Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Caderea Romaniei
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Axinia
Fri Sep 20 2013, 11:02PM
Registered Member #2088

Inca nu avem fluturasi de pensie.
Axinia.
Back to top
1 User said Thank to Axinia for this Post :
 bushes (20 Sep 2013, 23:33)
Boribum
Fri Sep 20 2013, 11:12PM
boribum
Registered Member #2395

Regret.
Boribum.
Back to top
Axinia
Fri Sep 20 2013, 11:21PM
Registered Member #2088

Mesaj pentru “ Buribum “.

Drept la replica?

Are rost? Cu ceva timp in urma am precizat, ca nu voi raspunde provocarilor ironice si de batjocura.
Doamna/domnule “ Buribum “, am observat ca dumneata vrei sa fii “ buricul “ prezentului site, daca ne-am inselat scuze.
Daca vrei sa critici sau sa-ti bati joc de cineva este treaba dumitale, dar nu uita un lucru, si anume ca acest comportament “ de-a pune la punct “ pe cine iti pica pata, oglindeste tipologia dumitale psihologica, si mai arata ca bunul simt pentru dumneata este ceva… mai mult sau mai putin necunoscut.
Am precizat, ca, din cand in cand, mai arunc/aruncam cate o “ pastila gramaticala “. Daca este descoperita, bine, daca nu, tot bine, nu injuram, nu jignim pe nimeni.
Dar, de la a descoperi greseli gramaticale, cu sau fara voie “ date “, si pana la a jigni pe cineva, pe care nu-l cunosti, la dumneata nu este nici diferenta, nici distanta sau cumpatare. Iar am gresit?
A judeca profesia cuiva, din rautatea pe care o ai, citez: “ medici pe euro… “, depaseste orice limita a bunului simt.
Ca atare, daca dumneata, te crezi in stare, esti in drept sau masura sa verifici corpul medical, din punct de vedere profesional si de invatamant, iti propunem: la o data anume, stabilita de dumneata, adun tot personalul medical in Sala de invatamant al spitalului, punem cartile pe catedra, si iti dam voie sa ne verifici…daca te simti in stare. Iti comunicam si locatia daca esti de acord.
Ce zici?
Chiar daca cineva face unele greseli in mesajele de pe prezentul site, nu cred ca esti dumneata in drept sa-l faci in tot felul si sa arunci acuzatii nefondate, sau sa-i caracterizezi dupa bunul plac. Nu este frumos.

“ critica comunismul, critica capitalismul…”
Domnule draga, cineva spunea “ noi romanii nu am stiut sa facem comunism, dar nici la capitalism nu ne pricepem “.
Ca atare, este dreptul meu, dreptul fiecaruia, de a aprecia sau a critica cum doreste, pentru-ca in fiecare oranduire, sunt si bune si rele, ca atare daca vezi un lucru bun il apreciezi, daca constati o fapta rea, critici, ori dumneata probabil, vrei sa batem din palme si sa laudam totul, indiferent daca este bun pentru societate, sau rau pentru ea.
Referitor la “ Organele, sa stiti ca avem cunoscuti si chiar foarte buni prieteni, care nu s-au suparat asa ca dumneavoastra, si chiar s-au bucurat ca se mai puncteaza unele nereguli ale unora pe site.
Daca mai criticam pe ici, colo, nu inseamna ca nu avem tot respectul pentru institutiile statului, pentru oamenii din aceste institutii, oameni care isi indeplinesc exemplar atributiile de serviciu.

“ Schizofrenia “
Va dam cateva date:
- Schizofrenia reprezinta un grup de tulburari psihice in care realitatea este interpretata in mod anormal. Schizofrenia se caracterizeaza prin halucinatii, delir, comportament si gandire dezorganizata. Persoanele cu schizofrenie se izoleaza de ceilalti oameni si de activitatile din jurul lor, retragandu-se intr-o lume interioara marcata de psihoza.
Contrar credintei populare, schizofrenia nu este acelasi lucru cu personalitatea scindata sau personalitatea multipla. In timp ce cuvantul “schizofrenia” inseamna ”minte-scindata”, ea se refera la o tulburare a echilibrului emotiilor si gandirii.
Schizofrenia este o boala cronica, ce necesita tratament pe toata durata vietii. Dar datorita noilor medicamente, simptomele schizofeniei pot fi ameliorate, permitand pacientului sa aiba o viata productiva si placuta.
- Exista mai multe tipuri de schizofrenie, astfel ca semnele si simptomele variaza.
In general, aceste simptome includ:
- credinte care nu se bazeaza pe realitate (delir), cum ar fi credinta pacientului ca cineva unelteste impotriva lui
- halucinatii auditive sau vizuale (pacientul aude si vede lucruri care nu exista); mai frecvente sunt halucinatiile auditive
- vorbire incoerenta
- neglijarea igienei personale
- lipsa emotiilor
- emotii nepotrivite contextului in care se gaseste pacientul
- manifestari agresive
- comportament catatonic
- o senzatie persistenta ca este urmarit
- probleme de functionare la scoala sau la serviciu
- izolare sociala
- neindemanare, miscari necoordonate.

Schizofrenia variaza de la usoara la severa. Unii pacienti pot fi capabili sa functioneze bine in viata de fiecare zi, in timp ce altii au nevoie de ingrijiri intensive, specializate. In unele cazuri, simptomele schizofreniei par sa apara brusc. In alte cazuri aceste simptome se dezvolta treptat, de-a lungul mai multor luni, si pot sa nu fie observate de la inceput.
In timp, devine dificil pentru pacient sa functioneze bine. Ii va fi imposibil sa mearga la scoala sau la serviciu. Pot apare probleme relationale, partial datorita dificultatilor pe care le are pacientul de a decodifica corect mesajele sau emotiile celorlalti. Isi poate pierde interesul pentru activitati care in trecut ii faceau placere. Poate deveni nelinistit sau agitat sau sa cada intr-o stare asemanatoare transei si sa nu mai raspunda celor din jur.
In plus fata de simptomele generale, acestea sunt impartite in trei categorii pentru a usura diagnosticul si tratamentul.

Simptome si semne negative
Acestea reprezinta o pierdere sau o diminuare a abilitatilor emotionale sau comportamentale:
- pierderea interesului pentru activitatile zilnice
- aplatizarea afectiva
- reducerea abilitatilor de a planifica activitati si de a le indeplini
- neglijarea igienei
- izolare sociala
- lipsa motivatiei.
- Gandurile de suicid

Ideile suicidare si comportamentul suicidar sunt foarte frecvente la pacientul cu schizofrenie. In cazul in care acestea apar, se recomanda ca pacientul sa:
- contacteze un prieten sau un membru al familiei
- contacteze personalul medical
- contacteze preotul sau pe altcineva din comunitatea religioasa
- mearga la camera de garda a celui mai apropiat spital
- sune la urgente pentru ajutor.

Daca dumneata te regasesti pe ici colo e treaba dumitale, chestia e ca atat noi cat si copiii din spital nu ne regasim pe acolo, prin “ diagnosticul “ dumitale.
Este urat din partea dumitale.

V-am atras atentia, ca vrem sa fim pe site, din joaca copiilor, sau cu seriozitate pentru cei care citesc, venim cu comentarii sau subiecte care plac sau nu plac unora, nu este obligatoriu sa va facem pe plac, ca atare, mai aruncam cate o “ pastila “, sa vedem cine o “ inghite “. Ai grija sa nu te intoxici, de atatea “ pastile “, pentru-ca o sa ajungi pe mana noastra.
Daca ai intra pe alte site-uri, si ai vedea ce comentarii sunt, cred ca ti-ai baga unghia in gat ca pitigoiul, de ciuda, bineinteles.

Am inteles ca este un site, serios, fara barfeli, ca atare, pastram si noi decenta.

Trebuie sa mai fim ingaduitori, si cu “ pastilele “, si cu unele greseli facute cu voie sau fara voie. Pe site-uri se scrie din dorinta de a aduce la cunostinta ceva, sau de a comenta sau ce vrei dumneata, dar asta nu inseamna ca fiecare trebuie sa-si corecteze mesajul ca la ora de gramatica. Nu este normal sa acceptam greseli gramaticale, dar vezi se mai intampla, sau vezi de ce le-a facut, poate sunt cu un scop.
Nu are rost sa mai continui.
Daca esti un om neimplinit socio-profesional, nu-ti descarca nervii pe altii.
Daca esti asa de bun, preda si tu la o scoala, pe undeva.
Ai mai intrat pe alte site-uri? Sau iti este teama de ce-ai sa gesesti pe ici colo?
In atentia dumitale si a altora, care nu inteleg, ca si atunci cand critici, trebuie sa fie si joaca si seriozitate:
- Un baietel, citind cot la cot cu noi ( ceea ce ati scris ultima oara la adresa noastra ), imi zice: “ tanti doctor, ce are nenea asta de ne injura, de parca-i constipat? Nu-i trimiti niste bombonele colorate, poate se desface… ?”.
- Daca tot esti asa “ gramatical “, uite o fetita pe numele Andra, ( care nu stie cat mai are de trait, acest lucru il stim numai noi medicii ), iti dedica urmatoarea poezie:

= Limba noastră (imn) =

Limba noastră-i o comoară
În adîncuri înfundată
Un șirag de piatră rară
Pe moșie revărsată.

Limba noastră-i foc, ce arde
Într-un neam, ce fără veste
S-a trezit din somn de moarte,
Ca viteazul din poveste.

Limba noastră-i frunză verde,
Zbuciumul din codrii veșnici,
Nistrul lin, ce-n valuri pierde
Ai luceferilor sfeșnici.

Limba noastra-i limbă sfîntă,
Limba vechilor cazanii,
Care-o plîng și care-o cîntă
Pe la vatra lor țăranii.

Răsări-va o comoară
În adîncuri înfundată,
Un șirag de piatră rară
Pe moșie revărsată.

In incheiere, te intreb fara rautate: in timp ce noi medicii eram in Africa si incercam sa aducem o alinare celor suferinzi, sa aducem un petec de civilizatie celor de acolo, oameni care nici nu stiau ce este peria si pasta de dinti sau sapunul, sau tamponul igienic, indurand calduri insuportabile si chiar foamea, pentru-ca transporturile nu ajungeau la timp, dumneata ce faceai, te jucai cu degetul in tarana?
Dumneata, cand ai fost ultima oara, la o casa de copii, sau la un spital, sa duci ceva la copilasii de acolo? Daca esti asa de bun, de ce nu faci niste ore de voluntariat, ore in care sa predai gramatica, copiilor din spitale si casele de copii?
Ne oprim aici, si iti dorim success, in ce... alege dumneata.
Nu intram in polemica, si nici nu iti vom mai raspunde, indiferent de scrierile tale.

Fii pe pace.

Axinia.

Back to top
2 User said Thank to Axinia for this Post :
 bushes (20 Sep 2013, 23:34) , apkah (19 Oct 2013, 09:23)
Boribum
Fri Sep 20 2013, 11:59PM
boribum
Registered Member #2395

Madam,vad c-am început sa ne tutuim,ceea ce ma face sa cred c-om fi ciocnit valiza-n gara vreodata. Sigur ca ma amuza tot ce scrii matale p-aici,de la poezii patriotice la limbi în dosul tov. prim-ministru (sa va traiasca!) . Totusi,cu seriozitate va spun ca scrieti execrabil pentru o pesoana care a obtinut (cred) diploma de bacalaureat. Si asta e serios.

Pentru verificarea personalului medical,daca esantionul corespunde exigentelor personale de vârsta si aspect,pourquoi pas ?
Back to top
Morocanosu
Sat Sep 21 2013, 04:32PM
Registered Member #1992

Buna ziua (seara) tuturor !!!

Cum cine ?!?... Eu, schizofrenicul de serviciu !!!... Recunosc ca, n-am mai dat pe aici in ultimii trei ani... De ce ?!?.. Pentru ca, schizophrenic cum sunt, m-am speriat ca sunt filat, urmarit si ca atare, am zis ca-i bine sa ma potolesc.... Trebuie sa va spun ceva. Sunt cateva persoane de pe aici care imi cunosc identitatea. Nu acuz pe nimeni, nu am de ce. Sunt ca o carte deschisa. Numai ca, vedeti dumneavoastra, cand esti filat doi ani de zile, cand ai un @host@ in calculator alti doi ani, parca nu prea iti mai vine sa iei atitudine pe site-ul asta. Din motive, lesne de inteles. Dar eu, altceva voiam sa va spun. Ma uitam la Campania asta impotriva tortionarilor, declansata tocmai acum, nu am inteles de ce... Tortionarul X, tortionarul Y... Pai, sa va spun eu, doamnelor si domnilor... Daca vreti sa faceti treaba pana la capat, eu zic sa incepeti cu scoala primara din invatamantul romanesc si sa continuati cu liceul. V-as putea povesti multe. Cum am luat 10 lovituri de nuia la palma in clasa I-a, pentru ca nu am avut betisoare de plastic pentru a invata numaratoarea pana la 20, sau, as putea sa va povestesc cum eram batut pana cadeam gramada de unul dintre pedagogii caminului Liceului Industrial nr. 1 (actualmente Colegiul Stefan Procopiu), prin anii 80', pentru ca mama mea (o amarata de taranca cooperatoare) nu adusese ghivece cu flori pentru 'camin'... Stiu din sursa sigura, ca acel 'pedagog' a murit prin anii 90'... Dar daca ar fi trait ?!?... La ce articol din Codul Penal s-ar fi incadrat ?!?.... In acele vremuri, Romania intreaga era tortionara, doamnelor si domnilor... Inclusiv mediul didactic... Dovada ca, ulterior perioadei petrecute la Caminul Liceului Industrial nr. 1 Vaslui, stagiul militar mi s-a parut, o lunga si placuta vacanta... Va reamintesc ca e vorba de anii 80' iar faptele savarsite de cei in cauza (unii chiar fosti senatori si deputati) s-au prescris... ca doar nu putem sa-i incadram la genocid. Cum se zice... bataia e rupta din rai.... Chiar asa sa fie ?!?..//././.
Back to top
3 User said Thank to Morocanosu for this Post :
 Radu89 (21 Sep 2013, 17:08) , Stel (23 Sep 2013, 22:56) , ŽELJKO (03 Oct 2013, 23:18)
Pârvu Florin
Sat Sep 21 2013, 08:00PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Bine ati revenit, domnule Morocanosu! si ma bucur ca va avem din nou printre noi, fiindca imi facusem tot felul de ganduri. Ma bucur ca toate au fost neintemeiate!

[ Edited Sat Sep 21 2013, 08:45PM ]
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 ALM (21 Sep 2013, 20:42)
Axinia
Sun Sep 22 2013, 11:02PM
Registered Member #2088

Sigur diplomele mele sunt mai grele dacat valiza dumitale.
Cat despre scris, daca nu ai inteles, poti sa fugi la un curs de perfectionare. Nu asa se face pe la tine, cand nu pricepi ceva?
Acum depinde cine esti? Vreun politzai care sta in parcare in timpul serviciului, si citeste gramatica ca sa poata completa rebusul, sau vreun militaros din acela, care controleaza sectorul WC al soldatului, bagand degetul in apa din vasul WC, ca sa vada daca e apa proaspata si rece? Sau esti vreun arici, care sta ziua ascuns, crezand ca este neinteles de cei din jur, dar iese noaptea pe site la lectii de gramatica. Da-mi adresa si-ti trimit un Tratat de gramatica si cateva rebusuri.
Hai pe loc repaos si nu te enerva, poti sa rupi randurile.
Daca vrei sa ne " improscam ", poti sa te pregatesti, am destula " munitie ".
De papagali si colibrii de astia ca tine, care se dau mari la intunericul site-urilor sunt satula / suntem satui. Acum, intelege ce vrei. Esti liber.

Axinia.
Back to top
1 User said Thank to Axinia for this Post :
 bushes (23 Sep 2013, 14:10)
Superagentu'
Mon Sep 23 2013, 10:15AM
Registered Member #1956

Doamne Ajuta!domnul Morocanosu.
Back to top
1 User said Thank to Superagentu' for this Post :
 Radu89 (23 Sep 2013, 20:48)
djebel
Thu Oct 03 2013, 08:16PM
Registered Member #3603

In ultimul timp afacerea Rosia Montana tine prim planul stirilor. In acest context a trecut neobservata ipoteza lansata de Radu Moraru la Nasul TV care ar fi cauza cutremurelor din Galati: OMV -prin intermediul Petrom- a inceput pe sestache extragerea gazelor de sist prin fragmentare hidraulica LINK .

Back to top
bufnita006
Thu Oct 10 2013, 09:26AM
bufnita006
Registered Member #3500

România legumă
Scris de : Marin Neacșu 2013-10-09 13:14
România riscă să nu se mai poată ridica niciodată de la pământ, pământ care deja aproape că nu îi mai aparţine , acesta a fost vândut, concesionat, dăruit tuturor celor care l-au dorit oferind un comision cum spun „investitorii” sau şpagă cum spun cei care o primesc pe ascuns.
Nu este vorba de o alarmă populistă, nici măcar „naţionalistă” este o realitate dură pe care însă cei care o favorizează o ascund iar cei care ar trebui să ceară socoteală autorităţilor se fac că nu o văd sau dau din mână a lehamite. România a ajuns deja la cea mai periculoasă stare a bolii, starea la care ORGANISMUL nu mai luptă pentru viaţă. Fie din cauza anestezicelor fie din cauza unei „medicamentaţii” greşite, fie din lipsa oxigenului care refuză să mai vină pe furtun, organismul românilor nu mai reacţionează la nimic, refuză să coopereze, „PACIENTUL” dă semne că nu mai vrea să trăiască. Din când în când mai mişcă câte un deget mai tresare un muşchi prin Piaţa Universităţii, dar este doar un reflex, un act mecanic aproape inconştient, corpul în ansamblul său nu mai reacţionează, nu mai conştientizează, nu mai simte ceea ce se întâmplă pe lângă el, priveşte, are ochii larg deschişi dar nu vede, are urechi dar nu aude, are gură dar nu vorbeşte, este ca un Zombi, sau un organism aflat în stare de legumă, în comă dar o comă indusă, indusă de „medicul” care ar fi trebuit să o salveze. Partea proastă este însă că starea de comă nu este indusă spre binele bolnavului pentru a-i lungi viaţa sau a aştepta o perioadă când se va descoperi medicamentul sau când va ajunge în secţie organul care trebuie grefat , această stare este indusă pentru a da voie „medicului”şi „asistentelor” să plece în concedii, să se distreze, să facă un ban „operând” în privat, să umble după ciubucuri şi bani nemunciţi. În timpul acesta pacientul priveşte cu ochii în tavan, vede cum medicul de gardă îşi pipăie asistenta, consumă băuturi fine, fumează ţigări toxice lângă el, deşi ştie că îi dăunează, îi bagă cianuri în perfuzie, dar nu reacţionează, deşi are mâinile şi picioarele libere. Creierul nu mai reacţionează deşi ochii văd, văd o mulţime de lucruri pentru care altă dată ar fi sărit ca ars:

- În Ardeal urmaşii sau pretinşi urmaşi ai fosţilor grofi, sub oblăduirea autorităţilor care dau legi prin care favorizează reinstaurarea regimului de pe timpul lui Horty, scot oamenii din casă şi îi lasă fără proprietăţi. Mostenitorii grofului Iosif Grosz au primit in instanta, prin decizie definitivă şi irevocabilă 8.700 de hectare de teren, adică tot satul Nădas din judetul Arad şi pământurile aferente. România? Legumă!

- Reprezentanţi ai unor guverne străine fac presiuni asupra României să dea pământurile unor biserici şi reprezentanţi ai unor organizaţii străine de neamul românesc, dar nu spun nimic despre drepturile românilor care au fost despuiaţi de regimul austro ungar şi de cel al lui Horty. Autorităţile române fac sluj. România? Legumă!

- Între anii 2007 şi 2013, RMGC a extras din munţii Roşiei Montana, şi a trimis în afara graniţelor 142.000 de tone de zăcământ minier sub formă de carote. Dacă ne referim numai la euro. Reprezentanții companiei canadiene infirmă cifrele, însă nu neagă trimiterea minereurilor în afara granițelor. Livrarea a început cu mulți ani în urmă și a atins apogeul în timpul guvernării concentraţia de aur, fără a vorbi de celeate metale rare din “probele “de steril trimise peste graniţă, asta înseamnă 200 de kilograme de aur, care pe piaţa noastră valorează şapte milioane de Boc susţine LINK România? Legumă!

- „Investitori” puşi pe căpătuială se „înfrăţesc” cu politicieni români şi înfiinţează companii de buzunar care primesc contracte şi drept de exploatare a pământului distrugând munţi şi otrăvind pământul, autorităţile forţează şi modifică prin şpagă legi în favoarea hoţilor; România? Legumă!

- Centrul de Instrucţie al Infanteriei – Poligonul de la Sfântu Gheorghe, un punct strategic pe harta României, un platou de peste 1.200 de hectare la înălţime, care străjuia întreaga depresiune, a fost dat de către prefectul Judeţului, în posesia comunei Breţcu, care a repartizat pământul pe sprânceană. “Primarul Antal Arpad declara nu de mult că etnicii maghiari din Sfântu Gheorghe sunt „intimidaţi” de prezenţa poligonului în apropierea oraşului. Zis şi făcut; beneficiind de lipsa de reacţie a diriguitorilor Armatei din 2003 încoace – de când a început „ruperea” poligonului bucată cu bucată – şi a prefecţilor – cozi de topor -, „şmecherii” din UDMR, prin primarii din Sfântu Gheorghe şi Arcuş (fostă Valea Crişului), au intrat abuziv în posesia poligonului” se spune în Cotidianul. România? Legumă!

- Firme care au obţinut prin şpagă terenuri în exploatare, nu respectă contractele de exploatare, devin stăpâni pe tot terenul primit spre folosinţă, forţează plecarea locuitorilor din apropierea zonei de exploatare prin extinderea extracţiei peste normele stabilite prin contract sub oblăduirea aceloraşi autorităţi, „doctori” şi „asistenţi” binevoitori şi degrabă închizători de ochi la şpagă. Apar cutremure în zona de exploatare iar „doctorii”, fără a face nici un fel de investigaţie fără o „ecografie” măcar, având la bază numai „fişa de observaţie” pusă la dispoziţie de „medicul privat” declară că „tratamentul” aplicat de acesta este corect, deşi au mai fost reclamaţii de „mal praxis” cu privire la acelaşi „doctor”; România? Legumă!

- Undeva mai departe dar nu prea departe, în alt „cabinet”, alte autorităţi, aceleaşi apucături. Autorităţile dau aviz de „operare” unei „echipe de medici” care vrea să folosească metoda de operare prin trepanaţie sau fracturare susţinând că nu aveau nici un motiv să nu acorde autorizaţia de construcţie. Aceleaşi autorităţi însă se fac că nu ştiu nimic despre efectele fracturării şi mai grav uită să spună că „sala de operaţie” este proprietate privată a unor persoane care nu au fost nici măcar întrebate dacă sunt de acord. Nu-i nimic, înarmate cu autorizaţia, firma Chevron va intra pe pământul vasluienilor cu buldozerele iar autorităţile vor da din umeri spunând că „este legal, au autorizaţie, nu avem ce să le facem” deşi autorizaţia este obţinută ilegal şi abuziv, pământul este proprietate privată a cuiva care nu şi-a dat acceptul; România? Legumă!

- Acelaşi lucru se întâmpla la alt capăt de ţară, în comuna Brusturi, Bihor unde o companie „multinaţională”de prospecţiuni a intrat la „ verificat” pe pământurile oamenilor. Autorităţile o scaldă, în timp ce compania îşi vede de lucru. Primarul comunei Brusturi, Ioan Petruţ, se apără şi spune că firma străină a primit licenţa de explorare de la Agenția Națională de Resurse Minerale Utile dar şi că au primit autorizaţie de explorare de la Consiliul Judeţean Bihor. Şeful cabinetului Preşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, spune însă că “Firma care astăzi a fost reclamată că face explorări de gaze şi petrol la comuna Brusturi nu are aviz de la Consiliul Judeţean, în speţă, certificat de urbanism.”Şi aici, ca şi la Izvoarele, ca şi în Vaslui, oamenii vor fi scoşi cu bulgozerul sau cu cutremurul de pe proprietăţi uite aşa, pentru că “doctorii” au primit şpaga; România? Legumă!

- În plus, din cabinetul “doctorilor” se vede cum aceştia se bat, se înjură, se ameninţă, se scuipă, se zgârie se fac de râs învinuindu-se unul pe altul de furt, înşelăciune, fraude, minciuni, mal praxis, trădare, crime economice, însuşire de foloase necuvenite, trăgând fiecare de pacient fiecare cu “echipa” lui de asistenţi şi asistenţe, fără nici un pic de ruşine, fără să le pese că aud pacienţii sau lumea din afara “ spitalului”. România? Legumă!

Cam astea şi multe alte lucruri sunt văzute de pacient care practic nu mai reacţionează, „anesteziat” fără voinţă, fără dorinţa de a mai trăi măcar. România Legumă asistă neputincioasă fără reacţie, fără să clipească măcar, aşteptând momentul când i se vor decupla aparatele şi va trece în nefiinţă.

P.S. Acum 3 ani „frumoasa tatii”, încercând să arate Europei cât de „liberală” este ea, susţinea cauza etnobotanicelor.”Pacientul „ nu a zis nimic, a considerat că etnobotanicele sunt plantele alea din care se face ceaiul de tuseE Astăzi emisiunile de ştiri anunţă într-un colţ de ecran, aşa ca să nu zică lumea că nu au anunţat, că „doctorii” intenţionează să legalizeze CANABISUL .. Maine, în Românie vom cânta la un ison”ieftineşte doamne heroina!”
LINK
Back to top
Boribum
Sat Oct 12 2013, 12:38AM
boribum
Registered Member #2395

Acum câteva zile,un grup de 15 românasi a intrat într-o bijuterie din Paris,care cu topoare,care cu ciocane,care cu rangi,si au furat niste ceasuri. De câteva zile îi tot prinde politia : câte doi,trei pe zi.
Nu stiu cum s-or simti politistii români veniti aici sa-i ajute pe francezi si pe belgieni,cert e ca nici banditi capabili nu se exporta : ba hoti de cupru care mor ca prostii cu cablu-n mâna,ba cersetori,ba hoti de buzunare... . LINK

LINK
Back to top
djebel
Sat Oct 12 2013, 11:27AM
Registered Member #3603

Aceeasi cetateni romani, ca scrie ROU pe pasapoartele lor, mai fura si din cimitire.
OK, nu toti sunt in stare sa opreasca masina blindata a bancii cu Eryx-ul, asa cum s-a intamplat acum 11-12 ani la Aubagne.
Back to top
Boribum
Mon Oct 14 2013, 12:41PM
boribum
Registered Member #2395

Sansa aia din Dec. 1989 s-a dus demult. La nivel european eram perceputi bine : chiar curajosi,chiar încercati de istorie,chiar dornici de lucruri bune. Pe mâna cui a încaput viitorul (care azi e deja trecut)ce s-a-ntâmplat de au ajuns românii un soi de subspecie ce trebuie evitata,cum am reusit sa ratam ocazia aceea ? Heheee... . Cuvintele de atunci ale lui Jospin chiar exprimau starea generala a vecinilor de continent.
LINK

Back to top
bufnita006
Fri Oct 18 2013, 11:51PM
bufnita006
Registered Member #3500

FLORIN COLCEAG, "antrenorul de genii... by medialert
Back to top
1 User said Thank to bufnita006 for this Post :
 criss-cross (19 Oct 2013, 08:16)
criss-cross
Sat Oct 19 2013, 08:29AM
Registered Member #4853

Am participat la o conferinta ,pe teme de educatie, sustinuta de Colceag acum cativa ani....as fi vrut sa-mi notez multe lucruri din ceea ce transmitea,pentru ca transmitea,dar mi-era teama sa nu pierd vreo idee in timp ce scriu si am preferat sa scriu orbeste macar cuvinte ,,cheie"; am stat o zi intreaga si nu am obosit, nu m-am plictisit! Sunt sigura ca, inconstient , aplic multe dintre cele auzite atunci si primul lucru ar fi ca acum trebuie sa pregatim copiii pentru lumea de peste cativa ani,luand in calcul ca (intotdeauna) viitorul pune la colt trecutul si prezentul....daca ajungem la colt, e clar ca n-am tinut cont de asta !
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF