top
Doru
Tue Mar 23 2010, 09:59AM
doru
Registered Member #14

Atat timp cat cei vinovati platesc ma intereseaza mai putin ca il plimba in catuse ca pe urs,ca se face circ.
Back to top
dorobant
Tue Mar 23 2010, 12:04PM

Registered Member #457

... chiar daca justitia il face scapat, imaginea o are terfelita si el si partidu' lui, care este ... iar explicatiile penibile ale lu' PSD sunt penibil de penibile ... io as vrea sa vad saptamanal cate un caz. Acu' ar mai fi de vazut cum isi spala fata senatu' si comisia aia in care este vicepresedinte.

[ Edited Tue Mar 23 2010, 12:05PM ]
Back to top
Mihais
Tue Mar 23 2010, 12:49PM

Registered Member #2323

Pe cand pedelei,penelei si udemerei(fara glume va rog,vorbim de mafioti seriosi )

[ Edited Tue Mar 23 2010, 12:50PM ]
Back to top
Doru
Tue Mar 23 2010, 01:39PM
doru
Registered Member #14

Mihais daca Base sau Berceanu au furat in niciun caz nu au facut parte cu mine,deci la puscarie.
Back to top
Doru
Tue Mar 23 2010, 02:53PM
doru
Registered Member #14

Comisia juridica a senatului a dat aviz favorabil cererii DNA,incepe sa se faca dreptate.
Back to top
Pârvu Florin
Tue Mar 23 2010, 10:29PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

LINK

UPDATE: Comisia juridica din Senat a decis, cu 8 voturi pentru si 3 impotriva, sa avizeze favorabil cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a lui Catalin Voicu. Comisia juridica din Senat a recomandat, asadar, plenului Parlamentului sa ridice imunitatea senatorului Catalin Voicu.

Miercuri, senatorii vor dezbate, dupa sedinta comuna a Parlamentului, cererea DNA privind arestarea senatorului social democrat Catalin Voicu. Potrivit Constitutiei, deputatii si senatorii pot fi urmariti si trimisi in judecata penala pentru fapte care nu au legatura cu voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, dar nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fara incuviintarea Camerei din care fac parte.

Din Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări fac parte: Ioan Ghişe, Cristinel Bâgiu (PNL), Cseke Attila Zoltan (UDMR), Iulian Urban, Andrei Mircea Florin, Augustin Humelnicu, Ion Ruşeţ (PD-L), Toni Greblă, Ioan Chelaru, Marian Valer şi Dan Coman Şova (PSD+PC).

[ Edited Tue Mar 23 2010, 10:34PM ]
Back to top
ex-ad
Tue Mar 23 2010, 11:08PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

logic ar fi sa urmeze mitica iliescu si vanghelie, sau direct geoana...

da' pun si io o intrebare: ce se va intimpla cu toate cazurile in care sint implicati judecatorii corupti? se rejudeca sau ce?

[ Edited Tue Mar 23 2010, 11:10PM ]
Back to top
Doru
Tue Mar 23 2010, 11:26PM
doru
Registered Member #14

De ce s-a prezentat Voicu azi la comisie cand putea sa nu o faca,stia cum va vota plenul,insa a avut de transmis cateva mesaje prin intrermediul presei prezente la audieri.
Cel mai important mesaj e acela ca va trage si pe alti dupa el sau va da drumul probabil la date compromitatoare despre cei ce au contribuit la arestarea sa,poate Oprea,poate Ponta.
A pozat in victima presei ce l-a zugravit ca fiind mafiot,cat de mult sufera parintii lui batrani si copii sai mici.
Acest om daca mai are onoare de ofiter al armatei romane ar face bine sa inghita "o pastila" de 9*19mm pentru a nu suporta dezonoarea degradarii militare si detentia.
Back to top
justme
Tue Mar 23 2010, 11:28PM

Registered Member #2073

Ziarul de Iasi, 23 martie 2010

Back to top
Doru
Tue Mar 23 2010, 11:32PM
doru
Registered Member #14

Eu cred ca trebuie modificate radical proceduri din justitie, de exemplu introducerea jurilor dupa modelul saxon, e destul de greu de corupt o curte cu juri.
Si eu cred ca urmeaza ca Mitica sa ajunga la" mititica"
Back to top
truepride
Tue Mar 23 2010, 11:51PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Daca se constata o astfel de situatie(judecatori corupti) - in mod normal are loc procedura de revizuire asa cum este descrisa de art Art. 394 lit d Cod procedura penala, de regula existand si o stramutare in sensul art 55 Cod procedura penala ca procesul sa nu fie influnetat in nici un fel. Problema este ca de la ICCJ nu se poate stramuta nimic fara a afecta competenta materiala.adica nu exista o instanta egala in grad cu iccj.Astfel discutam de o revizuire si un nou complet de judecata. Sincer mi se pare ce mai mare tampenie existenta ca parlamentarii sau maresalii/generalii/amiralii sa fie judecati de ICCJ. La fel de bine ar putea fi judecati de curtile de apel respectiv curtea militara de apel. Probabil aceasta este alta discutie.
Revenind la C.Voicu in momentul in care il voi vedea pe acest om in inchisoare voi incepe iarasi sa cred in justitie la fel ca la inceputul facultatii. Pana una alta vad multe fumigene fara rezultat concret...
Back to top
ex-ad
Wed Mar 24 2010, 12:15AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

bai, tata, io cred ca asistam la inceputul sfirsitului PSD... de spart s-a spart, iar cele doua bucati pot fi mai usor zdrobite...

doru, de Oprea n-as crede, fiindca relatiile de afaceri cu famiglia Cocos sint prea strinse, iar Ponta oricum sta cuminte la ordin...

oricum, una peste alta va dau in scris ca in urmatorii cel putin 10 ani nu ne vom plictisi... pina la Base era omerta si toti mafiotii mai mult sau mai putin politici isi spalau rufele si isi reglau conturile in underground... Base a deschis calea loviturilor prin presa, asa incit va dati seama ce va urma, fiindca nici astia atacati nu vor sta cu miinile in sin cind li se va ivi ocazia... observati insa un lucru: nici macar unul singur dintre cei bagati public la terfelire nu si-a dat pina acum drumul la gura si n-a contracarat... ceea ce arata ca jocurile din umbra sint la fel de puternice ca si pina acum, iar rezultatele circului din presa vor fi de un zero perfect...

[ Edited Wed Mar 24 2010, 12:26AM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF