Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Vasile Plescan
Thu Jun 28 2018, 12:09PM
Registered Member #11415

De ce nu mai poti cere in instanta plata orelor suplimentare?
Back to top
Pârvu Florin
Sat Jun 30 2018, 05:08PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Burlui a iesit la pensie, evident din cauza unor framantari intestine din IGSU, nu de altceva.

Continui sa cred ce am mai spus despre el, si anume ca pana la un anume moment a fost un ipocrit penibil, dupa care s-a transformat intr-un ipocrit penibil cu niste tinichele in piept.

Si acum cred ca pot sa spun cu voce tare si secretul lui Polichinele numit cauza decesului flacaului aluia gasit mort in urma cu noua ani in parcarea detasamentului Suceava, suferea de ceva care i-a produs cardiomegalie.

Nu facuse niciodata un control medical periodic trimis fiind de angajator si conditia medicala amintita era preexistenta angajarii lui la pompieri si ar fi trebuit sa-l faca inapt pentru angajare.

Si... cum zice englezu'...

Comment is free… but facts are sacred.

Ma rog... sa-si manance sanatos pensia...

Edit:

fiindca expresia Atta boy! e cumva argotica, ma simt dator sa explic ca ea inseamna "That a boy!".

[ Edited Mon Jul 02 2018, 11:40PM ]
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Klaus (30 Jun 2018, 23:01)
Coffeeman
Sat Jun 30 2018, 11:48PM
Glamdring
Registered Member #2685

Ce ciudat, intr-un fel, pentru mine, ca normalitatea primeste like-uri, doar de la cei care o vad.
Or sa vina vremuri si oameni,din ce in ce mai multi, care cred ca problemele lor sunt mai importante si ca lumea le datoreaza lor ceva, oferind spre exemplu existenta lor pe planeta. PLM, n-am ce mai zic, fuck this shit(intreg sistemul asta bolnav si corupt pana la ultimul atom) FMM, in general.

[ Edited Sat Jun 30 2018, 11:49PM ]
Back to top
1 User said Thank to Coffeeman for this Post :
 JJAACCKK80 (01 Jul 2018, 21:49)
Pârvu Florin
Mon Jul 02 2018, 11:35PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Coffeeman wrote ...

Nu prea as crede ca daca te duci in audienta la general sa nu se rezolve catusi de putin o treaba; daca nici asa nu se poate ceri audienta si mai sus si tot asa, exista undeva un lantul asta un om care poate sa te ajute, dar depinde si de tine cu prezinti problema, iar defectul nostru este ca suntem prea subiectivi.

Coffeeman wrote ...

... fuck this shit(intreg sistemul asta bolnav si corupt pana la ultimul atom) ...

Interesanta involutie...! Sau evolutie...!?

Back to top
Coffeeman
Tue Jul 03 2018, 01:48PM
Glamdring
Registered Member #2685

E o poveste mai lunga. Mai am altele de rezolvat pana sa povestesc:).
Back to top
Majoritatea1
Wed Jul 04 2018, 10:46PM
Registered Member #12564

Salutari! Am tot umblat pe aici, dar nu m-a atras sa-mi fac un cont pana acum. Si asta am facut-o pentru ca pe langa Bucuresti, cam la 80 de km, undeva in Dambovita se aud niste tampenii. E deranjant.
Surpriza! In aceeasi perioada in care s-au trezit cu zeci, cred ca mai mult de 100 de rapoarte de la subordonati, prin care oamenii cer detalierea orelor suplimentare platite si a celor neplatite si deschiderea dosarelor prin care se solicita plata acestor ore suplimentare, un cineva (care vrea sa para mai special decat restul ) a lansat un zvon cum ca ar urma sa fie disponibilizati 210 pompieri pana in toamna. Interesant, dar prostia asta apare mai mereu cand se duc rapoarte pe sus si este o situatie mai speciala. Asa a fost si in anii trecuti. Iar cineva foloseste cuvantul asta, ca si cum n-ar insemna ce stim cu totii ce inseamna, dar na, unii sunt sefi cu trese subtiri, altii doar niste prosti care isi tarasc bocancii prin noroaie. Nici mai mult nici mai putin de 25% din efectiv / adica exact cat ar trebui sa angajeze pentru a face a patra tura / nu ca si cum IGSU nu a pierdut anul trecut, dupa datele si spusele lor 867 de indicatori pe langa cei vreo 3000 si ceva care sunt pe lipsa. Istet tipul, dar pacat de cei care le imprastie. Probabil astia au votat si cu infractorii astia care fac legile acum.
Probabil s-a gandit ca oamenii vor da inapoi, dar cred ca vor fi mai multi, pana la urma se vor gandi " daca tot ma da afara (ipotetic vorbind, macar de dragul acestui zvon)ar fi ok sa imi iau banii pe orele suplimentare lucrate". Asa ca istetul de la Targoviste, ar trebui sa puna mana sa mai citeasca. PS: cand te uiti de jos in sus vezi in lucrurile intr-un fel, dar cand te uiti de sus in jos e altfel...mai ales cand de atat de mult timp se poarte desemnari, imputerniciri, numiri, prezentare la examene unde doi oameni abia iau nota 5.5...
Vai de noi!
Back to top
the suspect
Thu Jul 05 2018, 10:18AM
Registered Member #10650

ca vorbim de rapoarte, 120 de actiuni in tribunalul din targu mures pentru plata orelor suplimentare pe ultimii 3 ani.
Back to top
Memoplus
Thu Jul 05 2018, 03:18PM
Registered Member #11158

the suspect wrote ...

ca vorbim de rapoarte, 120 de actiuni in tribunalul din targu mures pentru plata orelor suplimentare pe ultimii 3 ani.

Esti sigur ca sunt 120, eu am auzit ca au mai renuntat dintre ei! In plus am cautat pe portalul justitiei si nu e stabilit niciun termen pentru asa ceva?
Back to top
the suspect
Fri Jul 06 2018, 10:15AM
Registered Member #10650

Memoplus wrote ...

the suspect wrote ...

Esti sigur ca sunt 120, eu am auzit ca au mai renuntat dintre ei! In plus am cautat pe portalul justitiei si nu e stabilit niciun termen pentru asa ceva?

sunt 120, iar inca se lucreaza la dosare din cate am inteles. Luna viitoare se va declansa acest monstru de proces. Sper sa se dea si la stiri, pentru ca e nemaiauzit ca 120 de angajati sa dea statul in judecata, in aceeasi zi, pe acelasi litigiu. sunt curios daca numerele din celelalte judete sunt la fel de apropiate.
Back to top
Stunner
Fri Jul 06 2018, 04:28PM
Registered Member #10531

Sigur nu ! Cred ca Suceava e urmatoarea ca numar de persoane.
Back to top
Pârvu Florin
Sat Jul 07 2018, 07:43PM

Registered Member #1287

Majoritatea1 wrote ...

... un cineva (care vrea sa para mai special decat restul ) a lansat un zvon cum ca ar urma sa fie disponibilizati 210 pompieri pana in toamna.

Zi-i, ma, pe nume, si fa-l de ras!

Si mai zi-le alora care au incredere in mine, stiu ca sunt destui, cum destui sunt pe acolo si de-aia de s-ar tavali pe jos de fericire daca ar auzi ca Parvu a murit, ca a zis Parvu, care e la mai mult de 3 000 de kilometri de Targoviste, ca nu vor fi disponibilizari in viitorul previzibil in IGSU.

[ Edited Sat Jul 07 2018, 07:56PM ]
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Krong (08 Jul 2018, 10:35)
Pârvu Florin
Sun Jul 08 2018, 08:48PM

Registered Member #1287

Evolution wrote ...

Din punctul meu de vedere principalii vinovati pentru ce se intampla sunt comandantii de unitati, pentru lipsa de coloana vertebrala si lasitatea de care dau dovada, ei ar trebui sa fie principalul exemplu de integritate si curaj pentru subordonati, ei ar fi trebuit sa aiba cea mai sanatoasa educatie morala...

E ceva care te face sa crezi ca ofiterii aceia provin cumva dintr-un univers paralel celui in care traim noi, ca nu sunt si ei produsul acelorasi familii, acelorasi scoli, acelorasi ..., intr-un cuvant aceluiasi sistem si aceleiasi societati care produce... ce se vede cu ochiul liber si aici?

ambreiaj wrote ...

... mi se ridică păru-n cap de draci și se pare că nu prea putem face mare brânză.

Daca ati inceta sa va mai smiorcaiti ca niste fetite carora le-au fost luate papusile, daca v-ati uni si daca ati mai si gandi un pic in afara cutiei cu siguranta v-ati da seama ca puteti face foarte multe lucruri.

Puteti, spre exemplu, sa le rugati pe sotiile, prietenele, copiii vostri, pe fostii colegi pensionari, pe rudele voastre si pe cine mai vreti voi sa picheteze pe 12 septembrie, intre 14.00 si 16.00 sediile ISU-rilor din tara si al IGSU, daca reusiti sa adunati macar 300 de oameni in fata IGSU si macar cate 50-60 in fata fiecarui inspectorat, daca reusiti sa aveti intre cele 300 de persoane de la Bucuresti macar 2-3 femei de 35-50 de ani pe care sa le "iubeasca" camera si sa aiba vorbele la ele, sa dea bine pe sticla vreau sa spun, sunt sanse mari sa puteti obtine de Ziua pompierilor doua minute de audienta pe posturile tv nationale, implicit, probabil, atentia decidentilor.

Sa nu mai zic ca o delegatie de cinci neveste de pompieri ne...rvoase cu o lista de revendicari extrem de clara si precisa si nu mai lunga de cinci puncte pentru inceput, e cosmarul inspectorilor sefi si al inspectorului general si al alora care se mai invart pe acolo in timpul unei audiente...

Ma gasiti pe aici, prin zona, daca vreti sa va spun ce sa zica si ce sa nu zica femeile alea...

[ Edited Sun Jul 08 2018, 08:55PM ]
Back to top
Terentius
Sun Jul 08 2018, 10:34PM
Terentius
Registered Member #2186

Off Topic - ăsta e modul tradiţional (are 40-50 de ani de când se practică, deci e deja tradiţie) prin care jandarmii francezi transmit doleanţele lor puterii politice.
Back to top
Pârvu Florin
Sun Jul 08 2018, 11:32PM

Registered Member #1287

Marturisesc ca nu stiam asta, si postarea de mai sus e jumatate gluma, fiindca stiu foarte bine care e materialul din care e facuta lumea pe aici, si jumatate serios, caci eu inca mai sper in normalitate, si de n-o fi anul asta, poate o fi la anul, si de n-o fi la anul, poate o fi peste cinci ani.

Si chiar ma gandeam zilele astea ca imi pare rau ca nu vin in tara vara asta, ca mi-as fi rupt pentru cateva zile cate o ora pe zi, intre sapte jumate si opt jumate, si m-as fi dus in poarta IGSU cu un carton pe care sa scrie: "CINE-I SALVEAZA PE SALVATORI?"

Da' nu-i vremea trecuta, si poate nu mor inainte de vreme...

Back to top
mihaimihai
Wed Jul 11 2018, 03:48PM
Registered Member #5247

Ceva noutati de la Mures? Ii pe bune faza cu cei 120 de colegi? Mi se par foarte,foarte multi ca numar, intr un singur inspectorat. In rest in tara s a incheiat vreun proces?
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF