Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
POLITIA LOCALA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Sailor
Thu Apr 09 2009, 01:38AM
Sailor
Registered Member #500

Denton cateodata mai sar coarda ( la sala de sport) si elasticul, si cand nu am ce face desenez pe paltou un sotron si o frunza, apoi imi iau colegii si facem pregatire fizica si uite asa ne plateste statul degeaba.Sic sic!!

Ps: uniforma e oribila ( ca si design) si daca mia are si croiala celei de la politie atunci e vai de vai .

[ Edited Thu Apr 09 2009, 01:39AM ]
Back to top
alin
Thu Apr 09 2009, 02:47PM
Registered Member #1206

arcan, macar stii si miscarile de la "batman-batman" sau doar ai auzit-o pe la altii? oricum, e plecata din armata..
Back to top
Tovu'
Thu Apr 09 2009, 08:46PM
Registered Member #1652

arcan cat mai astept sa imi raspunzi,ca tot veni vorba ce si de cine ziceai ceva cu schimbatul subiectului???????????
Back to top
mozambic
Thu Apr 09 2009, 11:52PM
Registered Member #1052

alin> ma simt obligat sa te contrazic cu ,,batman , batman''
e vb de reclama aia cu ,,ti-am zis mah ca e popa?? tu nimic batman , batman!!
asta dupa ce au aruncat un popa din clopotnita!
deci aici era aluzi cu jc denton!
eu ii apreciez incapatanarea , si fizicu-i impunator , si limbajul elevat si ideile....
dar atata timp cat scrie REBU el.....sau RATB.... sau RENEL ....POLITIA comunitara..... e grele.....
nu e el de vina
as vrea din tot sufletul sa il clonam si poate ca ar schimba imagina acestei institutii , asta o spun sincer , fara mishto!
dar ca el sunt cativa, nu multi din pacate.....

nu mai purtati crucea institutiei , voi talpasi ca si noi....care munciti.....
lasati-i pe aia grasi de la birouri care se fac ca muncesc , si care se cred sefi sa faca asta......
voi faceti ce stiti mai bine.....ca ei nu se contrazic cu nimeni nu vedeti????
pt ca ii doare la basca.... de voi de noi de toti
pensia e pensie , le mai da si primaria acolo ceva .....
merge traba , nu??
Back to top
ex-ad
Fri Apr 10 2009, 01:42AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

mozambic, regulile..
Back to top
pokemoon
Fri Apr 10 2009, 10:44AM
Registered Member #1612

JC Denton wrote ...

Ghost_dog a spus :
"Eu cred ca tu ai fost plimbat in dube de cunosti asa de bine situatiile pe care le descrii ..."

Deci faza cu calcatul pe maini chiar e reala, iar tu ai confirmat-o acuzandu-ma pe mine ca as fi plimbat cu duba si as cunoaste astfel de amanunte.
Nu, omule, netul e plin de faze dintr-astea in care voi calcati in picioare demnitatea unor oameni in numele restabilirii ordinii. Bataia care o dati in dube celor pe care i-ati prins in scopul de a-i face sa semneze P.V.-urile e tot stipulata in lege? E tot graduala? Haide sa fim seriosi, voi sunteti stiuti de frica, dar nu respectati. Respectati sunteti de mosi si babe, nu de populatia tanara. Singurii care sunt stiuti si de frica, dar si respectati sunt mascatii. De la SPIR, SIAS, Acvila, etc. Apropo, de ce daca esti asa valoros nu te bagi in seama pe topicul dedicat celor de la Acvila? Cumva fiindca scaunele alea luate in cap ti-au afectat modul de gandire? Sau cel mai probabil ca acolo, vorbind de scaune, mitinguri, insulte nu ai impresiona pe nimeni? Sa stii ca lumea nu se imparte in alb si negru, predomina gri-ul. Si la fel sa mai stii ca esti penibil atribuindu-ne treburi pe care le faceam in scoala generala, chestia cu mingea. Sau vorbesti despre prinsul copiilor mici cand sparg mingiile din propria ta experienta?

amice salut
nu mai suport sa aberezi pe aici
sa ma prezint .sunt un maniaco depresiv ,bataus de copii si maestru in indoit pulane pe spatele celor inocenti.................
vad k o scalzi cind colo cind colo...................la faza cu comunitarul de la timisoara sa prezentat numai ceea ce a vrut sa prezinte cameramanul?
atunci nu crezi k ceea ce vezi pe net este umai adevar trunchiat in favoarea unora ......si nu ma refer la "bastonari"
si pt cultura mea.....tu "vezi" stirile la radio?
ia deschide bine ochii si vezi vezi k mai fac treaba si altii in afara de SIIAS,SSPIR,DPIR sau defuncta ACVILA
sau sa cred k de cind va dotat primaria cu pistoale cu vopsea sunteti adevarati serifi neinfricati?
nu va uitati originile.................toti va considera inca GARDIENI PUBLICI(adica cei care te cearta ca isi fac cateii nevoile in parc)si crede-ma.................pina acum nu am vazut vreunul cu mentalitate schimbata.......
apropo..............faceti cursuri speciale pt a fi asa cum sunteti?

Back to top
JC Denton
Fri Apr 10 2009, 10:59AM
Addict
Registered Member #1332

Salut ciobane, pardon, jandarmule. Vezi ca sunt la coltul blocului 3 pusti care striga "Hai Steaua!". Fugi, ia-ti pulanul, sprayul si scutul fiindca ai treaba sa le-o dai in cap. Casca nu ti-o lua, nu ai nevoie, fiindca nu ai ce sa protejezi cu ea. Mars in formatia ta, ciobane!
Back to top
apkah
Fri Apr 10 2009, 11:16AM
arcan
Registered Member #566

Admin, nu cred ca exprimarea de mai sus face cinste cuiva, si mai ales unuia care isi spune politist intre ghilimele.
Tovule te rog improspateaza-mi memoria...apareti cumva in legea circulatiei pe drumurile publice ?sau s-a dat vreun HCL la voi in care va face mari si tari ?
daca este cineva cu studii in drept l-as ruga sa le explice ,,politistilor,,cam care e treaba si deosebirea intre Legi si HCL-uri.
ca ei tot,,batman,batman,,...
Back to top
apkah
Fri Apr 10 2009, 11:21AM
arcan
Registered Member #566

JC Denton wrote ...

Salut ciobane, pardon, jandarmule. Vezi ca sunt la coltul blocului 3 pusti care striga "Hai Steaua!". Fugi, ia-ti pulanul, sprayul si scutul fiindca ai treaba sa le-o dai in cap. Casca nu ti-o lua, nu ai nevoie, fiindca nu ai ce sa protejezi cu ea. Mars in formatia ta, ciobane!

rog adminul sa vada daca aceasta exprimare respecta regulile forumului si cele de bun simt...
Back to top
JC Denton
Fri Apr 10 2009, 11:42AM
Addict
Registered Member #1332

Arcan, voi raspunde cum consider eu de cuvinta celor care ne ataca cu expresii jignitoare pentru noi. Din pacate si Alin, Tovu' se simt foarte jigniti pentru apelativele des folosite de Gardieni desi nici ei, nici eu nu am lucrat in respectiva institutie. Nu ma intereseaza ce credeti voi despre institutia noastra, folositi cat de des puteti acel apelativ de "gardian" iar eu voi folosi ceea ce consider de cuviinta. Daca respectivul pokemoon era politist probabil ca-i ziceam "Garcea".
Gata, vrei sa scapi de mine, Arcan si o rogi pe sefa sa ma baneze?

P.S. - Apelativul de cioban nu se adreseaza unei institutii ci respectivului cu care am discutat, nu de alta dar a confirmat:
"sa ma prezint .sunt un maniaco depresiv ,bataus de copii si maestru in indoit pulane pe spatele celor inocenti..."
P.S. - Exista o regula de bun simt ca atunci cand porti o discutie pentru prima oara cu cineva, mai ales pe care nu-l cunosti, sa vorbesti frumos. Din cate vad eu aici se poarta" Bruce Lee il bate pe Van Damme".
P.S. 3 - O sa intru cat mai rar pe aici, ca sa va dau prilejul sa va "desfasurati" in voie. Asa ceilalti membri ai forumului vor vedea cu cine au de-a face, care-i "ciobanul" si care-i "gardianul".
P.S. 4 - Aseara, patruland cu Loganul, pe la ora 21 am ajuns in dreptul unei scoli. Pe o alee laterala veneau spre scoala 3 jandarmi. Era intuneric, dar ce m-a frapat la ei era faptul ca mergeau in sir, unul in spatele celuilalt, pana si pasul era acelasi. Pacat ca nu exista putina personalitate in strada, personalitatea si-o refuleaza unii dintre ei aici pe forum.
P.S.5 - Va salut pe ceilalti, plec la munca.

[ Edited Fri Apr 10 2009, 11:54AM ]
Back to top
ex-ad
Fri Apr 10 2009, 02:40PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

pokemoon, replica ta a fost stearsa... este suficient ca am acceptat sa figurezi cu un avatar care nu are ce cauta pe un site ca al nostru, dar constant ataci alti membri si postezi doar de dragul de a posta... sper sa nu mai fie nevoie de a doua rugaminte pentru a respecta regulile... multumesc.
Back to top
AKM
Fri Apr 10 2009, 04:51PM
Ne-ati bagat in cap de mici ideea ca nu avem drepturi !
Registered Member #768

Recomand stergerea de acum incolo a replicilor care n-au legatura cu topicul asta sau care sunt postate doar sa invrajbeasca sau sa jigneasca. Exista democratie si exista libera exprimare, pana la punctul la care spui prostii din pura rautate sau eventual din prostie/frustrare/complexe... Daca aveti chef de misto vedeti ca exista coltul vesel pe undeva pe forum... Sau "jmecheria" exact asta e - ca pe un topic serios sa intrati sa faceti misto si sa vedeti care e mai tare. Io v-am mai zis ca NICI UNUL, dar voi nu ma credeti. Nu mai bine va duceti voi la coltul vesel ? Eventual sa se infiinteze un topic de genul "Cine e mai tare, Politia Romana, Jandarmeria, Politia Comunitara etc..." sa va rupeti in figuri acolo cat vreti voi - si jandarmi si politisti si comunitari si altii care tot aveti chef sa aratati cu tot dinadinsul ca voi aveti dreptate (sau ca o aveti mai lunga sau dracu' stie ce mai vreti voi sa demonstrati, ca niste complexati mici care se chinuie sa iasa in evidenta, dar in nici un caz printr-o dezbatere sau prin adrese oficiale la institutii al caror raspuns sa il posteze aici sau prin alte metode inteligente si civilizate... aaa... scuze, inteligenta si civilizatia uitasem ca nu prea au treaba cu militzia, indiferent cu care militzie... Frate de la coada carei sape ati fost voi angajati ? Sau de cati ani o frecati prin sistem de v-a cretinizat in halu' asta ?).
Back to top
apkah
Fri Apr 10 2009, 06:25PM
arcan
Registered Member #566

akm daca ar fi precum doresti, postul tau ar fi primul sters.dupa cum scrie pe forum, aici este topicul jandarmilor, politistilor , pompierilor si..militienilor.deci tu esti in plus.daca cei din MAI sint asa de cretini pentru tine, fi tu ala destept si intra pe topicuri inteligente, si lasa-ne pe noi asa cretinizati.
vezi-ti de kalasnicovul tau si de noua tinuta ripstop ...
Back to top
2mail
Fri Apr 10 2009, 10:51PM
Registered Member #1343

Salut eu am fost gardian si nu e pt. mine nimic jignitor in asta.
Si la gardienii publici ca si alte institutii erau oameni si oameni, cand m-am angajat eu la ei( anul 1994) la gardieni erau foarte putini oameni cu liceu majoritatea 8, 10 si profesionala, dar si la MAPN,MAI majoritatea subofiterilor erau cu 8,10 clase iar ofiteri pana la gradul de maior cu 12 clase si bacalaureat .
[color=#99cc33]Pot sa-i asigur pe cei care-l blameaza pe denton ca nici-o structura de ordine publica nu s-ar face de ras cu el a fost jandarm a lucrat impreuna cu cei de la sectii mult timp ca politist comunitar (patrule mixte) si are rezultate foarte bune[/color].
In concluzie ma puteti striga cu apelativul gardian nu e o problema am fost , am vrut doar sa va arat ca exista similitudini intre mai multe institutii si nu treb. sa aruncam cu noroi unii in altii pt. ca nu e nimeni mai breaz in tara asta.
Back to top
JC Denton
Fri Apr 10 2009, 11:52PM
Addict
Registered Member #1332

2mail, merci pentru laude, dar se cuvine o rectificare. Jandarm am fost doar in perioada efectuarii stagiului militar. In rest, asa este, am lucrat ceva cu sectiile de politie, am lucrat si cu jandarmii ceva timp. Sunt fost militar de cariera (fost subofiter) care a primit un sut in dos in momentul restructurarii armatei romane. Am avut de ales la 35 de ani sa ma mut in provincie, departe de casa(stau in Bucuresti, unde am toate rudele si prietenii) sau sa plec din armata. Sunt calificat ca parasutist, alpinist( Marilu, acum intelegi acele provocari?), cunosc foarte bine limba engleza, am cunostinte avansate in domeniul computerelor, daca are vreo importanta, in armata am fost tragator cu PSL-ul, asadar, la iesirea din armata am stat pe dreapta 2 luni si m-am gandit unde sa ma angajez. Aveam de ales sa plec in Irak sau Afganistan pe salariu foarte bun( ca angajat al unei firme straine), ori sa stau in tara si sa am grija de familie pe un salariu specific sistemului. Am ales sa raman in tara, deci a trebuit sa-mi aleg un loc de munca. Am incercat sa dau la politie, dar am fost plimbat de la Ana la Caiafa, ba la Politia Capitalei, ba la IGP vreo luna de zile, pana cand mi s-a spus sa nu ii mai deranjez, desi in ziare se scria ca se fac angajari. Singurii care nu mi-au pus probleme au fost cei de la Politia Comunitara. Acestia erau proaspat infiintati si doreau oameni cu experienta pentru infiintarea unui serviciu de interventie rapida. Cum salariul oferit atunci era cel putin la nivelul celui avut in armata, am optat pentru acel post de agent superior(un fel de echivalent al gradului de plutonier din armata). Au trecut 3 ani de atunci, salariul a crescut constant fata de armata, ce pot sa spun, e bine, se poate si mai bine, probabil cand voi termina facultatea de Electronica si Calculatoare voi parasi sistemul in favoarea unui job in domeniul privat. Nu ma intereseaza salariul, imi doresc liniste fiindca in sistem e mult haos si stres la ora actuala. Anul trecut am fost la un pas de a semna cu cei de la Man Power, pentru un job in Irak ori Afganistan pe multe mii de euro pe luna. Cel care m-a facut sa stau potolit a fost Wyatt Earp, care m-a convins ca familia e mai importanta decat orice slujba bine platita, dar care-ti poate aduce in orice moment invaliditatea pe viata.
2mail si tu ai face cinste oricarei institutii a statului, atat ca pregatire juridica, dar si ca pregatire fizica (oameni buni, printre altele, 2mail a refuzat un jeep de serviciu in favoarea mersului pe jos). Esti unul dintre "gardienii" de valoare, dar inainte de toate esti un camarad adevarat si un mare OM.

P.S. - Marilu (Alina) te-as ruga sa-mi confirmi daca ai sau nu pistrui. Sper sa nu te mai superi atat. Iar tinuta aia e naspa pe oameni naspa si beton pe unii. Astept sa-mi vorbesti de pistrui

[ Edited Fri Apr 10 2009, 11:55PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF