Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Klaus
Sun Dec 02 2012, 10:55PM
Registered Member #3279

Si a trecut 1 Decembrie... Cu cate o avansare la exceptional, pe ici, pe colo... Si promotia Boldesti 2012 unsa de Visan...
Back to top
Pârvu Florin
Tue Dec 04 2012, 11:00AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

BGS a scos pe piata alte posturi de pompieri

LINK

Se pare ca nu le merge deloc rau...
Back to top
Klaus
Tue Dec 04 2012, 03:55PM
Registered Member #3279

ISU-urile sunt salvate, au venit pufosii... Pana invata, de fapt, ce trebuie sa stie, precum si ierarhia in haita mai dureaza ceva timp, pacat ca se incepe iarna, altceva era vara

LINK

Avansări în grad la pompieri, cu ocazia Zilei Naţionale

Plt.maj. Manole Daniel, subofiţer în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna şi plt. adj. Avram Ionuţ, subofiţer în cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe, au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim, pentru modul de îndeplinire a atribuţiilor şi rezultatele deosebite avute în activitatea desfăşurată.
Avansarea a avut loc în cadrul unui moment festiv în prezenţa cadrelor unităţii, fiind prilejuită de Ziua Naţională a României.

Cadre noi la ISUJ Covasna

Începând cu această lună, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna va avea în componenţă cadre noi, absolvenţi ai Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” şi ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

Slt. Popescu Daniel, absolvent al promoţiei 2012 a Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “ Al.I.Cuza“ din Bucureşti, va fi repartizat în cadrul Pichetului de Pompieri Întorsura Buzăului, iar sg.maj. Boricean Silviu, absolvent al promoţiei 2012 a Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, va fi repartizat în cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe, unde îşi vor desfăşura activitatea conform competenţelor profesionale dobândite în şcoala militară.

Timp de câteva luni, ei vor urma o perioadă de acomodare cu condiţiile specifice locului de muncă şi cu noii colegi, urmând apoi să desfăşoare activităţi conform funcţiilor în care au fost numiţi, ulterior să participe la intervenţiile din raionul de competenţă.

Le urăm mult succes în îndeplinirea misiunilor ce le vor fi încredinţate!

LINK

Tineri absolventi angajati la ISU Maramures

Patru tineri militari au fost angajati la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Trei dintre acestia sunt absolventi, cu grad de sergent major, ai Scolii de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila “Pavel Zaganescu” Boldesti – promotia 2012, specialitatea subofiteri pompieri si protectie civila. Cel de al patrulea, cu gardul de sublocotenent, este absolvent al Academiei Fortei Terestre “Nicolae Balcescu” Sibiu, promotia 2012, specialitatea transmisiuni.

Repartizati la Garda de Interventie nr. 2 Borsa

“Cei trei subofiteri au fost repartizati la Garda de Interventie nr. 2 Borsa, iar ofiterul la compartimentul comunicatii si tehnologia informatiei de la resedinta ISU Maramures. Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, trei subofiteri ai ISU Maramures, plt. maj. Cristian Vasile Ardelean, plt. maj. Florica Anaq Baban si plt. maj. Mihai Stefan Grigor au fost avansati la gradul de plutonier adjutant”, a punctat plt. adj. ing. Cornel Babut, subofiter relatii publice ISU Maramures.

LINK

Forţe proaspete la ... ISU. Absolvenţi ai şcolilor militare întăresc rândurile ... pompierilor hunedoreni

...Patru subofiţeri şi un ofiţer, la Pompieri

Totodată, ieri, a avut loc şi primirea în rândurile colectivului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a absolvenţilor proveniţi de la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi de la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.
„Este vorba despre patru subofiţeri şi un ofiţer, care vor fi repartizaţi la subunităţile din subordinea I.S.U. Hunedoara”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, căpitan Anemona Doda.

Avansări înainte de termen

Trei ... pompieri au fost avansaţi în grad, înainte de termen, de Ziua Naţională a României. ... la ISU Hunedoara, un ofiţer al Serviciului Prevenire din cadrul I.S.U. Hunedoara a fost avansat la gradul de colonel, înainte de termen, în timp ce alţi doi subofiţeri care activează la Detaşamentul de Pompieri Orăştie şi Punctul de Lucru Băiţa au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, respectiv la gradul de plutonier adjutant şi plutonier major. Cadrele militare avansate în gradul militar următor s-au remarcat prin rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor specifice.

Etc.
Back to top
Pârvu Florin
Fri Dec 07 2012, 03:07PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

In martie incepe procesul lui Diaconita (primul proces, cel cu tinutele, ca mai are de tras o multime de altele!) la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Back to top
F.A.D
Fri Dec 07 2012, 05:22PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

ce bine ca la noi a avansat inainte de termen soferul inspectorului sef ((

[ Edited Fri Dec 07 2012, 05:22PM ]
Back to top
Pârvu Florin
Sat Dec 08 2012, 10:22PM

Registered Member #1287

Acum doua zile m-am intalnit cu sotia unui fost coleg care si-a luat cu vreo 10 luni in urma concediu fara plata un an.
Nu se mai intoarce, e in Franta, si in februarie pleaca si sotia si fiul lui la el...

In urma cu cateva ore am aflat ca in Dambovita sunt sectii de votare pazite in noaptea asta de pompieri care vor sta toata noaptea afara, si aruncati o privire pe fereastra!

Las la o parte comentariul asta al meu mai vechi:

Parvu Florin wrote ...

...o sa-l intreb pe domnul comisar sef de politie Dobrescu Iulian Alexandru ce explicatii va da televiziunilor in momentul in care politia nu va fi capabila sa indeplineasca fara ajutorul pompierilor si jandarmilor o misiune care-i revine pe de-a-ntregul si anume paza sectiior de votare, caci sper ca nu s-a gandit nici macar o singura secunda sa faca asta cu servicii voluntare pentru situatii de urgenta sau cu firme de paza!

Sau mai stii!?

LINK
si o sa va spun ca am vazut multa bataie de joc in viata mea, dar asa ceva...

Dar de fapt, vorba nevesti-mii! De ce c***t imi pasa???

Stati, prostilor, douazeci de ani afara iarna, daca sunteti atat de fraieri incat sa fiti presul de picioare al unor nesimtiti!!!
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Klaus (08 Dec 2012, 23:16)
apkah
Sat Dec 08 2012, 10:52PM
arcan
Registered Member #566

Parvu Florin wrote ...

In urma cu cateva ore am aflat ca in Dambovita sunt sectii de votare pazite in noaptea asta de pompieri care vor sta toata noaptea afara, si aruncati o privire pe fereastra!

Nu stiu ce e asa de nemaipomenit.SI politistii si jandarmii care pazesc sectii tot afara stau de cele mai multe ori...
Back to top
Klaus
Sat Dec 08 2012, 11:00PM
Registered Member #3279

Parvu Florin wrote ...
Acum doua zile m-am intalnit cu sotia unui fost coleg care si-a luat cu vreo 10 luni in urma concediu fara plata un an. Nu se mai intoarce, e in Franta, si in februarie pleaca si sotia si fiul lui la el...

Trebuie sa se intoarca in urmatoarele 2 luni sa-si dea demisia si sa faca lichidarea.
Altfel, dupa cate stiu eu, risca sa fie dat dezertor, cu consecintele de rigoare
Back to top
apkah
Sat Dec 08 2012, 11:08PM
arcan
Registered Member #566

apkah wrote ...

Parvu Florin wrote ...

Nu stiu ce e asa de nemaipomenit.SI politistii si jandarmii care pazesc sectii tot afara stau de cele mai multe ori...

Rectific: se pare ca doar politistii si in unele locuri pompierii se ocupa cu paza sectiilor...
Back to top
Klaus
Sat Dec 08 2012, 11:15PM
Registered Member #3279

apkah wrote ...

Parvu Florin wrote ...

Nu se face trimitere atat la statul afara noaptea, ci la faptul ca IGSU nu are ca atributii mentinerea ordinii publice. Sa zicem ca vine cineva sa forteze sectia de votare - ce poate face pompierul? Sa retina pe cei in cauza? Sa-i legitimeze? Sa-i imobilizeze? Au subofiterii pompieri asemenea atributii? Cunosc ei procedurile & tehnica retinerii si incatusarii (cu exceptia celor care au facut cursurile de initiere la Slatina si, din greseala, au fost invatati, la gramada, si punerea catuselor - nu ca ar avea in dotare asa ceva)? Ce documente intocmesc ei la o adica? Daca sunt tinuti de fraieri, adica sa dea telefon (de pe mobilul lor, normal) la cea mai apropiata sectie de politie, totul este = cu zero. Pana la ajungerea patrulei (daca au benzina, cu Loganul, daca nu, pe jos) turbulentii dispar in noapte.
Drept urmare, ii dau dreptate lui @Parvu Florin, sunt acolo de papagali, pentru ca Bas&Pietreanu au acceptat asa ceva. Fostii gardieni, actualii comunitari, sunt mult mai potriviti pentru asa ceva.

[ Edited Sat Dec 08 2012, 11:23PM ]
Back to top
apkah
Sat Dec 08 2012, 11:19PM
arcan
Registered Member #566

Asa vor unii...si ai dreptate..din pacate.
Back to top
Coffeeman
Sun Dec 09 2012, 10:31AM
Glamdring
Registered Member #2685

Chiar sunt curios in baza carui act/lege/HG/OIG si alte chestii care ar trebui sa fie legale, pompierii pazesc sectiile de votare?! intreb doar pentru mine, de curios.
Back to top
Klaus
Sun Dec 09 2012, 11:00AM
Registered Member #3279

Primul ministru a scapat o pasarica sau a fost o gafa? Dupa votare a multumit pentru organizare celor implicati, inclusiv Inspectoratului de Stat pentru Situatii de Urgenta...
Sa sau sa ?
Back to top
criss-cross
Sun Dec 09 2012, 11:00AM
Registered Member #4853

Coffeeman wrote ...

Chiar sunt curios in baza carui act/lege/HG/OIG si alte chestii care ar trebui sa fie legale, pompierii pazesc sectiile de votare?! intreb doar pentru mine, de curios.

...la cata hartie se manipuleaza in interior, la cate ,,scantei" ar putea iesi din intalnirea sustinatorilor unuia sau altuia, la cat de multa populatie va iesi azi din casa (?!),s-ar explica prezenta pompierilor...
Back to top
Coffeeman
Sun Dec 09 2012, 05:45PM
Glamdring
Registered Member #2685

Inspectoratul de Stat?:) Asta e una noua.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF