Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Basescu
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Boribum
Tue Aug 21 2012, 02:19PM
boribum
Registered Member #2395

Deja faptul ca folosesti o periuta de dinti electrica denota accesul la o anumita situatie materiala ce te face inapt la angajare (regarding cerintele de moment).
De lucrat,însa,aici nu lucreaza numai cine nu vrea. Si asta nu e gluma. E adevarat însa si faptul ca de multe ori prestatiile sociale diverse fac ca munca sa aduca mai putin decât ajutoarele sociale (ceea ce nu e OK,dar asta e situatia).

Ca sa nu se zica ca n-are a face cu Basescu : ba are,ca multi oameni au plecat din România de când cu democratii astia priceputi la de toate.
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 Stel (22 Aug 2012, 09:58)
bushes
Tue Aug 21 2012, 03:02PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Boribum wrote ...

Ca sa fie limpezi lucrurile : Basescu e cel mai mare român al tuturor timpurilor.

aprob pozitiv
daca chestia cu franta cade , in mintea mea se petrece o reevaluare si ca sa fiu cinstit tot ce am facut in luna asta pe forum nu a fost decit sa scot la suprafata adevaratele valori ale patriotismului verde romanesc ,oamenii pe care domnul presedinte se poate baza si pe care poate conta " la bine dar mai ales la greu "
adica pe emi si pe fire ....
cu toate ca aparent am fost in contra lor si contra iubitului presedinte i-am respectat si la un moment dat chiar vroiam sa le dau o bere (chiar ,din ce oras sinteti ,iubiti compatrioti ?)

as vrea sa inchei transmitind cele mai calde si sincere urari de revenire a conducatorului iubit ,care a trecut cu bine peste lovitura abjecta de stat ,creativ si vizionar ,presedinte legitim desemnat in unanimitate si a carui existenta se contopeste cu destinul TARII ...

PESE
semnatura de pe lista de votare jur ca nu este a mea ,ci a lui frate-miu plecat de 5 ani in australia ('re-ati ai dracu' sa fiti de capitalisti ) ..'traiti !!
Back to top
ALM
Tue Aug 21 2012, 03:34PM
Registered Member #2039

E bine! De mâine, meciurile se vor câştiga prin neprezentare. De fapt ce vorbesc eu de neprezentare, direct la "masa verde", pentru ca să nu mai fie accidentări, mulţimi adunate, bătăi cu jandarmii etc.

În 1946 agenţii Moscovei au luat urnele şi, când le-au adus înapoi, ieşise "Soarele"! Acum, treaba s-a modernizat. S-au luat şase cozi de topor şi s-a obţinut acelaşi lucru, fără plimbări de urne, fără consum de benzină, fără patrulări pe străzi. Simplu şi higienic!
Despre presiunile externe n-are rost să vorbesc, fiindcă singura diferenţă constă în naţionalitatea jandarmilor mondiali.

E bine, m-au scutit de proiecte pentru viitor ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 Stel (22 Aug 2012, 10:01)
Boribum
Tue Aug 21 2012, 03:56PM
boribum
Registered Member #2395

Presiuni externe... . Ia sa fi avut si România o democratie cumsecade,în care fiecare for sa-si faca treaba asa cum trebuie iar electoratul sa înteleaga ca e obligatoriu sa iasa la vot de fiecare data când se prezinta el,votul adica. Cine si prin cine mai presa ? Si ce ? Asa, cu asemenea behaieli si nestiutori prin clasa politica, inclusiv lobby-ul albanez ar influenta lucrurile.

Cu toata sinceritatea (sinceritate incredibila,vorba lui Basescu) : sa ajung sa îmi privesc destinul soartei (alt concept, dar marca proprie ) uitându-ma în ochii domnului Zegrean (în toti ochii lui!) mi se pare suprauman.

Pupici dulci lu' toti care e câstigatori în lupta împotriva la aia care e rai. Am si un link pentru domnii si doamnele care vor sustine ca democratia a tinut cu Elenuta,si Traienel,si Ebuta,si Blaguta si Videnutu si domnutul Igas si mai ales (my love,my only one) generalutu' Opricel cel voinicel . Am un link pentru omul care o sa-mi spuna ca asta e democratia,si cred ca-l si pun,ca e citat (se poarta citatele,vad) dintr-un mare scriitor national,ecranizat cu voie de la CNA : LINK
Back to top
2 User said Thank to Boribum for this Post :
 Stel (22 Aug 2012, 10:06) , rir (25 Aug 2012, 21:03)
Mihais
Tue Aug 21 2012, 04:47PM

Registered Member #2323

Sa fi depasit 1 la 10 si sa invingi este ceva ce numai in imnul national se poate intalni.Citez,
''Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume/Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman,/Și că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume.Triumfător în lupte, un nume de Traian!'' -am incheiat citatul.Anton Pann a prevazut peste secoli nasterea unui asa barbat glorios.Ave

[ Edited Tue Aug 21 2012, 04:53PM ]
Back to top
DESTEPTUL
Wed Aug 22 2012, 01:23AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Hai, nu va mai tavaliti atata de plans...ca nu se moare din asta...Gigi Corsicanu' alias alemeu, in mod sigur va inventa ceva care sa salveze planta asta ornamentala, crinul...hai inventatorul nostru, fii activ, nu lasa evidentele sa te doboare.
Back to top
Boribum
Wed Aug 22 2012, 01:29AM
boribum
Registered Member #2395

Ridica privirea doua degete deaupra bastii,la ultima mea replica. Ai acolo o indicatie.
Back to top
ALM
Wed Aug 22 2012, 07:48AM
Registered Member #2039

DESTEPTUL wrote ...

Hai, nu va mai tavaliti atata de plans...ca nu se moare din asta...Gigi Corsicanu' alias alemeu, in mod sigur va inventa ceva care sa salveze planta asta ornamentala, crinul...hai inventatorul nostru, fii activ, nu lasa evidentele sa te doboare.

Aţi prins curaj băşiţilor? Staţi blând, ăsta e război de uzură. Staţi încuiaţi în casă, să nu vă identifice lumea. N-ai vrea dăşteptule să ne întâlnim în Piaţa Universităţii, mai pe seară? Promit că o să te prezint tuturor ...

[ Edited Wed Aug 22 2012, 09:35AM ]
Back to top
bushes
Wed Aug 22 2012, 09:31AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

pentru revenirea lui suspendatus la cotroceni ,aducem multumiri :lu' domnu' barosso ,lu' domnu' merkel ,lu'domnu' gordon ,lu' domnu' rus ,lu' domnu' coldea , lu' domnu' melescanu si nu in ultimul rind celor 6 de la ccr , rolul lui iuda iscarioteanul al ccr fiind jucat azi de d-na aspazia cojocaru

Pentru invalidare si readucerea lui Basescu la Cotroceni au votat urmatorii:

- Augustin Zegrean

- Aspazia Cojocaru

- Petre Lazaroiu

- Mircea Stefan Minea

- Iulia Antoanella Motoc

- Puskas Valentin

va multumim.....

"Dacă tot nu contăm, lasă-ne-n pace!

Suntem mai puțini decât știam, dar mai mulți decât speram. Sunt mult mai puțini în țară și pe listele elctorale, dar am fost la vot mult mai mulți decât am fi sperat vreodată și am votat împotriva lui Traian Băsescu mult mai mulți decât ne lăsau să sperăm sondajele.

Și ce dacă? Menghine solide, făcute manual în garaj din diverse tipuri de dosare (de securitate, penale sau cine mai știe ce alt soi) au strâns de genitale 6 oameni până aceștia au urlat “INVALID!”. Noi nu contăm, realitatea nu este importantă, legile, ca de obicei, sunt făcute pentru a fi interpretate, nu respectate.

Te întorci, despot amețit, la Cotroceni. Bravo ție, îl faci pe Andrei Pleșu să fie din ce în ce mai mândru că-ți e contemporan! Te întorci la distracțiile tale favorite, la ațipitul în fotoliu în timp ce Maior îți susură-n urechi înregistrările zilei iar consilierii îți susură-n pahar nectar scoțian, învechit în butoaie de stejar. E treaba ta cum te destinzi, până la urmă.

Dar știi ceva? Nu te mai baza pe noi. Lăzăroiu, Neamțu, Baconschi sau Papahagi îți vor spune că, oricum, noi suntem mahalaua ineptă și asistată, care trăiește pe banii ălora care muncesc. Nu că ei n-ar fi niște asistați, plătiți de către stat, dar, de data asta, crede-i. Nu te mai baza pe noi. Fă creștere economică, dacă poți, cu cei șase șantajabili de la CCR. Roagă-i pe morții de pe listele electorale permanente să plătească datoria externă a țării. Plătește sinecurile apropiaților tăi doar din miliardul de euro care vine în țară de le cei peste 3 milioane de români din diaspora. Construiește infrastructură cu milionul ăla de oameni care au boicotat referendumul. Reformează statul cu cei 500.000 de cetățeni care au actele expirate de ani de zile. Fă-o, pentru că, așa cum spune Pleșu, tu poți, fiind supraomul din garaj. Dar, îți repet: nu te mai baza pe noi! Lasă-ne în pace! Distrează-te cu interceptările celor pe care-i poți șantaja, înconjoară-te de cei care, pentru un salariu de la stat, sunt dispuși să-ți lingă condurul și să te răcorească intrafesier.

Și nu te mai baza nici pe instituțiile pe care le-ai discreditat în 8 ani de mandat. Nimeni nu va mai tremura în fața unor procurori pe care i-ai trimis după voturi în loc să-i lași să-ți golească partidul de infractori. Și nimeni, de asemeni, nu va da ochii și buzunarele peste cap în fața unor inspectori ANAF pe care i-ai pus să-ți umple visteria personală, nu pe cea a statului. Obișnuiește-te cu ideea că nu pot ei amenda cât putem noi rezista în grevă fiscală printre munți de facturi. Căci dacă părerea noastră nu contează, poate nici banii noștri nu sunt îndeajuns de buni pentru tine. " LINK
Back to top
1 User said Thank to bushes for this Post :
 Stel (22 Aug 2012, 10:12)
Fire
Wed Aug 22 2012, 10:27AM
Registered Member #3803

@Desteptul
Domnule Desteptul, lasa-i in durerea lor si please give me five !

Back to top
ALM
Wed Aug 22 2012, 10:41AM
Registered Member #2039

Bravo! Să fie primit! Cât a fost prima pentru "munca" depusă? La atâta bucurie îmi închipui că a fost substanţială. Aţi stat mult la coadă la casieria PDL?

Ca să nu vă închipuiţi că nu cunosc replicile băsiste, mă aştept să fiu întrebat "da' tu cât ai luat?" Ei bine, primele de la USL au fost babane şi au constat din câte un autoturism Peugeot-s ...
Back to top
Fire
Wed Aug 22 2012, 11:42AM
Registered Member #3803

@ALM
Daca dumneata esti pe listele de plati ale USL ,va inteleg sustinerea uniunii care doreste apararea in fata justitiei celor care conduc aceasta uniune.

Nu sunt 20, ci 21, penali si incompatibili dovediti, ce trebuie salvati cu orice pret de tandemul Ponta-Antonescu:

1. DAN VOICULESCU – PC

2. CATALIN VOICU – PSD

3. RELU FENECHIU – PNL

4. TUDOR CHIUARIU – PNL

5. COSMIN POPESCU – INDEPENDENT

6. NICOLAE DOBRA – UNPR

7. LASZLO BORBELY – UDMR

8. ION DUMITRU – PSD

9. MONICA IACOB RIDZI – INDEPENDENT

10. ADRIAN SEVERIN – PSD

11. EUGEN BADALAN – PDL

12. DAN ILIE MOREGA – INDEPENDENT

13. DAN PASAT – INDEPENDENT

14. SERGIU ANDON – PC

15. FLORIN COSTIN PASLARU – PSD

16. SORIN ANDI PANDELE – PDL

17. ECATERINA ANDRONESCU – PSD

18. MUGUREL SURUPACEANU – PSD

19. MIRCEA BANIAS – PC

20. MIRCEA DIACONU – PNL

21. MARIAN GHIVECIU – PSD

Pe lista ar fi figurat si Adrian Nastase, dar intre timp a fost arestat. El ramane insa deputat pana in sesiunea de toamna a Parlamentului. LINK
Back to top
ALM
Wed Aug 22 2012, 12:15PM
Registered Member #2039

Găsesc normală lista, chiar incompletă. Toţi l-au călcat pe bătături pe Lăpuşneanu ot Basarabi! Inclusiv madam Ridzi, care s-a lăsat prinsă ca proasta. Dar, nu văd penalii grei? Aaaa, pardon, am uitat. Ăia sunt toată conducerea PDL.

Ca să vă mai treacă pofta de râs, să vă arăt în ce condiţii se întoarce idolul vostru la Treicoceni. Cu Legea 3/2000, completată şi republicată, invocată în hotărârea CCR. Dl Augustin Zegras, a obosit şi s-a oprit la Art. 5, paragraful 2. Deh, bătrâneţe băsistă!
ART. 5
(1) Referendumul naţional şi referendumul local se organizează şi se desfăşoară potrivit prevederilor prezentei legi.
(2) Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente
.

Dacă avea putere, sau îşi aduna ochii în aceiaşi direcţie, dădea peste:
ART. 10
Prin derogare de la art. 5 alin. (2), demiterea Preşedintelui României este aprobată dacă a întrunit majoritatea voturilor valabil exprimate ale cetăţenilor care au participat la referendum
.

Acest articol 10, în vigoare, a fost introdus de guvernul Boc 1, prin ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 103/2009! Astea sunt condiţiile în care se întoarce voinicu'-voinicilor! Băsilă a înviat în garaj, cu legea pe lege călcând ...
Back to top
bushes
Wed Aug 22 2012, 01:02PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

ce dracu' dom'le ,n-ai inteles ???

indiferent ce s-ar fi intimplat ,basila trebuia sa se intoarca la cotroceni

se calca in picioare si se "interpreteaza" in sensul asta orice lege ,ma mir ca n-au luat legea referendumului a lui ceausescu ca sa ne demonstreze asta ..

chiar daca s-ar fi realizat cvorumul ,dupa cerintele absurde ale ccr ,ordinul era dat si haita de procurori ,asmutita pe teren ,trebuia sa scada doua milioane de votanti din total ,aloo madam' kovesi s-a incheiat ,puteti sa va chemati dulaii la padoc ....adica nu ,ca trebuie date citeva exemple pentru cei care au indraznit sa gindeasca ca poate merge tara asta mai bine si fara basescul si mai ales ca trebuie sa le treaca cheful de votat la parlamentare nenorocitilor de suspendaci....

nu in ultimul rind ,el presidente trebuie sa revina nu pentru ca ar fi mai bun decit ponta-antonescu , ci pentru ca ei sint mai rai decit el (plagiate ,minciuni etc.) ,de parca l-ar putea depasi cineva pe el in santaj ,minciuna ,manipulare ,intimidare ...

asta a facut el 8 ani : a numit si a revocat oameni in posturile cheie ,a modificat legi ,a strins dosare , dosarele si inregistrari ,a invatat din referendumul din 2007 (quelle horreur !) , adica intr-un cuvint s-a pregatit pentru momentul asta ,cind ospatarul (cuvint foarte drag lui masaverde ) a venit cu nota de plata si era o nota destul de incarcata ....

cea mai mare greseala a usl a fost cind a acceptat porcaria cu cvorumul ,de acolo au plecat toate ...probabil si prost consiliati in interior (vezi rus si altii ), au fost siguri ca o sa mearga snur ,dar uite ca n-a fost asa ...pacat
Back to top
J.A.B.C.
Wed Aug 22 2012, 04:01PM
Registered Member #2445

Basisti _ PDListi - USListi , toti sunt la fel !
„Toţi o apă şi-un pământ” adica .... adica - hoti !
Mai întâi ne fura pe noi pe urmă se fură între ei iar ultima data se fură pe ei însuşi !
NU MAI MERG LA VOT - - NICIODATA - - !!
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF