Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SPP

<< Previous thread | Next thread >>
CUM SE POATE INTRA IN SPP
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Altair
Sat Jan 30 2010, 01:18PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Din cate stiu, transfer nu se mai face. Trebuie sa iti dai demisia din mapn, si sa platesti daune daca e cazul.
Dar am si eu o nedumerire: esti din mapn, sau ai vrea sa intri in mapn, si apoi sa........nu e clar ce.
Back to top
daniG
Sat Jan 30 2010, 04:59PM
Registered Member #2313

Da, sunt din mapn. Si "cred"ca mi s a ivit ocazia sa lucrez in spp,insa doresc sa stiu daca se merita. Si am am scris in postarea anterioara la ce ma refer cand spun "se merita". Cat despre transfer sa inteleg ca nu se poate, decat demisia-suportarea cheltuielilor de scolarizare-si reactivarea in spp?
Back to top
Altair
Sat Jan 30 2010, 10:19PM
Registered Member #385

acuma, depinde de ce inseamna ca "ti s-a oferit sansa".daca te baga cineva treaba merge cum ai intels.daca nu, mai trebuie sa sustii procedura de incadrare (testele medicale, dosarul personal si concursul de selectie).
Back to top
Altair
Sun Jan 31 2010, 09:23PM
Registered Member #385

nu neaparat.suntem multi pe aici care nu am avut un protector.dar cu cat locurile sunt mai putine si remuneratiile mai mari (sau puterea/influenta), cu atat este mai greu sa intri fara sprijin.
Back to top
Surry
Sun Jan 31 2010, 11:32PM
Cogito
Registered Member #1945

ati punctat bine , dar cine isi mai pune obrazul in ziua de azi pentru cineva? nu stiu pe nimeni care sa o mai faca fara teama ,pentru ca nu poti avea certitudinea ca se merita.Chiar vorbeam cu cineva care era foarte foarte mahnit ca ajutase pe cineva ,il instruise si s-a trezit tradat intr-o anumita problema(de serviciu).Asa ca si cu acordarea sprijinului e cu dus si intors. Nu toti stiu sa aprecieze ajutorul oferit de cineva,multi se dovedesc a fi cu doua fete.
Back to top
ex-ad
Sun Jan 31 2010, 11:50PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

v-as ruga sa opriti aici generalitatile, fiindca oricum nu ajuta cu nimic unui om care doreste sa se angajeze in SPP... multumesc.
Back to top
dorobant
Tue Feb 02 2010, 03:51PM

Registered Member #457

Problema, din punct de vedere legal, este urmatoarea: conducatorii institutiilor in cauza (din care si in care - SPP) trebuie sa fie de acord cu transferul persoanei in cauza ... la cazul concret (daniG) dl. Oprea si dl. Pahontu ...
Back to top
daniG
Wed Feb 03 2010, 09:04PM
Registered Member #2313

simt nevoia sa intervin, nu era vorba de pile in discutia de mai sus, atunci cand am spus ca mi s-a ivit ocazia. Oricum, inca sunt nedumerit daca "sa dau vrabia din mana pentru cioara de pe card" !
Back to top
Voda cel batran
Wed Feb 24 2010, 07:08PM
ad unum omnes
Registered Member #2156

vad ca sunt multi pe aici care stiu care-i treaba cu S.P.P -ul . asa ca am si eu o intrebare si sper sa ma poata ajuta cineva cu detalii. Sunt subofiter de politie , absolvent de facultate de psihologie , campion national de karate pe MAI , vorbitor de engleza si franceza , am 1,78 m si vreau sa stiu cum pot intra in spp? in anul 2008 in luna decembrie am fost pana la sediu la B3 si am vb cu cineva care mi-a spus ca "acum" , adica in acea zi sa mergem sa dau examen pt intrare in spp. din pacate eram nepregatit , adica nu faceam testul Cuper si imi faceam griji sa nu fiu respins tocmai pt ca la conducere se afla un general fost jandarm iar intre cei care au fost in acea zi si au dat concurs erau si jandarmi multi si pe ei nu cred ca i-ar fi picat.sa nu mai zic ca si cel de la resurse umane este fost jandarm si sigur as fi fost tratat altfel decat ceilalti. mai vreau sa intreb daca la testele fizice date de voi ati dat proba de 1000 m sau 3000 m pentru ca inainte sa intru in sediul spp am vb cu 2 jandarmi care au spus ca au dat 1000 m iar cel de la resurse umane mi-a spus ca trebuie sa dau 3000 m . va rog daca se poate sa-mi dati lamuriri .
(sa nu intelegeti ca am ceva cu jandarmii pt ca am multi prieteni si rude in jandarmerie )
Back to top
Voda cel batran
Wed Feb 24 2010, 07:09PM
ad unum omnes
Registered Member #2156

deasemenea rog pe cei care stiu cand apar functii vacante de subofiteri sa anunte (asta daca pot si nu incarca secretele de serviciu).
Back to top
Roxana I
Wed Feb 24 2010, 09:21PM
Registered Member #238

Momentan incadrarile sunt inghetate in SPP .
Back to top
pensionarul007
Thu Dec 15 2011, 04:10PM
Registered Member #4688

imi cer scuze, vin si eu cu aceeasi intrebare" cum pot intra in spp ?" mentionez ca am 26 ani , liceu terminat,fara bac (..din pacate dar se va rezolva ) conditie fizica buna, 1.80. vorbesc doua limbi straine(engleza+portugheza) si am terminat cursurile pt agent de paza si ordine.. nu stiu daca asta ajuta la ceva. aceste mentiuni le-am dat pentru ca in cazul in care nu corespund cerintelor, poate se gaseste cineva sa ma indrume spre altceva, alta orientare, sri , jandarmi sau altceva. as vrea sa lucrez in domeniile astea. nu cunosc detalii despre incadrarile in aceste servicii si va rog cine poate sa ma ajute cu sfaturi sau idei ii sunt foarte recunoscator. va multumesc !
Back to top
3°Cie
Thu Dec 15 2011, 11:09PM
Registered Member #4684

Fara bac e cam greu chiar daca citind pe aici ai impresia ca nu multa lume îl are. Când scrii ca "se va rezolva cu bacul" cam la ce pret te gândesti ?
Back to top
pensionarul007
Fri Dec 16 2011, 01:58PM
Registered Member #4688

nu conteaza asta,nu e vorba de pret aici .. ma pun pe invatat si il iau ca am ambitie, ceea ce ma intereseaza este ce am intrebat mai sus si va rog cine poate sa imi dea informatii sau sfaturi ce imi pot fi utile.. v-as fii recunoscator. multumesc!
Back to top
truepride
Fri Dec 16 2011, 07:48PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Personalul spp se incadreaza prin doua modalitati in functie de necesitate:
1.Filiera directa, se candideaza pe unul di locurile disponibile din isntitutile militare de invatamant pentru ofiteri sau subofiteri, la finalizarea acestora repartitia facandu-se la beneficiari, respectiv SPP in speta.
2.Filiera indirecta - iarasi doua categorii:
a.incadrarea din sursa interna - nu este cazul.
b.incadrarea din sursa extrena - posturile vacante se pot completa prin angajarea directa a candidatului/candidatilor ce in urma testarilor sunt declarati admisi.Aceasta varinata nu este posibila pe moment, SPP-ul la fel ca oricare institutie publica este afectata de dispozitile og 34/2009 privind suspendarea angajarilor in domeniul public.
Cam acestea ar fi variantele.
Singura varianta posibila in acest moment ar fi sa candidati pentru un loc la o institutie militara de invatamant, beneficiar SPP.Singura problema este ca aveti nevoie de diploma de bacalaureat.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF