Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Poliția
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
free sky
Wed Nov 22 2006, 10:41PM
Registered Member #4

Excelenta ideea cu deschiderea unui album in galeria de poze si fotodocumente.

Multumesc!

[ Edited Tue Jun 18 2013, 10:35PM ]
Back to top
colonelul
Thu Nov 23 2006, 12:28AM

Registered Member #20

Probabil nu stiu ce inseamna fuck de nu si-au sters inscriptia! Or fi zis ca e de bine ...

MTX, zice ex-ad ca nu-i nevoie sa bagi coduri php cind inserezi imagini si te-ntreaba daca nu vrei sa deschidem in galerie un album nou cu pozele astea.
Back to top
colonelul
Fri Nov 24 2006, 12:37AM

Registered Member #20

ti-ai sters singur postul anterior? era bine sa-l fi lasat pentru logica replicilor si pentru poza.
Back to top
free sky
Fri Nov 24 2006, 10:38AM
Registered Member #4

Asta era poza- "mesaj din partea baietzilor de cartier"
<div class='spacer'></div>

[ Edited Fri Nov 24 2006, 11:25AM ]
Back to top
free sky
Fri Feb 13 2009, 12:38PM
Registered Member #4

LINK
Back to top
delta_one
Mon Mar 23 2009, 03:43PM
swat_delta1
Registered Member #1647

Suntem obisnuitzi cu mesajele "baietilor de cartier" care sparg seminte la coltz toata ziua...daca atat pot si ei saracii...oricum dreptul la replica nu poate fi abrogat...nu trebuie sa fim iubitzi de catre ei...personal pot spune ca fiind zi de zi printre "politisti" e si mai greu sa iubesti institutia asta ...faptul ca fac parte din ea e consecintza falselor mele pareri despre dreptate si ordine...din afara se vede altceva. Tot mai multi dintre angajatii politiei nu mai sunt politisti ci doar purtatori de uniforme, sistemul ii impinge sa renunte in a mai incerca sa faca ceva....eu unul nu pot...cred ca voi fi mazilit intr-o zi din nou...hehe am antecedente...am fost dat afara ptr ca am indraznit sa iau apararea unui om atacat de 3 "baietzi de cartier" inarmati cu cutite, si am facut exces de forta si abuz in serviciu..asta prin '98/....trebuia sa ii rog frumos sa nu il jefuiasca pe cetatzean si, cum iesisem de fapt din serviciu si nu mai aveam dotari la mine sa ma ascund dupa vreun gard si sa nu intervin chiar daca eram in uniforma...nu?...asa zic mai marii nostri iluminati shefi...buuun...asa ca ...."f*** za police" e corect...hahaha...
Back to top
free sky
Fri Jun 19 2009, 09:48AM
Registered Member #4

LINK probabil fata lua lectii de scafandrerie. Din cate am inteles se pune la cale un asalt asupra burtosilor colorati si cu cefe groase din Craiova, iar politia se pregateste temeinic(parashutism-is destule in IPJ ,scafandrerie, etc)

[ Edited Fri Jun 19 2009, 09:48AM ]
Back to top
spk
Fri Jun 19 2009, 10:51AM
primum non nocere

Registered Member #537

mi se pare mie sau aia nu stie sa inoate?
Back to top
DESTEPTUL
Thu Jun 25 2009, 09:24AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Cel puţin 39 de agenţi ai Poliţiei Rutiere Constanţa şi patru civili au fost reţinuţi, în acestă dimineaţă, fiind acuzaţi de abuz în serviciu şi luare de mită, ofiţerii anticorupţie efectuând aproape 50 de percheziţii la locuinţele acestora, a anunţat Mediafax.

Potrivit Direcţiei Generale Anticoruptie (DGA), cei 39 de poliţişti şi cei patru civili sunt suspectaţi de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi fals intelectual. Persoanele acuzate ar fi cerut bani unor şoferi pentru a nu-i sancţiona.

În primele ore ale dimineţii, ofiţeri anticorupţie au început percheziţiile la locuinţele a 39 de agenţi de Poliţie de la Serviciul Rutier Constanţa şi la sediul Serviciului de Poliţie Rutieră, precum şi la domiciliile a patru civili în baza unor autorizaţii emise de Parcherul Tribunalului Constanţa.

La percheziţii, participă o sută de jandarmi, ofiţeri DGA, procurori ai Parchetului Tribunalului Constanţa, cu sprijinul unor reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă.
Back to top
DESTEPTUL
Sun Aug 02 2009, 11:32PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

LINK
Un bărbat de 28 ani din judeţul Galaţi a fost impuşcat, duminica după-amiază, in cap, in torace şi in abdomen de către un poliţist, victima fiind transportată cu un elicopter la Spitalul Floreasca din Capitală, potrivit NewsIn..
Incidentul s-a petrecut duminica după-amiază, in comuna Oancea din estul judeţului Galaţi. Potrivit Poliţiei, victima, in varstă de 28 de ani, se afla intr-un autoturism şi asculta muzică cu volumul ridicat, fiind apostrofat de un agent de poliţie din localitate pentru comportamentul său.
"Din primele declaraţii ale martorilor se pare că victima, care nu are permis de conducere, staţiona cu autoturismul intr-o zonă din centru comunei, avand volumul casetofonului dat la maxim. In urma intervenţiei agentului de poliţie cu privire la faptul că tulbură liniştea publică şi a atenţionării de a nu conduce autoturismul fără permis, intre cei doi a izbucnit o altercaţie, iar agentul, ajutor al şefului de post, a făcut uz de armamanetul din dotare, provocandu-i bărbatului mai multe plăgi impuşcate", a declarat purtătorul de cuvant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subcomisarul Cristina Tatulici.
Tanărul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Ap. Andrei" din Galaţi. "Atunci cand am preluat-o, victima era in stare de şoc, era transpirată, palidă, foarte agitată şi prezenta mai multe plăgi impuşcate: una in zona craniană, in spatele urechii drepte, două plăgi toracice şi o plagă abdominală", a declarat, duminică, dr. Diana Ivan de la SMURD.
Conform aceleiaşi surse, după cateva zeci de minute petrecute in Unitatea de Primire Urgenţe, tanărul de 28 de ani a fost preluat, in jurul orei 19.20, de un elicopter şi transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.Poliţia şi Parchetul au demarat o anchetă in acest caz. La ora difuzării acestei ştiri, agentul care a deschis focul asupra tanărului de 28 de ani, dar şi martorii incidentului sunt audiaţi.
Back to top
apkah
Sun Aug 02 2009, 11:46PM
arcan
Registered Member #566

stii ce nu pricep eu ?cum a impuscat victima de 7 ori cind celebrul Carpati are ..6 cartuse in incarcator?o schimbat incarcatorul ?miroase a mistificare de presa....
Back to top
DESTEPTUL
Mon Aug 03 2009, 01:01PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

acum ...ca au fost 7 sau 7,5 sau 8,2....mai conteaza?Problema e ca s-a intamplat si ca un om a murit aiurea asa...doar pt ca i s'a sculat lu' nea meletzeanu'...Mai fratilor ..in ce hal am ajuns...ne mancam de vii...
Back to top
Altair
Mon Aug 03 2009, 01:29PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Bai la noi in sistem tot timpul da cu virgula....
serios vorbind,este posibil sa indesi 7 boabe in incarcator daca chiar iti pui mintea si il bibilesti.Mai putea sa aiba unu pe teava si 6 in sector.Oricum,eu am auzit la tv ca erau 6....
Acum e drept ca la cate televiziuni vezi o stire tot atatea variante auzi...
Back to top
JC Denton
Mon Aug 03 2009, 01:34PM
Addict
Registered Member #1332

Desteptule, gresesti enorm judecand acel politist fara a avea date despre ce s-a intamplat acolo. M-am cam saturat ca opinia publica sa-i condamne in cor pe politisti. De ce nu faci rost de datele problemei, sa putem judeca daca a fost abuz sau poate legitima aparare. Din ce am citit eu in materialul redactat, e vorba de 4 cartuse nu de 7. Nu poti stii cum a sarit individul fara permis (infractor) asupra politistului, iar acesta a ales ca ultima solutie uzul de arma, mai ales ca poate nu a avut timpul necesar de a-l soma. Mai cititi si voi legislatie si ceva proceduri inainte de a acuza un politist.
Back to top
2mail
Tue Aug 04 2009, 07:54AM
Registered Member #1343

Asa e acuzam prea repede pe cineva mai ales daca este purtator de uniforma , mai intai sa vedem circumstantele si dupa sa judecam, bine el a gresit ca a tras de 6 ori dar pana acolo s-au intamplat multe.
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF