Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Pârvu Florin
Sun Mar 01 2020, 09:58PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

AlxFireX wrote ...

Pârvu Florin wrote ...

Am mai spus ca as fi putut cere pensie militara in urma cu cativa ani, n-am facut-o si in momentul asta zic ca nici nu o voi face vreodata, pur si simplu mi-e prea rusine sa fiu coleg de pensie militara cu unii dintre fostii pompieri, asa ca-i fac cinste statului roman cu banii aia, sa faca el ce vrea cu ei.

Aici mie greu sa te înțeleg
Mai degraba i-ai dona unui azil de batrani sau vreunei case de copii orfani sau cu probleme decat sa ii lasi statului. Cred ca asa as proceda dacā nu i-as vrea pt mine

Asta nu ar reprima in niciun fel repulsia mea fata de unii militari-prostituate pompieri, indeobste ofiteri, care se vand ieftin pe ei si isi vand ieftin camarazii si a caror valoare reala e exact asta, nici mai mult, nici mai putin!

Iar de va fi ca niste oameni nevinovati, batrani, copii orfani sau cu probleme, sa sufere pana cand cineva cu putere de decizie admite in sfarsit ca la pompieri sunt o multime de lucruri altfel decat ar trebui sa fie, atunci asa sa fie, sa sufere!

Back to top
AlxFireX
Tue Mar 03 2020, 08:23PM
Registered Member #10139

Ok

[ Edited Wed Mar 04 2020, 08:15PM ]
Back to top
AlxFireX
Fri Mar 20 2020, 11:14AM
Registered Member #10139

Am auzit ca in unele judete a venit ordin cu anularea liberelor iar in altele din contra ,chiar cate 3 pe aprilie.
Pe la voi cum este?
Back to top
JJAACCKK80
Sat Mar 21 2020, 07:35PM
Registered Member #8739

La Arad sau anulat zile(le) libere si co.
Back to top
1 User said Thank to JJAACCKK80 for this Post :
 AlxFireX (21 Mar 2020, 22:44)
Pârvu Florin
Tue Mar 24 2020, 03:35AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Ce bine era daca mai multi pompieri intrau in ce urmeaza sa se intample cu o sanatate robusta, data de exercitiul fizic constant si sustinut, de o viata si un program de munca echilibrate si rationale si de asistenta medicala de calitate, si cu un moral crescut, dat de increderea in ei insisi si in comandanti...

Ma rog... nu zic ca nu sunt si astfel de pompieri... si-s convins ca in general oamenii vor face tot ce pot... dar una e sa poti putin si alta e sa poti mult...

Back to top
sandrye
Wed Mar 25 2020, 07:45PM
Registered Member #4099

Uau... Ce bine ar fi sa primesc și eu un NOMEX după 13 ani de intervenții dacă tot s-a alocat suma asta importantă de bani pentru pompieri. Recunosc , am trișat , acum 3 ani am comandat unul la mâna a doua cu 350 de lei plus transport pentru ca cel pe care îl aveam era o cârpa străvezie. Și acum merg la intervenții cu cel la mâna a doua dar nu contează , doctorul vrea ambulanțieri iar comandanții de detașamente la fel., pentru ca le plătește 100/100 orele suplimentare iar subofițerilor 3/100 pentru ca ei nu fac intervenții sub birouri.

[ Edited Fri Mar 27 2020, 06:18AM ]
Back to top
1 User said Thank to sandrye for this Post :
 Klaus (26 Mar 2020, 02:05)
sandrye
Wed Mar 25 2020, 08:14PM
Registered Member #4099

Incercati sa va Spune-ți pasurile , cei cu OK nu cred ca au ce cauta aici.
Back to top
1 User said Thank to sandrye for this Post :
 Klaus (26 Mar 2020, 02:06)
AlxFireX
Tue Mar 31 2020, 07:47PM
Registered Member #10139

Care sunt judetele in care se formeaza cea de-a 4-a tura incepand de maine si eventual 7/21 ?
Back to top
sandrye
Wed Apr 01 2020, 06:36AM
Registered Member #4099

Dacă vreun inspector șef are curajul sa facă 4 ture, are tot respectul meu. Cel mai sigur e 7/14.

[ Edited Wed Apr 01 2020, 08:43AM ]
Back to top
Pârvu Florin
Sat Apr 04 2020, 01:01AM

Registered Member #1287

In timpul asta, cat nu au interventie, pompierii de pe Springfield Road, Belfast LINK ,cei despre care v-am mai spus cand a fost vorba despre miss McCoy LINK (in paranteza fie spus, miss McCoy e in general amabila, dar dupa trei beri... Dumnezeule!!!! debordeaza de-a dreptul de amabilitate!!!! ) fac ce trebuie sa faca toti pompierii din toata lumea, si anume se antreneaza.

Nu i-as fi intrebat daca imi permit sa ii fotografiez si n-as fi postat imaginea asta aici daca n-ar fi fost acolo si doua fete, le vedeti, si daca una dintre ele nu ar fi cea despre care am zis eu cu ceva vreme in urma

Pârvu Florin wrote ...

Intr-o tara aflata in fruntea natiunilor obeze, pompierii nu sunt grasi, as zice chiar dimpotriva, par a avea, in general, un tonus mai bun decat al pompierilor romani, si ajungem la esenta a ce voiam sa zic.

Erau cinci, doi dintre ei mai varstnici, soferul si comandantul de echipaj, ambii cam de anii mei, intr-o conditie fizica mai mult decat rezonabila pentru anii lor, si pe langa cei doi mai in varsta, alti trei mai tineri, un barbat si doua femei, genul pe care i-ai fi putut vedea la competitiile Strongest Man/Woman.

Valcule si Puiule, unde sunteti?

Va luati bataie de la alea doua de va ascultau cu urechea!

LINK

Valcu si Puiu sunt niste baieti de la Targoviste care au luat premii la concursul "Cel mai puternic pompier".

Back to top
Pârvu Florin
Wed Apr 08 2020, 02:08AM

Registered Member #1287

Pentru toți pompierii români care nu fac slujba asta pentru bani.

În experiența mea, pompierii seamănă foarte mult cu US Marines (personal, eu, Pârvu Florin, opinez că US Marines e cea mai disciplinată și eficientă forță expediționară din lume) pe care i-am întâlnit de-a lungul anilor.
Indiferent cât de prost ar fi conduși, indiferent cât de ridicol ar fi echipați, indiferent cât ar fi de subapreciați, indiferent cât de înspăimântătoare ar fi misiunea lor, ei au o ciudată și extrem de frumoasă mândrie de a suferi mai mult decât oricine, și fac asta cu extrem de multă grație.

Nu e o slujbă, e o vocație.

Anthony Bourdain

[ Edited Wed Apr 08 2020, 02:09AM ]
Back to top
Klaus
Mon Apr 13 2020, 09:15PM
Registered Member #3279

Banuiesc ca cei de pe SMURD, de carati cu autospecialele suspectii de COVID-19, vi se da si voua sporul de 2.500 lei/luna, ca doar sunteti in contact direct cu "inamicul", nu?

La civili pe langa cei 2.500 lei/luna medicii ai mai cerut pensii viagere PE TOATA VIATA pentru copii in caz de deces, personalul de laborator a cerut si el sporul de 2.500 lei/luna, ca doar se fac analize, de parca pana acum nu ar fi facut tot asta, medicii de familie si ei vor sporul, ca nu se stie ce le intra pe usa, mai zilele trecute citeam ca si personalul din registraturi a cerut acelasi spor, ca pun mana pe hartiile pacientilor, mai ramane sa ceara si portarii, ca le trece ambulanta pe sub nas... Bah, mai sunteti?

Si uite asa ramaneti de caruta... Au ajuns civilii din UPU sa rada de voi cand primesc salariul (apropo, un ambulantier tot 5-6.000 lei luna, ca si voi, nu?) plus cer drepturi la fel (toţi salariaţii din serviciile de urgenţă să fie încadraţi, odată cu noua lege, în condiţii speciale de muncă, aşa cum sunt cei de la SMURD, şi mă refer la cei de la Ambulanţă, UPU şi ATI - LINK ), ca doar trebuie egalitate...
O sa ajung sa-l iubesc pe Arafat... V-a transformat in ienicerii (Copiii de suflet ai lui Allah) sistemului medical romanesc. Dar nu a mai trebuit sa va rapeasca de mici si sa va duca in Turcia, ca pe vremuri, v-a pus la munca loco, doar sunteti militari...
In loc de 7-8 ture/luna ati fost pusi sa faceti 10-11, ca la francezi, cum zicea Arafat... Cate ore suplimentare ati facut (platite, dar mai ales neplatite) de cand s-a decis in 2015 trecerea, temporar, la programul de 24/48?

Vorba latinului, Vae victis!
Back to top
1 User said Thank to Klaus for this Post :
 AlxFireX (14 Apr 2020, 07:53)
Pârvu Florin
Tue Apr 14 2020, 12:28AM

Registered Member #1287

Domnule Klaus, pompierii se împart în două mari categorii, lași și fraieri, problema e că specia fraierilor se cam îndreaptă către dispariție...

Back to top
Paramedic
Tue Apr 14 2020, 09:35AM
Registered Member #11378

Klaus wrote ...

Banuiesc ca cei de pe SMURD, de carati cu autospecialele suspectii de COVID-19, vi se da si voua sporul de 2.500 lei/luna, ca doar sunteti in contact direct cu "inamicul", nu?

La civili pe langa cei 2.500 lei/luna medicii ai mai cerut pensii viagere PE TOATA VIATA pentru copii in caz de deces, personalul de laborator a cerut si el sporul de 2.500 lei/luna, ca doar se fac analize, de parca pana acum nu ar fi facut tot asta, medicii de familie si ei vor sporul, ca nu se stie ce le intra pe usa, mai zilele trecute citeam ca si personalul din registraturi a cerut acelasi spor, ca pun mana pe hartiile pacientilor, mai ramane sa ceara si portarii, ca le trece ambulanta pe sub nas... Bah, mai sunteti?

Si uite asa ramaneti de caruta... Au ajuns civilii din UPU sa rada de voi cand primesc salariul (apropo, un ambulantier tot 5-6.000 lei luna, ca si voi, nu?) plus cer drepturi la fel (toţi salariaţii din serviciile de urgenţă să fie încadraţi, odată cu noua lege, în condiţii speciale de muncă, aşa cum sunt cei de la SMURD, şi mă refer la cei de la Ambulanţă, UPU şi ATI - LINK ), ca doar trebuie egalitate...
O sa ajung sa-l iubesc pe Arafat... V-a transformat in ienicerii (Copiii de suflet ai lui Allah) sistemului medical romanesc. Dar nu a mai trebuit sa va rapeasca de mici si sa va duca in Turcia, ca pe vremuri, v-a pus la munca loco, doar sunteti militari...
In loc de 7-8 ture/luna ati fost pusi sa faceti 10-11, ca la francezi, cum zicea Arafat... Cate ore suplimentare ati facut (platite, dar mai ales neplatite) de cand s-a decis in 2015 trecerea, temporar, la programul de 24/48?

Vorba latinului, Vae victis!

Ducem măști și mănuși de acasă, de unde bani pentru noi!?
Back to top
Klaus
Tue Apr 14 2020, 07:25PM
Registered Member #3279

Paramedic wrote ...
Ducem măști și mănuși de acasă, de unde bani pentru noi!?

Si cum sa nu va iubeasca Arafat?
Back to top
2 User said Thank to Klaus for this Post :
 Paramedic (14 Apr 2020, 21:11) , AlxFireX (17 Apr 2020, 18:08)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF