Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Incadrare directa in SRI
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
0050
Thu Feb 07 2013, 10:52AM
Registered Member #1997

Mihais wrote ...

Sa vada cat de bine rezisti la stres si oboseala.Si cu ocazia asta sa vada daca esti cu caputul.Nu cand esti odihnit,ci daca o iei pe aratura cand esti supus la zisa oboseala&stres.

Sunt de acord pana aici.Dar sunt multe elemente care nu pot fi observate utilizand aceste teste....

[ Edited Thu Feb 07 2013, 10:53AM ]
Back to top
RobertRAM
Sat Feb 23 2013, 07:44PM
Registered Member #5257

Salutari!Sunt nou pe acest forum.Acum cateva luni m-am decis sa dau la ANI(SRI) in speranta ca voi deveni coleg cu unii dintre dumneavoastra in viitor.Am inceput pregatirea teoretica si cea fizica.Am promovat interviul si urmeaza pretestarea psihologica.Acum as avea si eu cateva intrebari/nelamuriri la care as dori sa va rog daca se poate sa primesc cateva raspunsuri/sfaturi din partea dumneavoastra.Acestea ar fi:

1.La probele scrise,din cate stiu eu se da romana,istorie si engleza.Dar am citit pe aici ceva de cultura generala,cunostinte PC.Au mai ramas acestea din urma?

2.Am inteles ca daca iau sub linie la SRI,pot fi luat de alte institutii,cum ar fi MApN,ANP,MAI si altele.Ce stiti ?

3.Stiu ca testul de la Bucuresti care dureaza in jur de 8 ore e cel mai dificil.Cam in ce consta acesta sau care este ideea trecerii lui ?

4.Am inteles ca pe acest test se pune accent pe inteligenta.Puteti sa-mi recomandati un site sau o carte cu teste de inteligenta care sa fie apropiate de nivelul care se da la ANI ?

5.Am tot cautat pe site-ul SRI/ANI model de test psihologic/de inteligenta dar nu am gasit nimic,asa mi-au spus domnii cand m-am inscris.Puteti sa ma ajutati sa gasesc acel model ?

Multumesc anticipat,

Respect.

Robert
Back to top
Mihais
Sat Feb 23 2013, 09:23PM

Registered Member #2323

Domnul ofiter catindat,cei de la SRI au spus deja tot ce aveati nevoie sa stiti.Despre modelul testelor de personalitate si inteligenta mai bine nu intrebati.Daca v-au spus ca nu-l gasiti,de ce credeti ca alti ofiteri SRI va vor da acel model,inca in public?Si e simplu de ce.Pt. ca ori il puteti trece si atunci nu aveti motive de grija,ori nu.Si iar nu aveti motive de grija.Sunteti mai fericit daca nu intrati.Se considera o chestiune de etica sa nu trisati.
Ca ofiter de informatii(ca de altfel,orice fel de ofiter) va confruntati cu faptul ca cel mai bun plan se duce naibii in primul minut.Unde intervine capacitatea de adaptare.Cine nu trece de un amarat de interviu cu o comisie,mai bine sa nu dea de mafioti,teroristi et.Co

Modele de teste sunt peste tot in lume.Daca va incadrati bine la testele Mensa,va descurcati si cu IQ-ul la Secu.

Demult de tot,unii picati chiar sub linie au fost vizitati de cei de la ANP.Mapn si MAI cel mai probabil nu se complica.Au destui candidati ai lor.

[ Edited Sat Feb 23 2013, 09:43PM ]
Back to top
RobertRAM
Sun Feb 24 2013, 01:32AM
Registered Member #5257

Ideea e de un mic antrenament pentru cele de inteligenta.Chiar la interviu mi-au spus sa mai exersez inainte,deci nu vad unde ar fi problema.
Si cum fac sa accesez teste de Mensa sau Secu ? Multumesc.
Back to top
spk
Sun Feb 24 2013, 12:41PM
primum non nocere

Registered Member #537

Inteligența și cultura generală nu se pot antrena în câteva luni. Ori te duce capu, ori nu.
Back to top
4 User said Thank to spk for this Post :
 msimula (24 Feb 2013, 14:38) , justme (24 Feb 2013, 16:43) , ŽELJKO (01 Mar 2013, 14:37) , djebel (01 Mar 2013, 15:03)
RobertRAM
Wed Feb 27 2013, 02:52AM
Registered Member #5257

In legatura cu probele scrise,am citit ca engleza se da inainte si e eliminatorie,de tip grila la fel ca la academie.Despre romana si istorie nu am gasit nimic,nici macar un model de subiecte din anii trecuti,nimic.Doar ce am auzit eu,ca la romana ar fi tip bac si istorie de da un eseu de 5 pagini.Daca stiti mai multe sau aveti un site cu exemple de subiecte ar fi super.Multumesc!
Back to top
iBogdan
Sun Mar 03 2013, 11:24AM
ibogdannn
Registered Member #4152

Are cineva mai multe detalii legate de transferul din M.Ap.N. la S.R.I. ca SGP/V ? Ma refer la Brigada Anti-Tero . Ce diferente se dau , probe sportive ... etc .

Stiu sigur ca recruteaza , cel putin la brigata antitero .

Am intanlit un domn ofiter acum cateva zile intr-un spital . Din vorba in vorba mi-a recomandat un transfer in SRI la brigada antitero ... din pacate a intervenit o problema si am ramas doar cu informatile astea . Ce ar mai fi de nontat : Trebuie sa te muti la bucuresti , daca nu esti din apropiere .

Are cineva detalii ?

[ Edited Sun Mar 03 2013, 11:25AM ]
Back to top
andyy
Sun Mar 03 2013, 12:18PM
andyy
Registered Member #3496

Salut
Nu poti sa te transferi de la MApN la SRI poti doar sa incerci sa iei lagatura cu cei de la personal si daca sunt interesati de persoana ta te invita ei sa iei parte la selectie.
Sunt foarte interesati de trecutul tau si al rudelor tale deoarece nivelul de securitate este foarte importatnt chiar si pentru SGP (verificarea dosarului dureazafoarte mult 6-8 luni)probele sportive nu sunt de speriat (pot sa iti zic la ce se da si care sunt baremele) baremele medicale sunt aceleasi ca la MApN in schimb testarea psihologica este foarte grea si dureaza vreo 6 ore din 10 candidati trec doar 3 (o statistica care se repeta la fiecare selectie) Daca nu esti din bucuresti te pun sa dai 2 testari psihologice una la tine in oras (sa vada daca merita sa-si piarda timpul cu tine) si daca este ok te trimit la bucuresti sa dai testul la SRI.
Multa bafta!
Back to top
Hannibal
Sun Mar 03 2013, 10:16PM
.
Registered Member #1460

Si astea-s conditiile oficiale. Mi se face greata cand ma gandesc la smecherii...
Back to top
andyy
Mon Mar 04 2013, 09:39AM
andyy
Registered Member #3496

Stiu si conditiile neoficiale dar lasa sa vorbeasca cei ce au facut smecherii sa zica tot daca au sange in ei.(si mie imi este greata sa vb. de practicile mizerabile)
Back to top
unQ
Thu Apr 04 2013, 02:23AM
Guest
Thanked time in post
As avea o intrebare:daca ai licenta in drept se poate continua cu un master in ANI?oricare fiind optinunile(master profesional,master de cercetare).Va multumesc anticipat.
Back to top
spk
Thu Apr 04 2013, 04:33PM
primum non nocere

Registered Member #537

Da.
Back to top
dracon
Thu Oct 03 2013, 12:32PM
Registered Member #6968

Buna ziua! Cu tot respectul pentru cei ce stiu si sunt in masura sa raspunda, as dori sa adresez urmatoarele intrebari : 1. Daca una din probele sportive nu o poti executa pana la capat ( ex:din 10 tractiuni faci numai 8) esti picat din start? 2. Examinarea din legislatie este sub forma de grila sau raspunsurile trebuie formulate? Multumesc.
Back to top
cata
Fri Jan 24 2014, 12:00PM
Registered Member #8843

Am nevoie de o parere,de un sfat , de o indrumare .Cer habarnistilor sa se abtina.Am depus un dosar de incadrare de mai bine de 4 ani(mai multe detalii nu am sa dau aici),in aceasta perioada am dat toate testele si toate probele ,obtinand un punctaj bun.Foarte multe din probe au expirat la aproximativ un an,datorita acestui fapt am fost nevoit sa le repet de 4 ori!Sunt mult mai multe de spus ,dar ma limitez aici.Din moment ce am sacrificat atata timp este de inteles ca imi dorsc o cariera militara destul de mult,dar efectiv nu stiu ce sa mai fac ,unde sa mai intreb ,unde sa ma inscriu in audiente?!Am apelat la acest site in speranta ca poate poate cineva ma ajuta cu o idee ,un sfat.Multumesc

Back to top
Bogdan O.
Fri Feb 28 2014, 01:29PM
Registered Member #5057

Buna ziua tuturor. Am si eu o rugaminte la acele persoane care au anuntat pe acest topic cum ca ar detine cateva teste in format electronic. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu ele si daca se pot trimite printr-un email sau PM. Multumesc anticipat si va doresc un sfarsit de saptamana placut. Cu deosebita stima, B.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF