Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Pârvu Florin
Fri Feb 19 2010, 05:54PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Cred ca cel mai bun lucru pe care il poti face este sa mergi la cel mai apropiat sediu de ISU, si sa vorbesti cu un cadrist, vei obtine rapunsuri complete si autorizate la orice intrebari pe care le poti avea despre admiterea la Scoala de subofiteri de la Boldesti.
Back to top
Pârvu Florin
Sat Feb 20 2010, 01:41PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Parvu Florin wrote ...

Altceva... In fiecare luna, mi se opresc direct de pe statul de plata 20 de lei cu titlu de contributie pentru diverse asociatii si fundatii. Cu exceptia "Cultului eroilor", din toate celelalte mi-am declarat intentia de a ma retrage cu mult timp in urma. Imi veti spune ca nu sunt multi bani, dar la dracu! multi sau putini, sunt banii mei si fac ce vreau cu ei! Stiti ce mi se raspunde invariabil, nu?
In privinta "Fondului de ajutor social", care fiinteaza chiar in curtea in care lucrez, pot sa dau ceva mai multe detalii, spre exemplu ca prin statut nu poti iesi din organizatie decat cu picioarele inainte, ca organizatia poate acorda credite fara dobanda in anumite situatii, dar eu nu stiu nici un „neinitiat” care sa fi beneficiat de aceasta prevedere... De doi ani cer sa vad contabilitatea FAS-ului, ca un om care vrea sa stie ce se intampla cu banii lui! cum ati vazut-o voi, am vazut-o si eu!

Hai ca se poateeee!!!!
In sedinta de ieri a FAS s-a luat in sfarsit decizia ca membri sa aiba posibilitatea de a se retrage!!!
Un pas mic pentru un pompier, un salt urias pentru breasla!
Urmeaza multe altele, imi bubuie capul de idei, inclusiv in privinta programului trebuie facut ceva, dar rabdare, tutun si unitate!!!

[ Edited Sat Feb 20 2010, 02:06PM ]
Back to top
Pârvu Florin
Fri Feb 26 2010, 10:07AM

Registered Member #1287

Ia uite-i!!!!

LINK

Şefii Detaşamentului de pompieri Sinaia din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, lt.col Gabriel Ceacâru şi mr. Emilian Androne, sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

"Procurorii anticorupţie efectuează acte de urmărire penală faţă de lt. col. Gabriel Ceacâru şi mr. Androne Emilian, ambii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în sarcina cărora au reţinut infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial", precizează, pentru MEDIAFAX, Biroul de presă al DNA.

Cei doi sunt acuzaţi că şi-ar fi folosit oamenii din subordine la lucrări de construcţii la casele celor doi ofiţeri din cadrul ISU Prahova, susţin surse judiciare.

De luni DNA a început audierile de martori în acest caz, la Direcţie prezentându-se mai mulţi pompieri de la detaşamentul Sinaia.

Back to top
Pârvu Florin
Fri Feb 26 2010, 10:11AM

Registered Member #1287

Ia uite-l!!!!

LINK

Colonelul Ion Ungureanu a fost prezentat instanţei Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti. Câţiva subalterni l-au dat în vileag la DNA că primea curcani, găini, lapte şi mălai din partea lor pentru a le oferi "protecţia" sa.

Colonelul Ion Ungureanu, Comandantul Şcolii de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă din Boldeşti, judeţul Prahova, a fost reţinut, ieri, sub acuzaţiile de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi instigare la mărturie mincinoasă. Comandantul a fost prezentat instanţei Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorii au stabilit că poate fi cercetat în libertate. Decizia a fost contestată de procurori, recursul urmând să se judece la Curtea Militară de Apel Bucureşti.

Cerea carne şi lactate pentru funcţii

Colonelul Ungureanu a fost pârât de câţiva subalterni de-ai săi la Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Ei au spus că şeful lor le-ar fi pretins în mai multe rânduri, pentru a-i ajuta în carieră, tot felul de produse alimentare, precum găini, curcani şi diverse produse lactate, pe care le depozita în frigiderul unităţii.

Unul dintre martorii denunţători în acest dosar, citat de Mediafax, locotenentul Constantin Croitoru, a declarat procurorilor anticorupţie că "umblau zvonuri prin unitate că cei care nu-i ofereau comandantului câte un cadou aveau unele probleme, fiind chiar sancţionaţi". Acesta mai spune că, după ce i-a oferit o serie de produse, atitudinea comandatului s-a schimbat radical, fiind mai binevoitor.

"Vă pot spune că au fost primite câteva sesizări din partea subalternilor săi, oameni de la noi au fost la şcoala de la Boldeşti şi au verificat, însă ne-am dat seama că cele constatate depăşeau aria noastră de competenţă. În urmă cu câteva zile a început urmărirea penală. Colonelul Ion Ungureanu a fost suspendat din funcţie până la definitivarea dosarului şi nu mai are drept de semnătură, de reprezentare şi nici de control. Când o sa primim rezultatul vedem ce este de făcut, în repunem în funcţie sau va fi dat afară din sistem. Acum îi ţine locul Colonelul Felix Catea", a declarat Căpitan Alin Maghiar, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

"Îi ţin locul de câteva zile, de când este anchetat. I-am preluat toate atribuţiile. În şcoala noastră pot spune că nu este o stare tensionată, ci totul se desfăşoară normal, orele de curs nu au avut de suferit şi ne respectăm toate activităţile planificate" a precizat locţiitorul al comandantului, colonelul Felix Catea.

Două case, un teren şi o maşină

Potrivit ultimei declaraţii de avere completată În 2009 de colonelul Ion Ungureanu, acesta are în proprietate cu soţia sa un teren intravilan de 230 mp cumpărat în 1997, o casă de locuit cu o suprafaţă de 80 mp şi un apartament de 65 mp, ambele în Ploieşti, precum şi un autoturism marca Audi A4, cumpărat în urmă cu cinci ani.

Back to top
recul.
Fri Feb 26 2010, 11:37AM
Registered Member #1998

Incepand cu 1 martie pana in 1 iunie inspectoratele de gradul 2 o sa lucreze la program 12/24 12/48. Daca programul se dovedeste a fi o reusita se va introduce la nivelul intregii tari.
Back to top
anonim
Fri Feb 26 2010, 11:03PM
Registered Member #2666

MAI DOMNU´ PARVU FLORIN

...SINCER SA FIU, ITI DAU DREPTATE LA UNELE LUCRURI PE CARE LE-AI SCRIS DUMNEATA, DAR PARERILE MELE SUNT URMATOARELE:
-adevaratii profesionisti,sunt cei incadrati in 2007,pt k in 2006 au fost incadrati numai INAPTI!!!!
-nu stiu de ce nu esti de acord cu incadrarile directe facute, pt k unii chiar sunt pompieri,in adevaratul sens al cuvantului!!!(in fond, padure fara uscaturi...nu exista)!!!
-in legatura cu gradatii voluntari,acestia nu stiu sa faca decat doua lucruri: sa doarma toata ziua, si sa se fofileasca...care cum pe unde poate!!!
-intre subofiterii de la Boldesti si cei incadrati direct,din sursa externa,nu exista nici o diferenta!!!
Back to top
Pârvu Florin
Sat Feb 27 2010, 10:14AM

Registered Member #1287

Frate, iti urez bine ai venit pe forum si apreciez in mod deosebit faptul ca ti-ai spus parerea!
Back to top
Pârvu Florin
Sat Feb 27 2010, 11:38PM

Registered Member #1287

recul. wrote ...

Incepand cu 1 martie pana in 1 iunie inspectoratele de gradul 2 o sa lucreze la program 12/24 12/48. Daca programul se dovedeste a fi o reusita se va introduce la nivelul intregii tari.

recul. wrote ...

Oricum de comentat nu avem ce fiinda nimeni nu ne baga pe noi in seama, deci relax

Frate, mentalitatea de victima te transforma in victima! si, bai nene, daca tot e sa ne f***m in c*r, situatia asta in care unii sunt tot timpul pasivi si altii tot timpul activi mie a inceput sa nu-mi mai placa deloc!!! De dragul principiului potrivit caruia toata lumea trebuie sa se simta bine, cred ca ar mai trebui inversate un pic rolurile!!! si noi, astia despre care spune recul ca nu ne baga nimeni in seama avem cateva p**i tari, groase si noduroase, trebuie doar sa vrem sa le folosim!
Sa ma explic:

LEGE nr. 80 din 11 iulie 1995
ART. 8
Cadrele militare au urmatoarele indatoriri principale:
b) sa respecte juramintul militar si prevederile regulamentelor militare

Sa traduc: oricat de mult s-ar stradui oricine sa demonstreze contrariul, regulamentele militare trebuiesc respectate si cand prevederile lor nu sunt avantajoase pentru comandanti si cand diverse OMAI-uri prevad altceva

RG 1
Art. 77
(1) Programul de lucru al militarilor si personalului civil din armata se stabileste in zilele lucratoare in limita a 8 ore zilnic.
Aducerea acestora la serviciu sau retinerea in afara orelor de program se face numai cu aprobarea comandantului unitatii militare, orele efectuate fiind recuperate in zilele lucratoare
Aprobarea se da in registrul special destinat, unde se specifica ziua si intervalul orar in care se va efectua recuperarea.

(A vazut cineva cum arata registrul ala? ca pe la noi nu prea se obisnuieste chestia asta cu recuperarile, cu toate ca regulamentul este din 2008...!)

(2) Pe timpul executarii exercitiilor, tragerilor, alertelor, participarii la controale, programul de lucru se stabileste de catre persoanele care le-au ordonat. Cand aceste activitati se desfasoara neintrerupt mai multe zile, durata de munca stabilita pentru militari si personalul civil va putea fi prelungita peste 48 de ore pe saptamana cu conditia ca media orelor de munca calculata pe o perioada maxima de 3 luni calendaristice, sa nu depaseasca 48 de ore pe saptamana.

Sa traduc iarasi: as vrea sa-i vad pe inspectorii sefi pe unde vor scoate camasa, cand in urma unor inundatioare, nu chestii cine stie ce spectaculoase, dar orisicatusi.... asa... cam cat sa cheme toti oamenii la serviciu pentru vreo saptamana, cand lucrurile se vor linisti, oamenii isi vor cere liberele la care au dreptul! Ha?!

Daca cineva invoca faptul ca in regulamentele militare nu se face nici o referire la lucrul in ture, e si mai simplu! caci atunci facem uz de alineatul 2 al articolulului 1 din Codul muncii, care zice asa:

(2) Prezentul cod se aplica si raporturilor de munca reglementate prin legi speciale, numai in masura in care acestea nu contin dispozitii specifice derogatorii.

Mai departe:

RG 1
Art. 122
(7) In afara orelor de program militarii si personalul civil din armata parasesc garnizoana cu instiintarea comandantului nemijlocit si a ofiterului de serviciu pe unitate, care va consemna intr-un registru special locul, perioada, mijlocul de transport, inlocuitorul la comanda, fara ca parasirea garnizoanei sa fie considerata invoire/permisie.
(8) In unitatile dislocabile, numarul celor care parasesc garnizoana nu trebuie sa depaseasca 1/3 din efectiv.

E important de subliniat: cu instiintarea si nu cu aprobarea comandantului nemijlocit. Iarasi as vrea sa-i vad pe inspectorii sefi pe unde vor scoate camasa intr-o situatie de-aia....!

Inca una: noi nu putem fi obligati sa avem telefoane! Rezolvarea? Fie sa ne dea inspectoratele telefoane, fie sa fim anuntati prin agent despre alarme!

Evident ca toate cele trei modalitati de rezolvare a problemei, sunt extreme, mai ales ultima, dar la nesimtire nu se poate raspunde altfel decat cu nesimtire!

Situatia asta, in care se schimba programul, duce la ruperea echilibrului urmator: programul este 24/72, in schimb noi percutam de fiecare data cand e nevoie, si nu cerem zilele libere la care avem dreptul.

Ganditi-va de doua ori!

[ Edited Mon Mar 22 2010, 09:31PM ]
Back to top
recul.
Sun Feb 28 2010, 09:15AM
Registered Member #1998

PARVU FLORIN....se pare ca nu cunosti situatia de la Calarasi. Baietii baga in continuare program de 24/48 de unde reiese ca fac 240 h/luna iar pe fluturas sunt trecute 170, deci nu te mai intreba ce o sa faca inspectorii sefi fiindca orice este posibil la noi. Oricum este un program pilot pe 3 luni si cred ca o sa se renunte la el. Dealtfel santem in UE iar in UE-ul asta pompierii lucreaza 24/72. Da poate inventam noi a 5-a roata la caruta, mai stii?
Te invit sa arunci un ochi si aici: LINK
Back to top
Pârvu Florin
Sun Feb 28 2010, 10:06AM

Registered Member #1287

recul. wrote ...

Baietii baga in continuare program de 24/48 de unde reiese ca fac 240 h/luna iar pe fluturas sunt trecute 170, deci nu te mai intreba ce o sa faca inspectorii sefi fiindca orice este posibil la noi.

Si a facut cineva un raport prin care sa solicite zilele libere, raport care sa contina si formula "Solicit aceasta intemeiat pe prevederile art. ... din Legea ... si art. ... din RG1"?
A facut cineva un astfel de raport si a vazut pe el rezolutia inspectorului sef "Nu se aproba"?

Hai sa-ti spun cum am vazut eu ca merg lucrurile, si am destule motive sa cred ca peste tot e la fel!

Te duci sa intrebi ceva, raspunsul invariabil este "Nu ai dreptul!"
Tu te documentezi, faci raport, raportul nu ti-e inregistrat, cu replica: "Pai daca nu ai dreptul, de ce sa-ti mai inregistrez raportul? "
Tu insisti sa-ti fie inregistrat raportul, si raspunzi ca vrei sa fie inregistrat ca sa vezi pe el rezolutia "Nu ai dreptul!" pusa de inspectorul sef.
Seful tau direct o sa se uite crucis la tine dupa care o sa arunce raportul in fundul unui sertar, spunandu-ti ca l-a inregistrat.
Dupa o luna, asta in situatia in care nu esti deja plictisit sau sictirit, o sa-ti ceri raportul inapoi ca sa vezi ce rezolutie a fost pusa pe el.
Seful tau o sa o scalde intr-un fel sau altul inca mult timp.
Daca inca nu te-ai plictisit o sa intocmesti un nou raport si o sa mergi tu insuti sa-l inregistrezi. La DS ti se va spune de regula ca nu ti se poate inregistra raportul pana nu il vede comandantul.
Nu te-ai lasat inca pagubas?
Atunci spune-i ca in situatia in care iesi din birou fara un numar de inregistrare al raportului urmatorul drum pe care il vei face va fi la Bucuresti, sa te inscrii in audienta la ministru, caruia sa-i povestesti situatia.
Persoana de la DS se va uita si ea crucis la tine, dar daca te va vedea foarte hotarat, o sa-ti inregistreze raportul.
Chiar daca ceri cea mai banala chestie, dar care iese din ordinea statornicita a lucrurilor va trebui sa astepti timpul maxim prevazut de lege, dupa care minune! se vor intampla lucruri frumoase in viata ta! si stii de ce? fiindca nimeni nu-si permite sa puna pe hartie o rezolutie impotriva legii!

Repet intrebarea cu care am inceput:

A facut cineva un raport pe care l-a inregistrat si in care a inscris baza legala in virtutea caruia cere ceea ce cere si rezolutia pusa pe raport a fost negativa?

Intr-o viitoare replica o sa-ti povestesc cum am cerut eu o jumatate de ora libera fiindca fusesem retinut la serviciu dupa iesirea din tura.

[ Edited Sun Feb 28 2010, 10:27PM ]
Back to top
smurd112
Mon Mar 01 2010, 07:57PM
Registered Member #2683

Frate, Florine, da esti suparat rau de tot vad io.
Back to top
smurd112
Mon Mar 01 2010, 07:59PM
Registered Member #2683

aaa, si sa nu uit. Ia povesteste tu cum ai cerut o juma' de ora dupa o tura executata si nu ti s-a dat, si pe urma iti spun eu de ce nu ti s-a dat. (asta daca imi permiti).
Back to top
Pârvu Florin
Tue Mar 02 2010, 10:54AM

Registered Member #1287

FOSTUL SEF ISU GIURGIU - CERCETAT DE DNA

Marian Ghimpeteanu este anchetat pentru fals, uz de fals, instigare la uz de fals si sustragere de inscrisuri. Purtatorul de cuvant al IGSU Bucuresti, capitanul Alin Maghiar, a declarat ca fostul sef al ISU Giurgiu, Marian Ghimpeteanu "a fost suspendat din functie, nu mai are nici un drept de executie si comanda, putand executa doar activitati ordonate si pus la dispozitia organelor de ancheta".
Impreuna cu Marian Ghimpeteanu mai sunt anchetate inca trei persoane din cadrul institutiei, pentru aceleasi acuzatii.
Conducerea interimara a ISU Giurgiu este asigurata in acest moment de colonel Costel Belbea, primadjunct al Inspectorului sef.
Intr-o recenta conferinta de presa, primarul Lucian Iliescu a declarat ca pentru situatia creata la ISU Giurgiu, mai ales pentru angajarile din 2007, o parte din vina i-ar reveni prefectului Norut Stanisteanu.

LINK
Back to top
Pârvu Florin
Tue Mar 02 2010, 10:58AM

Registered Member #1287

ISU Gorj în atenţia DNA

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj este zguduit de un nou scandal în care angajaţi ai instituţiei sunt implicaţi în acte de corupţie. Dacă în urmă cu un an, inspectorul general al unităţii, Liviu Dumitraşcu, făcea vizite la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, dând cu subsemnatul pentru comiterea mai multor infracţiuni, acum alţi subalterni ai săi i-au urmat „exemplul“ şi sunt la un pas de a-şi pierde serviciul, dar şi să-şi petreacă următorii ani la răcoare.

Nu-ţi aduce anul ce-ţi aduce ceasul. Zvonurile care se vehiculau în urmă cu aproximativ un an, referitoare la mici atenţii oferite de către unii din candidaţii care s-au înscris în cursa pentru ocuparea unui loc bine plătit într-o instituţie a statului, s-au transformat în dosare penale pentru trei persoane din cadrul MIRA. Conform rechizitoriului emis de Direcţia Naţională Anticorupţie, procurorii au trimis în judecată trei oameni ai legii care s-au pretat la câteva mii de lei pe care normal îi obţineau dintr-un singur salariu.

Alt concurs, altă mită
În cursul anului 2007, IGSU, prin structurile sale teritoriale, a organizat concursuri pentru ocuparea unor posturi în cadrul etapei a II – a de profesionalizare a personalului propriu, concomitent cu trecerea în rezervă a militarilor în termen. În cadrul concursului organizat de ISU Gorj, Laurenţiu Sîrbu, preşedintele şi secretarul mai multor comisii de evaluare, a vrut să-şi „rotunjească” veniturile, iar acum este la un pas de a ajunge după gratii. La fel a procedat şi agentul de poliţie Gheorghe Popescu în perioada martie-august 2007, pretinzând de la mai mulţi candidaţi sume de bani şi foloase materiale în valoare totală de 30.060 lei, din care a beneficiat de aproximativ 14.460 lei. Pentru a obţine această sumă, omul legii a intervenit pe lângă angajaţii ISU Gorj, Laurenţiu Sîrbu şi Silviu Băluş, colonel (r), în scopul promovării de către candidaţi a examenului de angajare în cadrul instituţiei, aceştia mulţumindu-se cu bani şi foloase materiale în valoare totală de 9.500 lei.

Şi cu banii luaţi, şi picaţi la examen
Concurenţii care s-au bucurat de promovarea examenului, înainte de a-l susţine, s-au trezit în ziua concursului că au fost păcăliţi. Agentul Gheorghe Popescu, de la postul de poliţie Novaci, a promis câtorva candidaţi că îi va rezolva la concurs şi asta pentru că ar avea o influenţă foarte mare asupra colegilor din ISU Gorj. În schimbul banilor şi al bunurilor materiale primite, Silviu Băluş a furnizat câtorva candidaţi subiectele de examen, care nu coincideau cu realitatea.

Surpriză în ziua examenului
Pe 13 august 2007, după ce subiectele pentru proba scrisă fuseseră definitivate de comisia organizată la nivelul IGSU, Silviu Băluş a furnizat candidaţilor trei exemplare de teste grilă, pretinzând că acestea ar fi subiectele la proba scrisă ce a avut loc în data de 15 august 2007. De asemenea, o copie de pe aceste teste a primit şi preşedintele comisiei, Laurenţiu Sîrbu. În timpul derulării probei scrise, candidaţii au constatat că au de rezolvat cu totul alte subiecte decât cele procurate de şpăgarul Silviu Băluş, motiv pentru care nu au promovat examenul respectiv. Văzându-se cu banii luaţi, dar şi picaţi la examen, candidaţii au încercat să-şi recupereze prejudiciul şi au apelat la justiţie, aceştia turnându-i procurorilor pe şpăgari. Dumitraşcu, scos nevinovat Potrivit proverbului „peştele de cap se împute”, angajaţii MIRA s-au gândit că poate scapă de răspunderea în faţa legii, la fel cum a fost şi cazul inspectorului general al ISU Gorj, Liviu Dumitraşcu, la primul concurs de profesionalizare a personalului IGSU. Deoarece nu a fost găsit vinovat de acuzaţii de luare de mită, pentru care a fost cercetat, şeful pompierilor gorjeni a scăpat cu faţa curată. Dacă atunci influenţa politică s-a dovedit a fi foarte mare, sperăm ca de această dată procurorii să-şi facă datoria aşa cum trebuie şi să-i pedepsească pe vinovaţi. Cei trei lucrători din cadrul MIRA au fost trimişi în judecată de către procurorii DNA pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită, complicitate la luare de mită şi instigare la trafic de influenţă. Până la dovedirea nevinovăţiei, cei implicaţi în actele de corupţie au fost suspendaţi din functii.

LINK

Intre timp, militarii din cadrul ISU Gorj au fost condamnati la inchisoare cu suspendare, iar politistul la inchisoare cu executarea pedepsei.

[ Edited Tue Mar 02 2010, 10:58AM ]
Back to top
Coffeeman
Tue Mar 02 2010, 05:12PM
Glamdring
Registered Member #2685

"Asta e R-O-M-A-N-I-A". Cel putin asa ne-am obisnuit, coruptie si multa prostie.
Pentru "anonim: Sa stii ca nu prea ai dreptate:), diferenta dintre Boldesti si cei angajati direct exista, ca sa spun asa. De fapt sunt mai multe, iar unele dintre ele in favoarea voastra. Da, multi dintre noi stim cu ce se mananca unele chestii, avem sedinte de tragere, cunoastem ceva mecanica, iar specilitatea..ne descurcam; dar majoritatea obiectelor din specialitate le stim metodic. In schimb, ceea ce admir la voi, este faptul ca in timp ce noi am frecat pisoiul pe acolo si am fost f***ti in toate pozitiile, voi ati castigat experienta, iar asta nu se poate egala asa usor. Aveti tot respectul meu. Nu-mi place sa fac diferente intre cei angajati direct si cei cu scoala; dar sa recunoastem, ca unii au venit la angajari si au intrat, iar nici acum dupa doi ani, aproape 3 nu s-au adaptat complet. (Exemplele sunt din toata tara:) )
La noi colcaie de ofiteri prin birouri, iar unii nici nu stiu sa salute bine. Asta e, omul a avut o facultate si/sau cu/fara master si acum in curte nu prea poti sa-i spui in fata cat de inadaptat este. Oamenii sunt mai mult sau mai putin influentabili, iar banii, pentru unii reprezinta o moneda de schimb pentru viata in libertate, a se vedea cazul lui Nelu` de la Boldesti sau ceilalti inspectori sefi. In timp ce ei isi fac buzunarele pline, mai au timp sa dea cu p**a-n noi, pentru ca noi, subofiterii suntem "argatii" lor.
Repet, astea sunt uscaciunile, nu toti sunt asa, nici la subofiteri/mm nici la ofiteri, dar din pacate cei care isi vad de treaba lor si nu se baga unde nu le fierbe oala, sunt din ce in ce mai putini.

Just my 2 cents,
Coffeeman
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF