Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
p.s.i.2000
Mon Mar 19 2018, 11:07AM
Registered Member #4075

Salutare prieteni. Văd pe diverse pagini de pe facebook cum că unii încurajează pompierii să iasă în stradă la marele miting ce se anunță pe 24 martie, deghizați cu fel de fel de ochelari sau glugă pe cap. Eu recomand să stați liniștiți de-o parte fiindcă în marea de mulțime se infiltrează foarte multe persoane din serviciile de protecție internă care au un singur scop, acela de a instiga, de a „trage de limbă” oamenii și astfel vor fi identificate foarte ușor cadrele militare, și atunci să vezi prigoană și Consilii de Onoare !
Vă supun atenției un caz, recent petrecut la ISU Iași: un subofițer, pe la orele 23.00, fiind în tura de serviciu, s-a apucat să vorbească pe facebook, sub un cont fals, despre sistem și despre Arafat în special. Inspectorul șef, nu știu dacă este vorba despre împuternicitul actual sau actualul I.G., a primit un telefon de la centru în care i s-a indicat să se deplaseze urgent la acea subunitate, se pare că este vorba despre Detașamentul 2, pentru că în partea stângă a garajului îl v-a găsi pe acel „nemulțumit”, ceea ce s-a și întâmplat. De aceea, aveți grijă ce vorbiți pe site-urile de socializare, când sunteți în tura de serviciu, fiindcă suntem monitorizați la maxim !!! Dacă este pe aici un coleg de la Iași, poate să ne confirme sau să infirme.
Normal, nemulțumirile care s-au acumulat în rândurile pompierilor militari operativi sunt din ce în ce mai mari, dar haideți să nu le dăm motive de prigoană la adresa noastră.
De asemeni, am informații că acel subofițer de la Neamț care a fost detașat o lună de zile la IGSU, a pățit-o din cauza opiniilor de pe facebook, dorindu-se să i se de-a o lecție, atât lui cât și altor „voci” ...
Oricât de viteji am fi, vedem cum „murim” cu dreptatea în mână, nimeni din conducere nu ia atitudine, pe Arafat nu-l interesează omul, I.G. execută iar noi suntem executați. Ce v-a veni - Dumnezeu cu mila !
Back to top
gepeto
Mon Mar 19 2018, 11:44AM
Registered Member #10674

Si celor ce nu se ascund sub conturi false si au curajul de a-si spune opiniile despre sistem ce le pot face ? Cand te iei cu sistemul sa fi sigur ca bine nu o sa iti fie. Ii detaseaza pe toti ? Daca cel tare-n gura si cu opinii pe retelele de socializare este unic intretinator al familiei cum il detaseaza ?
Back to top
Krong
Mon Mar 19 2018, 11:48AM
Registered Member #10320

pai daca e asa, vreau si io detasat!
Back to top
gepeto
Mon Mar 19 2018, 11:54AM
Registered Member #10674

Daca esti din Bucuresti unde te detaseaza ?🤔
Back to top
1 User said Thank to gepeto for this Post :
 Krong (19 Mar 2018, 11:59)
p.s.i.2000
Mon Mar 19 2018, 11:58AM
Registered Member #4075

Găsesc ei unde .... prin nordul țării !!!
Back to top
AlxFireX
Mon Mar 19 2018, 12:36PM
Registered Member #10139

Nu prea le convine nici cu detasatul ca trebuie sa plateasca bani de chirie..
Poate un caz,doua..asa ca de exemplu, ca deh ..
Dar totusi, daca vreti anonimi, este mai indicat sa evitati face bookul.

[ Edited Mon Mar 19 2018, 12:40PM ]
Back to top
Pârvu Florin
Mon Mar 19 2018, 09:02PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

De ceva vreme se intampla niste lucruri... mai atipice legate de topicul asta, si am o vaga impresie ca asta se intampla mai mult sau mai putin peste tot unde socializeaza pompierii, cineva incearca sa bage batul prin gard si sa inflameze o stare de spirit care se vede din avion ca nu e tocmai cea mai buna.

I-as ruga pe cititorii acestui topic cateva lucruri,

1. pe subofiterii operativi, sa uzeze de toate caile legale sa-si rezolve problemele, si e foarte legal sa vorbiti unii cu altii, sa invati unii din experienta altora, sa va faceti publice ideile in spatiul public fara teama de repercursiuni, dar in egala masura sa invete cum functioneaza dezinformarea, un prim pas e aici LINK , sa dea dovada de un pic de retinere in a raspandi informatii neverificate, toate astea n-au cum sa faca rau nimanui!

2. pe ofiterii care inca mai fac asta, sa inceteze sa-si trateze subordonatii ca pe handicapati mental, oamenii, inevitabil, se vor enerva la un anume moment.
Citeam cu ceva timp in urma o carte scrisa de Paul Michael Hill, victima uneia dintre cele mai grave greseli judiciare din istoria Marii Britanii LINK , si mi-a ramas in minte un pasaj in care acesta povestea cu cata voluptate a participat la o revolta a prizonierilor, cu cata voluptate a distrus si a incendiat tot ce se putea distruge si incendia, si explicatia extrem de plauzibila pe care a oferit-o pentru aceasta voluptate a fost ca, pentru scurt timp, cat a putut sa faca ce voia, nu ce i se spunea, a capatat sentimentul de control asupra propriei existente.

Atentie marita: sentimentul de control asupra propriei existente!

3. pentru persoana, grupul de persoane sau entitatea care baga batul prin gard, daca e din Romania, sa faca bine sa-si tina labele jegoase departe de pompieri si de problemele lor, daca e din afara Romaniei, ne intoarcem la punctul 1 si tratatul de dezinformare.

[ Edited Mon Mar 19 2018, 09:24PM ]
Back to top
MK
Mon Mar 19 2018, 09:22PM
Registered Member #11453

La Cluj doar in dispecerat s-a trecut la 12/24 12/48. In subunitati se dau mai multe libere la program de 24/48.
Back to top
F.A.D
Wed Mar 21 2018, 06:40AM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

Pentru cei ce încă mai stau ascunși și privesc de sub cearceaf: nu mai vă lăsați terorizati și minţiţi de către superiori. Numărul proceselor și rapoartelor este foarte mare,de ordinul sutelor, de aceea și atitudinea lor de a teroriza. Se pare că au scăpat de sub control lucrurile. Fierbe ţara. Tg Mureș,Targoviste,Slobozia,Buzau,Iasi,Bacau,Vaslui,Iasi,Constanta, Oradea, Tulcea,Valcea,Brasov.... Sunteti minţiţi foarte mult pentru a vă descuraja. Dacă sunteți într-adevăr hotărâţi daţi din coate în mediul virtual și veţi găsi răspunsul dorit.Repet: sunteti foarte mult minţiţi și necunoașterea drepturilor voastre duce la succesul superiorilor de a intimida. Apropo , unde teroarea și mizeria este mai mare, cei ce vor câștiga se gândesc să raspundeti în penal pentru deciziile voastre de 3 ani încoace.

[ Edited Wed Mar 21 2018, 06:59AM ]
Back to top
AlxFireX
Wed Mar 21 2018, 08:52AM
Registered Member #10139

Zvonuri cu sanse 80%:
Se revine la 2 libere lunar si se vor plati suplimentarele doar cu 75%, dar dupa ultima formula,adica vor taia din orele de sdsl!!!
Urmeaza sa vina ordinul.

[ Edited Wed Mar 21 2018, 10:11AM ]
Back to top
mereu _loial
Wed Mar 21 2018, 11:44AM
Registered Member #3545

AlxFireX wrote ...

Zvonuri cu sanse 80%:
Se revine la 2 libere lunar si se vor plati suplimentarele doar cu 75%, dar dupa ultima formula,adica vor taia din orele de sdsl!!!
Urmeaza sa vina ordinul.

Cum adica vor taia din orele de sdsl?Dau liber in zilele alea sau cum?
Back to top
dmx01
Wed Mar 21 2018, 01:35PM
Registered Member #10170

Dupa noul sistem de pontaj, se aduna toate orele de luni pana vineri, iar diferenta pana la TNL se considera sdsl(75%). Tot ce depasete TNL se considera sdslm(175%). Diferenta fata de sistemul de pontaj anterior este ca rezulta foarte putine ore de sdsl sau poate sa nu existe sdsl. Cunoscand faptul ca orele de sdslm nu se mai platesc, (acestea fiind mai multe ca in sistemul anterior de pontaj), se ajunge la situatia de a fi platit mai putin decat ai fi fost platit pana in decembrie 2017.
Back to top
ontari
Wed Mar 21 2018, 01:37PM
Registered Member #10046

.
Back to top
Invisible
Wed Mar 21 2018, 02:28PM
Registered Member #10556

Felicitari si respect celor care au inceput procese cu ISU-urile! Constat ca sunt mult mai multe decat se asteptau unii si chiar se vor inmulti, a se vedea portalurile instantelor.
Si nu este o revolta, ci este un drept exercitat legal. Pana la urma, un proces se poate pierde destul de usor dintr-o chichita sau o virgula pusa aiurea, vorba vine, si oamenii si-au asumat asta in numele dreptatii, in primul rand.

De atitudinea aceasta este nevoie, iar pe viitor toata lumea va avea de castigat de aici. Si cam asta este povestea intregii tari. E nevoie de oameni care isi cer drepturile legal peste tot. Aici se face diferenta.

Un sfat: cei de sus care abuzeaza cu siguranta mai fac si alte greseli, asa ca fiti atenti, puteti specula la nevoie, insa totodata cautati sa nu raspundeti provocarilor ce vor urma.
Sunt mandru ca am si asemenea colegi, de oriunde ati fi voi!
Back to top
2 User said Thank to Invisible for this Post :
 F.A.D (21 Mar 2018, 22:35) , P10 (22 Mar 2018, 12:03)
AlxFireX
Wed Mar 21 2018, 03:42PM
Registered Member #10139

mereu _loial wrote ...

AlxFireX wrote ...

Cum adica vor taia din orele de sdsl?Dau liber in zilele alea sau cum?

Pai au inlocuit acel calcul de ore care urmau sa fie platite in termen de 60 de zile cu 175% ,CU DOAR 75 % ,si aici banuiesc ca stie toata lumea cum adoptasera de prin ianuarie acea formula de calcul ,care trebuia sa aiba aplicabilitate incepand cu salariul din aceasta luna. Formula este aceeasi cu care au inceput calculele pe acest an, modificandu-se doar acele procente ( deci minus exact 100) .
Dar ramane de vazut daca vor fi bani si in aceste conditii.

[ Edited Wed Mar 21 2018, 03:45PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF