Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
P10
Sat Mar 31 2018, 12:19AM
Registered Member #11335

Scopul meu nu e de a dezinforma sau a descuraja, ci de a va pune in temă avocații, a fi pregătiți și a nu pierde, nu doar un proces ci și încă o suma importanta de bani pe expertize și avocați. Dacă se câștigă aceste procese, poate cu toții ne vom bucura de o respectare a drepturilor noastre. Succes!
Back to top
militar 84
Sun Apr 01 2018, 03:41PM
Registered Member #10050

😂😂😂 Ma faci sa rad mai p 11 ! Auzi cica are el si un scop de a pune in tema avocatii 😂😂😂 .Dupa care arunca iar o pastila ca cei cu procese pierd sume importante pe expertize si avocati ca sa citeasca unii care poate vor sa deschida procese si astfel p 11 ii descurajeaza. Bai p 11 care esti , toate procesele care s au deschis pe ore suplimentare vor avea castig de cauza sa stii de la mine , toti vor castiga ca nu suntem in Somalia sa mori cu dreptatea in mana !
Back to top
3 User said Thank to militar 84 for this Post :
 F.A.D (01 Apr 2018, 19:38) , AlxFireX (01 Apr 2018, 21:45) , Ekisim (03 Apr 2018, 10:09)
AlxFireX
Mon Apr 02 2018, 08:42AM
Registered Member #10139

F.A.D wrote ...

Să vezi gâlceava intre ei când se va strânge laţul😂

Or fi inceput sa se agite?

[ Edited Mon Apr 02 2018, 03:59PM ]
Back to top
Tepes 1
Tue Apr 03 2018, 06:46PM
Registered Member #10014

Nu cunosc foarte multe, doresc sa ma edific si de aceea intreb pe toti cei care afirma ca noi functionam dupa legi speciale, sa spuna care sunt legile alea speciale... nu este codul muncii? bun! care sunt legile?
Back to top
F.A.D
Tue Apr 03 2018, 07:26PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

Sunt scrise în Coran😇😇😇
Back to top
2 User said Thank to F.A.D for this Post :
 mereu _loial (03 Apr 2018, 21:05) , AlxFireX (03 Apr 2018, 21:53)
Pârvu Florin
Wed Apr 04 2018, 01:07AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Invisible wrote ...

Pana la urma, un proces se poate pierde destul de usor dintr-o chichita sau o virgula pusa aiurea, vorba vine, si oamenii si-au asumat asta in numele dreptatii, in primul rand.

Foarte adevarat, dar cand vreodata un barbat adevarat a fost descurajat de posibilitatea esecului?

Sau cum atat de frumos spune Nikos Kazantzakis, victoria sau infrangerea e treaba lui Dumnezeu, treaba oamenilor e lupta, lupta fara speranta si fara deznadejde.

Stiu, suna extrem de ciudat conceptul asta, "lupta fara speranta si fara deznadejde" , dar sper din toata inima ca sunt cativa dintre cititorii acestui forum care il inteleg sau il vor intelege.

militar 84 wrote ...

Domnule Parvu Florin eu cred ca la regulile acestui forum ar trebui adaugat si un punct ca atunci cand cineva dezinformeaza si spune niste minciuni care nu au nici o treaba cu realitatea acesta ar trebui exclus.

Si cine decide cand cineva dezinformeaza sau spune minciuni?
Eu, tu, supunem la vot? Oare oricum am proceda suntem siguri ca nu vom gresi niciodata?
Diaconita, Nitica, Arafat, pot sa puna pumnul in gura oamenilor si sa le interzica sa spuna ce cred, dar daca si noi am face la fel, n-am face nimic altceva decat sa demonstram ca suntem ca ei.

Ma uimeste si ma intristeaza faptul ca dupa 29 de ani de libertate inca mai gandim in termeni atat de categorici, de genul eu am dreptate, tu gresesti, si ca oamenii sunt descurajati sa spuna ce gandesc, chiar daca asta poate fi gresit.

Un nene destept, John Stuart Mill pe numele lui, zicea cu mai bine de 150 de ani in urma intr-o carte pe care a numit-o "Despre libertate" LINK

Am recunoscut aşadar că, pentru starea mentală bună a oamenilor (de care depinde buna lor stare sub toate celelalte aspecte), este necesară libertatea de opinie şi libertatea exprimării opiniilor, în virtutea a patru motive pe care acum le vom recapitula pe scurt.

În primul rând, dacă o opinie este înăbuşită, rămâne posibil ca, pe cât putem noi şti cu siguranţă, acea opinie să fie adevărată. A nega acest lucu înseamnă a presupune că noi însine suntem infailibili.

În al doilea rând, chiar dacă opinia înăbuşită ar fi greşită, ea poate să conţină, şi foarte adesea conţine, un dram de adevăr; şi cum opinia generală sau dominantă într-o anumită chestiune reprezintă numai rareori sau chiar niciodată întregul adevăr, numai prin confruntarea opiniilor opuse putem avea şansa de a ajunge la restul adevărului.

În al trelea rând, chiar dacă opinia unanim admisă ar fi nu doar adevărată, ci ar cuprinde întregul adevăr, dacă nu se permite ca ea să fie contestată cu toată vigoarea şi seriozitatea, cei mai mulţi dintre aceia care o acceptă o vor împărtăşi în felul în care sunt împărtăşite prejudecăţile, cu prea puţină înţelegere şi sensibilitate pentru temeiurile ei raţionale. Şi nu numai atât.

În al patrulea rând, există chiar pericolul ca însuşi înţelesul doctrinei să se piardă ori să fie sărăcit, în care caz ea nu ar mai putea să-şi exercite efectul vital asupra caracterului şi comportării oamenilor, devenind o simplă declaraţie formală, incapabilă de a aduce vreun folos, dar ocupând totuşi un loc în câmpul ideilor, şi împiedicând formarea unor convingeri adevărate şi sincere pe baza raţiunii sau a experienţei personale.

Asadar,

Vei intra pe un forum de discutii pe deplin liber, niciodata cenzurat, in care adminstratorii intervin doar in cazul nerespectarii regulilor precizate anterior. Orice fel de subiect este permis, cu minima conditie ca acesta sa fie postat in topicul si in capitolul dedicat.
LINK

si asa va fi intotdeauna.

militar 84 wrote ...

...toate procesele care s au deschis pe ore suplimentare vor avea castig de cauza sa stii de la mine , toti vor castiga ca nu suntem in Somalia sa mori cu dreptatea in mana !

Esti sigur ca e asa? Esti absolut sigur ca e asa?

[ Edited Wed Apr 04 2018, 03:03PM ]
Back to top
3 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 AlxFireX (04 Apr 2018, 07:27) , WinstonSmith (04 Apr 2018, 10:44) , P10 (04 Apr 2018, 12:26)
militar 84
Thu Apr 05 2018, 04:45PM
Registered Member #10050

Noi decidem cine dezinformeaza , majoritatea ! Sunt absolut sigur ca orice proces se poate castiga cu un avocat care stie sa puna probele pe tava domnilor judecatori.
Back to top
gepeto
Thu Apr 05 2018, 05:46PM
Registered Member #10674

Degeaba pune avocatul lucrurile cum trebuie, daca te lucreaza expertul contabil(la Tulcea pe fond, acelasi Tribunal, decizii diferite pe aceeasi speta, din cauza expertului bagabont). Dupa ce te lucreaza expertul,vine si lucratura judecatorului(nu aproba alta expertiza). Cojocaru castiga fondul si parca Nitor il pierde.Atentie la practica neunitara a instantelor !!!
Back to top
1 User said Thank to gepeto for this Post :
 militar 84 (05 Apr 2018, 23:38)
gepeto
Thu Apr 05 2018, 05:48PM
Registered Member #10674

In Romania este ca in Somalia ! Poti sa mori cu dreptatea in mana !!!
Back to top
Paramedic
Sat Apr 07 2018, 08:35AM
Registered Member #11378

Toți pompierii care au absolvit un curs de prim ajutor vor fi evaluați la sfârșitul anului. Dacă nu vor lua minim 6 vor fi reevaluati peste 3 săptămâni. Dacă nici atunci nu i-au nota 6 vor f trecuți la program de 8 ore sub supravegherea unui instructor pentru pregătire. Va da iarăși evaluarea și dacă nici atunci nu i-a nota minimă va fi sancționat pentru dezinteres în pregătire, și știm cu toții ce înseamnă asta.

[ Edited Sat Apr 07 2018, 04:58PM ]
Back to top
The law
Sat Apr 07 2018, 11:02AM
Registered Member #11338

Amenințări de rahat!Nu mai pune nimeni botul la astfel de mizerii!Nu mai sperie pe nimeni!Să facă bine să respecte legile tării şi convențiile țării!Nu se pot lega de cineva să îl dea afară din sistem în timp ce el se află în conflict de muncă cu ISU,pentru că motivul este evident.
Back to top
The law
Sat Apr 07 2018, 11:16AM
Registered Member #11338

Cine se cred aceşti indivizi să facă abuz de autoritate împotriva militarilor care urmează întocmai regulamentele militare şi legile în vigoare pentru a-şi câştiga drepturile conferite de lege.Sau vorbim de implementarea sclaviei la pompieri pe motivul că ei sunt militari şi nu au dreptul la protest.Definiția sclaviei:"Munca nerenumerată =sclavie"
"Abuz de autoritate=plângere penală parchet militar".Militarul la angajare depune jurământ că va respecta legile țării,iar acum mai mari vor să ascunzi cu bună ştiință încălcări ale legilor!Deci cum e dragi conducători,că suntem bulversați!
Back to top
The law
Sat Apr 07 2018, 11:59AM
Registered Member #11338

Dacă vom fii testați din prim ajutor să fim testați din prim ajutor nu din medicina de urgență pentru că la angajare nu s-a concurat pe funcție de asistent medical ci pe pompier!Iar cu astfel de amenințări cred că se va alege şi cu alte spețe juridice în IGSU!Cursul de prim ajutor este obligatoriu la pompieri datorită autospecialelor de descarcerare nu pentru a echipa ambulanțele lor!

[ Edited Sat Apr 07 2018, 12:14PM ]
Back to top
2 User said Thank to The law for this Post :
 Ekisim (07 Apr 2018, 15:59) , ozi (25 Apr 2018, 19:07)
The law
Sat Apr 07 2018, 12:10PM
Registered Member #11338

Deci în concluzie,pregătițivă mai bine pentru munca de pompier,fiți corecți,cinstiți şi mândri că sunteți pompieri militari,iar respectul şefilor îl veți câştiga fără mari eforturi!Dar când aveți probleme expuneți-vă punctul de vedere şi argumentați-l iar şefii vă vor ocolii!Mult succes în carieră! 👍

[ Edited Sat Apr 07 2018, 12:13PM ]
Back to top
1 User said Thank to The law for this Post :
 Klaus (07 Apr 2018, 14:22)
Pârvu Florin
Sat Apr 07 2018, 03:45PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

militar 84 wrote ...

...toti vor castiga ca nu suntem in Somalia sa mori cu dreptatea in mana !

gepeto wrote ...

In Romania este ca in Somalia ! Poti sa mori cu dreptatea in mana !!!

Personal, n-as fi nici atat de optimist precum @militar84, nici atat de pesimist precum @gepeto, as zice ca in general, justitia functioneaza la cote rezonabile in Romania, dar inevitabil, chiar daca asteptarile de la judecatori si de la medici, oameni cei mai aproape de Dumnezeu, sunt extrem de mari, tocmai fiindca sunt si ei oameni poti avea de-a face cu judecatori tracasati, plictisiti si obositi de multimea de dosare pe care le au de judecat, asta pe baza unei legislatii facuta parca special sa imbolnaveasca de nervi pe oricine e implicat in administrarea justitiei, sau poti avea de-a face cu judecatori pur si simplu prosti si/sau rauvoitori.

Asta e si motivul pentru care v-am indemnat si va indemn in continuare sa vorbiti unii cu altii, sa invatati unii de la altii, sa discutati despre toate ipotezele de lucru, sa aveti un plan de rezerva pentru orice situatie ipotetica care poate sa apara.

E o vorba care-mi place mie mult, si care se potriveste perfect situatiei: asteapta-te la tot ce e mai bun, dar pregateste-te pentru tot ce poate fi mai rau.

Paramedic wrote ...

Toți pompierii care a absolvit un curs de prim ajutor vor fi evaluați la sfârșitul anului. Dacă nu vor lua minim 6 vor fi reevaluati peste 3 săptămâni. Dacă nici atunci nu i-au nota 6 vor f trecuți la program de 8 ore sub supravegherea unui instructor pentru pregătire. Va da iarăși evaluarea și dacă nici atunci nu i-a nota minimă va fi sancționat pentru dezinteres în pregătire, și știm cu toții ce înseamnă asta.

Motivarea asta extrinseca si negativa denota fie o cultura manageriala toxica, fie o constiinta profesionala scazuta a unui procent mai mare sau mai mic al angajatilor, fie, cel mai probabil, ambele.

Continui sa cred ca e o greseala a conducerii IGSU sa trimita impotriva vointei lor oameni la cursul de paramedic si sa-i puna sa faca treaba asta, daca nu dintr-alte motive, macar pentru faptul ca s-a intins deja mult prea mult coarda in privinta acestui subiect:

Pârvu Florin wrote ...

Tabelul 3 e extrem de interesant raportat la ce se tot discuta pe aici de ceva vreme, SMURD, ore suplimentare samd, caci exprima intr-o statistica absolut neechivoca unele observatii empirice care s-au tot facut, asa cum am zis, pe aici.
Din totalul solicitarilor de asistenta adresate pompierilor, un infricosator procent de 83.4 e, in Romania, pentru ajutor medical de urgenta.
Batem de departe orice tara europeana ce e cuprinsa in statistica asta, sub noi e Franta cu 76.6, Finlanda cu 29.8, Suedia cu 12.3.
In tarile in dreptul carora sunt liniute presupun ca pompierii nu au nicio gara cu acordarea de ajutor in cazuri de urgente medicale, extrapolez asta plecand de la un caz pe care il cunosc, si anume Marea Britanie, unde sunt sanse sa gasesti un defibrilator in dotarea unei autospeciale de politie dar niciodata in dotarea unei autospeciale de pompieri.
Pompierii din Singapore raporteaza un procent de 97.3% din totalul interventiilor ca fiind interventii la urgente medicale din cauza ca ceea ce intelegem noi ca fiind Ambulanta si IGSU functioneaza in cadrul aceleiasi institutii, Singapore Civil Defence Force SCDF LINK si raporteaza intr-o baza de date comuna.

LINK

In egala masura, ma amuza teribil situatia asta, in care exista pompieri care pot esua, intentionat sau fiindca atat pot, la examinarea aia.

Pe bune... mama ma-sii... sunt 20 de pagini cu fotografii de invatat si de aplicat...

Ma amuza, dar nu ma mira, parca am mai spus ca, in opinia mea, intre un sfert si o treime dintre pompieri nu au atitudinea sau calitatile necesare sa fie pompieri.

Am mai spus asta, nu?
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 P10 (07 Apr 2018, 18:08)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF