Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SIE

<< Previous thread | Next thread >>
Incadrare in SIE
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
This thread is now closed
Author Post
alin
Mon Jul 06 2009, 04:47PM
Registered Member #1206

Surry, pregateste-ti actele..Copii xerox. O sa ai de facut un C.V. special (luuung) si un referat, cel mai probabil pe teme de terorism. Restul iti va explica persoana de contact, mai tarziu.
Back to top
1 User said Thank to alin for this Post :
 arbitrul (28 Mar 2015, 23:10)
Ioan
Wed Jul 08 2009, 12:08PM
Registered Member #914

surry sa fii foarte atenta in declaratii si sa nu declari nimic mai mult decat trebuie, sa fii sincera la intrebarile care iti vor fi puse, sa fii deschisa, sa nu lasi senzatia ca ascunzi sau eviti sa spui ceva, sa fii degajata si relaxata, oamenii stresati nu au ce cauta acolo, este o meserie pentru cei cu cu stomac tare si nervi de otel.
sa fii sigura ca 8-10 luni poate chiar 1 an de zile poate dura evaluarea ta si oricum ar fii sa stii ca vei primi un raspuns, conteaza foarte mult, enorm de mult formarea ta educationala cursuri, master, facultate, cursuri de specializare pe afara daca ai, caci daca cumva ei or sa caute un om pentru un anume spatiu sau pentru un departament anume s-ar putea sa te mulezi pe ceea ce cauta ei si atunci vor grabi ei foarte mult verificarile asupra ta si implicit speram, cu succes dupa evaluari amanuntite incadrarea ta!
mult succes si daca iti place sa inveti cat mai multe limbi straine si cat mai ciudate vei avea un argument forte! succes si sa tii capul sus mereu!
Back to top
Surry
Fri Jul 10 2009, 04:17PM
Cogito
Registered Member #1945

Am vazut pe aici cum toata lumea intreaba de salarii si de renumeratii si de altele de genul asta eu pun doar o intrebare poate tampita sau naiva in opinia unora dintre dv insa cu acest risc intreb :Oare cei care si au slujit tara pana acum cu tot ce au avut ei mai bun si de multe ori si cu propria viata credeti ca si au pus problema banilor?
Eu tind sa cred in umila mea parere ca nu.
Si au iubit tara si au facut din asta un tel in viata presus de vietile,familiile si simtamintele lor cele mai ascunse.
cred ca doar dragostea de tara si puterea de sacrificiu ptr linistea si siguranta tuturor poate motiva pe cineva sa reziste si sa faca fata intr un serviciu de informatii.cum spunea si @DESTEPTUL fara dragoste si daruire nu se pot face performante.

[ Edited Fri Aug 06 2010, 06:09PM ]
Back to top
Ioan
Wed Jul 15 2009, 02:11PM
Registered Member #914

surry iti vei pune problema banilor din momentul in care vei avea o familie, cat timp vei fi doar tu te vei multumi cu cat iti dau ei, fii sigura ca ei pot sa iti dea salariu bun, totul depinde ei, de nimic altceva, bine or sa spuna unii performante, etc etc, vrajeli, totul e subiectiv te are seful de directie la inima bine, daca nu e mai greu un pic dar te adaptezi.

”cred ca doar dragostea de tara si puterea de sacrificiu ptr linistea si siguranta tuturor poate motiva pe cineva sa reziste si sa faca fata intr un serviciu de informatii.” - aici cred ca ori bausesi ceva ori visai cu ochii deschisi - sa fim seriosi dupa ce intri in sistem iti dai seama ca ce gandeai tu si cum vedeai lucrurile era ceva demn de Harry Potter sau ceva - iti va veni sa scuipi - unii scuipa sange, altii doar saliva si regret sau scarba fiecare cum il tine ficatu, stomacu etc!

trebuie sa fii detasata cat mai mult sa lasi sentimentele astea de filme carti etc cu daruire dragoste de tara si patriotism nu asta-i intereseaza pe ei si nici pe tine sa stii, important este sa fii cu picioarele ancorate solid in realitatea din jurul tau - fara niciun fel de sentimente - cu cat pui mai mult suflet cu atat iti va fii mai greu in aceasta meserie! mult succes in schimb si gandeste-te si la tot ce va implica persoana ta ca nu esti vreun robot sa traiesti cu energie electrica de la priza si sa muncesti 24/24!
Back to top
sy
Thu Jul 16 2009, 04:43PM
Registered Member #1703

Ok...am sa spun si eu cateva lucruri in legatura cu cele de mai sus.

Pentru Ioan: noi nu vorbim aici despre un simplu "job" sau o "meserie". Ca sa lucrezi aici ai nevoie de vocatie. Intr/adevar nu este usor. Dar daca nu ai iti iubesti tara, nu ai un spirit onorabil si asa mai departe nu ai ce cauta aici. Mai bine lucrezi oriunde altundeva.

Pentru Surry: Ma bucur ca mai exista fete care gandesc ca tine. Daca ar fi mai multi oameni dispusi sa faca ceva din daruire pentru Romania, tara asta ar merge mult mai bine. Ne lipsesc oamenii care inteleg patriotismul ca ideea de a face bine si nu injuratul ungurilor...

Revenind, Surry ai fost la primul interviu? Daca esti acceptata urmeaza o perioada de probe de aprox. un an de zile. primele probe sunt destul de usoare dar cresc in complexitate etc. Nu intru in amanunte. Deocamdata du/te cu incredere la primul interviu.
Back to top
Surry
Fri Jul 17 2009, 06:33PM
Cogito
Registered Member #1945

am o familie si stiu care sunt greutatile insa cand am incredere in mine,in puterea mea de a invata,in iubirea de tara si in dorinta de a o slujii chiar daca asta presupune sa inveti fie si cea mai ciudata limba de pe pamant.nimik nu e prea greu sau prea greu de atins atat timp cat te motiveaza patriotismul si daruirea.la ceea ce scriu acum ma astept sa imi raspundeti cu ironii.e dreptul dv de a va spune parerea .

[ Edited Fri Jul 23 2010, 12:18PM ]
Back to top
0050
Mon Jul 27 2009, 10:58AM
Registered Member #1997

As dori sa stiu va rog cam in cat timp de la completarea formularului vei fi contactat?eu l-am completat in urma cu o saptamana si nu am fost contactata.Poate este aiurea intrebarea dar sunt cam nerabdatoare.Problema este ca eu abia la anul sustin examenul de licenta deci imi definitivez stuudiile superioare in domeniul psihologiei.Eu am mentionat acest lucru in formular dar este posibil sa nu fie de ajuns?Mai pot depune Cv-ul complet la anul cand obtin si diploma de licenta?
Back to top
8523
Mon Jul 27 2009, 11:26AM
Registered Member #1028

Am impresia ca a mai intrebat cineva acelasi lucru. Citeste postarile anterioare.
Din cate stiu eu, nu toti cei ce aplica sunt contactati.
Back to top
sy
Mon Jul 27 2009, 05:49PM
Registered Member #1703

Kopela si surry v.am trimis un mesaj in Inbox.
Back to top
Surry
Sun Aug 02 2009, 11:19PM
Cogito
Registered Member #1945

sy multumesc ca sa zic asa de vestea proasta...hmm ca nu se mai fac angajari anul asta .bun sa zicem ca stiam insa asta nu ma impiedica ca decizia mea sa ramana aceeasi si sa raman la dispozitia dansilor.pana cand oficial nu sunt respinsa raman la dispozitia domniilor lor.cu respect aceeasi. .in vremuri grele se cern sitele....
Back to top
sy
Mon Aug 17 2009, 04:51PM
Registered Member #1703

Nu se mai fac incadrari in SIE deocamdata. Banuiesc ca e la fel si in alte structrui si servicii.
Back to top
Surry
Mon Aug 17 2009, 05:55PM
Cogito
Registered Member #1945

am inteles asta dle sy ce nu inteleg e incercarea ta asidua de a repeta acest lucru.eu mi am prezentat intentiile destul de clar.o zi buna in continuare...
Back to top
ronin
Tue Aug 18 2009, 03:36PM
Registered Member #70

Fiind vorba, totusi, despre "servicii secrete", nu cred ca-i indicat sa va planificati viata dupa comunicatele oficiale ale acestora. De ex. la BOS (DGIA) se spune asa:

"Admission standards and/or procedures for the Humint battalion are unknown and will probably continue to be kept confidential from public knowledge for some time to come."

LINK

Asa ca..., GO FOR IT !
Succes !
PS: Imi place cum vorbesti despre tara asta...
Back to top
Surry
Wed Aug 19 2009, 11:33AM
Cogito
Registered Member #1945

multumesc de incurajare.asta am sa si fac ,voi merge inainte .tara asta are nevoie de oameni asa cum oamenii au nevoie de tara asta .iar celor care vor cu orice pret sa semene indoiala si nesiguranta am sa le transmit decat atat:eu cred ca pot ...
Back to top
Surry
Mon Aug 24 2009, 11:38PM
Cogito
Registered Member #1945

stimati domni ,
se nasc zambete firave pe buze cand imi aduc aminte de ceea ce discutam pe id de mess cu un domn care intra si posteaza aici si anume insyder00.dansul ca si mine intreba despre incadrarea in sie...toate bune si frumoase pana aici.ce nu inteleg la dansul este ca vrea sa trimita formularul acela online insa in acelasi timp se documenteaza sa vada cum e serviciile de informatii,daca au asigurari medicale bune,cum sunt oamenii,la raspunsurile mele vehemente ca e doar o problema de asumare si ca serviciile de informatii respectiv SIE un mod de viata pe care il vrei si ti l asumi sau nu.la citirea acestor cuvinte dansul ma intreaba ce se face daca va primi un raspuns negativ ,la care cu micutul meu intelect ii spun ca este necesar sa incerce ca sa poata primi un raspuns.intelegand in cele din urma ca eu nu pot sa ma ridic la nivelul dansului din cel putin 2 motive:1.dansul mi a spus ca el nu poate suporta un raspuns negativ nu a primit niciodata.. un raspuns negativ!!!!.si 2.este omul potrivit la locul potrivit daca i se da oportunitatea,doar ca acum se documenteaza la nivel de teorie in ceea ce priveste serv de inf.
stimati domni am o mare intrebare si o mare nelamurire :imi scapa mie ceva?nu reusesc sa inteleg ce vorbeste sau eu vorbesc o alta limba?sperand ca o sa primesc raspunsuri pro si contra de la dv postez aceste randuri in speranta ca poate inteleg de ce oare la o perioada relativ mica dansul imi repeta aceleasi,si eu ii explic aceleasi cuvinte care par fara noima ptr dansul...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF