Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Arta guvernarii

<< Previous thread | Next thread >>
[sondaj] BOC(neste) guvernul azi...SONDAJ
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
1\*
Tue Oct 13 2009, 12:37PM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

nasol moment pentru tara azi...
Back to top
truepride
Tue Oct 13 2009, 03:41PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

S-a dus guvernu... Hai cu ala nou...
Back to top
1\*
Tue Oct 13 2009, 04:05PM
Registered Member #1808

ma uit la RTV si vad asa:...
Blaga-negru
Udrea-neagra
Berceanu-agitat
Boc-da interviuri cu repetitie in stilul clasic, sa batem campii cat mai mult...

acu' hai sa vedem ce manevre face Base...parerea mea este ca-i un strateg mediocru...a reusit multe jocuri cu "biletele roz", insa n-a avut niciodata un rezultat la final de partida care sa-l avantajeze 100%(includ numa' perioada de presedinte) si exclud situatiile de inavutire a camarilei

[ Edited Tue Oct 13 2009, 04:05PM ]
Back to top
rlegione
Tue Oct 13 2009, 04:40PM
Registered Member #2075

Fratilor traim vremuri interesante, nu mai sti daca sa te bucuri sau sa plangi, cert este ca indiferent ce ne rezerva viitorul un lucru este sigur tot papagalii astia o sa ne conduca intr-o forma de organizare sau alta , gasesc ei o formula de coalitie, de pact ,de nitelegere cum au facut-o si pana acum de 20 de ani incoace.Singura solutie este ignoranta totala si iesirea-n strada, asa nu se mai poate astia ne iau de papagali, vb lui Codrin Stefanescu : "romanii au fost un neam viteaz, subliniez au fost".Toti o apa si-un pamant , toti egali cu 0!
Back to top
truepride
Tue Oct 13 2009, 05:40PM

Registered Member #996

Mai daca o sa ne bucuram de acest guvern de tehnocrati poate va urma o perioada relativ-buna. Ca romanul tot cu speranta ramane pana la urma. Ar fi interesant o propunere publica pentru ministerele "de forta" din partea ong-urilor specifice.
Cred ca respectarea unei asemnea propuneri de catre clasa politica va constitui probabil cea mai mare victorie a cetatenilor de rand fata de politicanismul odios.
Back to top
spk
Tue Oct 13 2009, 05:50PM
primum non nocere

Registered Member #537

sa speram ca nu vor fi tehnocrati gen abramburica
Back to top
ex-ad
Tue Oct 13 2009, 07:43PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

ma, oameni buni, iar va stric bucuria, dar a luat cineva in calcul si varianta urmatoare: Base trebuia neaparat sa scape de paranghelia asta de guvern (cu videanu, boc, udrea si altii parca alesi sa fie descarcati la gramada la momentul potrivit) inainte de alegeri, asa incit a procedat cit se poate de simplu - i-a zvirlit afara din guvern pe pesedisti sa miste roata, penelistii au fost bagati la inaintare cu motiunea, cum era de asteptat, i-a pus apoi pe pedelisti sa se agite vaz doamne cu racolari, cumparari de voturi si alte alea) ca sa para credibila situatia si sa incite la unirea-n cuget si simtiri a opozitiei, sa fie sigur ca trece motiunea, toti au muscat, motiunea a trecut (cum era firesc), base a scapat de toti aia care il trageau in jos in sondaje si probabil carora le era dator dar nu-i putea zvirli peste bord el personal, iar acum noul guvern sta tot la muschiul lui bine mersi si va face din asta o victorie personala... probabil vom avea si niste anticipate la inceputul anului urmator cind, dupa realegerea lui, o sa fie maaari miscari de trupe...
zic si io, ca gica contra, ca prea e toata lumea in cor fericita de "victoria" asta...

[ Edited Tue Oct 13 2009, 11:04PM ]
Back to top
enforcer
Tue Oct 13 2009, 10:28PM
Registered Member #293

gura pacatosului adevar graieste!
Back to top
ex-ad
Tue Oct 13 2009, 11:18PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

... sau poate oistea pacatosului de gard se loveste... da' e bine sa privim intotdeauna moneda pe ambele parti, chiar daca una luceste mai tare ca ailalta...
Back to top
ex-ad
Wed Oct 14 2009, 01:34AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

io totusi nu inteleg un lucru - toata ciurda asta de politicieni, comentatori, anal-isti si ce pana mea or mai fi ei, au uitat adevarul unic, fundamental, elementar, etern si indestructibil conform caruia nu conteaza cine voteaza, ci conteaza cine numara voturile? pai poa' sa schimbe un milion de guverne, tot tastatura decide in final...
Back to top
1\*
Wed Oct 14 2009, 10:27AM
Registered Member #1808

pai pe asta-i batalia, tui' mama ei de tastatura...ca de 20 de ani tot pe loc ne tine...o adunatura de nesatui ...suntem noi prea dobitoci si lipsiti de cultura politica, ar trebui sa dam cu ei de pamant, insa prea putini realizeaza ca puterea este la noi...deh...castigam cu mediul rural si asta spune tot
Back to top
ronin
Wed Oct 14 2009, 02:15PM
Registered Member #70

Filiera germana
LINK
Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-ministri masoni

LINK
LINK

Dupa instalarea primarului sas Klaus Johannis la carmuirea orasului Sibiu, masoneria germana a devenit tot mai virulenta, gasind in persoana primarului o adevarata coloana a V-a pentru promovarea intereselor de dominare si control.

Primarul Johannis a fost sprijinit in activitatea sa de lideri si afaceristi de marca din Sibiu, care au capatat pozitii importante pe harta puterii fiind catalogati drept principalii "sateliti" ai Clubului Economic German.

Printre acestia au aparut in centru atentiei masonilor si Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanta romano-germana GTZ din Sibiu, al carui nume a fost conectat la ramificatiile afacerii retrocedarilor din centrul istoric al Sibiului catre Consistoriul Evanghelic German.

Motivatia masonica a acestui gest o reprezinta faptul ca de numele GTZ se afla legat importanti finantatori care isi desfasoara activitatea in cadrul Ministerului Federal de Interne German, in interiorul caruia activeaza importanti lideri masonici in frunte cu Otto Schilly.

Alaturi de acesta pe harta puterii masonice sibiene si-a facut incet loc Steffan Johannes Max Braune, numarul doi in cadrul Aliantei PNL-PD Sibiu si aflat in structura de conducere a Clubului Economic German.

A fost propulsat in prim plan ca urmare a finantarilor masive acordate actualei puteri sibiene, prin verigile afacerii Titan Trade, precum si prin influentarea unor centre locale de putere, precum Consiliul Local, in presoana Otiliei Man.

Cel mai recent membru al filierei germane il constituie Andreas Huber, care pastoreste" afacerile reprezentantei germane Opel la Sibiu, si pe care Johannis l-a cununat in cursul lunii august, creandu-i partie pentru a accede in cercul de elita al Clubului Economic German.

Motto: „Tendinta din ce în ce mai vizibila a masoneriei de a acapara toate functiile importante în statreprezinta un pericol pentru România.”
Radu Timofte, fost director SRI, senator PSD în Senatul României

LINK

Back to top
truepride
Wed Oct 14 2009, 05:34PM

Registered Member #996

Daca neamtu' asta face ca romanu sa scoata putin privirea din pamant, eu am sa mor fericit. Ca'i mason, ca reprezinta interesele germane, ca nu stiu ce... prea putin relevant daca ajung intr-un spital si are medicamente, daca ajung la o scoala... si nu'mi pica in cap, daca ajung la o unitate si nu sta sa cada, daca daca daca daca...
Ceea ce eu intodeauna am apreciat la germani, a fost respectul care il au fata de militari. Este greu sa ignori faptul ca unica lor activitate timp de cam un milieniu a fost razboiul.
Pe de alta parte este renumita relatia dintre aspectele publice ale activitatilor academiei militare si suportul oferit de primaria sibiu pentru acestia in antiteza cu suportul lui Boc pentru militari, nu vorbim de prim-ministeriat ci de anul 2008 cand nu li s-a permis fortelor armate sa organizeze o defilare de 25 octombrie in centru deoarece... unii clujeni nu isi pot misca curul din masini macar o zi.
Din punct de vedere al abilitatilor manageriale... omul e neamt din cap pana in picoare, cine o fost recent prin sibiu stie ce vrobesc, cu exceptia inexistentei centurii toate sunt excelente.
Back to top
ronin
Thu Oct 15 2009, 12:46PM
Registered Member #70

truepride ! lucrurile sunt mai complicate.
In momentul in care incerci sa faci ceva pentru tara ta, automat sunt deranjate interesele ocultei si, prin urmare, intervin si isi impun propriul om care, de regula, este mason.
Masoneria, a nu se uita, NU lucreaza in favoarea statului in care se gaseste. Din 1717 si pana astazi, masoneria lucreaza in favoarea spionajului iezuit, elita Vaticanului.
Pare "nebunie" dar astea sunt DATELE !!!

Vezi materialul de aici si vei intelege mai bine dedesubturile masoneriei si principalul beneficiar al "muncii" depuse de masonerie.
LINK
LINK

Tintele masonice
LINK

Organigrama de functionare a masoneriei reprezinta un aspect ascuns ochiului public, asupra caruia vom insista in cele ce urmeaza.

Structura de putere a masonilor se bazeaza pe ranguri ierarhizate, in care membrul situat la un anumit nivel ierarhic nu-si cunoaste decat seful de pe nivelul imediat superior, in genere acesta fiind cel care l-a recomandat si sustinut pentru a accede in masonerie.

Inainte de a fi propulsat in structurile masonice, persoana respectiva se afla in studiu pe o durata de cel putin trei ani, timp in care sunt testate o serie de calitati precum: potentialul de putere al relatiilor la varf pe care le detine, influentarea deciziilor la nivel inalt prin functia pe care o are.

Alaturi de acestea, sunt vizate si anumite tipuri de personalitate, fiind luate in colimator persoanele avide de putere, dornice de functii si pozitii sociale de conducere.

Dupa cei trei ani de supervizare a ucenicului,"protectorul" lanseaza verigii imediat superior propunerea de a accede in randurile masoneriei, dupa care depune un juramant de credinta care sa ateste in esenta obedienta fata de principiile organizatiei.

Monitorizati din plin

Activitatea masonica la nivel global a ajuns sa fie monitorizata de capii serviciilor secrete. In perioada in care Radu Timofte, actualul director al SRI, detinea functia de vicepresedinte al comisiei de aparare al Senatului, acesta a supervizat activitatea gruparilor masonice.

De pe aceste pozitii, a dezvaluit ca masoneria isi propune sa influenteze si sa controleze principalele institutii de decizie nationale si internationale.

Se vorbeste tot mai des si se scrie tot mai mult de faptul ca aceasta organizatie are ca scop si adesea chiar reuseste sa detina controlul in domeniu economic, politic, cultural si mai nou militar.

Nu cred ca se stie prea mult despre masonerie, aceasta fiind o organizatie destul de complexa despre care nici macar membrii supusi nu stiu acest lucru. Daca se stie cate ceva, se stie din ceea ce s-a deconspirat pana acum prin publicarea unor documente secrete (protocoale, scrisori).

Aceste documente au fost receptate negativ de liderii masonici, deoarece ar fi fost de preferat ca cei care au vorbit sa nu incalce juramantul, iar activitatile secrete sa nu fie cunoscute decat de un grup foarte restrans.

Celorlalti mai mici nu le sunt prezentate adevaratele intentii ale masoneriei, acestea fiind simple unelte care doar cred sau isi imagineaza ca stiu cate ceva".
Back to top
1\*
Thu Oct 15 2009, 01:54PM
Registered Member #1808

poa' sa-i spuna cineva lu' prim ministru' desemnat ca tre' sa treaca mai intai prin parlament ...si dupa sa se duca la guvern ...nu de alta, dar ca sa-l citez aproximativ pe nea' caisa de premier..."ma duc la BNR sper sa vb cu guvernatorul dupa care ma duc la guvern sa discut cu premierul in exercitiu despre planurile economice ale executivului"...alo, nenea...da o tura si pe la parlament...sunt cativa baieti care vor sa te trimita inapoi la BNR...
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF