Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Servicii secrete - Armate secrete - Interese secrete - altele... mai putin stiute sau crezute.
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ronin
Tue Sep 18 2007, 03:08PM
Registered Member #70

Vream sa zic ca EI...masonii - iezuitii...pot fi 'loviti' cu propriile arme (oase)...!!!
322...nu doar ei au oase si craniu...steagul Iezuit, deasemenea are oase si craniu...steagul ala in fatza caruia se pleaca ei pentru juramant...
Ii compatimesc dar ii si urasc...desi am grija de a 'despartii' omul de comportament ...totusi...atunci cand intreaga fiintza devine una cu comportamentul (rau)...tipu' ala devine irecuperabil...si prin urmare ...din nefericire...'executat'...
Problema este ca 'noi' nu vedem cand aceasta 'imbinare' apare, nu stim cand omu' este 'COPT' in rau (sau bine)...de aia il vom lasa pe Dumnezeu sa-si culeaga 'gradina'...
Back to top
ronin
Wed Sep 19 2007, 08:46PM
Registered Member #70

Uite ce fac 'ofiterii' USA atunci cand un student intreaba de masoni...!!!
INTERESANT !!!
LINK
Back to top
Witt
Fri Sep 21 2007, 11:06AM
Witt
Registered Member #168

Stat politienesc in care majoritate este mintita ca are norocul de a trai pe Taramnul Libertatii. Libertatea de a alege intre McDonald's si KFC...
Back to top
Altair
Fri Sep 21 2007, 12:23PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

e si asta o liberatate....noi cat am asteptat sa vina mc si kfc ca sa putem alege intre ei?
Back to top
ronin
Sat Sep 22 2007, 09:04PM
Registered Member #70

Totusi USA ramane USA...si daca nu ma insel...acolo exista mult mai multe persoane interesate in a afla adevarul, inclusiv 9/11...numai ca pt. americani , nascuti si traiti intr-o tara fara Ceausesti...le pica greu sa creada ca la ei se poate intampla asa ceva...
Institutiile sunt necesare... numai ca 'gunoiul' trebuie eliminat...ca si pe la noi...
Back to top
Yahmala
Sun Sep 23 2007, 02:20AM
Registered Member #281

SAS wrote ...

Stat politienesc in care majoritate este mintita ca are norocul de a trai pe Taramnul Libertatii. Libertatea de a alege intre McDonald's si KFC...

ronin linkul cu misa e la favorites sau ai dat de el asa pe google?
Back to top
ronin
Sun Sep 23 2007, 10:32PM
Registered Member #70

Yahmala...site-ul cu misa , am 'dat' de el pe yahoo, desi am un prieten bun (membru misa)...dar nu asta face ca eu sa postez acel site ci faptul ca autoritatiile romane s-au comportat dezonorant in cazul G. Bivolaru...sunt (si) militari sau fosti prin misa...si lucrurile nu stau cum spune (masonul) Sorin Ovidiu Balan...nici macar nu si-a cerut scuze...porcul...!!!
Oricum, situatia este mult mai complexa...ma voi vedea cu 'prietenul' meu , militar, si voi avea mai multe de spus...
Back to top
ronin
Sun Sep 23 2007, 11:37PM
Registered Member #70

LINK

JFK vorbeste de iezuiti sau masoni...?!
Back to top
om simplu
Mon Sep 24 2007, 03:31AM
Registered Member #298

LINK

ce are jfk cu bani din prostitutie.....

orice forma de indobitocire a "maselor" trebuie sa fie scoasa in afara legii

de ce nu face nimeni o miscare de invatat codul penal si pe cel civil....

draga grig de mult nu me-am mai iubit...eu te iubesc de un milion de ori mai mult....

....ronin > bre da-o'n colo de treaba....

.... si ce daca sunt si fosti militari printre membri misa.... astia, militari trebuie sa fie toti la fel, sau toti destepti sau prosti sau misa ? .... orice militar provine dintr-un civil, care nici civili nu sunt toti la fel...
Back to top
ronin
Tue Sep 25 2007, 01:17PM
Registered Member #70

Cum spuneam, "presupusa ops"...oricum , prea mare desfasurare de forte pentru un 'obsedat' sexual...JFK si Bivolaru au facut comentarii care au deranjat...numai ca, am dat ex. cu A. Lincoln, deoarece cred ca JFK 'localizase' pe iezuiti...pe cand GB vorbeste de masoni...
Oricum, altceva cred ca-i interesant...in tara asta , din fericire, nu toti pun 'botu'' la vrajeala unora ca S.O Balan...un 'porc' de marime care a uitat sa-si ceara scuze pt. raspandirea de info false...un propagandist mason ca multi altii...macar cel de la EZ zice...'presupus'...
Back to top
ronin
Tue Sep 25 2007, 01:25PM
Registered Member #70

Si ce ai fi vrut sa faca guru... sa ramana aici , intr-o tara condusa de un PM mason si prieten cu mafia rusa...?!
Repet, dincolo de 'cuvinte', se vede lupta intre oamenii corecti si cei ipocriti...om vedea ce-o mai fi...interesant ca oamenii de rand nu-si pun intrebari...ci doar inghit ce spune unu'ca SOB...
Unde e prezumtia de nevinovatie...ce dosare...iar de alea cu marturii false obtinute prin forta si intimidare...?!
Rahat !
Back to top
om simplu
Wed Sep 26 2007, 02:09PM
Registered Member #298

Jungla patrata, este acel ring de box, in care arbitrul nu mai arbitreaza - statul de drept devine o jungla patrata atunci cind legea, in loc sa fie respectata, este incalcata cu buna stiinta, in constiinta imunitatii fata de institutii din ce in ce mai slabe, de catre oricare dintre noi.

Ajungem fara voia noastra sa legiferam nelegea, dupa care ne miram ca cei care o calca cel mai mult devin cei mai puternici si temuti .... cred ca si bivolaru face parte din aceasta categorie (ma rog, pentru grupul lui de interese).

Guru a facut bine ca a plecat, pentru ca a calcat legea, sa speram ca si ceilalati (tariceanu, patriciu, etc.) vor face la fel......

Back to top
caidul
Sat Sep 29 2007, 07:37PM
Registered Member #720

Asi pune o intrbare : Dorim sa triumfe logica in fata moralitatii ? Daca incercam si teoria jocurilor ( cea matematica ) am sentimentul ca putem atinge democratia absoluta ( anarhia ) intr-un timp record. Evident ca daca incepem sa tropaim, semnificativ, in aceasta directie, apar urgent ONG-urile (cred ca asa se pot numi), care ne pot trata PARINTESTE. Daca gandim la logica si moralitate poate avem si bafta sa intrevedem si tinte pentru puradeii ce sunt si se vor naste.
Back to top
caidul
Sat Sep 29 2007, 10:25PM
Registered Member #720

Problema soarecelui este ca pisica e intotdeauna mai mare decat el. Desi se inmulteste intr-un ritm mai alert si numarul soarecilor e mult mai mare, ei nu constientizeaza si puterea oferita de acest numar. De aceea, de cele mai multe ori, se limiteaza la incursiuni si apoi retrageri grabite din fata dusmanului de moarte sau, incoltit, apeleaza la o figura clasica in lumea animalelor: face pe mortul. In felul acesta, pisica este de multe ori scutita de eforturi inutile. Ceea ce nu intelege soarecele este ca insasi existenta sa reprezinta ratiunea de a fi a pisicii.
Problema pisicii este ca tinde sa generalizeze mereu relatia dintre ea si soarece. Nu e constienta ca s-ar putea ca si ea sa reprezinte, pentru cineva, un soarece. Greseala cea mai frecventa consta in faptul ca, dupa fiecare vanatoare reusita, are impresia ca lumea e populata numai cu soareci si pisici.
Se intuieste aici un aspect interesant si anume, parcurgand treptele evolutiei, constati ca cei care se indeletnicesc cu vanatoarea de pisici sunt si ei vanati la randul lor. Mai mult decat atat, ei risca sa devina si prada vanatorilor vanatorilor lor. Partea interesanta reiese din aspectul comic al situatiei. Unii vanatori foarte evoluati nu considera comestibila carnea de soarece sau mai rau se sperie de el. In felul acesta se inchide lantul slabiciunilor atat de caracteristic rasei umane. Va las pe dumneavoastra sa incadrati pe scara evolutiei diferitele tipare de oameni si chiar pe Mama, dar nu uitati un lucru de maxima importanta: PENTRU ASIGURAREA ENERGIEI (HRANEI) NECESARE VIETII, VANATORUL ESTE OBLIGAT SA CUNOASCA LA PERFECTIE OBICEIURILE VANATULUI SAU. De multe ori, cand el este la randu-i vanat, tinde sa aplice din metodele insusite de la acesta. Deoarece gusturile vanatorilor sai sunt mult mai diversificate, actiunile sale devin astfel predictibile deci SUNT MAI USOR DE CAPTURAT PENTRU CEI CARE-L VANEAZA." ( CITAT )
RONIN, cred ca abordezi abrupt si directionat o tema care este reala, dar numai de la un anume nivel acceptata sau inteleasa.(IQ). Al meu este evaluat 70-75 ( maimuta, parca). Daca ai incerca si putina psihologie sociala, cred ca ar permite o abordare mai laraga. Efectele vor fii induse si segregarea IQ- ului mai clara pentru moderator, care poate astfel sa dezvolte "pas cu pas" aceasta tema care , evident, are un temei educativ.( apoi statistic si analitic ).
Am facut aceasta precizare, deoarece nu am citit, anterior postarii, linkurile si chiar toate comentariile
Back to top
om simplu
Sun Sep 30 2007, 10:07AM
Registered Member #298

caidul > m-ai cam pierdut (nu mi-am evaluat iqul) cum adica sa triumfe logica in fara moralitatii ?

fii mai explicit, care logica ? care moralitate ? ca si astea sunt de mai multe feluri si vizeaza mai multe obiective ....

logica subumana - moralitatea sclavagista
logica exterminarii - moralitatea antisemita
logica asimilarii - moralitatea musulmana
logica dinte pentru dinte si/sau obrazul celalalt - moralitatea crestina ....
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF