Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Poliția
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
un jandarm
Sat Aug 08 2009, 04:20PM
un jandarm
Registered Member #1163

Nu vad ca in situatia actuala,Guvernul sa le mai dea ceva in plus fata de multe urari de sanatate...
Si ma gandesc la perdele de 75 mii de euro,aparate de aer conditionat,ghivece cu flori,tablouri de alte sute de mii de euro...la un site de vreo 250 mii euro
Toate pentru indragitul Minister al Turismului,atat de necesar in tara asta minunata!
Back to top
Altair
Sat Aug 08 2009, 08:26PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Colegilor,voi faceti exact ce vor unii ce sunt ba la putere ba in opozitie.Ati muscat toti din halca de la MTS si MT.Cheltuielile si circul aferent sunt praf in ochi,pe langa banii care se evapora in fiecare minut de la buget.Eu as face niste comisii pt ministerele unde e liniste.Pai voi ati vazut mafioti adevarati sa se afiseze opulent ca sa atraga atentia.Intotdeauna marile tunuri se dau in liniste.Voi prindeti diversiunea de gat in timp ce altii isi freaca mainile.Ce dracu?
Back to top
Sailor
Sun Aug 09 2009, 12:23AM
Sailor
Registered Member #500

Va fi " frumos" sa vedem la tv cum politistii fac greva si jandarmii si colegii de la ISU ii pazesc si mai tare ar fi ca politistii sa devina agresivi si jandarmii sa le aplice gradual masurile ce se impun si eventual ISU sa ii racoreasca cu un jet de apa.

[ Edited Sun Aug 09 2009, 03:17AM ]
Back to top
JC Denton
Sun Aug 09 2009, 12:36AM
Addict
Registered Member #1332

Marilu wrote ...

Va fi " frumos" sa vedem la tv cum politistii fac greva si jandarmii si colegii de la ISU ii pazesc si mai tare ar fi ca politistii sa devina agresivi si jandarmii sa le aplice gradual masurile cese impun si eventual ISU sa ii racoreasca cu un jet de apa.

Ai innebunit? In loc sa fiti uniti, va dati in cap unul la celalalt? V-a prostit rau, Rizea, fie la voi acolo.
Back to top
Sailor
Sun Aug 09 2009, 12:54AM
Sailor
Registered Member #500

Denton tu vezi-ti de politia ta si lasa jandarmii in pace, era doar o ipoteza si la cat esti de"destept' ar trebui sa stii ca militarii nu au voie sa faca greva, si ca la manifestatii publice autorizate au alte atributii trasate, dar e mai greu cu legile la tine asa ca pt culturata generala citeste l60 si l61/91/r
Back to top
Altair
Sun Aug 09 2009, 01:03AM
Registered Member #385

Marilu,iar nu intelegi.A=ti da mana nu inseamna neaparat a face greva.
Back to top
Sailor
Sun Aug 09 2009, 01:19AM
Sailor
Registered Member #500

Am inteles foarte bine Altair, ii sustinem ca doar suntem colegi de minister, dar pe de alta parte nu prea avem aceleasi drepturi ca si ei( de ex: prima de vacanta obtinuta de Sindicatul lor numai pt ei, oare ei s-au gandit la noi ceilati colegi din minister? sau nu tuturor ne e greu ca s-au taiat banii de chirie?, dar nu toti putem face greva asa ca asteptam sa treaca criza si poate va veni iarasi soarele si pe strada noastra).
Back to top
Altair
Sun Aug 09 2009, 02:16AM
Registered Member #385

Pai nu aveti cum sa aveti aceleasi drepturi,daca aveti statut diferit si functionati dupa legi diferite.Crezi ca eu nu as vrea sa am un sindicat in spate care sa imi ceara drepturi?
Back to top
Sailor
Sun Aug 09 2009, 02:27AM
Sailor
Registered Member #500

Multumesc Altair ca imi amintesti ceea ce stiu deja, ceva nou aduci si tu ca de stiri antice sunt satula .

UPDATE ora 03:29

Denton nu e nimeni vinovat ca tu nu ai fost primit in Politia Nationala si ai nimerit la fratii mai mici politistii comunitari , dar de aici si pana sa ma iei pe mine la 3 pazeste eu zic ca e o diferenta mare si citeste printre randuri ce am vrut sa spun nu ce ti-ai inchipuit tu, nu ca ar trebui sa ma justific in fata ta, dar ca sa vezi ca si la ora asta tarzie iti pot raspunde. Si nu ridic pe nimeni in slavi asa cum faci tu cu politia ta comunitara desi fac o gramada de prostii.
Referitor la relatia politist -jandarm am citit ulterior ca exista si acolo neintelegeri si ce pt asta trebuie sa sari ca ars? ca acusi iti amintesc de girofare folosite ilegal, de cagule si de mai stiu ce alte minunatii!!

[ Edited Sun Aug 09 2009, 03:29AM ]
Back to top
JC Denton
Sun Aug 09 2009, 03:05AM
Addict
Registered Member #1332

Cat de falsa poti fi Marilu. Mai devreme spuneai sa fie puse tunurile de apa peste politisti, iar acum vi cu lacrimi false ca ii veti sustine. De ce trebuie sa vi pe acest forum ca sa dai lectii de legislatie? Legile 60/1991(privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice), cat si 61/1991(pe care o stie si ultimul tigan de la coltul strazii) le avem in competenta, de faptul ca militarii(din randul carora, cu parere de rau faci parte) nu au voie sa faca greve, iarasi stie orice copil, acum, sincer, mai bine l-ai ridica in slavi pe stii tu cine, comandantul vostru suprem, na ca nu-i mai spun numele, sa nu ma acuzi ca ne luam de el.
Nu-mi vine sa cred cata ipocrizie au unii ofiteri in ei, ai fi in stare sa calci si pe cadavre(a se citi politisti), doar sa-ti fie bine tie.
Duduia Marilu, vorbeai pe topicul Politiei Comunitare ca nu se plange nici un jandarm de cooperarea cu politia, dar iata ce frustari legate de politie ascund frazele tale. Si ar trebui sa fi mai atenta la ce povesteste Un Jandarm despre celebra cooperare.

[ Edited Sun Aug 09 2009, 03:08AM ]
Back to top
ex-ad
Sun Aug 09 2009, 03:09AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

denton, crezi ca la 3 noaptea regulile forumului nu se aplica?... am sters eu numele postat de tine.
Back to top
JC Denton
Sun Aug 09 2009, 11:40AM
Addict
Registered Member #1332

Scuze sefa, nu stiam ca nu avem voie sa pomenim nume. Inca odata imi cer scuze, deci no-names!

P.S. - Marilu, am citit acum ce ai postat atat de tarziu(ora 3:29), asa ca voi edita postul meu. De ce crezi ca mi-ar fi rusine unde am "aterizat"? Oameni buni, voi inca nu realizati ca vorbiti din exterior fara sa cunoasteti daca ne este bine sau rau. Personal mie nu-mi este rusine de ceea ce fac, ma simt bine la locul de munca, am cativa colegi care sunt saritori si nu se orienteaza cum am vazut ca se intampla in alte parti, deci de ce mi-ar fi rusine? Salariul este cel putin la nivelul jandarmilor, deci de ce sa regret? Ce sa regret? Sincer, Marilu, scriu acest post la solicitarea unui jandarm care te cunoaste(a nu se confunda cu UN Jandarm), iar caruia tu i-ai "ordonat" candva intr-un post sa-si vada de treaba lui. Acest jandarm nu ti-a purtat suparare, m-a rugat sa nu te mai agasez, ca ai fi o fata foarte buna, dar uneori alegi cele mai proaste metode de a te exprima.
Ok, uite, imi cer eu scuze, daca vrei fumam si pipa pacii, am o singura rugaminte: daca vrei sa fi respectata si apreciata nu mai da sfaturi, nu te mai lua de unul sau altul, incearca sa postezi ceva fara a ataca, iar atunci nu sunt probleme de o parte sau alta a baricadei. Si accepta ca atunci cand spui ca ar fi interesant ca politistii sa devina violenti iar jandarmii sa le aplice corectii graduale, iar ISU sa puna jeturile de apa pe ei, cineva te va apostrofa, ori eu, ori altul. Sa auzim de bine!

[ Edited Sun Aug 09 2009, 01:05PM ]
Back to top
bendar
Sun Aug 09 2009, 01:28PM
bendar
Registered Member #2021

Marilu wrote ...

Am inteles foarte bine Altair, ii sustinem ca doar suntem colegi de minister, dar pe de alta parte nu prea avem aceleasi drepturi ca si ei( de ex: prima de vacanta obtinuta de Sindicatul lor numai pt ei, oare ei s-au gandit la noi ceilati colegi din minister? sau nu tuturor ne e greu ca s-au taiat banii de chirie?, dar nu toti putem face greva asa ca asteptam sa treaca criza si poate va veni iarasi soarele si pe strada noastra).

S-au gandit numai pt ei...Auzi si tu...Sindicatul este al politistilor si evident ca militeaza pt ei si in numele lor. Daca puteati si voi sa va inscrieti in sindicate, sa ajutati cu o cotizatie lunara, sa participati la mitinguri era alta treaba, in schimb stati pe bara, de-o parte si asteptati sa se rezolve lucrurile. Inteleg ca aveti mainile legate si ca nu puteti avea "un sindicat in spate care sa va ceara drepturile", dar asta nu inseamna ca politistii tre sa se simta ca n-ai tu sindicat si sa militeze si pt tine. Pe de o parte iti imaginezi cum jandarmii "aplica masuri ce se impun" daca politistii devin violenti si cum ISU le mai da cate un jet de apa in fata si pe alta parte te deranjeaza ca nu se gandesc si la voi.
A nu se intelege ca am ceva cu militarii, ii respect. Faceam referire doar la ce a zis marilu.

[ Edited Sun Aug 09 2009, 01:30PM ]
Back to top
sacalulmaret
Sun Aug 09 2009, 02:49PM
Registered Member #1926

scuzati-o a gresit,din greseala invata. A vrut si ea sa-si ajute colegii
Back to top
Kuji In
Sun Aug 09 2009, 05:20PM
Registered Member #1400

hmm, respectul se castiga nu se impune, cat despre utopia lui marilu cu implementarea masurilor in cazul politistilor violenti as spune ca ai grija ce iti doresti, nu de alta dar se poate implini.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF