Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Preocupari ale Presedentiei:Legalizarea prostitutiei si consumului de droguri
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
AKM
Wed Sep 23 2009, 10:52PM
Ne-ati bagat in cap de mici ideea ca nu avem drepturi !
Registered Member #768

Problemele astea sunt o alta perdea de fum. Eu prefer sa vad prin ea. Chiar daca s-ar legaliza, si traficantii si pestii s-ar stradui sa faca evaziune fiscala, pentru ca ar fi taxate cu ceva gen 100 %. E o alta tentativa de a ne preface ca lucrurile stau bine. STATUL ROMAN NU POATE GESTIONA SITUATIA ASA CUM ESTE. Poate legaliza orice, dar nu poate controla mai nimic. Cand va avea capacitatea de a tine sub control lucrurile, abia atunci cred ca putem sa filosofam pe tema legalizarii drogurilor si a prostitutiei. Pana atunci avem doar discutii. Sunt de acord cu ex-ad ca la baza problemelor se afla sistemul de educatie. Educatie nu inseamna doar ca un copil sa invete limba romana si matematica, inseamna si sa invete si sa isi insuseasca regulile de buna convietuire in societate si promovarea valorilor morale. La noi e invers, deci din punctul meu de vedere ministerul educatiei e... in plus. La fel ca si ministerul justitiei. Natiunii noastre ii place sa se ascunda dupa cuvinte, ne place sa polemizam, sa aratam cum ar fi bine, in fapt, sa aratam cat de destepti suntem fiecare in parte si ce bine gandim noi. E o ipocrizie. Romanii nu sunt nici destepti, nici nu gandesc bine. Sunt oameni saraci, inraiti, falsi, care baga gunoiul sub pres si se prefac ca nu exista, dar care la exterior isi pun o masca respectabila, ca si cum s-ar chinui perpetuu sa castiga concursuri gen miss univers. Pana cand nu renuntam la supraevaluare si nu punem mana sa facem ceva, fara sa avem impresia ca suntem in vreun fel sau altul superiori sau sefi, pana atunci doar discutam, ca datul din gura necesita putin efort si da omului posibiltatea sa viseze la o lume imaginara. Asa ca momentan doar ne imaginam cum ar fi daca... dar nu facem nimic sa ajungem la acel daca fie din lene, fie din resemnare, fie din teama de a nu pierde pozitia actuala, asa subreda sau nemultumitoare cum e...

Update: Basescu s-a apucat sa loveasca sub centura acum. Desi sunt de acord ca parlamentul roman e un pic cam umflat, treaba e ca la fel de bine poti sa intrebi: nu-i asa ca avem prea multi magistrati ? N-ar fi bine sa fie cate 5 maxim in fiecare resedinta de judet, sa mergeti voi, impricinati comunisti la sfatul popular la judecati ? Nu-i asa ca sunt prea multi militieni pe strada, nu mai bine mai dam afara din ei ? Nu-i asa ca orice salariu depaseste 1000 ron e nesimtit, afara de salariul guvernantilor si al "tatucului", nu mai bine salariul maxim va fi 1000 ron, si chiria maxima 200 ron and so on ? LA DRACU ! NU VEDE NIMENI IN CE DIRECTIE SE DUCE OMUL ASTA PARSIV ? Nu e disperat, la fel de bine o sa traiasca si daca nu iese presedinte, dar chiar vrea al doilea mandat asa ca aduce inapoi ceea ce vor pensionarii si unii oameni in varsta... Devine "tatuc". Si romanilor coplesiti de greutatile vietii le e dor de un tatuc care sa ii asigure, sau sa le promita locuri de munca, case construite de stat si alocate tot de stat printr-un sistem de rate proportionale cu salariile romanilor... Oamenii nu mai vor griji, vor ca grijile lor sa fie puse in carca statului, statul sa faca si sa desfaca tot. Si Basescu stie asta. Si mai stie si ca aceia care ne opunem suntem putini. Asa ca daca pana pe 22 noiembrie vede ca nu iese ce vrea el e in stare sa propuna, mascat, revenirea la dictatura sub comanda sa.

[ Edited Thu Sep 24 2009, 05:02PM ]
Back to top
truepride
Fri Sep 25 2009, 02:07PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Mai asta cu unicameralul este o porcarie, dar asta cu reducera numarului de parlamentari... absolut necesar. 473 de adormiti prin sali pe'acolo. Sincer eu vreau alt parlament...si alt presedinte.Nu de alta dar "Der Fuhrer", herr Base, o inceput sa semene tot mai mult cu nea Nicu'...
Back to top
ex-ad
Fri Sep 25 2009, 08:38PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

iar o luati pe alte subiecte... aveti topic pentru presedinte si unicameral...
Back to top
un jandarm
Fri Sep 25 2009, 09:55PM
un jandarm
Registered Member #1163

Sigur ca da!
Privind propunerea de legalizare a consumului de droguri usoare,eu ma uit la mine,un prapadit de jandarm...
M-am chinuit lui de zile sa documentez traficul si consumul de droguri,atat marijuana cat si fabricarea de substante cu efect halucinogen si vad ca am muncit degeaba.
Consumatorii sau traficantii prinsi vor arata pe viitor ca ei consuma sau fac trafic de droguri fara risc.
Nu inteleg asta ce inseamna fara risc?
Nu mai creeaza dependenta?
Se pot comanda la orice bar,cafenea se pot comercializa oriunde,oricand?
Am fost implicati in atatea campanii de educare antidrog prin Scoli,Licee si degeaba.
Acum s-ar vrea legalizarea consumului de droguri.
Nu mai inteleg nimic...
Back to top
apkah
Sat Sep 26 2009, 10:15AM
arcan
Registered Member #566

e simplu./Am auzit la o discutie un om , cu functie mare, argumentind asa:
Olanda merge bine?Da!
Au droguri legalizate ?Da !
Concluzia :
Droguri legale egal merge bine tara.
Punct !
Back to top
truepride
Sat Sep 26 2009, 04:55PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Pai asta incerc si eu sa explic, nu poti pune egal intre doua state diferite, natiuni diferite, culturi diferite. Daca in Arabia Saudita, femeile sunt batute cu biciu ca se uita urat, trebuie sa poarte un cilindru negru pe ele si pot fi condamnate la moarte daca insala, ar fi bine si la noi oare? Raspuns dupa logica dansului: absolut da.. pentru ca arabia saudita are una din cele mai puternice economii. Raspunsul corect: NU.. pentru ca este un lucru aberant si pentru ca bunastarea economica nu are nici o legatura cu primul aspect.

Perfect de acord cu legalizarea dorgurilor, prostitutiei daca transpunem sistemul statal-fiscal Olandez in Romania.
Deci vreau Monarhie constitutionala sa nu ma duc ca bou la vot si sa n-am cu cine vota minus cheltuieli pentru alegeri prezidentiale,minus cheltuieli aferente unui fost sef de stat la finaul de mandat(case, spp...the works), vreau parlament bicameral cu 225 de persoane, vreau lipsa oricarei imunitati parlamentare(nici macar in declaratii), vreau structura provinciala cu guvernator pe fiecare parte, si daca un colt al tarii moare de foame... sa le fie de bine si sa muncesca nu sa doarma ca porcii toata ziua si dupaia sa planga ca nu au bani, vreau ca economia sa "duduie" pana pe locul 12 mondial... vreau....
Asta este Olanda, inclusiv parea cu lipsa de imunitate... ca vorba aia daca ai atat libertate sa ai tot pe atata responsabilitate... atunci da sa legalizam si droguri si prostitutie si eutanasiere si impuscarea vecinului enervant si orice... atunci pot fi "liberal". Pana atunci sa vada dracu de criza lu' peste ca mai avem putin si o dam in canibalism de foame....

[ Edited Sat Sep 26 2009, 07:37PM ]
Back to top
florin_200
Sat Sep 26 2009, 05:44PM
Registered Member #1311

bine zis truepride

Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF