Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
GSPI ACVILA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Altair
Tue May 15 2007, 02:57PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

hekate,nu mai inteles cum se cade.eu le "bateam obrazul" specialilor care nu au venit si poate trebuia sa pun ghilimele la "diverse motive" ca sa se inteleaga.Din postul tau eu am inteles ca GSPI ar fi cei care se "cred minunati".
Cat despre partea cu dex-ul, a fost de efect.Dar nu stiu cati dintre noi vb cu dexu in fata.Daca ar fi asa am vb toti ca si cornel dinu si am scrie un post pe saptamana.Mie mi s-a parut ca ai "dat" intr-o institutie fara sa ai sustinere,iar eu asta numesc demagogie in limbajul meu cel limitat.Nu-ti dau varinata mai putin delicata din respect pt membri forumului si pt ca s-ar putea sa nu o gasesti in dex.Si n-as vrea sa te dezorientez.Partea ci psiho sincer n-am inteles-o,si desi as putea sa ma risc la o evaluare a personalitatii tale,asa dupa posturi,mi-e cam lene,ca sunt putin obosit.Si in cele dn urma,daca tot esti o persoana sofisticata care foloseste dex-u,se documenteaza etc,ma asteptam sa sti o treaba care eu am invatat-o in scoala primara,si anume ca ghilimelle se folosesc printre altele atunci cand citezi pe cineva.Ia vezi ce spune dex-u si zi-mi si mie.Sincer eu n-am chef de clinciuri de cacao,dar daca da testosteronul pe afara putem pe privat.Nu are rost sa irosim paginile forumului cu prostii de gredinita.Aici se discuta treburi serioase,si stiu ce naspa e sa asisti la o disputa fara sfarsit si fara nici o legatura cu subiectu,si n-am de gand sa fac si eu acelasi lucru.In rest numai bine.
Back to top
mecanicul
Tue May 15 2007, 06:15PM
Registered Member #477

batranu wrote ...

mecanicul> Daca ne cunosti ff bine, dupa cum declari, ar trebui sa ne stii si nivelul de pregatire. Ne poti da o evaluare obiectiva, din punctul tau de vedere? Pentru ca, sincer, as vrea sa aflu niste opinii din afara.
(Nu te intreb de unde ne stii ff bine)

o nota da sunt de acord si va acord un 9 si nu vorbesc la misto din acest punct de vedere bravo vouaiar pentru suportul logistic va dau 10 cu felicitari
Back to top
mecanicul
Tue May 15 2007, 06:21PM
Registered Member #477

batranu wrote ...

Eu am mai spus chestia asta intr-un post. Olimpiada fotelor tactice nu s-a vrut o competitie, hekate. Ceea ce s-a urmarit a fost un schimb de experienta si o uniformizare a tehnicilor si tacticilor folosite in Romania.
Ca urmare a accederii Acvilei in ATLAS, urmatoarea Olimpiada (pentru ca se pare ca tot noi o vom organiza, ca altcineva nu se baga) va fi cu participare internationala. Nu urmarim o simulare la nivel Romania a vestitului CTC al GSG9, ci o popularizare in tara noastra a acestui tip de activitate.

uniformizare a caror tehnici de tactica cele folosite de d.p.i.r hai sa fim seriosi voi ati organizat si atit si nu a venit nimeni a pardon au fost cei de la d.p.i.r si subunitatea de jandarmi brasov mai subtire te rog frumos
Back to top
batranu
Tue May 15 2007, 07:15PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

mecanicul> Ma asteptam la mai multa informare din partea ta. La Olimpiada au participatt pe langa DPIR cele mai puternice din Romania (Timis, Cluj) si SSPIR Bucuresti si SIAS. Daca asta inseamna in viziunea ta "tehnici de tactica" (sincer e prima oara ca intalnesc aceasta sintagma) de DPIR, inseamna ca subapreciezi tot ce reprezinta structura de interventie in Romania. Imi pare rau, dar tot respectul pentru SIAS, DPIR Timis si cel de la Cluj, care au ceva cursuri pe afara si poseda ceva cunostinte in domeniu.
Cu respect!
Back to top
mariusd.
Tue May 15 2007, 07:42PM
Registered Member #46

eu bag mina in foc pentru faptul ca acolo au fost si luptatori din bsij, bat 1 sau cum i s-o mai zice acu.
un mare pas facut acolo a fost reprezentat de faptul ca s-au pus in discutie si problemele cu care s-au confruntat de-a lungul timpului echipele participante, problemele de logistica, organizare,etc...ar trebui sa coborim un pic si cu picioarele pe pamint si sa incepem sa recunoastem problemele reale care ne apasa si sa terminam cu prostiile gen care e mai tare.
putea foarte bine sa cistige oricare echipa dar asta nu ar fi insemnat decit ca au prins niste zile bune, ca au in echipe atleti mai buni si nimik mai mult...dar din postarile unor persoane se vede de departe ca nu au calcat in viata lor pe la o astfel manifestare.
Back to top
batranu
Tue May 15 2007, 08:11PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Romain> De acord cu tine, cu un singur amendament: puteau sa aiba atleti de categorie internationala. Probele au fost facute de asa maniera ca nu prea conta pregatirea fizica. Pentru detalii, putem intra pe privat.
Back to top
Altair
Tue May 15 2007, 09:51PM
Registered Member #385

Batrane,daca la anu tot voi organizati olimpiada,inseamna ca iar n-o sa participati?
Back to top
hekate
Tue May 15 2007, 11:26PM
Registered Member #527

Multumesc pt raspuns,Altair,cred ca a fost o nesincronizare in comunicare,nu e cazul de testosteron(hekate nu poate fi decit la genul feminin).Iar ca sa te lamuresc definitiv,nu-i sustin pe cei de la "Acvila"doar pt ca mi-ar fi mie simpatici,am vazut mai multe aspecte pozitive in evolutia lor fata de alte unitati care se misca mai greu in ceea ce priveste adaptarea la noile tendinte.Iar in ceea ce priveste"masurarea muschilor"cred ca e echivalenta cu cea a "orgoliilor"ambele neproductive cind e vorba de profesionisti!
Back to top
Altair
Wed May 16 2007, 11:38PM
Registered Member #385

Mda........m-ai inchis ce sa zic? FAZAN
Nici eu nu agreez chestia asta de genu: brusli il bate pe vandam,mai ales ca mai este cate un sigal si un ciac noris care nu participa la bataie dar sustin in continuare ca ei sunt cei mai tari.(sper ca merge metafora).Personal eu ii respect pe toti "specialii" incepand cu acvilele,vulturii,nedotatatii(logistic)de la dpir,fiat,hulitii sri-isti,desconsideratii de la bsij si care or mai fi,fie si pt simplul motiv ca isi risca viata pe bani putini.
Back to top
Sailor
Fri May 18 2007, 06:47PM
Sailor
Registered Member #500

O intrebare am si eu: de cand a intrat Acvila in Atlas? Pt ca daca imi aduc eu bine aminte singurii care au prezentat un demo cand a venit comisia de evaluare in Romania a fost SIAS-ul(dupa aparerea mea cei mai buni peste Acvila) si BSIJ-ul.Acum se poate sa fiu eu in urma cu informatiile , dar Acvila nu a prezentat decat dotarea pe care o areb sau poate nici atat.Si revin iar la dotare: niciodata un grup ,asa cum e Acvila, format din 150 de luptatori si toate birourile nu se va putea compara cu Jandarmeria din care face parte BSIJ, pt ca Acvila se duce la minister cere ceva si li se aproba in 2 minute si 3 miscari, pe cand BSIj face 10 rapoarte pana cand ajung la minister, asa ca hai sa nu mai facem comparatii din punct de vedere al dotarii.Si domnii de la Acvila care tot posteaza pe aici sa nu uite ca o data au fost poate jandarmi, pe care acum ii denigreaza pe unde apuca, dar sa nu uite ca acolo au facut cursuri de specializare si de aceea sunt specilalistii de azi ai Acvilei, asa ca ......
Back to top
Sailor
Fri May 18 2007, 06:52PM
Sailor
Registered Member #500

La acea Olimpiada nu a participat nici un luptator din cadrul B1-Bsij, au fost de la B1 doar 2 arbitri (ofiteri) si Batranu probabil stie foarte bine despre cine este vorba.
Back to top
mariusd.
Fri May 18 2007, 07:00PM
Registered Member #46

Mai subtire cu arbitrii...au fost doar observatori desi e destul de mult spus. Mai degraba niste spectatori. Dar motivele pt care bsij nu a participat le cunosti? Si eu cred ca si ofiterii ar trebui sa fie luptatori - poate nu cei in cauza!
Back to top
Sailor
Fri May 18 2007, 07:14PM
Sailor
Registered Member #500

Ca Acvila a refuzat sa trimita sau le-a trmis foarte tarziu anumite date, nu sunt in masura sa spun pt ca nu stiu cu exactitate si acolo unde nu stiu nu imi dau aiurea cu parerea.Dar de ce Acvila ca organizator nu isi desemneaza din randul luptatorilor ei o echip acu care sa participe? La acest gen de concurs, mai ales daca anul acesta va fi international, eu cred ca arbitrajul ar trebui sa nu tina cont de unde provine echipa, ci sa puncteze exact ceea ce se urmareste si atunci sa se traga linie si sa se vada daca Acvila e cea mai bun asau doar se lauda pe aici. Oricum raman la parerea ca cei mai bine pregatiti din punct de vedere tactic si fizic ramane SIAS-ul, poate ca nu are aceeasi dotare ca Avila dar din alte puncte de vedere e peste Acvila.
Back to top
Sailor
Fri May 18 2007, 07:15PM
Sailor
Registered Member #500

Si nu stiu daca au fost doar obsevatori, dar daca asa iti place tie sa-i numesti e problema ta.Dar asa de curiozitate poti sa imi spuyi cine a fost?
Back to top
mariusd.
Fri May 18 2007, 07:23PM
Registered Member #46

r.v. ar fi initialele unuia dintre ei. te satisface_? eu personal nu am chef sa o faci pe detectivul cu mine ...eu incerc sa fiu obiectiv. Pt a te numi observator inseamna sa emiti un punct de vedere, ceva mai mult decit simplul fapt de a privi.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF