Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Klaus
Mon Nov 28 2016, 10:05PM
Registered Member #3279

Mese wrote ...
Si cine va fi ministru forever? Cu multiple calificari ca sa zic asa?

Cum cine? Normal, Arafat

Un medic civil, specializat in anestezie-terapie intensivă, conduce, de facto, peste 30.000 militari

[ Edited Mon Nov 28 2016, 10:07PM ]
Back to top
Coffeeman
Tue Nov 29 2016, 08:52AM
Glamdring
Registered Member #2685

Sa mergem pe varianta fantastica cu IGSU ca minister.
1. Democratia iti cam cere ca un civil sa supravegheze cum sunt cheltuiti banii cetatenilor, mai ales cand vine vorba de chestii care practic sunt in interesul lor.
2. Un civil e binevenit, daca civilul stie macar cu ce se mananca chestia asta si nu bate un cal mort pe o anumita chestie, cum face Arafat acum cu pa(na)ramedicii si ambulante peste ambulante, etc.
3. Sa pui un militar din aceeasi ramura din care face parte si acest minister, la conducere, ar fi un lucru minunat, dar trebuie sa gasesti unul care nu e pus politic, unul care chiar stie cu ce se mananca treaba lui. Nu un inginer auto, care iti zice sa muti un cauciuc tocit de pe fata, cu unul de pe spate, din care practic s-a rupt o bucata.
4. Va trebui putina curatenie prin acest minister, pentru ca va fi vorba de un buget, care va trebui cheltuit destul de atent pe suportul logistic al celor care intervin in SU. Nu pe Dacia Logan sau alte tampenii de birotica. Oamenii au nevoie de la costume de protectie facute dupa standarde europene adevarate pana la asigurari de sanatate si viata. De la autospeciale facute cu cap pana la service-ul lor, facut de oameni specializati, nu prin garaje de subunitati, conditii de bun-simt din interiorul subunitatilor...
De aceea, acest lucru, daca se va face, iar oamenii care il vor conduce, vor ramane aceeasi, nu am facut nimic. Acelasi [cenzurat]! Ne umplem de barci, masini pentru scafandri, ambulante si alte mizerii, in timp ce tragem de APCA sa ne mai scoata din groapa la vreun incendiu ca lumea.
Back to top
1 User said Thank to Coffeeman for this Post :
 AlxFireX (30 Nov 2016, 23:04)
RESPECT
Thu Dec 01 2016, 08:27AM
Registered Member #10595

Așa de 1decembrie se gândeste cineva să schimbe înapoi programul sau să plătească orele suplimentare.Ce spui domnu Dragne??? Nu te doare capul de personalul care lucrează în ture???!!!

[ Edited Thu Dec 01 2016, 08:28AM ]
Back to top
Klaus
Thu Dec 01 2016, 11:25AM
Registered Member #3279

@RESPECT - nu, nu il doare nimic, nici macar in cot sau in fund (sa nu scriu, precum Moisil, cur). Si asta pentru simplul motiv ca nu a participat in viata lui la o interventie si nu a lucrat niciodata in ture.
Simplu, nu?

Apropo de Moisil, somat de rector sa dea planul de munca, acesta a scris:
Luni
ora 8 – ora 9.50 : curs, Amfiteatrul Țițeica
ora 10 – ora 11.50 : consultații, catedră
ora 12- ora 16: timp de gîndire, în sectorul de Cultură al Parcului de Cultură și Odihnă „I.V. Stalin”
.

La solicitarea rectorului de a detalia, Moisil i-a trimis rectorului o hartie pe care scria, mare: Vă rog să precizați dacă vă referiți la ORE-CAP (in sensul de activitate) sau la ORE-CUR (adica de stat pe scaun).
Back to top
Ghita216
Thu Dec 01 2016, 03:04PM
Registered Member #11030

Bună ziua. Mă poate ajuta cineva cu o întrebare? Ce hârtii trebuie ca să fie sotia coasigurata? Va mulțumesc.
Back to top
Klaus
Thu Dec 01 2016, 04:40PM
Registered Member #3279

@Ghita216 - C'mon, exista Goagle (licenta Vanghelie) pentru asta...
LINK
LINK

[ Edited Thu Dec 01 2016, 04:41PM ]
Back to top
Ghita216
Thu Dec 01 2016, 08:59PM
Registered Member #11030

Va mulțumesc frumos
Back to top
Klaus
Fri Dec 02 2016, 05:30PM
Registered Member #3279

Janpierul Vasilica a fost avansat, i s-a mai dat o stea.
Si totusi, oare o fi intelegand ce se intampla cu el, profesional vorbind?

Lista completa - LINK

A fost facut general Oltean Dorin, zic eu urmatorul IG. LINK
(Apropo, in lista completa preluata nu se stie de unde, Oltean apare ca Olteanu).
Altii fac pariu ca Dragne va fi IG. Puschea pe limba
Back to top
Mese
Fri Dec 02 2016, 09:50PM
Registered Member #1078

Klaus wrote ...

Mese wrote ...
Si cine va fi ministru forever? Cu multiple calificari ca sa zic asa?

Cum cine? Normal, Arafat

Un medic civil, specializat in anestezie-terapie intensivă, conduce, de facto, peste 30.000 militari

Din pacate. Se pare ca nu ii nime mai nimerit sa faca asta. Sau nu vrea, sau nu ii lasat.
Nici nu stii care ipoteza ii mai naspa.
Back to top
alexandru alex
Mon Dec 05 2016, 03:31AM
Registered Member #10062

Am mai scris si mai scriu. Sunt foarte multe cazuri care nu sunt situatii de urgenta si se trimit resurse smurd . Te doare maseaua, sangereaza o masea , te doare capul sau te doare curul sau te-ai taiat la un deget.. etc. Domnule,STAPANE ARAFAT . Mie imi place cea ce fac Dar am ajuns sa ducem in camera de garda babe de 80 de ani pentru ca le curge putin sange de la masea. Si in gura avea carierea de diamante... SISTEMUL ARE PROBLEME GRAVE . EU DACA vreau sa fac abuz imi permit sa ma PLIMB de cate ori vreau eu pe zi cu ambulanta fara sa platesc nimic. Ma zgarii cu o lama la u deget si chem smurd-ul sa ma duca la spital ca pot sa pierd tot sangele si sa mor iar legea e de partea mea si ma pot taia de 10 ori le zi la toate degetele si sa ma duc cu SMURD-UL . SCHIMBA DRACU LEGEA ASTA SI PUNE LA PLATA URGENTELE ASTEA DE [cenzurat]. TOATA STIMA SI RESPECTUL AI FACUT UN SISTEM BUN Dar Merge imbunatatit. Imi cer scuze pentru limbajul agresiv.
Back to top
3 User said Thank to alexandru alex for this Post :
 AlxFireX (05 Dec 2016, 16:42) , Klaus (05 Dec 2016, 06:46) , JJAACCKK80 (05 Dec 2016, 22:25)
Pârvu Florin
Wed Dec 07 2016, 12:33AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Apropo de postarea asta

Pârvu Florin wrote ...

Sau un alt exemplu e cand pe pagina de feisbuc a fiului lui Pietreanu, un pusti de vreo douazeci si ceva de ani, Pietreanu fiind fostul inspector sef de la ISU Dambovita, apare o fotografie

prin care acesta da de inteles publicului ca e proprietarul unui autoturism de 20-30.000 de euro, autoturism cumparat evident din banii pe care a reusit sa ii economiseasca din bursa...

Pietreanu a iesit la pensie. Ii urez si eu pensie lunga si sanatate copiilor, cu toate ca va muri un jeg, si cand spun asta nu e vorba de ce am scris de-a lungul anilor pe aici despre el.

A facut candva o chestie pe care eu n-as fi facut-o nici celui mai mare dusman al meu.

Voi povesti...
Back to top
RESPECT
Wed Dec 07 2016, 12:50AM
Registered Member #10595

Domnu Dragne,la noi nu vine moșu,(programul, orele suplimentare, ceva??????) Sau nu te lasa Arafat????? Să ai sărbătorile cum ți le dorim noi.!!!!!!!
Back to top
1 User said Thank to RESPECT for this Post :
 F.A.D (07 Dec 2016, 08:01)
Geox2
Fri Dec 09 2016, 09:57AM
Registered Member #11040

alexandru alex wrote ...

Am mai scris si mai scriu. Sunt foarte multe cazuri care nu sunt situatii de urgenta si se trimit resurse smurd . Te doare maseaua, sangereaza o masea , te doare capul sau te doare curul sau te-ai taiat la un deget.. etc. Domnule,STAPANE ARAFAT . Mie imi place cea ce fac Dar am ajuns sa ducem in camera de garda babe de 80 de ani pentru ca le curge putin sange de la masea. Si in gura avea carierea de diamante... SISTEMUL ARE PROBLEME GRAVE . EU DACA vreau sa fac abuz imi permit sa ma PLIMB de cate ori vreau eu pe zi cu ambulanta fara sa platesc nimic. Ma zgarii cu o lama la u deget si chem smurd-ul sa ma duca la spital ca pot sa pierd tot sangele si sa mor iar legea e de partea mea si ma pot taia de 10 ori le zi la toate degetele si sa ma duc cu SMURD-UL . SCHIMBA DRACU LEGEA ASTA SI PUNE LA PLATA URGENTELE ASTEA DE [cenzurat]. TOATA STIMA SI RESPECTUL AI FACUT UN SISTEM BUN Dar Merge imbunatatit. Imi cer scuze pentru limbajul agresiv.

...crezi ca ai putea face operatii??? Vrei cazuri mai complexe ? Ai scoala de asistenti?

[ Edited Fri Dec 09 2016, 06:32PM ]
Back to top
JJAACCKK80
Fri Dec 09 2016, 07:06PM
Registered Member #8739

Sunt multi colegi care au terminat scoala de asistenti, cu speranta de a se vedea ceva in plus la salar..si sunt destui..
Back to top
AlxFireX
Fri Dec 09 2016, 09:56PM
Registered Member #10139

Geox2 wrote ...

alexandru alex wrote ...

...crezi ca ai putea face operatii??? Vrei cazuri mai complexe ? Ai scoala de asistenti?

Nu ai prins deloc ideea colegului .Mai citeste odata
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF