Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Cipurile biometrice pro si contro!!
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
mercurie
Wed Feb 04 2009, 08:43PM
Registered Member #1034

Eu incerc sa va evidentiez zbuciumul crestinilor de pe la noi. Care-i mecanismul ?! Daca in viata unui crestin intra un simbol, cum ar fi o simpla pentagrama, atunci el stie ca acceptand-o se cearta cu Dumnezeu. Simpla lepadare de Hristos, verbala, deci "simbolica", ceruta crestinilor la inceputurile crestinismului, pentru a fi lasati in viata , insemna despartirea de Dumnezeu. La fel este si cu acest 666. Mentionat in biblie si de catre sfiintii parinti de-a lungul timpului, acesta, o data acceptat, fie si prin cip, te desparte de Dumnezeu. La crestin fiecare cuvant sau gest are greutate peste timp si spatiu, atat asupra sa, cat si asupra neamului din care se trag..Diversiune sau nu, crestinul tot nu va accepta...Si apoi oameni buni, aveti incredere in cei vazatori cu duhul ai acestui neam, caci vad tot, peste decenii.... Nu degeaba se lupta EI de ceva timp sa-si creasca oamenii in sanul BOR-lui, sa-i ridice, sa-i faca eiscopi peste noi si chiar mai mult..! Majoritatea crestinilor cu ceva interes pentru ortodoxie stiu ce fuste episcopale sunt inchinate LOR ..Pentru SRI, acestia si retelele in sanul carora actioneaza, nu exista, la propriu.
Back to top
Witt
Wed Feb 04 2009, 08:50PM
Witt
Registered Member #168

Din câte ştiu eu, chiar în timp ce noi vorbim, nişte minţi luminate încearcă să aducă la viaţă poate cel mai mare vis al omenirii: inteligenţa artificială. Dar s-ar putea să mă însel...
Back to top
DESTEPTUL
Wed Feb 04 2009, 09:05PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

SAS, "minţi luminate" de cine si pentru sau impotriva cui?
Back to top
Lex Antiqua
Wed Feb 04 2009, 09:16PM
Registered Member #1399

New kid on the block: Urmaresc de vreo.. sa tot fie ceva timp evolutia acestui forum... vorbe. Analiza de securitate informatica si garantii de securitate informatica "este" au ba?! Lupta se da cu bitul nu cu puscociul si, daca vrem dezvoltare durabila, si nu coprofilie sau urinofilie (gen Patapievici sau MISA) macar sa realizam implicatiile, daca nu sa facem ceva in acest sens.
Intrebari de doi bani:
1. care este garantia pentru micro-chip-urile care sunt embedded in policarbonatul "care este" de la producator citire? (2 ani raspuns corect)
2. cum se asigura zonarea de securitate pentru autoritati de certificare diferite solicitate de UE si de SUA (ca de "coprofilii si urinofilii" de rumani li se rupe altora la bascheti)
3. cine face implementarea si "the key-ceremonies" pentru cestiunea asta... SIC prietenii stiu de ce. Or fi cei care au furnizat "the so called" PKI bridge gazduit de prietenii de telco spetznaz pentru ours and truly SNA (what is that meaning 2day)?
4. Cine baga consultanta de caiet de sarcini si cu cine?
5. Cine face risk assessment, vulnerability/threats assessment?
...
sa va mai zic?
Va intreb nu chiar retoric, or fi tehnologiile astea "cool" dar implementarea este ca teoria si practica. S-a facut vre-o analiza de impact in caz de bresa de securitate? Si nu ma refer la scandalul cu vre-un Gigel pasnic de la noi ca-i fu..ra identitatea, dar la eventuale scandaluri diplomatice... Si toate astea stie sa le faca transparent si profesional Imprimeria noastra, care este in subordinea... cui? si are competente sa...?
Deh, daca nu s-a putut cu incredintare directa, daca a iesit scandal cu licitatie, punem oala la capac sau capac la oala si, poate cu concursul unor secretizari bine intentionate, necuratul mai stie cine ce si cum...

... si ca-l pomeneam pe uciga-l toaca: 666 pentru cine nu stie cu ce se mananca, dar pentru cine stie, datoria este cel putin sa de-mitizeze si sa articuleze un demers. Cui-e frica de Bau-bau?

Dormiti linistiti, nu-spui-cine vegheaza pentru Dumneavoastra

"Militaurul roman trebuie sa fie tot timpul vigilent!"
Back to top
renee
Wed Feb 04 2009, 10:09PM
Registered Member #1369

Dom'ne, in sfarsit, o voce care pare a sti ce zice... lex antiqua, inca o data, jos cu clopu' si da-i inainte... poate mai aud si altii... nu de alta, da' incepe sa ma enerveze rau de tot blazarea de care da dovada 'rumanu' de ceva vreme incoace...
Back to top
ex-ad
Wed Feb 04 2009, 10:20PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

offtopic:
sis, blazarea rumaneasca are radacini istorice adinci.... noroc ca se mai perindara niste migratori si niste vecini peste noi...

lex, baga pe mail-ul asociatiei si niste adnotari pentru metodologia L 298, sa mai trecem si la niste fapte, nu numai la vorbe cum spuneai in primul tau post p-aici...
Back to top
renee
Wed Feb 04 2009, 10:26PM
Registered Member #1369

sis, amu' atata-i trebuie romanului, un piculutz de scanteie ca, pe urma, de restu' are el grija...

Back to top
Lex Antiqua
Wed Feb 04 2009, 11:01PM
Registered Member #1399

Replica la solicitarea de comment pt metodologia la L298 este postata la capitolul dedicat, ca sa nu ametim subiectele...
Anyway, daca mai pune cineva o caramida deasupra, reciproca este garantata! Daca nu, asta e...

Truth or Dare!

"Militauru roman trebe sa fie vigilent, dupa posibilitati (avem copii mici etc si alte scuze), ca suntem un popor tolerant... aia ei de toleranta ca ne-a iesit paru' prin caciula la unii si la altii... numai de bine"
Back to top
DESTEPTUL
Wed Feb 04 2009, 11:48PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Am observat ca majoritatea au uitat ce se scria pe SRI-ul si HIGHTECH-UL....
Cand pe parcursul istoriei omenirii au loc dezvoltari care schimba mersul lumii, mai totdeauna acestea trec prin trei stagii:

1. Negarea totala

2. Ridiculizarea celor care aduc la cunostinta maselor aceste dezvoltari

3. Acceptarea universala a adevarului.
Alt LINK
Back to top
renee
Wed Feb 04 2009, 11:59PM
Registered Member #1369

Sire, baga ghilimete cand dai citate... pentru ca, de l a1 la 3, e Schopenhauer, nu e ca si cum ai fi redescoperit matale mersul pe jos... si, revenind la subiect, ia vizioneaza End Game si zi, dopo, daca esti pre sa ti se implanteze oareshce chip-uri pe oareunde?!
Back to top
Lex Antiqua
Thu Feb 05 2009, 12:01AM
Registered Member #1399

Trebe sa intru pe linkul SRI-ul in conjunctie cu HiTech-ul, ca sa inteleg ce-a vrut sa spuna autorul?
Ce e neclar in putinul de aspecte neclare subliniate? (ca sa nu complicam lucrurile...)
Da-mi un link de producator de micro-chip-uri smart contactless card care le garanteaza peste 2 ani... pentru inceput!
Cat costa un pasaport?
Negare, eschivare si perversitate: vorbe, my friend! Faptele conteaza...
Back to top
DESTEPTUL
Thu Feb 05 2009, 12:04AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

renee, am vazut demult End Game..si artisticul si documentarul EndGame-Blueprint For Global Enslavement..merci de "link", insa asta cu Schopenhauer...chiar ca m'a surprins
Nu are voie omul sa se gandeasca la ceva ca deja vine unul si ii zice: stii de fapt asta s'a mai zis...esti expirat Offff.... O sa vorbesc cu rudele lui Schopenhauer sa vad daca ma iarta...ca sa nu trebuiasca sa le platesc ceva daune....Asta e.
PS: apropos, cat da Lex Antiqua pe doua aplauze? Ca in criza asta prinde bine macar un leu in plus..rate la Banca ...Cico..Pepsi...

[ Edited Thu Feb 05 2009, 12:08AM ]
Back to top
renee
Thu Feb 05 2009, 12:07AM
Registered Member #1369

offffffffffffff... te dai surpprinsa?!
Back to top
DESTEPTUL
Thu Feb 05 2009, 12:28AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Nu de alta dar gandeam eu ca simti zgomotul produs de un "om simplu"
Back to top
DESTEPTUL
Thu Feb 05 2009, 12:31AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Si daca tot imi dai tu titluri demult consumate..sa'ti recomand si eu unul care cu tot aerul protestant...aer ce vine din banii pusi la bataie...este bun de vazut.
Six-The Mark Unleashed Vizionare placuta!
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF