Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitatea internationala :: International

<< Previous thread | Next thread >>
Legiunea Straina
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Undeva
Sat Oct 22 2016, 03:53PM
Registered Member #10932

Da. Am rezolvat cu actele.. in septembrie pe * merg la Paris/Aubagne. Sper sa le fiu de folos ! Multumesc

[ Edited Thu Apr 27 2017, 04:01AM ]
Back to top
how :-/
Sun Oct 23 2016, 07:26PM
how
Registered Member #4868

Undeva wrote ...

Da. Am rezolvat cu actele.. in noiembrie pe 5 merg la Lille. Sper sa le fiu de folos ! Multumesc

succes!
Back to top
Ivan75R
Sun Oct 23 2016, 07:28PM
Registered Member #10540

Am citit in topic ceva legat de diploma de BAC, cum ca ar fi obligatorie la recrutare in L.E? S-au este doar un atu? La fel si permisul categ. B, este bine venit si este un plus la recrutare sau...?
Back to top
Undeva
Mon Oct 24 2016, 08:27PM
Registered Member #10932

Memento: Legiunea străină nu efectuează nici un procedeu de obținere a unei vize sau permisiunea de a părăsi teritoriul solicitanților de angajament.

Pentru candidații Uniunii Europene care sunt cetățeni ai unei țări din spațiul Schengen, să transporte o carte de identitate națională sau un pașaport candidați validité.Pour nu fac parte din spațiul Schengen, este obligatoriu să se afle în posesia unui pașaport (numai) fiind de minim validité.Aucun diploma de școală exigéSavoir citească și să scrie în limba maternelle.Etre cu vârsta de peste 17 de ani și jumătate mai puțin 39 ani și jumătate în ziua prezentării post information.Se aduce orice piesa corespunzătoare: permis de ședere, carte de familie xerox, certificat de căsătorie, certificatul de divorț, extract de certificat de naștere etc. ...)

IMPORTANT:

Pentru a facilita procedurile administrative legate de angajament, de asemenea, s-ar putea dori să aducă următoarele documente:

Permise conduireJustificatifs de contracte de școlarizare sau de diplômesJustificatifs travailJustificatifs serviciul militar (se lasă să se servească într-o armată străină în funcție de țară) SSE (condiție de rating și servicii) pentru candidații care au servit în armată françaisesAttestation JAPD (suna zi pregătirea apărării) sau JDC (Ziua de apărare și cetățenie) Extras din certificatul de naștere (versiunea completă cu filiațiune sub șase luni) Dovada statutului familialeExtrait de cazier judiciar

CANDIDATULUI în vârstă de până la 18 ANI MAI OFERĂ:

Un "consimțământ parental", scrisă de mână și semnată de ambii părinți, sau (e) tutorele (tutorii) legal (at) parental .L'autorisation trebuie să fie semnat și validat de către autoritățile recunoscute (funcționar civil, poliție, poliție / ambasadă sau consulat pentru solicitanții străini) fotocopii (certificată de către autoritățile competente) a identității celor două părți parents.Si unul sau ambii părinți sunt decedați, să ofere sprijin "certificatul de deces" pentru candidați minorii străini, trebuie să ne traducă documentele în franceză de către un traducător franceză agréé.Si minorul este emancipat acesta trebuie să furnizeze actecertifié.

SCHENGEN (1 ianuarie 2013) Harta

Germania - Austria - Belgia - Danemarca - Spania - Estonia -Finland - Franța - Grecia - Ungaria - Italia - Letonia - Liechtenstein - Lituania - Luxemburg - Malta - Țările de Jos - Polonia - Portugalia - Republica Cehă - Slovacia - Slovenia - Suedia .Country în curând în Schengen: Bulgaria și România. Prezentarea pașaportului pentru candidații din aceste două țări este de obligatoirePays data asociate cu cartea de identitate națională este suficientă: Irlanda - Islanda - Norvegia - Regatul Unit - Elveția.

[ Edited Mon Oct 24 2016, 08:35PM ]
Back to top
Undeva
Tue Nov 01 2016, 10:42PM
Registered Member #10932

Am fost astazi!
Am ajuns la 5 noaptea in gara la Sud
Apoiam plecat sa caut Pille lam gasit. Era frig asa ca am continuat sa ma plimb !

La ora 8 ma duc la poarta sun la interfon . Nimic..
Are un numar de telefon sun .. nu raspunde nimeni..
La ora 9 ies afara 7 beti in treining alb ..
Incerc sa vorbesc cu ei si reusesc pe engleza
Astazi e inchis ca e 1 noembrie.
SI... Am plecat la Paris..
Cand am timp scriu detaliat..

Va multumesc.
nimic.

[ Edited Wed May 17 2017, 04:36PM ]
Back to top
Ivan75R
Mon Jan 02 2017, 12:57PM
Registered Member #10540

LINK
Back to top
Decebal
Mon Jan 02 2017, 09:54PM
SUD-EST
Registered Member #9917

Ivan75R wrote ...

LINK

asta ti se pare naspa...?

pai uite aici un antrenament mai barbatesc
LINK
Back to top
Ivan75R
Mon Jan 02 2017, 10:35PM
Registered Member #10540

Decebal wrote ...

Ivan75R wrote ...

LINK

LINK

Nu domnule, n-am zis ca e nașpa, l-am pus deoarece mi s-a părut diferit fata de alte videoclipuri legate de L.E de pe youtube, iar antrenamentul din video postat de mine, mi se pare unul specific si normal.
Back to top
Decebal
Mon Jan 02 2017, 10:52PM
SUD-EST
Registered Member #9917

Ivan75R wrote ...

Decebal wrote ...

Ivan75R wrote ...

LINK

LINK

Nu domnule, n-am zis ca e nașpa, l-am pus deoarece mi s-a părut diferit fata de alte videoclipuri legate de L.E de pe youtube, iar antrenamentul din video postat de mine, mi se pare unul specific si normal.

aha sorry, am interpretat gresit

intr-adevar pare ceva ok...

hmmm.. de gandit spetnaz sau LE (filme bre la ce va ganditi)
Back to top
djebel
Thu Jan 05 2017, 01:32PM
Registered Member #3603

@Decebal, sper ca faci diferenta dintre drill si caprarie! Ce se intampla in dormitoarele LE, acolo ramane.
Back to top
Decebal
Thu Jan 05 2017, 02:01PM
SUD-EST
Registered Member #9917

@djebel hai sa nu stricam armonia si feeria LE, pare asa romantic cel mai dur lucru e ala care cara o janta in spante

In alta odine de idei nu ii vad sa manance otel, lemn si alte cele asa cum se intampla ... pe la altii.

Da poate ma insel, avand in vedere ca nu am fost in dormitoarele lor, sau cine stie ce fac sf ai lor

A uitasem, acolo nu vad sf, vad dormitorul soldatilor din armata rusa si niste idioti care cred ca asa se calesc soldatii.

[ Edited Thu Jan 05 2017, 02:05PM ]
Back to top
djebel
Thu Jan 05 2017, 06:52PM
Registered Member #3603

@Decebal, hai sa fiu mai explicit ca sa nu avem scarba-n casa!
Decebal wrote ...

...pai uite aici un antrenament mai barbatesc...

Daca tie ti se pare ca doi pumni in bot e antrenament, ma rog, chestie de gusturi, dar acel "LE sau Spetznaz" invita la comparatie, ceea ce nu este cazul aici. Si niciunde. Totusi, n-ar fi mai bine sa te concentrezi pe ceva despre care ai habar? Nu stiu cum e pe la altii, dar daca tu ai vazut cu ochisorii tai (sper ca le-ai trait si pe propria-ti piele), te rog, nu te sfii: impartaseste-ne povestea ta. Poate fi ceva constructiv!

PS: Uite ce este si cu ce se manaca CECAP LINK LINK
Back to top
Decebal
Fri Jan 06 2017, 12:58PM
SUD-EST
Registered Member #9917

@djebel ... domne pare ca ai "ceva info", dar de unde stii tu ce pregatire am eu si de ce am habar sau nu? dintr-o postare in care mentionez ca la LE pare un atrenament de domnisoare.
Si de unde stii tu in ce consta un antrenament in LE, Spetsnaz, SAS, Delta Force, GROM, ori armata rusa, romana, franceza sau altele, ai fost pe acolo ca sa faci comparatii?
Sau voi pe la Suceava faceti antrenamente specifice fe?

Si de final, raman la ideea mentionata mai sus, cu sau fara parerea ta de expert militar al fortelor speciale si al armatelor.

Back to top
Boribum
Fri Jan 06 2017, 01:50PM
boribum
Registered Member #2395

În general, îți cam dai seama dacă interlocutorul are habar...din ce scrie. Cand începe careva să facă comparații între tot felul de forțe speciale și armate regulate -atunci cand ai un numar matricol si ai purtat un kepi blanc- îl lași să vorbească. GROM,SAS,Delta, cum e stagiul CECAP, seria de buletin a lui Burebista, pourquoi pas?

Că ție ți se pare facil ori dificil un antrenament ori program de instrucție, e una (și avem toți dreptul la păreri). Că ai habar ce înseamna să faci gardă la o unitate pierdută în Bărăgan (măcar atat!) e altceva. Cum e viața la Obock ori Dikhil, cat de uda e apa la borna 20, în cat timp fierbe apa la Bounia, astea sunt alte istorii.

Back to top
Decebal
Sat Jan 07 2017, 12:47AM
SUD-EST
Registered Member #9917

Nu am inteles o iota din ce ai spus tu mai sus.

Eu stiu doar anumite lucruri cum ar fi; IED, Bagram, Zabul, force protection, apa fiarta...

Auzi da fs nu fac parte din armata? hmm...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF