Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Crin Antonescu -Obama al Romaniei??!?!
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
criss-cross
Thu Aug 16 2012, 10:20AM
Registered Member #4853

I-am tatuat cu stampile din 4 in 4 ani sau, chiar mai des,dupa voia lor... i-am lasat sa se joace de-a politica ,sa faca experimente de limba,de putere, de influenta si n-am zis nimic.... am crezut ca vorba romaneasca are mai multe intelesuri.Nu, are ce intelesuri vor unii ... de-acum ar trebui sa ne gandim serios cu totii la dreptul de a participa la conducerea tarii; daca nu exista, il inventam printr-o ordonanta de urgenta... vreau si eu sa fiu presedinte de tara! imi inchipui ca e minunat atata timp cat se intampla o asemenea desfasurare de forte pentru a ocupa acest post, daca merita sa lasi deoparte lacrimile secetei, parjolul crizei, durerea deziluziei si a nesperantei de viata.... ce diferenta ar fi?!
Cea mai disputata profesie din Romania de azi este cea de presedinte,s-o plati asa de bine?!
Back to top
ALM
Thu Aug 16 2012, 10:27PM
Registered Member #2039

Ieri, un neica nimeni cu pretenţii de dăştept, printre alte inepţii spunea: "...insa trebuie dovedit nu ...vrajeli dintra'stea cu cropuri jenante...".

Chestia cu "cropul" la un registru special, unii o găsesc normală: coperta şi pagina. Sigur că există posibilitatea ca jumătatea cu coperta să fie originală (şi este), dar cealaltă jumătate să fie dintr-un caiet cu cotizaţii la C.A.R. NAVROM sau cu donaţii pentru copii cu probleme medicale . Numai că nu e! E de acolo!

Astăzi, userul cu fumuri de Einstein, a venit cu un crop de cea mai proastă calitate, de toată jena, grăbit să răspândească dorinţa domnului (din garaj) între strâmb credincioşi.

Dar să ne uităm la "dovadă"!

Jumătate este din noaptea când Năstase a încercat să se sinucidă. Cealaltă jumătate a fost fotografiată ziua, respectiv ieri. Pentru un băsist nu contează, are soluţie dăşteaptă: a plecat acum două luni şi a ajuns ieri . Mă rog, pretenţii n-am. Cum e stăpânul, aşa e şi sluga!

Back to top
criss-cross
Thu Aug 16 2012, 11:07PM
Registered Member #4853

Ma simt ca un copil intr-o familie in divort....
Singura si cea mai puternica idee care strabate de prin televizoare intr-un jur plin de curiosi si revoltati, este iresponsabilitatea celor care ne-au condus sau a celor ce vor sa ne conduca.Nestiind ca , de fapt, instiga la nereguli,in inocenta lor de candidati la niste fraie pe care nu reusesc sa le adune si sa le supuna, se umplu de scuipat si de injurii incercand sa ne convinga ce potriviti sunt pentru un loc in fruntea tarii.Gandul care ma strabate de cateva zile ma infioara si nu-mi place, parca n-am mai trecut prin asta! Suntem martorii unui razboi urat care ne zapaceste, ne dezechilibreaza , ne atrage in micime...nu mi-e rusine ca sunt roman,mi-e rusine ca ei sunt romani! Pot face o analogie care mi s-a iscat in minte ,nu stiu cat de potrivita, dar care asa se vede de la mine.....
,,Parintii se cearta, familia e-n declin de organizare, copiii isi fac de cap profitand de faptul ca cei mari sunt prea ocupati cu a-si arunca vina greselilor de la unul la altul....nimic nu mai exista decat dorinta de izbanda si supunere morala a celuilalt! Conteaza ca sunt parinti si copiii si-i doresc in pace si integri in fata lor?!
Ma simt ca un copil intr-o familie in divort....am aflat atatea lucruri urate despre parintii mei....incat deziluzia mea se va transforma in revolta, revolta in furie, furia in......"

Ma simt ca un copil intr-o familie in divort...
Back to top
1 User said Thank to criss-cross for this Post :
 Stel (22 Aug 2012, 09:27)
Boribum
Thu Aug 16 2012, 11:22PM
boribum
Registered Member #2395

Ce imagistica,ce sentimentalisme,ce naturel simtitoriu ! Zoe,fii barbata !

Back to top
criss-cross
Thu Aug 16 2012, 11:41PM
Registered Member #4853

...eu sunt ,,barbata"! nu stiu ei cat sunt...vrei sa-ti spun ceva stimabile? ma tem de tradare... tradare, tradare dar sa stim si noi,nu?
Back to top
Boribum
Thu Aug 16 2012, 11:45PM
boribum
Registered Member #2395

Ce tradare,a cui,care ? Un tip foarte destept care a fost si ministru de externe la un moment dat (român !) a fost întrebat "cine credeti ca face Istoria ?" . Raspunsul sau : "nu cred ca o face cineva anume,se construieste singura". Cam asa cred si eu. Nu mai tot cautati ba tradare,ba patriotism,ba super-calitati,ba incompetente.. . Astia sunt oamenii,asta e rezultatul.
Back to top
criss-cross
Fri Aug 17 2012, 12:05AM
Registered Member #4853

....istoria se scrie singura dar oamenii care o isca ii pun creionul in mana ..ce sa facem? sa ne condamnam ca ne-am nascut mai nepriceputi, mai neputinciosi, mai nesiguri? ca , zic eu, d-aia se dau lupte fara final si cu invingatori iluzorii!
Back to top
Boribum
Fri Aug 17 2012, 12:14AM
boribum
Registered Member #2395

Criss-cross : ai o familie ? ai o meserie pe care o cunosti bine ? ai copii ? esti sanatoasa fizic ? Daca raspunsul e da fie si la una din întrebari,nu ai voie sa te lasi în melancolisme d-astea cu neputinta,nesiguranta,etc. Nu exista "suntem","facem","dregem". În civilie fiecare îsi croieste viata. Uneori asta cere disciplina si vointa,dar e fezabil.
Back to top
criss-cross
Fri Aug 17 2012, 12:24AM
Registered Member #4853

N u era vorba de mine , personal ma lupt si ies invingatoare de cele mai multe ori....aici e vorba de situatia asta a romanilor care nu stiu sa puna creionul in mana istoriei ,sa o determine sa fie mai blanda cu noi!
...si sentimentalismul este natura mea, n-am ce face! dar, multumesc pentru sfaturi!
Back to top
Boribum
Fri Aug 17 2012, 12:25AM
boribum
Registered Member #2395

Cu placere,sunt din partea casei ! (asta e,facem comert cu idei,daca cu altceva ne interzice statutul)
Back to top
DESTEPTUL
Wed Aug 22 2012, 01:32AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Mi se pare mie sau acest politician atat de onest, exemplul de moralitate si seriozitate cum rar a avut tara asta, face niste preziceri si mai ales promisiuni???. Rar am vazut om care sa se tina de promisiunile pe care le face, asa cum o face acest politician roman...Daca vreti sa-l comparati cu altul mai putin onest, va inselati...Eu ca roman nu vreau comparatia cu cel mai prost ca el ci cu cel mai bun ca el...Tara asta are nevoie de un presedinte mai bun...Si acum....gongul...

[ Edited Wed Aug 22 2012, 01:36AM ]
Back to top
Stel
Wed Aug 22 2012, 09:57AM
Registered Member #2461

Dragule, tu ori esti de o adorabila inocenta ori esti parsiv si incerci sa ne "manipulezi". Pai unde ai mai vazut tu politician cu onoare?! Unde ai mai vazut tu politician care sa spuna adevarul?! Unde ai mai vazut tu politician care sa isi onoreze CUVANTUL DAT si PROMISIUNILE FACUTE?! Tu nu vezi ca asistam la o piesa proasta "jucata" de actori mediocri?

In situatia actuala, singura intrebare pe care le-as pune-o este urmatoarea:

"CAT C***T PUTETI SA MANCATI?"
Back to top
2 User said Thank to Stel for this Post :
 bushes (22 Aug 2012, 10:20) , rir (25 Aug 2012, 19:24)
bushes
Wed Aug 22 2012, 10:20AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

ha ha ha ....

da' nu poti sa inlocuiesti....ala cu rahat-lokum LINK ?

Back to top
ALM
Wed Aug 22 2012, 10:26AM
Registered Member #2039

@ Stel
Înţeleg că sunteţi dezamăgită, dar nu cred că trebuie să lucraţi cu duzina. Există şi politicieni oneşti, e adevarat ca nu sunt majoritari, dar exista.
Aici fiind topicul despre Crin Antonescu şi presupunând că lecturile dv nu se rezumă la EvZ, RL, Adevarul şi Can-Can, mă simt obligat să vă traduc din română în română "chestia" cu demisia lui Antonescu. Sigur că putem glumi şi să spunem că şi-a dat-o în cinci minute ! Dar, ca să nu facem vreo confuzie cu mincinosul-mincinoşilor, să vedem despre ce demisie ar fi vorba. Cu părere de rău că nu mi-am închipuit că există atâţia băsişti şi n-am înregistrat episodul, afirmaţia despre demisie a sunat cam aşa: "Dacă, în urma Referendumului, poporul hotărăşte ca Băsescu să revină la Cotroceni, eu îmi voi da demisia din ...". Ori, poporul l-a demis pe Băsescu, el fiind salvat de clopoţel, respectiv de ciocănelul a şase "judecători" ai CCR.
Nu pot să înţeleg bucuria băsiştilor la vederea "succesului" acestui Lăpuşneanu de Babadag. Dar, dacă fac o paralelă cu suporterii echipelor de fotbal, adică ăia care se bat pentru nimic (eventual pentru pagube), atunci, cu puţin efort, încep să înţeleg cât de deştepţi sunt ...
Back to top
DESTEPTUL
Wed Aug 22 2012, 12:56PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF