Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
GSPI ACVILA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
mecanicul
Sat May 19 2007, 10:40AM
Registered Member #477

batranu wrote ...

Marilu, Marilu - Cea de care zici tu ca s-a intors la BSIJ, de fapt s-a "intors" catre SPP. Prietenii stiu de ce!!!

da ai dreptate dar inainte de spp s-a intors la bsij iar apoi a plecat la spp dar nu conteaza cert este ca a plecat si de la noi si de la voi
Back to top
Altair
Sat May 19 2007, 12:08PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

@mecaniul: sincer n-am inteles la ce/cine te referi.Poate sunt eu putin surmenat,dar n-ar strica o micuta lamurire.
Back to top
batranu
Sat May 19 2007, 12:10PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Mecanicul> ATLAS nu mai un vis pentru Acvila si SIAS din data de 26 aprilie cand au fost oficial acceptate. Asta ca sa fii si tu informat, ca vad ca ai ramas in urma cu informatiile.
In al doilea rand, as vrea sa informez toata lumea de pe site ca in Germania GSG 9 a trecut de curand in subordinea Ministerului de Interne si au renuntat la subordonarea catre Politia de Frontiera (unde au fost pana acum doua saptamani).
Si tot pentru Mecanicul> La Olimpiada jurul a fost constituit din alte persoane decat cadre Acvila (pentru a evita tocmai discutii de genul celor postate de tine), iar dupa prima zi topti au solicitat arbitrajul Acvilei, pentru ca au fost unanimi in a aprecia obiectivitatea celor de la noi.
Back to top
hekate
Sat May 19 2007, 06:10PM
Registered Member #527

Marilu wrote ...

Da stiu asta , dar mai intai a mai stat un pic pe la Bsij si eram acolo de ceva vreme, cand s-a indreptat spre alte orizonturi asa cum au facut multi altii dupa ea si banuiesc ca stii la cine ma refer.

Back to top
hekate
Sat May 19 2007, 06:16PM
Registered Member #527

Din cite stiu profesionalismul cere in primul rind constanta,iar chestia cu plimbatul dintr-o parte in alta seamana a altceva...si asa ca daca uneori misoginismul apare la unii dintr colegii nostri,se pare ca are si justificari.Daca sti cu adevarat ce vrei si ce specific al activitatii doresti sa ai ,iti costruiesti o cariera in acea directie si asta nu poti face decit avind continuitate!
Si legat de afirmatia"timp de stat pe forumuri"poate ca cei care participa la misiuni au o mai buna organizare a timpului...si o perfecta repliere...ca de asta sintem la Actiuni Speciale!
Back to top
mecanicul
Sun May 20 2007, 11:12AM
Registered Member #477

Altair wrote ...

@mecaniul: sincer n-am inteles la ce/cine te referi.Poate sunt eu putin surmenat,dar n-ar strica o micuta lamurire.

era vb despre o luptatoare care a trecut si pe la bsij si pe la acvila dupa care a revenit la bsij de unde a plecat la spp
Back to top
mariusd.
Sun May 20 2007, 02:26PM
Registered Member #46

mecanicul - lasi impresia ca tu stii chestiile ascunse privind logistica si misiunile celor de la Acvila. Nu stiu care este sursa informatiilor tale dar prin tonul pe care il adopti lasi impresia ca ceva necurat ar fi acolo.
Nu vreau sa fiu rautacios dar nu crezi ca logistica fiecarei structuri este rezultatul managementului fiecarei institutii. Cred ca daca am compara bugetele celor 2 structuri in mod clar Acvila ar fi cu mult in urma Jandarmeriei. Mai mult cred ca numarul de oameni pe care incearca fiecare structura sa ii aduca la un nivel competitiv este clar mai mare in cazul Bsij. Eu cred ca mai degraba ar trebui sa meditezi la problemele voastre nu sa cauti la "capra" vecinului .
Dar eu ramin cu impresia ca diferenta intre cele 2 structuri pleaca de la ideea ca unii merg pe mina cantitatii iar altii se concentreaza mai mult pe ideea calitatii. Si te las pe tine sa alegi partea in care te regasesti.
Toate cele bune sau timpul in mod clar cerne... !lol
Back to top
shadow
Sun May 20 2007, 07:41PM
Registered Member #561

GSPI-stii chiar mi s-au parut cei mai profesionisti, nush de ce va tot luati de ei. Nici nu poate exista termen de comparatie intre vechile trupe de securitate(JR) si o structura tactica tanara, cu adevarat europeana.
Back to top
seven
Sun May 20 2007, 08:23PM
Registered Member #524

Datorita faptului ca acesti oameni mai au parte si de oarece training live (spre deosebire de ceilalti colegi ai lor de la alte institutii)...sunt de departe cei mai buni. Intermen de motivatie, de fapt, la acest moment...nici una dintre unitatile de elita nu ofera ceva mai mult decat celelalte..deci, diferentele sunt facute de ofiterii instructori si de comandanti....
Back to top
batranu
Sun May 20 2007, 09:32PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Oameni buni, am mai spus-o si o spun din nou. Nu exista "cei mai buni". Exista doar aspiratia catre a fi cel mai bun. Haideti sa incercam sa nu mai facem astfel de aprecieri, pentru ca ele dau nastere la discutiile vesnice, fara rezultat si care genereaza conflicte si rivalitati nejustificate.
Mai bine am face ceva sa ne adunam si sa ne pregatim impreuna. Atunci fiecare va avea de invatat de la celalalt si vom putea spune ca avem niste structuri de valoare. Nemaivorbind despre o eventuala misiune in comun.
Back to top
1 User said Thank to batranu for this Post :
 Darkness (10 Jul 2012, 12:16)
Sailor
Sun May 20 2007, 10:24PM
Sailor
Registered Member #500

Este o idee buna faza cu pregatirea in comun si bine ar fi sa se si materializeze o astfel de idee in viitorul apropiat ( sa primiti si fetele sa nu fiti misogini!!).
Back to top
batranu
Mon May 21 2007, 12:20AM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Primim, primim, dar, din pacate, am incercat deja si nu s-a concretizat nimic. Ne-am lovit de birocratie si orgolii prostesti. Dar pe viitor, cine stie??!!
Back to top
mecanicul
Mon May 21 2007, 10:29AM
Registered Member #477

romain wrote ...

mecanicul - lasi impresia ca tu stii chestiile ascunse privind logistica si misiunile celor de la Acvila. Nu stiu care este sursa informatiilor tale dar prin tonul pe care il adopti lasi impresia ca ceva necurat ar fi acolo.
Nu vreau sa fiu rautacios dar nu crezi ca logistica fiecarei structuri este rezultatul managementului fiecarei institutii. Cred ca daca am compara bugetele celor 2 structuri in mod clar Acvila ar fi cu mult in urma Jandarmeriei. Mai mult cred ca numarul de oameni pe care incearca fiecare structura sa ii aduca la un nivel competitiv este clar mai mare in cazul Bsij. Eu cred ca mai degraba ar trebui sa meditezi la problemele voastre nu sa cauti la "capra" vecinului .
Dar eu ramin cu impresia ca diferenta intre cele 2 structuri pleaca de la ideea ca unii merg pe mina cantitatii iar altii se concentreaza mai mult pe ideea calitatii. Si te las pe tine sa alegi partea in care te regasesti.
Toate cele bune sau timpul in mod clar cerne... !lol

scuze daca tonul meu iti lasa o asemenea impresie departe de mine gindul de a fii rautacios
dar nu stiu daca tu stii de unde provin banii de inzestrare de la acvila si de unde provin banii de inzestrare ptr jandarmerie
sa stii ca si eu sunt adeptul calitatii nu al cantitatii dar ne zbatem in continuare poate cine stie pina la urma reusim si noi ceva din punct de vedere logistic
nu o lua in nume de rau dar poate nu stii prea multe vis-a- vis de infiitare si dotare a unitatii acvila si nu cred ca ar fii bine sa vb acum si aici despre acest subiect
numai bine
Back to top
mariusd.
Mon May 21 2007, 11:25AM
Registered Member #46

Ba chiar sunt curios si nu ar trebui sa ascundem chestiile compromitatoare.....dar tare imi este teama de fumul fara foc! Plus ca aici sunt oameni care cunosc bine aceasta structura si ar putea sa infirme/confirme chestiile spuse de tine.
Back to top
blackwater
Mon May 21 2007, 01:07PM
Registered Member #33

Faza cu "primiti si fete" are aceeasi conotatie ca si cea cu primirea romilor in institutii.Nu cred ca e o solutie buna repartizarea unor locuri destinate special femeilor.Si nu sunt misogin, dimpotriva.
Eu cred ca femeile au aceleasi drepturi ca si barbatii, si daca cred ca sunt luptatoare, atunci ar trebui sa candideze fara restrictii pe anumite locuri alaturi de barbati.
Chiar nu as vrea sa fiu contrazis acum ....caci in afara de SPP, cam stiu cum lucreaza femeile in sistem.Sa zica cineva care stie daca femeile sunt acceptate doar ca un rol decorativ?
Daca sunt acolo doar pentru a cara sucuri si pentru a aduce apa?
La BAT(SRI) femeile sunt acceptate pe aceleasi locuri cu barbatii, asta insemnand ca ele pot fi fara probleme sef de echipaj(la interventie) sau de dispozitiv(la protectie).
Sunt de acord ca femeile sa aiba un rol special doar pentru controlul sumar preventiv/AT.Din moment ce ele isi doresc sa fie luptatoare e normal sa accepte aceleasi condiitii ca si barbatii.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar in momentul de fata doar la BAT( si probabil SPP )sunt femeile de care vorbeam, si nu la alta structura.
Discriminarea este impusa tocmai de femei, ceea ce nu e bine.

[ Edited Mon May 21 2007, 01:09PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF