Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Jandarmeria, intre competente si incompetente
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Machado
Fri Nov 23 2012, 12:11AM
Registered Member #4805

Lasa-l Bogdane, nu te mai obosi ca nu ai cu cine. Maestrul @panait este mult prea superior ca sa il poti combate chiar si cu argumente. "Domnia sa" este absolvent de cel putin Oxford sau Cambridge, iar jandarmii au toti cate 4 clase primare si sunt niste tarani neciopliti, prosti, tampiti, cretini si idioti, care nu stiu decat sa bata lumea. Am avut curiozitatea sa-i citesc toate postarile si se vede clar ca omul e frustrat. Are o problema cu jandarmii. Atata inversunare si ironie nu am mai vazut pe aici decat la el. Se crede extraordinar de inteligent si isi da niste aere de superioritate de parca am senzatia ca priveste jandarmii de undeva de pe varful Everestului! My friend panait, cand iti privesti chipul in oglinda vezi mai mult decat un "simplu politist"? Daca ai cumva impresia ca esti mai mult decat atat, atunci afla de la mine ca...... TE INSELI AMARNIC! Mai lasa fitele astea de atotstiutor/atotcunoscator si incearca sa-ti introduci in vocabularul tau bogat si cuvantul MODEST!
Back to top
Ghost_dog
Fri Nov 23 2012, 12:30AM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

Il apreciez pe Arkan ca vine cu argumente concrete si nu cu fitile ieftine . Dar asa cum sunt si la noi crengi uscate banuiesc ca pe la altii sunt copaci intregi .
Back to top
criss-cross
Fri Nov 23 2012, 04:39AM
Registered Member #4853

Panait wrote ...

criss-cross wrote ...

dar mi se pare ca are cam mult timp disponibil pentru postari si asta nu prea se potriveste cu ce spusei mai inainte....

Sa-ti spun secretul meu, sa nu-ti spun secretul meu...hmmmm... hai sa te scot din intuneric. Am 2 litere pt tine: C O
Interesant este totusi cum de-i intereseaza pe unii timpul meu liber. Sa fie lipsa vietii personale, sa fie lipsa de subiecte legate de incompetentele jandarmeriei? Pardon, "competentele si incompetentele jandarmeriei" se numeste topicul.
Oricum, apreciez aprecierile.

Hai sa-ti multumesc pentru ca m-ai scos din intuneric... (eram in intuneric?!) uite cum doua litere(CO) pot explica o atitudine care se vrea combativa,identificarea motivelor pentru care cineva populeaza,mai mult sau mai putin, acest forum si stabilirea competentelor si incompetentelor.....pai, sa te luminez si eu?! hmmmmm....eu,una, daca as avea o viata personala de invidiat mi-as petrece C.O. in alta parte!
aprecierile erau pentru cazul in care posturile tale erau concepute si etalate in vreme ce ti-ai fi indeplinit si alte atributii, intre doua perchezitii, arestari sau ce-or mai fi ele!
acu', daca ma mai trezesc in miezul noptii si scriu in loc sa dorm, sunt curioasa la ce se incadreaza aceasta fapta....
si....cred ca jandarmii sunt jandarmi pentru ca asa au vrut ,nu pentru ca n-au ,,reusit" sa ajunga politisti ...vorba lui Boribum: analiza se face individual,nu la gramada!
al naibii concediu, cum te face el sa te simti mai bun decat altii!

[ Edited Fri Nov 23 2012, 07:02AM ]
Back to top
J.A.B.C.
Fri Nov 23 2012, 07:24AM
Registered Member #2445

apkah wrote ...

Asa este.Problema este ca militieni au disparut aproape in totalitate,pe cand jacii s-au tot inmultit...h

Militienii sunt tot din jaci proveniti fie ei jandarmi sau fosti graniceri/politisti de frontiera ! Uni au plecat in perioada cand s-a INFIINTAT - BAOLP !
LINK
LINK

Si toti acum sunteti "politisti" !

[ Edited Fri Nov 23 2012, 10:45AM ]
Back to top
nadgob
Fri Nov 23 2012, 09:39AM
Registered Member #733

Panait wrote ...

Un nebun arunca o piatra in balta si 100 de intelepti se chinuie sa o scoata. Te rog, nu interpreta mot-a-mot ideea ca eu sunt nebunul, iar tu inteleptul. Sunt aproape convins ca prinzi ideea zicalei
Hai ca m-am distrat destul cu tine. Admirabil cum incerci sa-mi demonstrezi ca de fapt esti mai bun decat cred eu despre tine. Sunt flatat cand te vad ca incerci din rasputeri sa ma impresionezi. Stai linistit, poti rasufla usurat. Ai reusit, dar din alte motive.
Oricat te-ai explica si ai reformula tot ai o logica subreda ai. Dar, repet, impresionant e cum incerci din rasputeri sa ma convingi ca nu e asa.

Back to top
apkah
Fri Nov 23 2012, 09:40AM
arcan
Registered Member #566

JAC-ule,din respect pentru un om de aici care poarta aceeasi uniforma ca si tine nu iti spun ce parere mi-am facut despre jacii ajunsi subofiteri,in urma minunatelor si mirobolantelor postari ale tale.
Dar,te las sa citesti printre randuri.
BAOLP a fost a Politiei .Nu au plecat din BAOLP pentru ca nu aveau unde.

p.s.
Nu te mai umfla cu steroizi,ca nu fac bine la creier...
Eventual pe langa proteine ,creatina,nandrolon si restul,mai adauga si niste lecitina...

Daca stii sa citesti.arunca un ochi pe emblema lor:

[ Edited Fri Nov 23 2012, 09:43AM ]
Back to top
nadgob
Fri Nov 23 2012, 09:40AM
Registered Member #733

Panait wrote ...

Un nebun arunca o piatra in balta si 100 de intelepti se chinuie sa o scoata. Te rog, nu interpreta mot-a-mot ideea ca eu sunt nebunul, iar tu inteleptul. Sunt aproape convins ca prinzi ideea zicalei
Hai ca m-am distrat destul cu tine. Admirabil cum incerci sa-mi demonstrezi ca de fapt esti mai bun decat cred eu despre tine. Sunt flatat cand te vad ca incerci din rasputeri sa ma impresionezi. Stai linistit, poti rasufla usurat. Ai reusit, dar din alte motive.
Oricat te-ai explica si ai reformula tot ai o logica subreda ai. Dar, repet, impresionant e cum incerci din rasputeri sa ma convingi ca nu e asa.

cum e sa vezi ca cel din fata ta are dreptate? se pare ca pentru oameni de teapa lu' panait e foarte greu. a putea spune "multumesc, imi pare rau" e un atribut pe care-l dobandesti in primii sapte ani de viata. cauta-ne atunci!
esential e ca jandarmii sunt politisti, ca bunul simt inca n-a parasit forumul asta, desi unii incearca sa-l dea afara.
@panait, pentru concursuri de mistocareala, ragait si scuipat-lungime du-te pe forumul originar.
Back to top
apkah
Fri Nov 23 2012, 09:45AM
arcan
Registered Member #566

JAC-ule,inainte sa vorbesti prostii,numara pana la 10 :

Back to top
apkah
Fri Nov 23 2012, 09:46AM
arcan
Registered Member #566

J.A.B.C. wrote ...

apkah wrote ...

Asa este.Problema este ca militieni au disparut aproape in totalitate,pe cand jacii s-au tot inmultit...h

Militienii sunt tot din jaci proveniti fie ei jandarmi sau fosti graniceri/politisti de frontiera ! Uni au plecat in perioada cand s-a desfiintat BAOLP !
LINK
LINK

Si toti acum sunteti "politisti" !

,,UNI,, erau politisti la BAOLP
Back to top
J.A.B.C.
Fri Nov 23 2012, 10:39AM
Registered Member #2445

Este gresala mea, jandarmi s-au transferat la BAOLP cand s-a INFIINTAT nu cand s-a DESFIINTAT !
La fel si politistii de frontiera transferati la politia romana sunt marea lor majoritate fosti sergenti angajati !
Am modificat si eu gresala mea de mai sus

[ Edited Fri Nov 23 2012, 10:46AM ]
Back to top
djebel
Fri Nov 23 2012, 01:58PM
Registered Member #3603

J.A.B.C. wrote ...

La fel si politistii de frontiera transferati la politia romana sunt marea lor majoritate fosti sergenti angajati !

Chiar multi sergenti angajati fosti graniceri. La cei de mai sus se adauga si multi din sursa externa. Totusi, la noul loc de munca unii sunt apreciati fiind chiar indispensabili genului de activitate desfasurata , la fel cum foarte, foarte multi sunt simple piese de mobilier sau obiecte de inventar. Asa, sa fie la numar.

Despre cat face PFR munca de politie, si daca o face, cine o face, e alta poveste.
Back to top
Mihais
Fri Nov 23 2012, 03:50PM

Registered Member #2323

Io am renuntat demult sa incerc sa conving poporul sa nu se certe pt. nimic,intrucat e evident ca lipsa scandalului ar provoca multa nefericire in lume.Dar daca mai vad(vedem) postari care se leaga,fie si ca apropos,de inteligenta sau lipsa ei in cazul unor colegi de forum,pun(em) capat discutiei pana va calmati.Valabil pt. toata lumea,indiferent daca e bleu jandarm sau bleu police.Nu-i prima data,nu va nici ultima,intrucat e evident ca online ii apuca pe multi orgoliul de arma de parca ar fi pe bani.In viata reala in schimb toata lumea se vaieta la unison,hehe.

Criss-cros,ce face fiecare,unde lucreaza,cum de are timp etc... sunt chestiuni private.Daca forumistul vrea sa spuna public,bine,daca nu exista mesagerie privata.Io,de exemplu,ma plimb p'aci sa nu ma plictisesc si sa mai vad oameni de calitate.
Back to top
1 User said Thank to Mihais for this Post :
 David (12 Dec 2012, 23:00)
criss-cross
Fri Nov 23 2012, 04:29PM
Registered Member #4853

off-topic,permiteti?
Mihais wrote ...

Criss-cros,ce face fiecare,unde lucreaza,cum de are timp etc... sunt chestiuni private.Daca forumistul vrea sa spuna public,bine,daca nu exista mesagerie privata.Io,de exemplu,ma plimb p'aci sa nu ma plictisesc si sa mai vad oameni de calitate.

Hai sa mai multumesc si pentru atentionarea asta! se pare ca ,dintre toate vorbele aruncate cu tinta pe-aici, ale mele au fost mai nelalocul lor...mai, sa fie ,cum se face?! si cum se face ca pe mine ma trimitea cineva mereu la plimbare cu vorbe gen ,, mars d-aici!",dar n-a sesizat nimeni!?
intrebarea mea era retorica si determinata de explozia de postari cu care erau toti ,,pusi la punct" de panait...m-a iritat, ca pe un simplu cititor, mi-am spus un punct de vedere....nu-l retrag...
si...nu ma intereseaza nici timpul liber,nici persoana, doar a fost o reactie la atitudinea sa cu iz de coercitie...
si...mie tot de oameni de buna calitate mi-ar placea sa dau pe-aici!

[ Edited Fri Nov 23 2012, 04:56PM ]
Back to top
1 User said Thank to criss-cross for this Post :
 Costica J (04 Dec 2012, 23:02)
Mihais
Fri Nov 23 2012, 05:12PM

Registered Member #2323

Doamna,nimeni nu va persecuta.Aveti un buton de atentionare a moderatorilor pt. eventuale derapaje .De citit tot imi pare rau(de fapt imi pare bine,uneori) dar nu am timp.Si nici restul de coledzi.

Back to top
criss-cross
Fri Nov 23 2012, 06:55PM
Registered Member #4853

Domnule, nu e vorba de persecutie...ce-aveti toti cu asta?!e vorba de altceva aici,doar vorbiram despre oameni de calitate... cred ca asta spune totul,nu mai insist!
end off-topic!
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF