Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Caderea Romaniei
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Mese
Sun Jun 26 2016, 01:04AM
Registered Member #1078

Si iarasi un text cu valente de hatereala la adresa Romaniei (asa o fi?):

Mă simt norocos că-s valah. Prefer iadul românesc raiului vestic. Duşurile cu păcură mioritice. Lăsaţi-mă să trăiesc în România, a rostit taman Gică Haci la emisiunea Profesioniştii. Alt hoţ de idei de ale mele. Nu-i bai. Alţii mă enervează. Mai cotcodăceşte câte unu: Asta-i România! Şi continuă: Românii au şapteşpe feţe precum chiloţii lu soacră-mea… românii sunt mai hoţi ca unchiu Pandele care nu vrea naibi să-l belească să crape o dată, să-i vând casa… românii sunt aşa de corupţi că trebuie să dai mită pentru a avea dreptul la dat mită cuiva… românii sunt beţivi, leneşi, delăsători, terchea-berchea, coate-goale… mai bine… Mai dăte-n mă-ta de căcăcios. Eu o văd grozavă. Apropo de mamă, fiecare o vede pe mă-sa cum vrea şi cum poate. Unul o vede curvă, urâtă, puturoasă şi repetentă, altul morală, frumoasă, harnică şi premiantă. Aşa-i şi cu România. O văd campioană olimpică. Mă enervează teribil ce-i care vin de dincolo şi se pun pe răgete şi schelăieli: Bă, io-s haladit şmecher de Spania, Germania şi Norvegia. Acolo porcii au aripi, boi trei testicule şi pomii sunt triunghiulari cu frunze mov. Am salar şi mâncare… Idiotul crede că am frigiderul gol. Îi explic că eu cred că se spală doar când plouă în Olanda lui şi se supără. În fine… Nu pot zice ca ciumăfăile că sunt român dar mă tratez. Şi nici că românii sunt un fel de negri de culoare. Practic ador România, cu toate defectele ei şi în ciuda defectelor ei.

LINK
Back to top
Boribum
Sun Jun 26 2016, 02:54AM
boribum
Registered Member #2395

Chiar asa : frumusetea e-n ochiul privitorului ! Daca privitorul e si schizofren, atunci chiar ca o hazna devine bazin olimpic cristalin. Pâna la urma urmei, privitorul ca privitorul, ca ala doar priveste. Înotatorul conteaza. Si daca el se simte bine, de ce sa-i strici placerea omului ?
Back to top
djebel
Sun Jun 26 2016, 10:21AM
Registered Member #3603

Curat Arghezi: "Din bube mucegaiuri si noroi/ Iscat-am frumuseti si preturi noi."
Back to top
chimistul
Mon Jun 27 2016, 10:07PM
Registered Member #1234

Dumnezeule mare! Uite aici probă de fariseism. Au nenorocit o țară și apoi oferă spectacolul ăsta grețos.... Te trec fiorii de scarba .......

P.S. dar nu o criticați pe Birchal pentru patetismul cu care a îngenunchiat să sărute drapelul. Obisnuința, dragilor. Obisnuința. Așa face ea cand vrea să sărute ceva...iar mai multe detalii gasiti pe net
Back to top
1 User said Thank to chimistul for this Post :
 Mese (05 Jul 2016, 00:32)
Boribum
Fri Jul 01 2016, 01:46AM
boribum
Registered Member #2395

Asta ne e modelul, sentimentalisme de telenovela : lacrimi, pupaturi în genunchi, declamari pe marginea bazinului cu aghiazma, juraminte pe carti sfinte, blesteme, exorcizari...asta este. "Asta avem, cu asta defilam". Parca asa suna vorba aia... .
Back to top
Boribum
Fri Jul 01 2016, 01:57AM
boribum
Registered Member #2395

Si ceva pozitiv, ca nu e totul chiar cadere. O chestie buna, mai buna decât la Paris, Berlin, Portland (OR), Marsilia,Londra si înca vreo suta de orase din lumea asta mare sunt frizerii. Frizerul român (ala instruit la Cooperativa Igiena, nu cel devenit frizer în garajul blocului dintr-un strungar prost) stie sa tunda. Cu foarfeca. Stie sa foloseasca briciul. Stie sa faca o frectie (pute a spirt, e drept). Dar spre deosebire de omologul lui din Franta sau Germania sau America, românul chiar stie sa tunda. Na, asta e o chestie buna. Fara nicio gluma, oricând as prezenta-o pe tanti Lili la un concurs de frizerie. Are de dat lectii multor hair-stylist-i.

Sa nu ne încapatânam cu ce nu ne iese, cu drapele nonconforme, cu iubire demonstrata în cuvinte, cu vorbe-n vânt. Ca, uite, sunt si chestii la care ne pricepem. Parol !
Back to top
chimistul
Wed Jul 13 2016, 11:13PM
Registered Member #1234

Tot citind mă tot împedic de tuta asta se numeşte Adela Loredana Neagu - no name !
A fost decorată cu Virtutea Militară în grad de Cavaler, Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler (acordate de Traian Băsescu),Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler, (Decoraţia a primit-o de la actualul preşedinte, Klaus Iohannis, "în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională şi înaltul profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor încredinţate”).
Nu că nu mai pot eu de decoraţiile primite dar întreb retoric: Care sunt meritele ei pe timp de pace? că eu unul nu înţeleg sau am o oarecare bănuială să nu fie vorba despre... un baldachin ceva...
Ce a facut cetăţeanca asta ? ,a tras pisicul mujahedin cu mustăţi de sub biroul generalilor, a lins acadelele de la Popotă, s-a tăvălit cu obuzele şi grenadele din tabăra războaielor pistoalellor de apă? iar dacă cineva se gândeşte la Mata Hatri..... acestea nu se expun.
Doamneee ,când vezi specimenele astea, cuvintele triviale parcă devin complimente!

Back to top
djebel
Thu Jul 14 2016, 01:07AM
Registered Member #3603

Auzisem de secretara lui Oprea, dar n-am stiut ca o cheama si Adela, si Loredana, si Neagu. De vreme ce un anumit chestor avea obiceiul de a-si face soferii ofiteri, chiar nu ma mai mira ca cineva agata medalii de sutienul doamnei si duce in derizoriu semnificatia acestora.
Back to top
Pârvu Florin
Sat Jul 16 2016, 01:41PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

chimistul wrote ...

Tot citind mă tot împedic de tuta asta se numeşte Adela Loredana Neagu...

Am mai scris si eu despre asta...

Pârvu Florin wrote ...

Faptul că Găbiță Oprea ar putea avea una sau mai multe amante mi se pare complet nerelevant pentru discuția de față. Din partea mea poa' să aibă și o sută dacă-l țin brăcinarele, e strict o problemă între el, tante-le cu pricina, soția lui și soții tante-lor respective.

Despre doctorate dubioase luate de lume care are probleme în a stăpâni limba română... nu mă interesează, treaba lor și-a sutelor sau miilor de inși puși să vegheze la calitatea actului de învățământ și cercetare din România...

Suptul din bani publici... nici măcar asta nu mă mai excită, văd în fiecare zi atâtea cazuri că sentimentul critic mi s-a tocit complet.

Ce mă uimește însă e faptul că în țara asta de două parale, nici un om care a fost decorat pe bune cu cea mai înaltă distincție a statului român, văzând cu cine e coleg de registru al decorațiilor, nu se enervează sau nu se amuză într-atât încât, însoțit de televiziuni, să se ducă la Cotroceni și să arunce tinicheaua aia peste gardul palatului.

Sau poate chiar nu e nimeni decorat pe bune....?

In antiteză, povestea singurului om din lume care a fost decorat de ambele părți combatante în timpul aceluiași război. LINK

Acum, nu mi-l inchipui pe domnul Plesu, de exemplu, cu statura-i impozanta, in fata intrarii principale din Palatul Cotroceni, aruncand peste poarta decoratia primita si strigand:

"Luati-va, ba, tinicheaua inapoi, f***-va muma-n c*r de lepre!"

dar mi-as dori ca intr-un interviu cu domnia sa sa il aud pomenind in felu-i caracterisitic, jumatate amuzat, jumatate ironic, de faptul ca a trimis prin posta administratiei prezindentiale decoratia sa...

[ Edited Sat Jul 16 2016, 01:42PM ]
Back to top
djebel
Sat Jul 16 2016, 02:27PM
Registered Member #3603

Cu confirmare de primire sau cu... ramburs.
Back to top
alexius
Tue Jul 19 2016, 10:36PM
Registered Member #2949

Băi ești nebun?!
"Șapte români au fost arestați în India pentru furt"
În India, băi ești nebun?

Un grup de șapte români bănuiți de comiterea unor furturi în India au fost arestați marți în această țară în localitatea Faridabad, situată aproape de capitala New Delhi, scrie portalul hindustantimes.com.

LINK
Back to top
alexius
Thu Jul 28 2016, 12:46AM
Registered Member #2949

Primarul din Berevoeşti, localitate în care s-au înregistrat cazurile de sclavie, s-a retras din PSD

LINK

Mai bine își dădea demisia din funcția de primar. Oricum, dacă partidul nu solicită prefecturii încetarea mandatului înainte de termen pe motiv de lipsă de susținere politică, edilul poate să rămână în funcție timp de 4 ani.
Back to top
alexius
Wed Nov 02 2016, 12:48AM
Registered Member #2949

Revin la un idiot foarte periculos: un deputat PSD, fost UNPR.

Noaptea minții: Un deputat PSD vrea o armată a Parlamentului: 10 brigăzi şi escadrile aeriene

Egugen Nicolicea, deputat PSD, (fost UNPR) a depus un proiect legislativ la Camera Deputaţilor privind înfiinţarea unei Gărzi Naţionale care se va afla în subordinea președintelui Senatului şi care va avea în atribuţii apărarea faţă de pericolele externe şi interne la adresa statului român, cât şi intervenţii în situaţii de urgenţă.
Proiectul prevede înfiinţarea a 8 brigăzi de infanterie sau motorizate, una de geniu, încartiruită la Deva şi una de artilerie, la Brăila. Fiecare brigadă va fi alcătuită din şase batalioane. Tot în subordinea Gărzii Naţionale vor funcţiona opt baze de elicoptere care vor avea în dotare elicoptere, avioane de transport şi avioane de vânătoare de producţie autohtonă.
Noua Armată se va numi Inspectoratul General al Gărzii Naţionale va avea în coordonare opt inspectorate zonale, iar inspectorul-general va fi numit de către Biroul Permanent al Senatului. Garda va avea personal permanent în proporţie de 35%, urmând ca voluntarii să fie chemaţi doar în situaţii de urgenţă sau de război. Proiectul prevede ca personalul permanent să poată fi recrutat dintre militarii în rezervă sau în retragere, cu vârsta de până la 65 de ani. Voluntarii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani, să aibă absolvite studiile liceale şi un stagiu de pregătire organizat de Garda Naţională. „Structurile militare vor funcţiona pe timp de pace cu nucleu de mobilizare, încadrate cu militari numai în funcţii-cheie (comandanţi, şefi de stat major, administratori, şoferi, specialişti în tehnică militară“, se prevede în proiectul iniţiat de către deputatul Nicolicea. Garda se va afla sub controlul Parlamentului şi va colabora cu Ministerul Apărării Naţionale prin intermediul a două birouri stabilite la Statul Major al Forţelor Terestre şi la Statul Major al Forţelor Aeriene.
Printre motivele invocate de iniţiator în favoarea înfiinţării Gărzii sunt reducerea efectivelor unor formaţiuni militare a căror existenţă pe timp de pace nu se justifică, asigurarea unei rezerve pregătite, cu costuri reduse, pentru structuri profesioniste şi necesitatea înfiinţării unei structuri de protecţie a populaţiei în situaţii de urgenţă.

LINK

Ideea este fantasmagorică din start și fără a mai pune la socoteală că o asemenea organizație va impune un plus de cheltuieli de câteva sute de milioane de euro (dotări, personal, salarii, chletuieli de întreținere etc), ea nu își are locul în schema sistemului național de apărare și așa încărcată.

Ultima dată în istorie când un parlament a deținut propria armată a fost acum 374 de ani în Anglia și atunci s-a declanșat un Război Civil ce a durat 9 ani și care s-a lasat cu victoria Parlamentului, decapitarea Regelui și instaurarea unui regim de dictatură și teroare al lui Oliver Cromwell.
Back to top
Boribum
Thu Nov 03 2016, 12:54PM
boribum
Registered Member #2395

Ba e o idee foarte buna, în ton cu ambianta generala. Întotdeauna mi-am dorit sa vad o armata formata din tineri de 64-65 de ani care sa piloteze avioane apartinând Camerei Deputatilor si parasutisti ai Senatului, precum si o Marina Parlamentara care sa patruleze cu ceva crucisatoare pe Dâmbovita, între Podul Eroilor si Izvor. Vara pot parca în fata S.R.I, daca nu e vreun concert Rieu prevazut seara.
Poate se gândeste cineva sa-i transforme în trupe regulate si batrâneii aia amarâti, paznici la Sensiblu, Catena si alte asemenea institutii de forta ale tarii. Ca o fi nevoie si de niste forte speciale !
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 TATP (03 Nov 2016, 18:07)
criss-cross
Fri Nov 04 2016, 12:39AM
Registered Member #4853

Stimate Boribum, îmi permit să te folosesc, sub declaraţia de plagiere negativă:
Ba,nu e o idee foarte buna,nu în ton cu ambianta generala.Nu întotdeauna mi-am dorit sa vad o armata formata din tineri de 64-65 de ani( ăi mai de 30/40 plecară peste hotare la alte gărzi naţionale) care sa nu piloteze avioane apartinând Camerei Deputatilor si parasutisti ai Senatului, precum si o Marina Parlamentara care sa nu patruleze cu ceva crucisatoare pe Dâmbovita, între Podul Eroilor si Izvor. Vara nu pot parca în fata S.R.I, pentru ca chiar e un concert Rieu, prevazut seara( cand Rieu e ocupat cu a crea senzaţia că iubeşte muzica).
Poate nu se gândeste cineva sa-i transforme în trupe regulate( dar dacă vor?!) si pe batrâneii aia amarâti, paznici la Sensiblu, Catena si alte asemenea institutii de forta ale tarii pentru că industria farmaceutică e înfloritoare doar când fiecare reclama de medicament pe tv. îţi spune cam ce boală vrei să accepţi că ai. Ca n-o fi nevoie si de niste forte speciale !Ei, aşi!
Back to top
1 User said Thank to criss-cross for this Post :
 Boribum (04 Nov 2016, 01:25)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF