Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
prezidentiale 2009
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Tue Oct 20 2009, 11:41AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

hai sa ne adunam aici cu postarile pe subiect. O mare parte din discutii s-a purtat si aici: LINK, restul il gasiti pe alte topicuri.

LINK
Dan Andronic blog

Aseară la Nașul discutam despre situația politică. La un moment dat lansez ipoteza retragerii lui Sorin Oprescu în favoarea lui Crin Antonescu. Tocmai primisem un mesaj pe tema asta, din partea unui liberal. Sună Sorin Oprescu în emisiune. Neagă. La un moment dat îl întreb:

- Sorine, spune-mi și mie de ce nu crești în sondaje? Ultimul INSOMAR nici nu-ți mai dă procentele...

Oprescu răspunde: Pentru că n-am vrut să dau 4.000 de euro pe fiecare punct de creștere în sondaje, sau 3.000 de euro ca să nu scad. Că am fost și am vorbit și eu cu toți Stăpânii Sondajelor și atât mi s-a cerut. Nu vreau să dau bani!

- Sorine, era și INSOMARUL pe lista asta?

Oprescu răspunde: Am spus că am fost pe la toți Stăpânii Sondajelor și mi s-au cerut 4.000 de euro pentru fiecare punct de creștere.

- Și îți place chestia asta? Sună cu ceea ce numea Domnul Președinte Traian Băsescu prin ”sistemul ticăloșit”...

Oprescu răspunde: Nu-mi place, de aia și vorbesc...

Fără comentarii!

[ Edited Tue Oct 20 2009, 12:03PM ]
Back to top
truepride
Tue Oct 20 2009, 11:46AM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Dar oprescu chiar credea ca are sanse?
Back to top
ex-ad
Tue Oct 20 2009, 11:54AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

soto nu credea... numa' ca erau prea multe potentiale voturi la care nu se putea ajunge...

interesant e cit de putin costa punctul in sondaje... fraieri astia de la institute...
Back to top
truepride
Tue Oct 20 2009, 05:58PM

Registered Member #996

Din aceste motive si nu numai am o repulsie totala fata de presa(care intamplator intotdeauna sunt cei care comanda aceste "sondaje" de opinie, realizate pe "esantionae reprezentative").
Back to top
sacalulmaret
Tue Oct 20 2009, 06:34PM
Registered Member #1926

Antonescu?..........Basescu?...........Geoana?..........trei indivizi,fara viitor.
Back to top
batranu
Tue Oct 20 2009, 11:31PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

L-am vazut in seara asta pe Oprescu la Antena 3. La intrebarea directa a lui Gadea pe cine va sustine in turul 2, raspunsul (tipic politicianist) a fost o invarteala in jurul cozii, din care reiesea (aproape) explicit ca il sustine pe Basescu. Ceva de genul: daca ajunge Basescu cu Geoana, il bate cu 5-0 la pauza, iar daca ajunge cu Antonescu, acesta este prea sensibil.
Sa mori de ras, nu alta
Back to top
ex-ad
Tue Oct 20 2009, 11:38PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

ati vazut ca radu tudor spune de citeva zile ca n-are nici un fel de dubii ca va cistiga basescu? cred ca li s-a facut mila unora din servicii vazindu-l cum a ajuns sa abereze si l-au pus si pe el la curent cu secretul lui polichinelle, ala care-l stiu toti de mai bine de doi ani...
Back to top
truepride
Thu Oct 22 2009, 09:57AM

Registered Member #996

RT a ajuns de ultima speta, cred ca ar trebui sa se mute pe acasa tv la povestiri advevarate cu solcanu, in puii mei, si cabral.
Revenind la alegeri, grosul acum urmeaza, vom avea zile intregi de insulte si acuze de la o tabara la alta si mai apoi urmeaza insulta suprema adresata poporului:
Stim ca ne-a durut in trei litere de voi dar acum veniti si votati...
Back to top
Alexander
Fri Oct 23 2009, 07:36PM
Tovarasu'
Registered Member #1293

Eu zic ca o sa castige Baselu'... ( nu ca as vrea...) :-S

Oricum...orcine ar veni nu cred ca se va schimba mai nimic...
Back to top
ex-ad
Fri Oct 23 2009, 11:52PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

din pacate sau din fericire, inca nu stiu, se va schimba... nu veti mai recunoaste Romania urmatorilor 6 ani...a venit si rindul nostru.

[ Edited Fri Oct 23 2009, 11:53PM ]
Back to top
DESTEPTUL
Sat Oct 24 2009, 01:12AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Votez pentru Baselu, ca va iesi presh e dinte..."ca ca el altu nu sa ezista"
Acum pe bune...avem de ales? Se numesc alegeri asa de sanchi...
Back to top
free sky
Sat Oct 24 2009, 01:08PM
Registered Member #4

ba avem oameni buni ce sa alegem, haideti sa ne trezim si sa dam tarii o alta fata, o tara a bunului simt LINK
Back to top
DESTEPTUL
Sat Oct 24 2009, 02:19PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

SCARTZA SCARTZA CU MAIMUTZA...
Draga domnule luat de val..dacă mama ta vine şi spune că te iubeşte, verifică informaţia... Este o regula..as zice de aur...asa ca nu te uita la buzele alea tuguiate ale lu' mireille mathieu de dambovitza ca nu te iubeste...nu te doreste...doar te prosteste.
Asta e candidatul tau? Ai tu idee cum a ramas el vaduv? sa nu ma iei cu copy paste de presa ca te descalifici. daca tot e catindatul tau ....intreaba-l a lu' matale cum e sa te intorci acasa la nevasta bolnava de cancer...pe "chimicale"..chimioterapie...si el ..iubitul tau catindat, mirosind a chiloti de Adina Vălean, scandalizat de observatiile amaratei care statea singura in casa...cheala de la tratament...si uite asa scotea el dibaciul replica de parca era in studio cu al mai mare dusman politic...hop cu jignirile...si amarata ai ce era sa faca...depresie...azi asa maine la fel...pana nu l-a mai asteptat si a zburat pe geam. Ca sa rezolve eventualele probleme politice..de imagine desigur...a imbrobodit-o pe soacra-sa sa stea cu el...pentru copil dom'le...sa iti curga lacrimile nu alta de grija lui..el care alearga mereu la copilul lui...vai vai vai...ce milos......l-au cuprins remuscarile de moartea neveste'si..si cand il chinuiau mai tare....a dat fuga in Italia si s-a cununat....foarte important: INAINTEA LUI DUMNEZEU....mai ma leshi? Are asta vre-un Dumnezeu?
Asa ca dom'le, mai lasa'ne cu catindatul a lu' matale ca fasaie...si pute rau.

[ Edited Sat Oct 24 2009, 02:22PM ]
Back to top
ex-ad
Sat Oct 24 2009, 03:14PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

cind mama spune ca te iubeste este fapt, nu informatie... nu mai amesteca cele sfinte cu gunoaiele vietii societale...

cit despre nea catindatu', fiecare voteaza cu cine vrea si in cine se regaseste mai bine... sau voteaza impotriva celui care reprezinta tot ceea ce uraste sau dispretuieste mai mult... cam asta-i treaba cu votul... o maaaare pacaleala pentru oricare cetatean de pe glob, fie el onest sau nu...
Back to top
truepride
Sat Oct 24 2009, 04:21PM

Registered Member #996

Mai sincer Tariceanu si implicit Antonescu ca nici el nu o fost sef la bostanarie, au guvernat cel mai mare boom economic al romaniei din perioada interbelica pana in prezent. Aces boom nu s-a datorat politicii economice minunate a pnl-istilor ci s-a datorat unor factori externi favorabili pentru o tara in dezvoltare. Nu e meritul lor ci e al nostru, de la elevul din scoala pana la directorul de companie... toti am pus umarul putintel.Si ce a facut PNL-ul cu acest mirifc boom economic? Nimic... infrastructura kanci(nici 10 km nu au facut ), bani la bugetari nu, investitii in sanatate, educatie, securitate etc nu... asa ca nu au facut nimic. Ba mai mult mizeria aia umana de Orban venea sa spuna ca nu-i in stare in 2 ani sa faca 5 km de autosrada...5 KM!!!!!Dar unde's banii atunci? In logane de 70'000 eu, in clientela, in ragaiturile lor si mercedesurile lor.
Sa vina nea Antonescu acuma si sa zica bai fratilor lasati ca o fi bine... este o insulta la adresa intelectului colectiv roman.
Si macar de ar fi vreo alternativa. Basescu ii umfla buzunarele lu' Udrea si instareste cu tot neamu' lui de infractori, Geoana vine cu Ilici, Nastase 7 case Vanghelie si trupetii lui si atunci chiar ca ne-o luat dracu' pe toti...
Poftim dragi romani...votati...

[ Edited Sat Oct 24 2009, 04:22PM ]
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF