Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
GSPI ACVILA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
zoe
Thu Jan 18 2007, 01:19PM
Registered Member #340

toate cele de susu sunt pentru "press" de pe pagina 1...
Back to top
blackwater
Thu Jan 18 2007, 03:36PM
Registered Member #33

Mai Zoe de unde ai aparut tu fata mea? Esti foarte precara in afirmatii si mai mult decat atat nu poti sa observi nimic dincolo de cagula.
Ce stii tu despre actiunile de interventie...detaliaza te rog.
Back to top
alexandru
Thu Jan 18 2007, 04:33PM
alexandru
Registered Member #169

Am impresia ca zoe e un el , dar n-am inteles ce are cu pasarile :O
Back to top
zoe
Sun Jan 21 2007, 05:18PM
Registered Member #340

dap, sunt baiat si nu o sa raspund (inca), ci o sa te intreb (unfaithful) ce vezi tu dincolo de cagula, sau ce parere ai despre asa numitii mascati? chiar sunt curios...io daor sustin faptul ca a avea astfel de servicii este un lucru bun...si pt argumetul ca "sunt platiti regeste din banii nostri" vreau sa spun ca astfel de servicii au buget fix consolidat dupa norme internationale, asa ca chiar daca ar vrea statul sa dea acei bain de exemplu spitalelor, nu pot (deh, sunt la finante-banci, le am cu astea) cat despre "ciori" (k uitasem sa pun ghilimelele) ele sunt tiganii care fac averi fara sa munceasca nici 10 minute pe zi (mai degraba de astia ar trebui sa spuneti ca o duc regeste pe spinarea si buzunarele noastre!!!), care nu platesc taxe si alte contributii si care au pretentii sa aiba lumina in palat fara sa fi platit vreodata o factura de curent!!! (nu ma intelegeti gresit, nu sunt rasist si n-am absolut nimic cu tiganii de treaba, chiar am destui prieteni ffff de treaba rromi)...
Back to top
echo
Sun Jan 21 2007, 05:53PM

Registered Member #43

Bre zoe, esti barbat sau baiat? Ca in rest fac pariu ca esti mascat - cu ghilimele sau fara.
Back to top
free sky
Sun Jan 21 2007, 09:44PM
Registered Member #4

mai draga mea zoe, daca capshorul tau mic gandeshte ca starpirea ciorilor o fac mascatzii, du-te fata moshului de unde ai venit, sau la cine te-a pus sa postezi replicile de mai sus. pai daca ar depinde doar de serviciile astea de interventzie stapirea ciorilor tiz-as da dreptate, dar ei sunt doar nishte simpli cyborgi, simpli executantzi. deciziile se iau altundeva(pna, diicot si altzii). asa ca mai lasa filmele si trezeste-te la realitate. cat despre competentzele acestor speciali, e mult de discutat... !mistrust

[ Edited Mon Jan 22 2007, 07:45AM ]
Back to top
tavy
Mon Jan 22 2007, 08:57PM
Registered Member #311

haide-ti sa nu vb de starpirea ciorilor k de o prioritate.interesele sunt mai mari in alta parte, nu la ciori..pe ciori ii batem zi shi noapte cu ordin sau fara ordin......dar nu asta e problema!!!!ei vor fi mereu acolo.....
Back to top
tavy
Mon Jan 22 2007, 08:58PM
Registered Member #311

shi mai tzin sa precizez k nu am nimik cu ei k sa nu se inteleaga altceva........
Back to top
colonelul
Mon Jan 22 2007, 09:57PM

Registered Member #20

Se spune rromi, nu ciori. "pe rromi ii batem zi si noapte cu ordin sau fara ordin".
Nu permitem invective si xenofobie pe acest site.
Back to top
zoe
Thu Feb 01 2007, 12:58PM
Registered Member #340

am zis k nu sunt xenofob...dar nici rromi nu mi se pare corect sa le spunem..ce are cuvantul tigan? peste tot in lume li se zice asa si ei isi zic asa...si nu mai e nicio problema! dar ne-am gasit noi sa le dam un nume asonant cu unul dintre cele mai vechi popoare ale europei, fara nicio logica...dar ma rog...cat despre postarile mele de mai sus, nu am nici cel mai mic interes sa ma iau in gura cu cineva d pe-aicaea, nu am pofta d cearta si scandal...si press, eu nu te-am jignit, nu te-am trimis de unde ai venit, deci te rog frumos sa ai grija cum vorbesti!
Back to top
zoe
Thu Feb 01 2007, 12:59PM
Registered Member #340

ah si ink ceva! sunt de sex masculin! get it?
Back to top
free sky
Thu Feb 01 2007, 02:17PM
Registered Member #4

zoe>nu stiu care din noi a jignit primul?te-ai legat de niste postari ale mele de acu aproape un an de zile, daca n-ai rabdare sa citesti tot, mai bine nu te baga.acolo erau discutzii despre suprapunerea unor atributzii si multe , multe altele. c-ai retzinut tu ce-ai vrut asta-i problema . tu vezi in baietzii de la gspi doar un grup de speciali care "umfla" niste tzigani din castelele lor cu turnuletze. esti departe amice....

[ Edited Thu Feb 01 2007, 10:21PM ]
Back to top
Salsa
Sun Apr 01 2007, 01:07PM
Registered Member #478

Sunt foooooarte nou pe aici. am citit cu mare rabdare toate paginile, dar 80 numai pe langa. Spune cineva in ce constau probele la admitere in Acvila si alte lucruri de genul asta? ~:(
Back to top
hacks
Wed May 09 2007, 12:36PM
Registered Member #53

Dragul meu "The Sentinel" chiar crezi in afirmatia ta : ei sunt doar nishte simpli cyborgi. ?
Am citit si alte postari ale tale.....cred ca esti un pic frustrat de aceste servicii speciale. Imi dai de inteles ca ai fost respins la cateva interviuri sau ai fost picat la numite probe pe care ai incercat sa le dai la una dintre aceste structuri. Oare sa am dreptate?
Definitie cyborg: Personaj din literatura de anticipaţie sub forma unui hibrid creier-maşină-microprocesor / robot
Asa sa fie toti mascatii? Roboti? !alien

<div class='spacer'></div>
Back to top
batranu
Wed May 09 2007, 02:27PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Hacks> Citeste cu atentie TOATE postarile lui Press. Cand s-au pus pe tapet niste argumente a avut capacitatea sa le inteleaga. Nu se mai pune de mult problema asa cum ai pus-o tu.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF