Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
superbase2014
Fri Feb 06 2015, 04:50PM
Registered Member #9970

Domnule vasilica nu e vorba de replica ...nu e vorba de alceva doar ca noi prostimea cu ne considera "Coloneii"doar vrem ce au si altii libere legale sa ne crestem copii in respect de lege si de semenii nostri asa cum ai nostrii parinti au zis....nu fura,nu minti,nu insela,respecta legea asa cu uni nu o respecta azi
Back to top
Tepes 1
Fri Feb 06 2015, 06:36PM
Registered Member #10014

Eu i-as intreba. de ce in 2011 era prea mult personal si au facut disponibilizari, absolventii scolilor militare stateau "pe bara" 6 luni-1 an! I-as lua de guler si i-as intreba asta!

Deocamdata e pilot!Sa vedem cat o mai fi!
Back to top
1 User said Thank to Tepes 1 for this Post :
 mihaimihai (06 Feb 2015, 18:42)
Tepes 1
Fri Feb 06 2015, 06:37PM
Registered Member #10014

Dam bani! Dam bani! Dam bani! Trebuie dus la cineva si intrebat! Dai bani? Ia da-mi tu niste echipamente de protectie ca am costumu' de protectie facut praf, casca cred ca e luata de la casare, cizmele de interventie sunt de pescar iar de alte echipamente nici nu se poate discuta! (casca alba, casca rosie, comandantul interventiei vesta reflectorizanta inscriptionata pe spate "comandantul interventiei", CAGULA DE PROTECTIE TIP NOMEX,manusi electroizolante, etc.. CE ESTE RASU' ASTA De ISU01?) Ce pretentii sa aiba statu' Roman la angfajatorii particulari, in ceea ce priveste siguranta lucratorului, cand el e cel care nu are grija de ai lui... Ce-i ala SSM?
Toti acesti distinsi domni vor sa ne dea ei bani. Nu vreau ba bani! Nu vreau sa nu mor la interventie. Vreau sa ma duc acasa dupa alea 24 ore, nu la spital!
Back to top
mihaimihai
Fri Feb 06 2015, 06:58PM
Registered Member #5247

In 2011 cand s au facut disponibilizarile aceiasi ,,oameni de bine'' pe care ,,ii preocupa soarta oamenilor lor'' au tacut si s-au facut ca ploua . S-au temut sa spuna ceva si azi in loc sa-si recunoasca vina si sa ceara oameni in plus ne obliga pe noi sa lucram in plus . Nu noi suntem de vina d lor , noi suntem cei carora le-ati intors spatele atunci , l-ati intors cand ni s-a taiat 25 % si ni-l intoarceti si acuma .
Back to top
bushes
Fri Feb 06 2015, 07:11PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Ba n-au tacut de loc . Pe la bilanturile anuale pe anul 2011 mincau tone de c...t aratind cum au reusit sa rezolve mai multe interventii cu mai putini oameni .(aplauze prelungite) .
Back to top
3 User said Thank to bushes for this Post :
 Coffeeman (06 Feb 2015, 20:34) , djebel (09 Feb 2015, 10:50) , Klaus (03 Mar 2015, 22:18)
lege_si_ordine
Fri Feb 06 2015, 08:28PM
Registered Member #10015

pompierul vesel wrote ...

am inceput sa analizez varianta ca, dupa ce schimba programul de lucru si dupa ce ma consult cu un avocat, sa-mi dau demisia si sa le intentez proces. Argumnte: ca-mi afecteaza timpul de repaus, ca se incalca legi bla, bla, viata sociala si de familie, tot tacamul. Vedem.

De ce sa iti dai demisia? Apararea drepturilor in instanta de judecata este un drept constitutional.
Eu sunt convins ca domnul ministru nu stie de ce se pune la cale. Domnul ministru, pentru care am toata stima, fiind singurul care s-a zbatut si a dat niste ordine clare pentru angajatii ministerului, nu a dat degeaba acele ordine. Ele trebuie respectate.
Astfel, ce depaseste 48 de ore pe saptamana am inteles ca vor fi compensate prin libere. Celelalte 8 ore nu sunt lucrate? Categoric ele trebuie compensate prin bani sau zile libere. Daca sunt compensate prin zile libere nu s-a rezolvat absolut nimic pentru ca numarul de ore va fi acelasi ca la 24/72, prin urmare, pe tura de serviciu vor ramane la fel de putini oameni pentru ca ceilalti vor fi liberi. Asadar singura posibilitate este compensarea lor prin plata conform ordinului ministrului.
Sa fim seriosi, norma 12B, orele de noapte si sporul pentru zilele lucrate in zilele de weekend si sarbatorile legale declarate prin lege zile nelucratoare, nu reprezinta plata orelor suplimentare. Dealtfel ordinul ministrului privind acele ore spune foarte clar ca nu are nicio legatura cu ordinul care reglementeaza plata orelor suplimentare sau compensarea lor cu libere.
Astfel ca baza legala este, codul muncii si cele doua ordine ale ministrului (care nu sunt facute sa se aplice doar la IGPR).
Legal si corect, fara nicio legatura cu conducerea inspectoratului judetean sau a celui general, voi face raport inaintea implinirii celor 60 de zile prevazute de codul muncii si ordinul ministrului, in functie de raspunsul primit voi inainta raport la minister pentru a afla punctul de vedere oficial al ministerului, de ce acel ordin nu se aplica si in cazul nostru, iar apoi voi sti impotriva cui ma voi adresa in instanta pentru a-mi primi drepturile conform legii.
Sa nu aud ca mai sunt cazuri de amenintari cu poarta pentru ca se pot depune si plangeri penale si, cum spunea cineva mai sus, s-au mai pus si altii cu codul penal si acum ii vedem pe la televizor.
Evident, toate acestea vor fi facute in nume propriu dupa ce ma consult si cu un avocat.
Altfel sa ne explice domnul secretar de stat Arafat de ce nu trec si cei de la 8 ore la programul de 48 de ore pe saptamana (adica o singura zi libera pe saptamana), cu cele 8 ore suplimentare neplatite, pentru a merge si mai bine activitatea inspectoratelor. Nu doar ca este si ilegal ci este si discriminatoriu sa ai acelasi salariu de baza ca cel de la 8 ore lucrand cel putin 32 de ore in plus neplatite.
Dar sa asteptam si vedem exact care vor fi prevederile, ordinul, metodologia de aplicare si de plata etc. O nota raport nu tine loc nici de lege nici de ordine de ministru.
Back to top
5 User said Thank to lege_si_ordine for this Post :
 Coffeeman (06 Feb 2015, 20:40) , superbase2014 (06 Feb 2015, 21:10) , mihaimihai (06 Feb 2015, 21:28) , bogdanvilu (06 Feb 2015, 23:09) , anotherfireman (07 Feb 2015, 21:04)
mereu _loial
Fri Feb 06 2015, 09:11PM
Registered Member #3545

Chiar sa fie toate astea adevarate? Sa muncim mai mult pe degeaba? Speram ca am depasit bataia de joc cu taierea salariilor, cu program pilot 12/24 12/48.Chiar am ajuns cobaii tuturor celor care se perinda vremelnic pe la conducere? Cine a citit ordinul cu privire la 24/48 poate sa dea mai multe detalii?
Back to top
1 User said Thank to mereu _loial for this Post :
  (06 Feb 2015, 21:17)
Cip Cipri
Fri Feb 06 2015, 09:16PM
Guest
Thanked time in post
CE se intampla acuma ii din cauza Managementului Defectuos. Cine isi asuma raspunderea???
Back to top
b@b@e
Fri Feb 06 2015, 11:00PM
Registered Member #9947

Domnule Vasilica stiti ceva de incendiu de la sub din Colibasi ca ISU Vlasca nu a spus nimic .abia dupa doua luni a aparut un reportaj ia privitit Clădire reabilitată după incendiu seamana cu sub de la Bolentin Deal?
Back to top
b@b@e
Fri Feb 06 2015, 11:00PM
Registered Member #9947

Clădire reabilitată după incendiu - YouTube
Back to top
b@b@e
Fri Feb 06 2015, 11:04PM
Registered Member #9947

LINK
Back to top
Logout
Sat Feb 07 2015, 10:50AM
logout
Registered Member #10017

Domnul b@b@e vad ca esti urmarit de o fantoma care nu-ti da pace si nu poti dormi de grija subunitatii de la Colibasi.
Am cunostinta de istoricul subunitatii si imi fac un pustiu de bine sa va sting curiozitatile.

1. Constructia NU apartine Ministerului Afacerilor Interne ci este in proprietatea Primariei Colibasi.
2. Constructia este facuta la insistentele colonelului Apostol care a gasit in primarul Stoica de la Colibasi un partener pentru ISU Giurgiu, cladirea fiind construita de la zero in momentul in care Apostol si Vapor(porecla dupa care e cunoscut primarul) au decis locatia in care va fi construita cladirea acolo era iarba deasa.
3.Inainte de constructia si darea in folosinta in zona intervenea detasamentul Aparatorii Patriei care ajungea in 60 de minute
4.Cladirea mentionata insistent de b@b@e este UTILIZATA de pompieri conform unui protocol si nu este PROPRIETATEA MAI SAU ISU ci a localitatii cum am mentionat mai sus
5.Cladirea la momentul in care a avut loc incendiul la acoperis ERA IN GARANTIE si ASIGURATA refacerea acoperisului fiind facuta fara costuri suplimentare de catre constructor-cel vinovat de incidentul aparut
6. Niciun bun apartinand MAI nu a fost afectat in eveniment si nu s-a produs nicio paguba bunurilor ministerului
7.Incidentul a fost raportat imediat conducerii MAI prin canalele de raportare cunoscute si avand in vedere cele specificate nu s-au dispus alte masuri(nici nu era cazul)
8. Constructorul si proprietarul cladirii si-au asumat incidentul si avand in vedere ca initial era gandit ca punct de lucru apoi s-a marit la nivel de garda s-a decis ca PROPRIETARUL Primaria Colibasi sa extinda constructia pentru a se gara si ACI, SMURD, APCA si barca.
9. Apostol pe care voi il vanati din diverse motive a construit conditii de hotel pentru subordonatii lui de la Colibasi si mai mult de atat PRIMARIA Colibasi asigura GRATUIT transportul la si de la locul de munca al subofiterilor.
10.Dupa ce reparatiile se vor termina conditiile vor fi ca si inainte-de LUX ca o forma de respect pentru pompierii care isi risca viata zilnic la incendii.
In incheiere oricate mizerii aruncati voi pe aici manati de furie si frustrare, nu exista niciun ISU care sa aiba conditiile pe care ISU Giurgiu le ofera subordonatilor. Prin grija acelui APOSTOL pe care voi il atacati pe aici.

LINK

LINK
LINK

[ Edited Sat Feb 07 2015, 10:50AM ]
Back to top
1 User said Thank to Logout for this Post :
 ALM (07 Feb 2015, 11:54)
Cip Cipri
Sat Feb 07 2015, 11:11AM
Guest
Thanked time in post
HaiCoane wrote ...

mereu _loial wrote ...

Si cu ce ne ajuta? Din cate vad eu si in Polonia se lucreaza 24 cu 48 in limita a 216 ore.Acu te mai pui pentru 24 de ore plus minus pe luna , in conditiile in care o sa primesti bani in plus? Eu sunt curios sa vad cum vor reactiona colegii din Bucuresti , care au cel mai mare numar de interventii.Eu zic ca in doua trei luni or sa fie praf de obositi

Pai aici e problema s`a anuntat deja ca nu se vor da bani se vor da libere, daca vor avea destui oameni ....DACA

Back to top
1 User said Thank to for this Post :
 je_cipri (07 Feb 2015, 14:05)
siver65
Sat Feb 07 2015, 12:59PM
Registered Member #10020

Exista si site-urile TV cu rubrica "Dc aveti o stire" si o sa fie informati dupa 10feb. pt incalcare de drepturi(codul muncii,ore neplatite,fara libere..SCLAVIE)sa lucreze si ofiterii astia carea au facut programul asta 100h neplatite si fara libere sa vedem dc. le place ,ei nu pot sta 5min. dupa ora 4..99% din ei<>Dupa 10 cred ca o sa iasa SPECTACOL cu Bataia Asta de JOC...ASTIA AVEM SI NOI FAMILII SI COPII DE CRESCUT CA NU VREU SA AJUNGA SA NE ZICA "NENEA"

[ Edited Sat Feb 07 2015, 08:09PM ]
Back to top
bibu
Sat Feb 07 2015, 01:09PM
Registered Member #10019

salutare tuturor ......ne-a mai spus dl.col apostol ca pe timpul comunismului se lucra 24 cu 24 si ca "nu mai murea nimeni" si ca dupa s-a lucrat 24 cu 48 si a fost ok. ......TOVARASE COLONEL APOSTOL PENTRU CINE A FOST BINE???IN GENERAL LUMEA SE AFLA INTR-O CONTINUA EVOLUTIE SI DACA OBSERVAM CA CEVA NU A MERS BINE ,SCHIMBAM ACEL CEVA CA SA FIE BINE DAR NU REVENIM LA ACEA DECIZIE IMPROPRIE ACTIVITATI DE POMPIER DOAR CA SA FACEM CONFORM DECIZILOR POLITICE. .......IN ALTA ORDINE DE IDEI ,UN ALT PERSONAJ PRINCIPAL CARE SE AFLA IN SPATELE ACESTEI DECIZI ESTE DL.ARAFAT PE CARE IL STIMEZ PENTRU CEEA CE A FACUT IN ROMANIA PANA ACUM DAR CA ORICINE CARE VEDE CA POATE SA FACA ORICE IN TARA ASTA ,INCEPE SA O IA PE ARATURA SI DIN DORINTA EXCESIVA DE A FACE PE" PLACUL CETATEANULUI" INCEPE SA NE CALAREASCA PE NOI CU ORE SUPLIMENTARE SI NU NUMAI.(PENTRU CA VREA SA SUPLIMENTEZE AMBULANTELE SI N-AR AVEA OAMENI) ...AMINTITIVA CA NE-AM ANGAJAT POMPIERI "PE STINGERE" SI ACUM SUNTEM DE TOATE : DOCTORI-ALPINISTI-SCAFANDRI-CONDUCATORI AMBARCATIUNI-SCLAVI ZIDARI PE UNDE AU EI NEVOIE SI NU IN ULTIMUL RAND POMPIERI. TOATE ASTEA DOAR CA LUCRAM PE ACEEASI BANI . PAI NOI CE SUNTEM ????ROBOTI???? AVEM SI NOI FAMILI SI AVEM NEVOIE DE TIMPUL LEGAL DE ODIHNA PENTRU A FI ALATURI DE ELE.!!!!!
Back to top
1 User said Thank to bibu for this Post :
  (07 Feb 2015, 16:01)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF