Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Basescu
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
bushes
Mon Jul 23 2012, 02:57PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

"Sondaj CCSB pentru Antena 3: Estimare participare vot - 61%.DA pentru demitere - 68%

Mihai Gâdea a prezentat duminică seară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", cel mai recent sondaj reazliat în perioada 18 - 21 iulie 2012, de CCSB.Sondajul a fost realizat telefonic, pe un eşantion de 1400 de persoane. Estimarea participarii la vot este de 61%, şi dintre aceştia 68% ar vota DA pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu, în timp ce doar 32% ar spune NU, votând împotriva demiterii." LINK
Back to top
Radu89
Tue Jul 24 2012, 07:50AM

Registered Member #918

La cererea cititorilor, joi, 26 iulie, Jurnalul National va reedita volumul "Adevărata faţă a lui Traian Băsescu” . O carte scrisă de cunoscutul istoric, poet şi eseist român, Marius Oprea. O dedicaţie pentru fostul preşedinte al României! Ca să aibă şi domnia sa o istorie!

Aşa arată Traian Băsescu, cum îl văd eu, autorul acestor rânduri. Un Alexandru Macedon care a câştigat bătălie după bătălie cu sine, ajungând la graniţele demnităţii umane. De aici încolo, a început războiul său cu ceilalţi. Mai întâi prieteni sau colegi de partid, pe care i-a trădat pe rând, în numele victoriilor sale. Al cuceririlor sale. Apoi războiul cu un guvern şi o coaliţie din care a făcut parte, apoi cu oraşul pe care îl câştigase în stilul său, într-un iureş sălbatic şi al cărui cadavru l-a lăsat soldaţilor săi credincioşi, să îi fie jefuite podoabele şi să fie purtat în suliţele puterii, profitului şi mândriei de cuceritor. Ajuns pe tronul imperial, s-a arătat la fel de gol sufleteşte faţă de consilierii săi, de care s-a folosit şi pe care i-a lepădat rând pe rând. Apoi a făcut ceea ce ştia deja, cu o ţară întreagă. Are însă o singură problemă. El nu e Alexandru Macedon. Cu toată oştirea credincioasă şi sicofanţii săi, a rămas un împărat gol; iar noi nu suntem învinşi. (Marius Oprea)

Sursa : LINK

[ Edited Tue Jul 24 2012, 07:50AM ]
Back to top
bushes
Tue Jul 24 2012, 12:43PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

"Preşedintele Masăverde
Postat la: 15.07.2012 23:05

Ştiu că voi pierde referendumul la numărul de voturi. Dar dacă nu se adună cele 9 milioane şi ceva de votanţi şi Curtea nu-l validează, mă întorc la Cotroceni.

Acesta este, condensat, mesajul transmis de preşedintele suspendat T. Băsescu la Realitatea TV. Am greşit, dar acum e prea târziu, cum vreţi să mai facă 50% plus 1 un preşedinte după opt ani de mandat, amintiri şi explicaţii, părea că un deja fost preşedinte al României a început să-şi scrie memoriile. Singura speranţă: să nu vină destui cetăţeni la vot.

Şi dacă se întâmplă asta, atunci „sunt gata categoric, da, să coabitez cu Victor Ponta”. Deci, după ce dl Băsescu a anunţat că „dacă-l mai găsesc prim-ministru pe acolo după referendum n-o să-i mai dau lui Ponta vreun alt mandat de premier după alegerile din toamnă”, iar dl Ponta, la rândul său, l-a numit pe T. Băsescu „un nemernic cu dosare penale care îşi joacă viaţa şi libertatea la referendum”, preşedintele suspendat e pregătit pentru coabitare...

Mai mult, în dorinţa de a începe să legitimeze în ochii cetăţenilor eventuala sa întoarcere ca preşedinte „la masa verde” (a făcut uitate ca şi cum n-ar fi fost zicerile „cavalereşti” din ultimele zile „nu vreau să câştig la masa verde”), dl Băsescu mai spune şi că şi-a dorit colaborarea cu guvernul Ponta, a încercat, dar ce păcat, nu s-a putut, uitând că tocmai evocase planificarea suspendării cu mult timp înainte, de către Dan Voiculescu, „plan pus în aplicare în ziua 59 din cele 60 prevăzute de Voiculescu”. Ce am putea înţelege, că-şi dorea colaborarea cu complotiştii?

Dl Băsescu pune întreaga miză a acestui referendum pe prezenţa la vot. Şi cea mai gravă greşeală pe care ar putea s-o facă USL ar fi să forţeze validarea referendumului fără condiţia de cvorum. Dacă tot s-a băgat în campania electorală până în gât, aruncând cât colo haina de preşedinte interimar, dl Crin Antonescu ar trebui măcar să promulge legea referendumului în varianta Curţii Constituţionale şi să închidă această discuţie şi la Bucureşti, şi la Bruxelles.

Pentru că, la urma urmei, aşa e, ca să-l citez pe dl Băsescu, cinstit: dacă nu vine la vot măcar un alegător român din doi, atunci înseamnă că suntem un popor inconştient, indolent, iresponsabil, troglodit politic, care şi-ar merita soarta. Soarta care îl aşteaptă dacă la Cotroceni se întoarce un Traian Băsescu înfrânt la referendum gata să coabiteze cu plagiatorul Ponta până n-o mai rămâne pe aici piatră peste piatră.

PS

Dl Băsescu a confirmat sută la sută observaţia făcută vineri de subsemnatul în emisiunea Gândul.live: butonul 3, la care răspunde Dumnezeul adevărului, este numele Rex al câinelui care a plecat cu o bucată din creierul Elenei Ceauşescu în gură, în „relatarea” lui CV Tudor, adică un „detaliu” funcţionând ca ancoră de real pentru minciuna flotantă.

Cristian Tudor Popescu este senior editor al ziarului Gândul " LINK

"Votez DA, ca să aibă cu ce se şterge Băsescu

Uneori se întâmplă să fiu un imbecil romantic. Tinerii mei colegi mi-au spus că T. Băsescu o să vrea să se întoarcă la Cotroceni prin orice mijloace. Nu, am zis eu, nu se poate, e un om mândru, cu 7-8 milioane de voturi împotriva lui şi cu câteva sute de mii, un milion pentru, nu va accepta asta, el, politicianul poporului. De fapt, poate că, subconştient, îmi venea greu să accept că am stat la masă şi am încercat să vorbesc omeneşte cu această cutră vopsită.

Zile în sir, T. Băsescu a refuzat să rostească expresia lovitură de stat, spre deosebire de strigacii PDL. Chiar a precizat că un şef de stat nu se poate juca cu astfel de cuvinte. Acum, vorbeşte din 5 în 5 minute de lovitura de stat pe care o s-o dea poporul român votând.

Sâmbătă, T. Băsescu îndemna oamenii să meargă la vot să dea replica cuvenită plagiatorului Ponta şi „paiaţei” Antonescu. Bravo lui, mi-am spus. Nici 48 de ore mai târziu, spune că se gândeşte la boicotarea totală a referendumului, el să nu voteze, PDL să nu-şi trimită reprezentanţi în comisiile electorale.

Înainte de pronunţarea Curţii Constituţionale în legătură cu intervalul orar 7-23 pentru referendum, T. Băsescu declară, depăşindu-l pe CV Tudor, care măcar aştepta rezultatul alegerilor ca să zbiere că a fost furat, că referendumul va să fie fraudat. Curajosul, bătăiosul, eroul T. Băsescu refuză lupta, concurându-şi adversarii doar în materie de compromitere a României în ochii Europei.

Că USL a forţat legea, Constituţia, timpul pentru a-l trimite în faţa poporului, da, e adevărat. Dar singura soluţie pentru a rezolva democratic derapajul nedemocratic este sancţionarea prin vot popular a „loviturii de stat” invocate de T. Băsescu şi PDL. Care, dacă au îndoieli în legătură cu corectitudinea referendumului, pot să ceară observatori europeni, dar nu să nege actul alegerii naţionale înainte ca el să se producă.

Dacă pierdea cinstit, T. Băsescu îşi valida propria legendă, aceea că este sacrificat în urma măsurilor dure, dar necesare, luate în 2010. „Ştiu că românii sunt supăraţi pe mine” spunea tot Băsescu – prin boicotarea referendumului el hăhăie sardonic la supărarea românilor, folosindu-se de ieşirea de incendiu pe care i-a oferit-o Curtea Constituţională.

Preşedintele Masăverde, asta vrea să fie Băsescu. Zice că n-o să uite toată viaţa că i-am spus că nu ştie să înoate. Da, domnule Băsescu, înotaţi mai bine decât scriu eu, dar luaţi-o pe asta spre ţinere de minte: sunteţi un laş, un clănţău uriaş, un şarlatan de care poporul român îşi va aduce aminte ca de o boală ruşinoasă a istoriei sale.

Până acum, n-am vrut să fac nici măcar predicţii cu privire la rezultatul referendumului. Am spus că voi refuza să votez dacă Parlamentul nu acceptă decizia CCR privind cvorumul de 50% plus 1. Dar dacă preşedintele Băsescu nu vine la vot, dacă înţelege să-şi dispreţuiască poporul, punându-l pe acelaşi plan cu paiaţele parlamentare PDL, ţinute în bănci ca să nu voteze, atunci voi vota DA pentru demiterea lui T. Băsescu. Vreau să fiu alături de milioanele de români al căror vot T. Băsescu vrea să-l facă hârtie igienică. " LINK
Back to top
Radu89
Tue Jul 24 2012, 09:38PM

Registered Member #918

Nu am observat cand a spus T.B. ca e o lovitura de stat , dar Baselu era ieri seara la o emisiune difuzata in direct pe postul B1Tv , unde era sigur pe vorbele sale spunand ca va ramane Presedinte dupa ce referendumul se va incheia .

Tu-i spui politicianului că totu’ e la vale/ Şi nu se mai Oprescu până face Boc/ Şi el crede că faci Ponta şi râde ca Iliescu/ Eh… lasă c-o să-i credem din nou şi mergem la vot“..

Dar daca Presedintele suspendat va fi reales , atunci isi va retrage acuzatia de ''lovitura de stat ''? Dar cum daca si cu parca se plimbau in barca ...om trai si om vedea.

[ Edited Tue Jul 24 2012, 09:40PM ]
Back to top
DESTEPTUL
Tue Jul 24 2012, 09:59PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Pregati-va de materiale video, tari, difuzate de maine incolo... Daca va place, poate mai vorbim, daca nu se gaseste "ulita" juridica de difuzare si nici calea tv...atunci sa fim sanatosi.
PS: Sa nu uit...eu in haznaua TV nu ma uit...insa mizez pe curiozitatea voastra si pe "acuratetea" presei scrise.
Back to top
bushes
Tue Jul 24 2012, 10:29PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Radu89 wrote ...

Nu am observat cand a spus T.B. ca e o lovitura de stat , dar Baselu era ieri seara la o emisiune difuzata in direct pe postul B1Tv , unde era sigur pe vorbele sale spunand ca va ramane Presedinte dupa ce referendumul se va incheia .

"Basescu explica lovitura de stat: Au inlocuit plutonul de militari cu ordonantele de urgenta

Presedintele suspendat a mai spus ca a evitat la inceput sa foloseasca expresia "lovitura de stat", dar acum nu se mai fereste sa o faca.

"Am evitat-o mult timp, pentru ca era deja spusa de toata lumea. Faptul ca ieri si-au permis sa anunte ca ii dau in judecata pe toti cei care vorbesc de lovitura de stat si cred ca vor sa-i aduca si pe jurnalistii de la marea presa internationala, ca si ei au vorbit de acest lucru, m-a obligat sa fiu solidar cu acesti oameni care spun un adevar. In Romania a fost o lovitura de stat si ea este inca in desfasurare. Cine o poate opri? Pe 29, o pot opri romanii", a declarat Traian Basescu.

Intrebat pe ce se bazeaza cand face asemenea afirmatii, presedintele a replicat: "S-a facut cu violenta legislativa. Violenta cu care s-a produs inlocuirea primilor trei oameni in stat plus Avocatul Poporului a socat, pur si simplu, lumea civilizata. A fost prima reactie. Iar daca o luam sistematic, pe institutii, haide sa ne uitam putin: un puci, o lovitura de stat, cum se da? Intai ocupi televiziunea si radioul, da? Pai, asta au facut acesti domni, prin votul majoritatii.

Ce mai faci? Preiei Monitorul Oficial pentru ca legislatia sa fie in acord cu interesele tale. Ce-au facut acesti oameni? In loc sa trimita o companie de militari sa ocupe Monitorul Oficial, au emis o ordonanta de urgenta, prin care l-au adus la ei. Mergem mai departe: ar fi trebuit sa trimita o companie la Curtea Constitutionala, care sa nu se mai poata pronunta. N-au trimis-o, au emis o ordonanta de urgenta ilegala, prin care i-au taiat atributiunile. Deci, a fost inlocuit plutonul de militari cu ordonantele de urgenta. Este definitia clara a unei lovituri de stat". " LINK

n-o sa retraga nimic ,dupa cum nu si-a retras acuzatia de frauda electorala la alegerile din 2004 si n-o sa retraga nici ultimele acuzatii in avans ,despre viitoarea frauda de la referendum (mama omida)
Back to top
DESTEPTUL
Thu Jul 26 2012, 09:57AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

LINK

Dezvăluire şoc. Familia Ponta a încheiat un contract de 10 milioane de euro cu Grupul Golden Blitz, apropiat de Băsescu, chiar în timpul protestelor din ianuarie!

O companie ce aparţine familiei Ponta a încheiat în ultimii cinci ani contracte cu statul în valoare de aproape 100 de milioane de lei. Culmea, această firmă a făcut afaceri, tot pe banii statului, inclusiv cu celebrul grup de la Golden Blitz, considerat apropiat de Elena Udrea şi Traian Băsescu.

Până acum nu au existat multe informaţii despre afacerile pe care Victor Ponta, sau membrii familiei sale, le-ar fi făcut cu instituţiile publice. Datele apărute în presă se referă la contractele de asistenţă juridică pentru Complexul Turceni încheiate de Casa de Avocatură Şova şi Asociaţii (unde Ponta a fost asociat). Aceste contracte pot fi considerate însă firimituri în comparaţie cu afacerile familiei Ponta cu instituţiile publice descoperite acum de România liberă.

Cine este „Misteriorul" Iulian Herţanu, afaceristul din casa mamei lui Ponta

Victor Ponta a crescut în Bucureşti, într-un apartament de pe Bulevardul Dinicu Golescu, vizavi de Ministerul Transporturilor, lângă Gara de Nord. La adresa de domiciliu, care s-a regăsit multă vreme în buletinul actualului premier, au locuit şi mama acestuia, Cornelia Naum, precum şi sora, Ponta N. Alexandra Florina. La un moment dat, Ponta Alexandra Florina a renunţat la numele de fată, probabil în urma căsătoriei, devenind Herţanu N. Alexandra Florina. În acelaşi timp, la adresa respectivă a mai apărut un locatar, Herţanu Iulian Cristian, originar din Iaşi, un tânăr de aceeaşi vârstă cu sora lui Victor Ponta. Intrarea în scenă a lui Iulian Herţanu, cel despre care toate indiciile arată că ar fi cumnatul lui Ponta, a însemnat totodată şi cooptarea acestuia în firma Herţanu Projects SRL. În această companie mama premierului avea 5%, iar Iulian Herţanu 95%. Sediul social al firmei era chiar acasă la familia Ponta. Ulterior, Iulian Herţanu a devenit acţionar cu 60% şi la o altă firmă, SC GROSSMANN ENGINEERING GROUP SRL.

După intrarea lui Iulian Herţanu în acţionariatul firmei Grossmann Engineering Group, cifra de afaceri s-a dublat, chiar triplat în anumiţi ani. Din 2007 până acum, această companie a beneficiat de zeci de contracte cu statul român, finanţate fie din bugetele instituţiilor publice, fie din bani europeni.

Asociere şocantă cu aşa-numitul grup "Golden Blitz"

Cea mai bănoasă afacere încheiată de compania GROSSMANN cu statul român o reprezintă câştigarea, pe 20 ianuarie 2012, a unei licitaţii în valoare de 49.430.000 lei (10.750.000 euro) pentru extinderea reţelei de canalizare din localitatea Comarnic. Deşi valoarea contractului este destul de mare, nu în ea constă marea surpriză. De-a dreptul şocant este numele firmei împreună cu care Iulian Herţanu a câştigat contractul: SC EURO CONSTRUCT TRADING '98 SRL, firmă considerată apropiată de preşedintele Traian Băsescu. EURO CONSTRUCT TRADING '98 SRL este strâns legată şi de numele Elenei Udrea. Fost ministru şi membru marcant al PDL, precum şi colaboratoare apropiată a lui Traian Băsescu, Elena Udrea mai este cunoscută şi ca reprezentanta „grupului de la Golden Blitz" (format din Sorin Vulpescu şi Dan Besciu, parteneri de afaceri şi vechi prieteni ai lui Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea). Aceiaşi Sorin Vulpescu şi Dan Besciu sunt şi patronii SC EURO CONSTRUCT TRADING'98 SRL, companie care, iată, face afaceri cu unul dintre membrii familiei lui Ponta. Mai trebuie spus că grupul de la Golden Blitz a mai fost asociat cu afaceriştii din apropierea liderilor PSD. Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, a făcut afaceri cu oamenii lui Adrian Năstase, Alexandru Bittner şi Adrian Petrache.

Această situaţie ridică mari semne de întrebare asupra onestităţii lui Victor Ponta, care atunci când s-a aflat în opoziţie i-a acuzat pe oamenii din jurul lui Traian Băsescu că s-ar fi îmbogăţit de pe urma contractelor încheiate cu statul. Acuzaţiile nu i-au ocolit nici pe cei care acum se dovedesc a fi partenerii de afaceri ai familiei sale.

Dan Besciu şi Sorin Vulpescu spun că într-adevăr s-au asociat cu firma Grossmann însă nu la una, ci la două licitaţii, însă ambii au negat că l-ar cunoaşte pe Herţanu, declarând că aud în premieră numele presupusului cumnat al lui Victor Ponta.

Alte afaceri publice

Iulian Herţanu mai este acţionar şi în alte companii care fie au beneficiat direct de afaceri cu instituţiile publice, fie au asociaţi care, la rândul lor, au firme ce sunt abonate la banii publici.

De pildă, Iulian Herţanu este asociat în firma Cardinal Proiect SRL cu un anume Drăgan Ilie Florin. Acest Florin Drăgan e coacţionar în firma EUROPEAN PROJECT CONSULTING SRL RO 19179498, firmă care a încheiat numeroase contracte cu entităţile statului, în special cele din judeţul Argeş, fieful baronului PSD Constantin Nicolescu. În această firmă de consultanţă a fost asociată şi Petronela Catană, consiliera lui Laszlo Borbely, ex-ministrul Mediului.

Legătura între filiera de contracte cu statul prin European Project Management şi filiera de contracte cu statul prin Grossmann Engineering Group e reprezentată de Florin Ilie Drăgan, care este reprezentantul acţionarului minoritar din Grossmann Engineering Group şi co-acţionar în European Project Management SRL.

Sursa :Romania libera

[ Edited Thu Jul 26 2012, 10:11AM ]
Back to top
ALM
Thu Jul 26 2012, 10:33AM
Registered Member #2039

Daaaa! E tare! Mama lui Ponta a intrat 5%, în firma Herţanu Projects SRL (7311 Activităţi ale agenţiilor de publicitate). Apoi, începe o brodare despre afacerile lui Herţanu (în alte firme) fără nici o legatură cu madam Ponta. În final, nu ne mai spune dacă mama lui Ponta mai are vreo legatură cu firma Herţanu Project SRL, dar ţesătura a fost înfăşurată în jurul lui Ponta. E tare dom'le, jurnalism nu glumă! Cum dracu' de a apărut imediat după dezvăluirile de la Casa Dante?

Vă anunţ ca din 2010 firma Herţanu nu mai are activitate, ultimul bilanţ fiind depus pe 26 ianuarie 2010. De la infiinţare, în anul 2004, firma a avut tot timpul 2 asociaţi. Nu vad cum o firma fără activitate din 2010 poate face afaceri în ianuarie 2012!!!

Oricum, felicit prestatorii la propaganda băsistă!

[ Edited Thu Jul 26 2012, 10:38AM ]
Back to top
DESTEPTUL
Thu Jul 26 2012, 11:11AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

LINK
Situatie incredibila: Viorel Barbu, reputatul academician care a facut parte din comisia ce a decis ca premierul Victor Ponta a plagiat teza de doctorat, a fost inlaturat de la conducerea filialei locale a Academiei Romane • In locul acestuia a fost ales Bogdan Simionescu, directorul Institutului de Chimie Macromoleculara "Petru Poni"

Guvernul condus de Victor Ponta a demarat "marea epurare" si in randul oamenilor de stiinta din Iasi care au dat verdictul de plagiat pentru teza sa de doctorat. Astfel, academicianul Viorel Barbu a renuntat la functia de presedinte al Academiei Romane - filiala Iasi. In pofida aparentelor, acesta sustine ca s-a retras din aceasta functie din cauza ca este implicat in alte proiecte. "Eu m-am retras din functia de presedinte. Astazi ( ieri - n.r.) au avut loc alegeri locale. Noul presedinte este Bogdan Simionescu. Eu m-am retras pentru ca sunt implicat in alte proiecte. Decizia mea nu are nicio legatura cu presiunile politice, pentru ca Academia Romana este o institutie independenta", a declarat academicianul Barbu.

Reamintim ca acesta a fost membru in Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), care a decis ca premierul Victor Ponta a plagiat in cazul lucrarii de doctorat si a sustinut ca s-au facut presiuni uriase asupra acestora, inclusiv cu puscaria.

Amenintare politica la adresa intelectualilor ieseni

Pe de alta parte, noul presedinte ales in cadrul alegerilor, care s-au derulat ieri, este academicianul Bogdan Simionescu, directorul Institutului de Chimie Macromoleculara Petru Poni. Din noua sa postura si avand in vedere ca a facut parte din organismul care a decis ca Ponta a plagiat, acesta declara ca, pana la acest moment, nu au fost presiuni politice la adresa sa. "Din postura pe care o ocup, acum, voi continua politica academica inceputa de Viorel Barbu la nivelul institutiei. De asemenea, voi incerca sa dezvolt cele 12 institute ce tin de Academia Romana la Iasi. In plus, voi milita pentru promovarea unor noi cercetatori, si in special a tinerilor, deoarece este o situatie delicata cu blocarea posturilor in mediul bugetar, si deja sunt sapte ani de cand nu s-a mai facut niciun fel de promovare. Vreau sa precizez ca sunt membru CNATDCU, dar la sedinta in cadrul careia s-a dat verdictul de plagiat in cazul tezei de doctorat a premierului Victor Ponta eu nu am fost, absentand din motive de sanatate. Totusi, pana la acest moment, nu a existat nicio presiune politica sau de alt gen la adresa mea. Vreau sa precizez faptul ca nu sunt membru al unui partid politic si nici nu mi-am afisat public, niciodata, simpatia fata de unul dintre acestea", a declarat noul presedinte Bogdan Simionescu.
Dincolo de toate acestea, inca de la debutul in aceasta postura, Simionescu se confrunta cu doua mari probleme legate de cladirea Institutului de Arheologie si a Institutului de Istorie A.D. Xenopol unde fostii proprietari, castigand in instanta dreptul de proprietate, au facut ca acestea sa se mute in alte locatii.

"Oricine ar veni acum in fruntea filialei iesene a Academiei Romane, mai devreme de doi ani, nu ar putea rezolva situatia in care se afla Institutul A.D. Xenopol. Desigur, este una dintre prioritatile mele gasirea unui spatiu adecvat pentru acest institut. Este foarte importanta Istoria romanilor si trebuie sa gasim un loc nou, bine pus la punct, pentru cercetatorii de acolo. In acelasi timp, e nevoie si de pastrarea bibliotecii in conditii prielnice pentru a fi accesibila publicului larg si, in special, tinerilor si a copiilor", a mai precizat noul presedinte al Academiei iesene.
Valentin HUTANU valentin•bzi.ro Joi, 26 Iulie 2012

[ Edited Thu Jul 26 2012, 11:14AM ]
Back to top
dorobant
Thu Jul 26 2012, 11:46AM

Registered Member #457

Dacă tot stau degeaba, adun perle şi perluţe din campania anti-pro-pentru-împotriva referendumului naţional. Îmi place cum "marii oameni" se contrazic flagrant, în direct, în reluare ...
Încep cu suspendatul preşedinte nedemis:
... cine merge la vot încurajează lovitura de stat, şi după 2 zile ... eu merg la vot...
... nu există dovezi că vila Dante s-a reparat din ordinul meu ... (o frumoasă eroare de îngâmfare, dacă spunea că nu ştie nimic de investiţia respectivă era o negare plauzibilă, aşa e recunoaştere clară)
Preşedintele PDL, Blaga:
... nu participăm la această mascaradă (MASCARADĂ = referendum naţional), dar vom supraveghea atent ...
Şi un lucru interesant care poate fi exploatat prin CCR, vicierea votului. E destul de simplu, PDL a decis ca membrii şi simpatizanţii lui să nu participe la referendum. În concluzie simplă: participanţii este anti-împotrivă. Adică tot românul care pune ştampila este împotriva lui preşedintele suspendat. Votul nu mai este secret, deci ... se încalcă legea !!!
... părerea mea
Back to top
2 User said Thank to dorobant for this Post :
 bushes (26 Jul 2012, 13:46) , ALM (26 Jul 2012, 14:03)
ALM
Thu Jul 26 2012, 02:02PM
Registered Member #2039

Domnule DESTEPTUL, pun şi eu o întrebare, ca Băsescu: aveţi vreo dovadă despre împlicarea Guvernului României în ciorba Academiei Române, care este o instituţie apolitică şi independentă? Sau, dacă nu puteţi să vă abţineţi, măcar faceţi o sinteză, ca să nu ne mai obligaţi să citim aberaţii cu sute de caractere ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 bushes (26 Jul 2012, 14:04)
Fire
Thu Jul 26 2012, 06:24PM
Registered Member #3803

Domnule ALM , daca spun ca Ponta a plagiat sunt basist ? Trebuiesc probe?
Back to top
chimistul
Thu Jul 26 2012, 06:45PM
Registered Member #1234

Back to top
ALM
Thu Jul 26 2012, 07:17PM
Registered Member #2039

Fire wrote ...

Domnule ALM , daca spun ca Ponta a plagiat sunt basist ? Trebuiesc probe?

Nu, pentru dvs nu se cer probe! Se vede de la distanţă că sunteţi băsist. Dar, din spirit de colegialitate, îmi permit un sfat: duceţi-vă la vot şi puneţi ştampila pe NU sau anulaţi votul! Altfel, o să purtaţi pe cardul de identitate pecetea de băsist prin lipsa timbrului VOTAT! Şi nu se ştie cum se sucesc şefii dvs după 29 ...
Back to top
Fire
Thu Jul 26 2012, 09:26PM
Registered Member #3803

Daca dumneata esti pucist e ok. Referitor la vot, pina nu vad 300 de Parlamentari , asa cum a votat POPORUL , vot validat de CCR , la alta votare nu mai merg !
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF