Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SPP

<< Previous thread | Next thread >>
[sondaj] EXISTA VREO SCHIMBARE DE LA SCHIMBAREA CONDUCERII SPP?
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
rena
Fri Jul 06 2007, 12:28AM
Registered Member #563

daca"baietii" critica "fetele" din sistem, atunci nu or fi avand ei ceva motive intemeiate? doar o intrebare...
dar poate nu e asa cum pare.
Back to top
ex-ad
Fri Jul 06 2007, 12:32AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

orice alt post off topic care va continua dupa al meu va fi sters.

legio, cind eu spun stop, atunci e STOP.

marilu, nu mai alimenat discutia inutil. idem rena. d-aia forumul asta are administrator.

[ Edited Fri Jul 06 2007, 12:32AM ]
Back to top
unsprezece
Fri Feb 22 2008, 09:57AM
Registered Member #957

...inainte veneam de drag la serviciu, acum insa imi este o scarba totala. esti inconjurat numai de jandarmi care-si fac grupuri si vb intre ei, cum pazeau ei nu stiu ce "teava", sau cum se impingeau cu demosntrantii la mitinguri... siat-ul a fost inlocuit aproape in totalitate de jandarmi. nu am nimic cu ei, se pricep mai bine la altele dar in aceasta meserie... ma doare sufletul cand stiu ca oameni de la care am invatat meseriea asta au fost trecuti in rezerva aproape cu forta iar acum tre sa stau drepti in fata unora care au montat garduri, si tot ei imi dau lectii de interv sau prot. mai demult imi povestea cineva ca cei de la secret service nu angajeaza politisti....pt ca ei, politistii au o anumita deprindere,cu alte cuvinte nu au reactiile necesare pt o astfel de meserie.la noi insa... n-am sa inteleg nicio data de ce trebuie sa sufere 1500 de oameni atunci cand se schimba "regimiul", ce prostie?.
Back to top
Roxana I
Fri Feb 22 2008, 11:22AM
Registered Member #238

Multi din cei de la care toti am invatzat meserie,mau mult sau mai putin......au plekt,au cerut sa fie trecuti in rezerva tocmai din aceasta cauza.....e ceva strigator la cer...sa ne comande niste jandarmi...kre vorba ta....au alta deprindere.......exemple sunt multe......ce mai si-au batut de jok de SPP.
Back to top
unsprezece
Fri Feb 22 2008, 01:46PM
Registered Member #957

...imi aduc aminte de "ghiul" care spunea intr-un cerc restrans ca: "cei care au mai mult de 10 in serviciu, ...cu ei la temelie" ce-a vrut sa spuna PRIMUL JANDARM AL TARII? in aceasta sit stiu f mult baieti cu state vechi in SPP capabili si in orice clipa, sa dea pe departe lectii acestor baieti care nu demult pazeau tevi si garduri. cunosc colegi care pana cu un an in urma faceau cinste acestei institutii (nestiind ce li se pregateste) care au fost surprinsi de fotoreporterii, facandu-ei treaba cu devotament. iar azi, azi unde sunt acesti colegi? au fost mutati pe motive de care imi este rusine sa le comentaz. au fost mutati pt a face loc paznicilor lui pahontu. inca ceva, atunci cand va uitati la stirile tv si este vb de presedintele tarii, uitati-va in jurul dumnealui! ...veti remarca, desigur un barbat inalt care din 10 in 10 sec isi aseaza parul pe cap.acest personaj nu este nimeni altul decat fostul sef de la ACVILA. prezenta lor acolo este doar de publicitate in familia dumnealor. sunt multe exemple, dar degeaba "latram" aici pt nu ne aude nimeni decat tot noi. am ajuns a ne rugam sa vina alegerile prezidentiale mai repede, pt ca este lesne de inteles, se vor schimba si "jandarmii". vb nu de mult cu un fost colonel, un coleg, un profesor pt ca de la el am invatat un anumit cap. din meseria pe care o practic de peste 14 an, deci il intrebam "ce parere are despre evolutia acestui serviciu?" si n-a intarziat sa-mi raspunda, plecand capul mi-a zis ca s-a cam pierdut tot ce-a avut mai bun SPP, incepand de la IMAGINE pana la OAMENI. sunt tanar si sincer m-a cam pus pe ganduri raspunsul pt ca am de gand sa "urc"din nou chiar daca am fost dat la o parte de pahontu si jandarmii...
Back to top
Altair
Fri Feb 22 2008, 02:41PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Trist,tata,trist...
Si mai trist e ca e adevarat,si oameni care odata visau la o astfel de cariera au renuntat cand au aflat incotro se indreapta de fapt.
Back to top
unsprezece
Fri Feb 22 2008, 03:48PM
Registered Member #957

imi amintesc , mai demult in poligon am remarcat un tip care se uita la mine, dar de fapt in acelasi timp se uita si la un alt coleg. am crezut ca nu vad bine. au trecut cateva zeci de min si cand ma trezesc exact langa tipul de care va vb. domnule, tipul ala jandarm si spp-ist in devenire, daci tipul ala chiar avea probleme cu vederea, se uita vizibil cu un ochi la stanga si cu celelalt la dreapta e, spuneti si voi, cum dracului a fost ala angajat la SPP? dupa cate stiu acum se afla pe la protectie, frate la PROTECTIE la palatul parlamentului, o perioada chiar a stat in spatele lui vacaroiu. frate nu mai inteleg nimic, sunt chiar dobitoc, nu pricep. cum dracu a ajuns asta la SPP? ...bine, dupa un timp s-a cam aflat pe ce filiera a venit in serv. este nepotul lui pahontu. SUNTEM DE RAS.sper ca cei din mass media, stiu deja ca si spp-istul caruia i-a cazut arma din masina in piata universitatii, a fost de fapt paznic la jandarmerie.DOAMNE, SI CATE EXEMPLE SUNT...
Back to top
Roxana I
Fri Feb 22 2008, 10:00PM
Registered Member #238

kiar azi vorbeam cu cineva..despre Pahontzu si magariile pe care le-a facut in SPP.....deja se discuta despre o posibila ,,cadere,,.Le-am spus...nu are nevoie de ajutor.....va cadea singurel...avand in vedere ce specimene are prin jur.Deja se discuta...in cercuri restranse...despre cine ii va lua lokul,dar pt asta trebuie sa pice rau in ochii lui Base.....iar acest lucru nu se va intampla...decat dak apare un scandal monstruos,care sa afecteze raurau imaginea serviciului si normal a lui Base.Vine acum,summitul.....isi da drumul ,,Ghiulul,, la caini pe strada....si e inevitabil sa nu se comita greseli...dovada sunt toate incidentele petrecute in SPP,de la inceputul,,sefiei,,.
Back to top
unsprezece
Fri Feb 22 2008, 10:34PM
Registered Member #957

.am inteles azi, ca s-au desfiintat niste unitati de la m.a.i. si bieanteles vin "10 buc" la noi. credeti ca sunt pesimist daca spun ca a apus vremea noastra, a celor care au in jur de 15 ani in SPP? ce parere aveti de uscatul ala de onea? un alt jandarm... la ultimiul bilant la care nu am participat din scarba sa nu-l vad pe pahontu s-a discutat problema culorii noii tinute si ce credeti ca a raspuns pahontu? ...cica nu el a ales culoare , ci guvernul. domne asta e batut in cap? el chiar ne crede ca si pe taranii aia de la tevile de gaze? am sa imbrac cat mai mult tinuta pe care am pomenit-o cand am ajuns in SPP,vb de cea neagra si nici macar n-am s-o ridic de la magazie pe cea de jandarm. chiar asa, voua va place si cum va simtit in ea, ma refer la cei care n-au avut incotro...??
Back to top
Altair
Sat Feb 23 2008, 12:27AM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Bai frate,e greu sa cada Pahontu.Nu uitati ca inainte de revolutie turna vinu in pahare la cadrele armatei ce se faceau praf pe la chefuri.Printre pahare se afla si cupa marinelului,care prastie fiind,lua scatoalce de la uslasi,si restu.

[ Edited Sun Feb 24 2008, 11:06AM ]
Back to top
Roxana I
Sat Feb 23 2008, 01:06AM
Registered Member #238

EI HAI SI U ACUM,SPERANTZA,MOARE ULTIMA...........VA GRESHI...SI O FACE RAU.......E UN INCOMPETENT!
Back to top
unsprezece
Sat Feb 23 2008, 06:31PM
Registered Member #957

Doamne, cat mai este pana la alegeri? basescu sa fie convins ca nu va mai primii voturile noastre sau cel putin pe al meu.
Back to top
Roxana I
Sat Feb 23 2008, 07:26PM
Registered Member #238

eu i-as da altceva,in locul unui vot.....
Back to top
matusa tamara
Sat Feb 23 2008, 08:56PM
Registered Member #729

Aveti dreptate baieti,SPP a scazut mult de cand a ajuns jandarmul la conducere. Nu i se pot imputa insa lui toate relele care se intampla la SPP. Sa nu uitam ca si tapu si-a luat o calimara de cerneala in mutra si nu era Pahontu sef si nici garda lui nu era jandarm. Insa per total sunt de acord cu voi, nu putem amesteca pistolarii cu tevarii, fiti convinsi ca toti care au venit in SPP din jandarmerie sunt pupinc... Insa un lucru bun, trecand peste toate celelalte neajunsuri mari de tot, este ca v-ati luat drepturile banesti pana la ultimul banut la termen, fara amageli si intarzieri cum li se intampla jandarmilor la ora actuala cu anumite drepturi banesti. Per total sunt de acord cu ce a postat unsprezece.
Back to top
unsprezece
Sun Feb 24 2008, 10:27PM
Registered Member #957

fratilor, am citit de nenumarate ori scrisoarea colegului nostru, adresata presedintelui si tot de atatea ori mi-au venit dracii.mi-a placut urmatorul citat din scrisoare si cred ca spune multe "de ce la comanda serviciilor secrete, masini de inalta precizie, sunt numiti muncitori necalificati?" super, spusa. fratilor, daca ar fi sa strangem radurile, credeti c-am rezolva ceva? sa semnam pt a nu fi comandati de un TEVAR, de un NECALIFICAT? fratilor eu am curajul sa spun ca PAHONTU, NU ESTE COMANDANTUL MEU. va astept si pe voi sa spuneti totusi ceva chiar daca nu sunteti in asentimentul meu. pe mine nu ma va conduce nicio data un JANDARM, UN NECALIFICAT. de aproape 15 ani ma stiu SPP-IST, si asa voi ramane pana la pensie. mi-l aduc aminte pe imputitul ala de balan, cand mai ajungeam cu ex presedintele prin oras, balan, pe vremea aceia intindea garduri, azi este mare sef la SPP. DOAMNE, inebunesc.va astept sa va spuneti parerea!
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF