Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SPP

<< Previous thread | Next thread >>
[sondaj] EXISTA VREO SCHIMBARE DE LA SCHIMBAREA CONDUCERII SPP?
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Altair
Fri Feb 29 2008, 08:46PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Ca de obicei,adevarul e undeva la mijloc.11,poate ar trebui sa fi putin mai ponderat.In mare iti dau dreptate,dar tre sa intelegi ca exagerezi.Ca sunt necalificati,e clar,ca nu au avut unde sa invete si sa experimenteze asa proceduri.Dar vor invata,ca si cei dinaintea lor.Discriminarea in schimb,este o problema majora.
Future,toti suntem subiectivi.Si cred ca in cazul de fata,omu are tot dreptul.Poate e nevoie de suflu nou,sau e schema incompleta.Dar nu poti sa ii arunci la gunoi pe cei care au in spate ani de experienta.
Back to top
Sailor
Fri Feb 29 2008, 08:49PM
Sailor
Registered Member #500

Unsprezece am fost colega cu fata care a avut incidentul cu arma putin timp asa ca nu o cunosc foarte bine, dar a gresi e omeneste, stiu ca imi vei spune ca e de la jandarmi si de aceea nu a patit nimic.
Si la Acvila nu toti sunt jandarmi, dar daca tie ti s-a pus pata pe jandarmi nu o sa ma apuc eu sa fac o pledoarie pt ei, dar multi ofiteri care au venit acolo mi-au fost comandanti asa ca stiu cate ceva despre pregatirea lor, de aceea ti-am si zis ca au o anumita pregatire, sunt oameni care au terminat Academia de Politie,au cursuri de specializare si multe altele, dar tu nu vrei sa vezi si latura lor pozitiva pt ca pt tine pe toti scrie JANDARMI!!
Back to top
unsprezece
Fri Feb 29 2008, 09:50PM
Registered Member #957

inainte ca necalificata sa traga rafala i s-a mai intamplat unui coleg de-al meu, a avut un foc involuntar, ia spune-mi ce masuri s-au luat impotriva lui? a avut 5 zile consemnare, n-a luat prima si a fost mutat. 3 pedepse pt un cartus, ... de ce, pt ca nu era JANDARM? mai militarilor unde ati mai auzit sa se dea 3 pedepse pt un foc involuntar? aici este nedreptatea, l-au mutat sa faca loc unui NECALIFICAT ce statea in asteptare. necalificata a fost mutata, nu, bineantales... de ce, pt ca era de la jandarmi, nu? ...ce a patit, necalificatul caruia ia cazut arma in piata universitatii?, nimic, de ce? ...era jandarm, asta e. ori nu vedeti, ori va faceti ca... ati dat 800 de cadre afara , sau ia-ti facut sa plece, toti aveau probleme? ...nu evident. unii n-au suportat sa fie condusi de niste tevari, v-am intrebat, de ce n-au venit de la parasutisti, alpinisti, scafandri... ce stiti voi? ... vom vedea si cu summit-ul asta... n-o sa intelegeti nicio data, pregatirea voastra de jandarmi sau a unora de politisti, nu va ajuta aici in acest serviciu, ESTE ALTCEVA.pe mine ma deranjeaza diferentele pe care le faceti cand este vb de un incident si mai ales daca i s-a intamplat SPP-IST sau unui jandarm. ce cauta colegul vostru si nepotul lui "UNGHIE LUNGA" in sistemul militar? ....ce cauta omul ala la SPP? ...ce cauta omul ala la PROTECTIE, am inteles ca-l tin colegii numai in masina, fratilor aici nu merge cu "LASA BA CA MERGE ASA"stricati imaginea unui serviciu. (mentionez ca omul la care fac referire are probleme cu vedere, f grav, si mai ales f vizibil) ce-o fi zis unchiul? ... ba stai si tu pe unde ma duc eu , si faci si tu de-o pensie ca-i greu la tara...daca nu e cine stie ce aici, de ce ati mai venit? de n-ati ramas frate, la tevi, garduri, patrule si stadioane? daca dupa alegeri se intoarce cine stiu eu in serviciu, sunteti mancati... si ii dau dreptate, l-ati facut sa abandoneze ce facuse in 15 ani, va dati mari ca puneti SPP-UL pe picioare, si voi va tineti cu doua maini de manerul portierei cand sunteti pe coloana, si tot voi vb de meseria asta? acum angajati de la sri lunetisti, de ce nu luati de la jandarmi? ca ai nostri, decat sa va suporte mai bine pleaca la contracte. frate sunteti DPASITI! NU MA VETI CONVINGETI, NEVER EVER. MEREU VOI AVEA ACEIASI PARERE DESPRE VOI.stau si ma gandesc ca daca ar fi fost sri-ul in sit noatra, la fel as fi spus, ca ati nenorocit un serviciu, ...CA A DEVENIT CEVA COMUN. pote ca spuneti ca sunt dobitoc, nu ma deranjeaza, e normal... dar am un singur vis, si anume, SA FIM CE-AM FOST CANVA...
DREPTATE SI FARTIE!
Back to top
Sailor
Fri Feb 29 2008, 10:29PM
Sailor
Registered Member #500

Am impresia ca voua va e frica de concurenta ca nu mai detineti voi monopolul, ca nu mai este vechea clica al lui Naghi, care taia si spanzura.
Si daca Naghi era asa de corect cum l-a ajutat pe fiul unui ofiter SPP care a decedat in timpul serviciului acum 3 ani?
Back to top
ex-ad
Fri Feb 29 2008, 11:08PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

11, te sfatuiesc la modul cel mai serios sa fii ceva mai atent cind pomenesti de Naghi p-aici... orice osana la adresa acestui personaj este un atac direct la istoria si fundamentul SEMPER FIDELIS... cu alte cuvinte, la adresa mea.

n-am restrictionat niciodata opiniile celor care posteaza pe forum, n-o voi face nici acum si nici in viitor, dar nu ma provoca la replici pe care sint convinsa ca nu vrei sa le auzi...

si am rugamintea sa renunti la formularile cu persoana a doua plural, fiindca nu esti departe de a incalca regulile acestui forum...

daca tii mortis sa visezi ca Naghi se va intoarce, e treaba ta... daca ai ceva de spus concret in ceea ce priveste disfunctionalitatile din institutie, te ascultam cu atentie.. dar nu folosi acest loc pentru a jigni si ataca alte specializari din sistem, fiindca pina una alta n-ai demonstrat decit ca necalificatul esti tu.
Back to top
spk
Fri Feb 29 2008, 11:50PM
primum non nocere

Registered Member #537

unsprezece? mai bine ai zice unshpe
Back to top
unsprezece
Sat Mar 01 2008, 10:27AM
Registered Member #957

am auzit la cineva mai de mult, urmatoarea vb "te-ai aruncat ca balana-n, ham!" asta cred ca s-ar ptrivi cuiva de mai sus, draga mea, daca tu gasesti in mesajele pe care le-am postat pe forum, cuvantul NAGHI, eu iti dau solda mea pe 2 ani, ce ai? ... nici nu am pomenit de naghi si nici de el nu era vb. se pare ca aveti o teama, n-ar trebui! am sa ma opresc din scris si din "bataia seii", oricum n-o sa priceapa "iapa"... reflectati la ce v-am scris, v-am dat si cateva exemple!! ...vad ca nu deschideti subiectul si nici nu comentati, atunci cand va dau exemple si argumente, va este frica, teama, de cine? ...pe voi nu are cum sa va mute. la final. apropo, citi VA ROG, scrisoarea fostului coleg, adresata DOMNULUI PRESEDINTE! anumiti termeni i-am luat de acolo, n-am inventat nimic, doar ca mi-au placut...si pt a nu va simti singuri, va mai spun doar ata DOAMNE AJUTA!
DREPTATE SI FRATIE!
Back to top
Altair
Sat Mar 01 2008, 11:54AM
Registered Member #385

Bei 11,nu esti sanatos. !lol Pai tu vrei sa o faci pe Marilu sa realizez/recunoasca ca jandarmii sunt varza in protectie? Sau mai bine zis,ca nu sunt elita sistemului?!Si ca intitutia nu e una model? %-6 Mai degraba ai sa reusesti sa convertesti un musulman la crestinism.Nu vezi ca pt orice iezista o iexplicatie? Mai ai putin si o sa iti zica ca esti frustrat ca nu ai intrat la jandarmi. !lol !lol
Spark,inca incerc sa imi dau seama daca te-ai indragostit de Marilu,sau vi s-a predat pupincurismul recent.In loc sa vorbesti din plop,mai bine invata-ne ceva folositor.Nu o sa revin la episodul cu "ak" !dodge ,dar iti doresc ca ajungi sa vorbesti cu cineva care a fost pe langa Constantinescu.Pai ala a fost un cosmar mai mare ca Basescu pt spp.Poate ar trebui sa te documentezi ceva mai bine inainte sa scrii aiureli.

[ Edited Sat Mar 01 2008, 12:07PM ]
Back to top
future
Sat Mar 01 2008, 02:00PM
Registered Member #703

unsprezece> m-am interesat si se pare ca bagi cam multe strambe....mai sus spuneai ca au venit baieti de la acvila care au busit masini prin intersectii ....se pare ca asa ceva nu s-a intamplat niciodata la acvila deci....ce militar mai esti...las-o mai moale ca miroase
Back to top
matusa tamara
Sat Mar 01 2008, 03:00PM
Registered Member #729

unu spre zece asculta un sfat de la o batrinica mai sfatoasa ca tine: DREPTATE SI FRATIE NICI NU A FOST NICI NU O SA FIE!!! Dupa ce stii toate aste acum vezi-ti de treaba nu mai cauta sa faci tu dreptate ca nu ai nici o sansa. Mai fa si tu un master, un doctorat daca te tine si vezi-ti frate de meserie cu sau fara jandarmi, demonstreaza-le jandarmilor din SPP ca esti cel mai bun, sa te ia pe tine exemplu.Ca nu a inceput lumea asta cu tine vorba stiu eu cui si nu am dat tot citatul
Back to top
spk
Sat Mar 01 2008, 03:31PM
primum non nocere

Registered Member #537

altair, jandarmii sunt varza in protectie pt ca asta nu face parte din specializarea lor,daca s-au gasit unii jand sa se faca spp-isti sa puna mana sa invete(si aici tre sa-i ajute cei cu vechime), daca erau elita sistemului nu aveam atatea unitatii speciale
Back to top
Altair
Sat Mar 01 2008, 04:30PM
Registered Member #385

Esti total!!! !lol !lol Sper ca nu o sa imi ceri bani pt ca repeti ce zic. !lol !lol
Back to top
mihai
Sat Mar 01 2008, 06:00PM
Registered Member #153

La noi datu' cu parerea si vorbitu' din auzite e sport national...
Back to top
mihai
Sat Mar 01 2008, 06:26PM
Registered Member #153

Altair,pe vremuri posturile tale aveau mai multa consistenta si mai putina caterinca...Nu vreau sa te intreb despre experienta ta, care te pune in pozitia de a califica toti jandarmii ca fiind varza pe protectie.Vreau sa te intreb altceva si sper sa raspunzi obiectiv:poti califica un luptator ca fiind bun profesionist sau nu doar dupa apartenenta la o arma sau la un serviciu?
Back to top
Altair
Sat Mar 01 2008, 07:59PM
Registered Member #385

Nicidecum.
Mersi pt feed-back.Am stiut eu ca cele 4 chefuri de saptamana asta tre sa aiba ceva urmari. !ill Hai ca incerc sa ma adun,macar pt cei care ma urmaresc.

[ Edited Sat Mar 01 2008, 08:01PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF