Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
POLITIA LOCALA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Ghost_dog
Tue Apr 07 2009, 03:18PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

Tovu' wrote ...

Ce e asa de rau in aparitia si functionarea PC? De ce aveti unii impresia ca cei care lucreaza acolo sunt oameni inferiori si de cea mai joasa speta? Care e faza de va inversunati asa impotriva acestor oameni si acestei structuri? Oameni buni aceasta structura exista peste tot in UE, si exista de ceva timp si culmea are si rezultate!Ori vreti sa spuneti ca toti acei europeni care au gandit si au lucrat la infiintarea acestor structuri sunt mai prosti ca niste romani printre care unul comandant de garda care habar nu are ce-i aia OP dar se baga in seama arcan daca ai de dat un sfat folositor da-l daca nu vezi-ti de paza ta, altul un jandarm frustrat care habar nu are ce se intampla dincolo de scutul sau ghost_dog in locul tau pana nu as gasi raspunsurile la intrebarile adresate nu as mai scrie nimic macar pe acest topic esti varza omule, si inca o incapabila sa accepte niste scuze aduse in mod public se vede din start fato cat te duce creierasul ala mic te injosesti singura in modul asta! OAMENI BUNI SUNTEM DE ACEEASI PARTE A BARICADEI SI AR TREBUI SA NE AJUTAM RECIPROC LASAND LA O PARTE FAZELE ASTEA PENIBILE CA CINE-I MAI LEGAL SAU MAI COMPETENT! NE ASTEAPTA VREMURI TULBURI PE TOTI INDIFERENT DE INSTITUTIA DIN CARE FACEM PARTE!!!

Ce sa iti mai zic ... eu unul nu te-am jignit dar tu cu baietelu ala denton , la niste acuze clare stiti doar sa injurati si sa vorbiti la la usa cortului . Sfatul meu este ciocu mic si joc de glezne , nu de alta dar la injuraturi vad ca sunteti asi ...
Back to top
alin
Tue Apr 07 2009, 03:55PM
Registered Member #1206

domnilor, fac apel la intelegere, respect si comunicare..sa incercam sa ne comportam demni de uniformele noastre! sa nu uitam ca nu ne aven decat unii pe altii, nu avem nici un sprijin de la "mai-marii" nostri..mai benefic pt toti ar fi o colaborare constructiva, poate chiar si critica "constructiva" ajuta,dar in anumite limite.
Back to top
Tovu'
Tue Apr 07 2009, 06:55PM
Registered Member #1652

Propun ca in aceste momente de durere sa lasam divergentele deoparte si sa fim aproape macar cu sufletul de familiile indoliate a fratilor nostri cazuti!!!!!!!!
Back to top
apkah
Tue Apr 07 2009, 08:39PM
arcan
Registered Member #566

Denton uite care sunt urmarile gestului inteligent al colegului tau .poate ca de acum incolo o sa ai mai multa minte inainte sa te antepronunti .eu ma tot chinui sa va luminez si sa va explic ca legea nu este asa cum o interpretati voi , dar voi nu si nu.(batman,batman..)
LINK

[ Edited Tue Apr 07 2009, 08:41PM ]
Back to top
apkah
Tue Apr 07 2009, 08:46PM
arcan
Registered Member #566

cam ca si in link-ul asta.(sa ne mai descretim fruntile)
LINK
Back to top
apkah
Tue Apr 07 2009, 09:58PM
arcan
Registered Member #566

arcan wrote ...

JC Denton wrote ...

Alesul local Cristian Anton a parcat ilegal, în faţa unei cofetării, iar inspectorii ADP au vrut să îi ridice maşina. De aici lucrurile au degenerat. Faptul ca esti consilier nu-ti da dreptul sa te napustesti asupra unui om in uniforma si asupra celor care ti-au ridicat masina. Ii felicit pe colegii din Timisoara pentru faptul ca nu s-au lasat speriati si impresionati de amenintarile consilierului local. Din pacate filmuletul reda doar ceea ce a vrut sa arate cameramanul, nu arata si insultele si amenintarile consilierului. Bravo, baieti.

daca ar fi fost cum spui, adica consileru` lu` peste la atacat pe politistu` lu` peste, atunci politistu` trebuia sa ai serveasca spray in felinare la momentul respectiv.nu la 10 min dupa.
a dat dovada de multa tactica comunitara facind treaba asta , si mai ales in fata camerelor de luat vederi.
acum vorbind serios, faptul ca aplicati legea dupa propriul vostru sistem , nu va avantajeaza de loc.nu sunteti Robin Hood prin padurea serifului .
tebuie sa intelegeti ca exista un paienjenis de legi in care te incalcesti urgent daca nu le cunosti.
v-ati imbacsit capul cu HCL si cu mai stiu eu ce aberatii locale, dar uitati ca deasupra lor sunt legile netionale.acum , ca or fi bune sau or fi rele nu sunt eu in masura sa judec.
si ca sa revenil la oile noastra, vreau sa spun ca folosirea sprayului iritant lacrimogen, nu este libera.este stipulata in niste legi care daca le incalci , o iei pe cocoasa, chiar daca crezi tu ca ai fost mare si tare.
nu era indreptatit sa foloseasca sprayul in momentul in care l-a folosit.in schimb a gresit si ca nu l-a folosit cind a fost agresat , daca a fost agresat.
vezi tu Denton ca nu e usor sa fi politist ?a gresit saracu` de doua ori , desi intentiile sale sunt convins ca au fost bune .
dar ce sa-i faci , nu esti politist doar scriind pe tinuta politia mare si comunitara mic,mic,mic...

Back to top
mozambic
Tue Apr 07 2009, 10:04PM
Registered Member #1052

arcan , respect! sah mat
el nimic : batman , batman

vezi ca iti cer copyrights
Back to top
JC Denton
Wed Apr 08 2009, 12:31AM
Addict
Registered Member #1332

Mda, am fost de serviciu tura II, vad deja ca va dati in stamba, ca de obicei Arcan in rolul principal, cu doi mici nebuni pe langa, ghici ghicitoarea mea, care sunt aia. Ancheta nu e finalizata, omul ala nu si-a pierdut locul de munca, asa ca nu stiti ce vorbiti, aratati doar speculatii din presa. Nu exista politist bun daca nu are macar o plangere penala, sa stiti si voi. Orice om cu bun simt ar fi apreciat gestul acelui politist de a face dreptate, de a respecta o lege, sau HCL in cazul de fata. Voi nu ati facut decat sa sariti de cur in sus. Orice profesionist isi da seama ca lipsesc minute bune din acel filmulet si este redata doar asa-zisa agresare a domnului consilier. Acolo e vorba de ultraj la adresa politistului si a celorlalti membri ai ADP. De ce nu e prezentata sosirea consilierului, felul in care se manifesta acesta ignorand atentionarea politistului ca masina ADP urmeaza sa se puna in miscare, etc, etc, consilierul a sfidat toate avertizarile acelui politist, a urcat in masina tractata un tort cu intentia clara de a nu da doi bani pe legea votata chiar de Consiliul Local din care face parte. Cand a vazut ca nu impresioneaza cu nimic s-a repezit la politistul comunitar si l-a bruscat de cateva ori. Acesta a folosit abia in final sprayul respectiv. De filmat s-a filmat tot, insa cei de la Realitatea au taiat la montaj faptele consilierului si au lasat doar filmuletul din momentul in care se da cu acel spray. Sunt prea obosit ca sa continui in seara asta cu voi. Ma asteptam in schimb ca analiza sa fie obiectiva, sa nu fiti creduli(cu atentionare catre Mozambic care m-a apostrofat cand i-am arata un filmulet cu un viol aseara pe topicul Politiei De Frontiera). Nu cred ca politistul isi va pierde locul de munca, cel mult va fi mutat in cadrul altui departament din cadrul directiei, eventual o mustrare scrisa, un avertisment. Am inteles ca s-au luat mai multe declaratii ale martorilor prezenti la eveniment iar toate declaratiile arata catre ultraj din partea consilierului. Oricum, se fac eforturi pentru recuperarea a macar o parte importanta din filmul evenimentelor petrecute acolo. In final continui sa spun ca politistul local a procedat corect, respectand legea data de consiliul local si celelalte legi in vigoare. O data ce se pun in miscare anumite mecanisme ale sistemului(iar ADP-ul e un mecanism), se asteapta rezultate, nu mai poti sa intorci o masina de tractat inapoi ca nu vrea domnul consilier asta. In fine, mai vorbim.

P.S. - Ghost_dog, "Baietelul" de mine are 1,92 metri si 110 KG. Asa ca idee. In schimb tu vezi si cauta-te la partea cu care gandesti. Ceva in lantul gandirii tale sufera. O fi de la scaune sau pietre luate in cap? Haide, fugi, da-i un pulan in cap sau gura unui pusti, asa o sa fi mai multumit.
P.S. 2 - Arcan, ca sa iti arat o mostra din corectitudinea gandirii tale, te-ai luat iarasi aiurea de un agent care a folosit un spray lacrimogen, ale caror efecte trec in maxim o jumatate de ora. Consilierul e penibil spunand ca a avut nevoie de tratament medical pentru efectele datorate sprayului lacrimogen. Dar tu, Arcan, cel care esti atat de corect, de ce nu ai sarit vehement cand am prezentat niste linkuri cu jandarmi care lovesc cu pulanul si piciorul pana aproape de capul unor pusti care oricum sunt pe fuga pe strazi, si nu prezentau un pericol iminent din moment ce fugeau?

[ Edited Wed Apr 08 2009, 12:42AM ]
Back to top
2mail
Wed Apr 08 2009, 10:32AM
Registered Member #1343

Mai fratilor de ce raspundeti la provocari?
Voi nu vedeti ca anumiti oameni?? sau ignoranti va tot provoaca indiferent de ce argumente aduce-ti voi.
Ignor asta treb. facut cu ei nu merita nervi vostri, ei ori nu vor sau nu stiu sa citeasca iar daca stiu atunci nu inteleg pt. ca una e sa citesti iar alta e sa inlegi ceea ce ai citit.
Back to top
mozambic
Wed Apr 08 2009, 05:37PM
Registered Member #1052

dragilor bag sama ca deja o dam in comunisme!
cu politie politica , disidenti si tot tacamul!
daca pe un site public , forum , blog , etc nu iti mai poti spune parerea si sa faci o dezbatere , sa te contrazici , etc fara sa fii amenintat ca se va afla cine esti si vei fi dat afara de la munca , etc.....
voi nu intelegeti ca tocmai asta inseamna democratie?
sa iti poti spune parerea sa te contrazici , e parerea ta, buna , proasta cum e , dar e a ta!
si constitutia intareste asta!
am voie sa spun ce gandesc ( deocamdata) kiar daca nu convine lui x sau y
dezbatere....
observ cu ingrijorare ca se renunta la argumente , contraargumente , replici si se trece la amenintari de catre unii....
e ca si cum te contrazici cu o feminista si care odata ramasa fara replici iti da la temelie: esti misogin!
pt simplu fapt ca nu esti de acord cu ea!
alunecam incet si sigur in penibil cu reactiile acestea si mai rau se pot naste alte lucuri care nu ne fac cinste ca barbati , ca oameni , ca militari , etc
e un apel la toti care posteaza pe aici , daca nu mai aveti argumente nu mai postati
nu amenintati!banuiesc ca suntem prea mandrii cu toti ca sa recunoastem cand pierdem??
eu stiam ca in orice sistem organizat de competitie sau militar , te invata intai sa pierzi , ca sa pretuiesti apoi victoria la adevarata ei valoare , sa treci usor peste infrangere si sa te mobilizezi pt urmatoarea lupta , competitie
ganditi-va la asta....
Back to top
Tovu'
Wed Apr 08 2009, 06:18PM
Registered Member #1652

Halal oameni!!!
Altii mor intr-un razboi care nici macar nu e al nostru iar altii au probleme de genul ca de ce a dat un agent cu spray lacrimogen!!!
Halal!!! Sa aducem si noi un mic omagiu fratilor nostri cazuti la datorie ca asa se cuvine si e normal!!!
Back to top
apkah
Wed Apr 08 2009, 06:31PM
arcan
Registered Member #566

denton ,inca o data iti spun:daca l-ar fi ,,parfumat,, pe dobitoc in momentul agresiunii eram primul care il felicitam.ai cuvantul meu.dar ca sa il spreyezi pe ala in fata camerelor, intr-un moment atat de prost, denota o mare obtuzitate in gandire.obtuzitate pe care o vad si la tin denton , fara suparare.
orice argument de bun simt iti aduc , tu raspunzi cu acuzatii si cu apostrofari.asta e realitatea.
intelegeti o data ca sunteti la inceput si nu tot ce zboara se mananca cum credeti voi .
Mozambic, recunosc , esti muza mea cu ,, batman , batman,,
dar asa fac baietii astia :orice le spui ei nu si nu , batman,batman...

[ Edited Wed Apr 08 2009, 07:46PM ]
Back to top
Ghost_dog
Wed Apr 08 2009, 07:10PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

P.S. - Ghost_dog, "Baietelul" de mine are 1,92 metri si 110 KG. Asa ca idee. In schimb tu vezi si cauta-te la partea cu care gandesti. Ceva in lantul gandirii tale sufera. O fi de la scaune sau pietre luate in cap? Haide, fugi, da-i un pulan in cap sau gura unui pusti, asa o sa fi mai multumit.

Amuzant acuma o dam cu marimi ? Tre sa zic si eu ? Tre sa impresionez? Hmm ... Sunt mic , mic de tot 1.65 . 45 de kg ... Amarat asa ma lasat mama natura pe Pamant . Esti chiar amuzant , continui sa ma insulti , nu e frumos ... Nu de alta dar imi aduc aminte de ce zice Mozambic , batman , batman
Te las pe tine sa castigi runda asta a marimilor , nu ma pot compara eu cu tine...

[ Edited Wed Apr 08 2009, 07:12PM ]
Back to top
apkah
Wed Apr 08 2009, 07:42PM
arcan
Registered Member #566

batman,batman,.....ar trebui sa fie motto pt unii...
Back to top
apkah
Wed Apr 08 2009, 07:52PM
arcan
Registered Member #566

LINK
citeste Denton.Nu ma bucura, dar asta se intampla cind nu actionezi cu tact...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF