Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SPP

<< Previous thread | Next thread >>
Catalin Voicu care este
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Doru
Wed Mar 24 2010, 08:07AM
doru
Registered Member #14

C.Voicu cred ca va da tot ce are despre Base si ai lui,despre Oprea,despre cei din PSD ce l-au vandut.
Cred ca in curand ziarele vor fi pline de transcripturi iar televiziunile de inregistrari pe n.v.
Back to top
Mihais
Wed Mar 24 2010, 09:29AM

Registered Member #2323

El poate sa dea.Problema este ca se va lua doar ce trebuie
Back to top
Pârvu Florin
Wed Mar 24 2010, 09:34AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Senatorul PSD Catalin Voicu a fost internat in jurul orei unu, in noaptea de marti spre miercuri, la Spitalul Universitar din Capitala. Potrivit Realitatea TV, familia senatorului a chemat ambulanta dupa ce acestuia i-a crescut tensiunea.

Dupa ce au petrecut mai bine de o ora la domiciliul senatorului, in incercarea de a-i stabiliza starea de sanatate, medicii au decis ca acesta sa fie transportat la spital. Catalin Voicu a ajuns la Spitalul Universitar in jurul orei unu si a fost imediat luat in primire de medicii de garda.

Dupa ce l-au supus la mai multe teste medicale si au constatat ca Voicu are o hipertensiune arteriala, doctorii au decis ca senatorul Catalin Voicu sa isi petreaca noaptea in spital.

Medicii spun ca senatorul are probleme cardiace si neurologice.

LINK

Saracul! s-a imbolnavit, a inceput sa imi fie mila de el...
Dar daca stau sa ma gandesc putin, are dreptate unul dintre cei care comenteaza pe Hotnews stirea asta: se gasesc paturi libere si in Spitalul Penitenciar Jilava, si pentru el si pentru cei care vor urma!

[ Edited Wed Mar 24 2010, 09:39AM ]
Back to top
Doru
Wed Mar 24 2010, 09:49AM
doru
Registered Member #14

Un adevarat General al armatei romane Domnul General Victor Atanasie Stanculescu sta in puscarie pe nedrept cu reale probleme de sanatate iar acest C.Voicu care este de fapt general al lui Iliescu Ion si Dumitru si nu al armatei romane s-a internat repede in spital si curios lucru nu in SMC unde era normal.
Back to top
Doru
Wed Mar 24 2010, 03:09PM
doru
Registered Member #14

Jalnic personaj,onoare zero,mai are sa verse cateva lacrimi si sa se jure pe masa ca e nevinovat.
Back to top
truepride
Wed Mar 24 2010, 08:57PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Faza cu imbolnavitul imi aduce amite de Omar Hayssam, mai ca iti venea sa plangi cand il vedeai saracul cat de bolnav este si cu toate acestea, oamenii lipsiti de compasiune ai legii il aduceau in fata instantei cand saracul de el a comis doar o contraventie... te pomenesti ca a calcat iarba din parc.
Mi scarba de astfel de oameni, mai ales ca unii din ei puratu cu mandrie stele de general pe umar. Punadnu-i pe acestia langa alti generali si maresali ce au avut destul sange in instalatie incat sa isi comande singuri pulutonul de executie...ma lasa pur si simplu rece...
Back to top
Doru
Fri Mar 26 2010, 04:23PM
doru
Registered Member #14

Se intreba multe fatuci de prin presa despre necesitatea arestarii preventive a lui C.Voicu,pai este simplu acest individ in libertate poate influienta justitia fapt ce se deduce din acele transctipturi,iar Costiniu e mic la relatiile individului.
In rest ii doresc sanatate maxima.
Back to top
hidenAnalytical
Sat Mar 27 2010, 07:22AM
Registered Member #2592

imi permit sa-mi exprim trei ganduri aici, cu titlu de sugestie, si anume:

-sesizarea DNA pentu investigarea modului in care fostul ofiter Rizea G. a ajuns comandant la BSIJ
-pentru modul in care a desfintat unitatea ACVILA

este evident ca nasul a fost suportul logistic si legal in actiunile finului. sa nu uitam ca guvernarea PSD de la acea vreme prin fostul ministru Nica, a permis ca aceste lucruri sa aibe loc. cred ca este momentul din context, cand orice actiune a nasului nu poate fi neglijata de DNA, MAI-ul este parte importanta in dosar.concluziile raportului despre ACVILA, le consider irelevante, in contextul in care cei ce au subscris la aceste nereguli si au comandat controlul intern, erau "tovarasi" de partid cu nasul!

-redeschiderea dosarelor prin care nasul l-a acoperit pe fin in scandalurile acestuia din trecut, inca niste treburi rezolvate pe la MAI-ul de altadata, si nu numai

[ Edited Sat Mar 27 2010, 07:22AM ]
Back to top
ronin
Sat Mar 27 2010, 07:28PM
Registered Member #70

hidenAnalytical wrote ...

imi permit sa-mi exprim trei ganduri aici, cu titlu de sugestie, si anume:

-sesizarea DNA pentu investigarea modului in care fostul ofiter Rizea G. a ajuns comandant la BSIJ
-pentru modul in care a desfintat unitatea ACVILA

Cred ca se face asta. Daca "boierul" ajungea MI si Rizea era sef mare la SPP. Asa se zvonea.
Acvila sper sa revina. Faptul ca s-au luat de ei arata ca erau eficienti impotriva cui trebuia.
Oricum, fara sa am ceva cu tiganii, cam multi prin sistem...

Back to top
msimula
Sat Mar 27 2010, 09:10PM
Registered Member #2287

@hidenanalytical
Itele sunt incalcite rau de tot, fac prinsoare ca nebunia se va stinge in cotidian (ca un foc de paie), daca nu, vom asista la un mare scandal, cu implicatii unde nici nu ne asteptam, cu multi internati in spital …. Sa vedem care-i mai puternic in santaj, in rest noi sa fim sanatosi.
Back to top
ex-ad
Sun Mar 28 2010, 08:59PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

nea Mitica Iliescu iese din mutenie... oare o fi aflat ca urmeaza el la rind?

oricum, uite ca SRI isi mai face si treaba... si zau de ma mai intereseaza de unde a venit comanda...
LINK

Eu l-am recomandat pe Cătălin Voicu la Cotroceni, spune fostul şef al SPP
28 mar 2010, 19:02
NewsIn

Fostul şef al SPP, Dumitru Iliescu, pune pe seama SRI scandalul Cătălin Voicu, acuzând Serviciul că a dat stenogramele în presă. Mai mult, fostul general recunoaşte că l-a recomandat pe Cătălin Voicu pentru funcţia de consilier prezidenţial pentru securitate naţională.

Iliescu: Voicu a fost monitorizat pe siguranţă naţională

"Toată chestiunea aceasta din mass-media este o acţiune pe care o face o structură a statului pe care de data aceasta nu o mai face direct - aşa cum a făcut preşedintele anul trecut - ci o face prin intermediari, prin oamenii pe care îi au în mass-media", a spus Dumitru Iliescu, sâmbătă, în cadrul unei emisiuni televizate.

"În primul rând, domnul Voicu a fost monitorizat pe siguranţă naţională, sub un pretext greu de imaginat, produs de SRI, că în calitate de vicepreşedinte al Comisiei de apărare ar fi primit documente de la SRI pe care le-ar fi adus la cunoştinţa unor apropiaţi, ceea ce este total inexact deoarece nu aveau cum să dea de la SRI asemenea informaţii către Comisia de apărare, având în vedere că există o comisie specială a Parlamentului pentru controlul activităţii SRI. Ei l-au monitorizat atâta timp pe domnul Voicu. Păi dacă domnul Voicu făcea parte dintr-un Serviciu paralel, cu mine şi cu alţii, nu era normal să continue cercetările? De ce a dat neînceperea urmăririi penale Parchetul General?", a spus generalul.

Comentând stenogramele apărute în presă, Iliescu a arătat că are "mari dubii vizavi de corectitudinea afirmaţiilor, asupra materialului respectiv, care a fost dat acolo".

Pe de altă parte, Dumitru Iliescu a recunoscut că el l-a adus pe Voicu la Cotroceni. "Eu nu mă dezic de oamenii cu care am colaborat. Aveţi dreptate, eu l-am recomandat să fie numit consilier la Departamentul Securităţii Naţionale. Eu l-am adus pentru calităţile pe care le avea domnul Voicu: foarte bun organizator, un om care avea o anumită experienţă şi lucrase la procurorul general şi avea conexiuni cu această zonă. Dar nu l-am luat pentru conexiunile cu Ministerul Justiţiei, l-am luat pentru conexiunile cu SPP şi cu Ministerul de Interne", a explicat Iliescu.

Iliescu a ţinut însă să nege afirmaţiile că ar fi fost recomandat, împreună cu Voicu, de Mircea Geoană, drept omul care rezolvă problemele pe care pesediştii le au în justiţie. "Nu este nimic adevărat. În primul rând, domnul Geoană niciodată nu ne-a prezentat. Eu nu am participat la nicio astfel de activitate în care să mă prezinte persoanelor apropiate că eu aş fi unul dintre oamenii care pot să rezolv lucrurile respective. Şi eu niciodată nu m-am ocupat de aşa ceva. Dacă eu mă ocupam de asemenea lucruri, e imposibil ca în cei doi ani în care am fost monitorizat să nu se stabilească cel puţin o legătură cu oamenii din justiţie. Cunosc oameni din justiţie, dar foarte rar m-am întâlnit cu ei şi în condiţii absolut întâmplătoare. Ca atare, e inexactă informaţia. Niciodată n-am participat la aşa ceva, domnul Geoană n-a făcut asemenea recomandări", a încheiat Iliescu.
Back to top
kogaion17
Sun Mar 28 2010, 09:25PM
Registered Member #1117

voicu este primul cu care s-a inceput "curatenia de Paste", care va incepe anul acesta.
nu are rost sa nege ceea ce a aparut prin presa, cunoscatori si lucratorii din servici stiu ca acestea erau procedurile folosite de toti mafiotii aflati in psd-ul prostanacului, in frunte cu vanghelie si gashca lui(Camatarii, Sprtivii si alte asemenea personalitati)
Nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi ajuns Romanica Condusa de acesti INTELECTUALI, spp-ul candus de Voicu si Rizea, si Tiganii la putere
Back to top
1\*
Tue Mar 30 2010, 06:02PM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

aproape arestat...eu sunt curios daca gigi o sa mearga dupa el in iad?chiar daca o sa fie unul de scurta durata, insa cu siguranta o sa faca Pastele mai la racoare
Back to top
1\*
Tue Mar 30 2010, 06:55PM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

sunt "emotionat" de starea judecatorului care era aproape sa-si inghita limba citind sentina ICCJ
Back to top
Doru
Tue Mar 30 2010, 07:11PM
doru
Registered Member #14

Intrebarea care se pune acum cine urmeaza? Eu cred ca mitica, care o sa se numeasca probabil mititica.Nici Marean care este nu cred sa se simta bine.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF