Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Pârvu Florin
Thu Feb 23 2017, 12:52AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Faza mai naspa e ca e incontestabil faptul ca Diaconita are absoluta dreptate, Pietreanu a facut sluj, si cand zic sluj e chiar sluj, si nu situatia aia cand mai faci compromisuri ca sa mearga treaba! in fata politicienilor locali de toate culorile, dezonorand uniforma pentru avantaje personale, si cu siguranta mai sunt o multime de inspectori sefi in aceeasi situatie!

Pârvu Florin wrote ...

Și cu punctul de lucru de la Valea Lungă a fost o poveste cu destule dedesubturi politice. Primarul s-a apucat să facă o hărăbaie, evident construită de o firmă venită cu dedicație, pe filiera fostului președinte al consiliului județean, la vremea aceea pdl-istul Florin Popescu LINK , hărăbaie pe care apoi nu prea a avut cu ce să o umple. În momentul în care au început să se pună întrebări despre utilitatea construirii respectivului hangar, a apărut ideea umplerii lui cu o autospecială de pompieri, fenomen care s-a și petrecut.

Pârvu Florin wrote ...

2011-04-27
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa va inaugura astăzi, 27 aprilie, un punct de lucru în comuna Valea Lungă, în subordinea Detaşamentului de Pompieri Moreni.

Iniţiativa a fost dictată de necesitatea reducerii timpului de răspuns la intervenţie şi pentru a fi cât mai aproape de cetăţeni. Pentru înfiinţarea acestui punct de lucru, Primăria Valea Lungă s-a preocupat de asigurarea şi amenajarea spaţiului destinat desfăşurării în condiţii optime a activiţăţii echipajului de intervenţie.

LINK

Asta e clădirea LINK

Și se vede și în imagini lucrarea de mântuială, OSB acoperit nici măcar peste tot cu polistiren expandat, dat cu un strat de adeziv, și gata, băi nene, ce mai atâta lux...?!
În ultimele secunde ale filmării se vede OSB-ul tăiat cu toporul, oricât de grijuliu a fost operatorul.
Ce-o fi în interior... Dumnezeu cu mila!

Coffeeman wrote ...

Valea Lunga, nu mai e:).

Pârvu Florin wrote ...

Dacă nu mai e, înseamnă că vor fi încetat motivele pentru care a fost înființată.

Intr-o discutie telefonica pe care am avut-o dupa desfiintarea punctului de lucru cu primarul pdl-ist al comunei cu pricina, acesta mi-a spus ca nu are nici un dubiu ca oamenii si tehnica au fost retrasi fiindca Tutuianu, presedinte psd-ist al Consiliului judetean Dambovita i-a cerut asta lui Pietreanu.

In plus, o sursa credibila mi-a relatat cu vreun an, doi in urma o poveste despre o intalnire dintre cativa inspectori sefi pe de o parte, printre ei si Pietreanu, si Liviu Dragnea pe de alta parte, intalnire care a avut loc intr-un sfarsit de saptamana, intr-un cadru informal, la Alexandria, adica finii l-au vizitat pe nasu'.

Edit:
QED: Viorel Brânduş, primarul comunei Valea Lungă, a obținut mandatul din partea PDL, dar, pentru a primi susținere financiară, a trecut la PSD, odată cu ordonanța migrației din septembrie 2014.
LINK

[ Edited Fri Feb 24 2017, 12:07AM ]
Back to top
Tepes 1
Thu Feb 23 2017, 03:01PM
Registered Member #10014

Pe sistemul
Hai sa dam mana cu mana
Cei din mafia Romana
Sa-nvartim hora frateste
C-avem subalternii veseli
Care tac ca niste otrepe( sau lepre)!

[ Edited Thu Feb 23 2017, 03:05PM ]
Back to top
savalas
Thu Feb 23 2017, 05:09PM
Registered Member #10065

Ce spuneti de ultima lovitura data de sistem pompierilot prin care se prelucreaza in fiecare inspectorat informatia conform careia un subofiter a pierdut procesul cu Institutia pentru programul 24/48 , neplata orelor suplimentare si modul de acordare a liberelor conform calculului 24=40.......?!
Back to top
ddd
Thu Feb 23 2017, 08:57PM
Registered Member #10138

x

[ Edited Thu Feb 23 2017, 09:37PM ]
Back to top
ddd
Thu Feb 23 2017, 08:58PM
Registered Member #10138

x

[ Edited Thu Feb 23 2017, 09:37PM ]
Back to top
ddd
Thu Feb 23 2017, 09:37PM
Registered Member #10138

x
Back to top
Pârvu Florin
Thu Feb 23 2017, 10:23PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Ok, @ddd si-a sters replicile inainte sa raspund eu, va fi avand motivele lui sa faca asta...

savalas wrote ...

Ce spuneti de ultima lovitura data de sistem pompierilot prin care se prelucreaza in fiecare inspectorat informatia conform careia un subofiter a pierdut procesul cu Institutia pentru programul 24/48 , neplata orelor suplimentare si modul de acordare a liberelor conform calculului 24=40.......?!

Motivul pentru care IGSU face asta e ca sa dea impresia ca jocurile sunt facute si ca toti ceilalti judecatori vor lua aceeasi decizie, dar realitatea e un pic mai diferita, ce vrea de fapt IGSU e sa evite situatia in care alti judecatori, din alte judete, pe spete asemantoare, ar lua decizii diferite, povestea asta ar ajunge la ICCJ ca sa unifice practica, si acolo s-ar decide in favoarea pompierilor.

Caci altfel de ce oare i-ar pasa lui IGSU ca pompierul Costica (am vrut sa scriu pompierul Vasilica ) are de risipit niste bani pe un avocat?

Edit: aveti acces la decizia aia? ca daca nu, o postez eu aici, mi-a parvenit cu cateva saptamani in urma.
Bine, eu n-am citit-o nici macar pe diagonala, ca nu ma intereseaza absolut deloc, dar repet, daca o vrea cineva, sa dea un semn.

Reedit: si da, vorba stearsa a lui @ddd, de ce IGSU nu prelucreaza si cazurile in care pierde procesele, sau cazurile in care ofiteri din IGSU sunt condamnati pentru coruptie?

[ Edited Sat Feb 25 2017, 01:15AM ]
Back to top
Krong
Fri Feb 24 2017, 09:37AM
Registered Member #10320

Posteaz-o te rog!
Back to top
p.s.i.2000
Fri Feb 24 2017, 12:18PM
Registered Member #4075

Domnilor, ați auzit despre ce se întâmplă la Neamț cu doi subofițeri care au îndrăznit să-și arate nemulțumirea pe facebook la adresa lipsei asigurărilor de viață și a ineficienței SMURD ? Preafericitul dr. Arafat ar fi dispus reducerea lor la tăcere și disciplinarea lor cu o mustrare scrisă astfel încât să fie învățătură de minte celorlalți. Inspectorul șef, ar fi decis ca să nu-i mai bage în consiliul de onoare unde ar fi putut să-și apere șansele, ci să-i sancționeze direct, cu mustrare scrisă.
Apropo, este sau nu este Arafat șeful nostru având în vedere că în art. 1 din OGU nr. 1/2014 privind înființarea DSU ? Acolo spune că DSU este o structură fără personalitate juridică și este condusă de un secretar de stat care are rol de coordonator (printre alte instituții și al IGSU) !
Așadar, este Arafat șeful suprem al pompierilor sau nu este ?
Cum rămâne cu libertatea de exprimare și de opinie garantate de art. 30 din Constituția României ? O întrebare retorică adresată mai-marilor noștri !
Back to top
F.A.D
Fri Feb 24 2017, 12:25PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

Pentru mulți dintre noi o mustrare e fix plua dar colegii respectivi ar trebui învățați cărui instituții să se adreseze pentru a anula abuzul.

[ Edited Fri Feb 24 2017, 12:28PM ]
Back to top
gepeto
Fri Feb 24 2017, 07:26PM
Registered Member #10674

Ce o sa faca ISU-urile daca celor de la Tulcea,sau Bucuresti unde instantele locale au aprobat expertize contabile iar, expertul contabil si judecatorul nu vor tine cont de procedura PS-01-CON ? Atentie la Bucuresti se judeca la sectia de litigii de munca, nu in contencios. De regula cine castiga,sau pierde la sectia de litigii de munca, in recurs 95℅ raman tot castigatori sau looseri.
Back to top
Krong
Fri Feb 24 2017, 07:39PM
Registered Member #10320

Ar fi culmea sa tina cont de procedura PSI-O1-CON in dauna legilor si Constitutiei!
Back to top
gepeto
Fri Feb 24 2017, 07:56PM
Registered Member #10674

@Kong La Timis 4 judecatori au decis ca subofiterul nu are dreptate,dar daca am avea acces la sentinta civila poate n-am lamurii.Poate a pierdut pe proceduri, poate nu a avut un avocat suficient de pregatit pe litigii de munca ! Oricum pentru el s-a incheiat treaba. Nu mai poate decat sa astepte,dar nu prea mult . In functie de motivele respingerii cererii se poate adresa cu o plangere la CEDO.
Back to top
F.A.D
Fri Feb 24 2017, 08:25PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

Pe undeva judecatorii i-au dat dreptate dar s-au pierdut in modul de calcul al orelor conform procedurii care nici dracu nu prea o intelege si la recurs nu i-au mai acceptat anumite probe. Totusi colegul a avut platite cu 175% vreo 170 de ore.Noi nici una. Am incercat sa dau de el pe facebook pentru a ma lamuri dar nu l-am gasit. Nici un coleg din Timis pe aici?
PS: stiu o gramada de colegi (inclusiv superiori) care citesc aici dar bip bip bip de frica unul nu posteaza ! Haideti fratilor de aceea ne calaresc astia fiindca nu avem sange in instalatie !
Back to top
gepeto
Fri Feb 24 2017, 09:02PM
Registered Member #10674

@F.A.D In 2015 ore platite cu 175% ?? Eu nu am avut asa ceva,nici tu nu ai avut asa ceva. Cine a avut ore platite cu 175% ??? Poate colegului de la Timis i-au platit orele cu 175% in urma raportului personal depus inainte de a-i actiona in instanta. Si apropo de frica (sa nu mai faca ore,suplimentare neplatite colegul de la Timis a fost mutat pe aceiasi functie dar la program de 8 ore). Cui i-a fost frica ?? 🤔🤔🤔
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF