Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SIE

<< Previous thread | Next thread >>
Ce mai face SIE
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
echo
Fri Dec 29 2006, 07:50AM

Registered Member #43

Interviul ala arata ca e total rupt de realitatile de sub el. Cunosc citiva baieti care au ras cu lacrimi cand au citit. Apoi s-au ofticat.
Back to top
colonelul
Fri Feb 02 2007, 12:07AM

Registered Member #20

Vad ca nu s-a deschis inca un topic referitor la cei doi romani retinuti de americani in Irak. Voi posta aici o scurta observatie:
Faptul ca SIE si-a declinat competenta este o pozitie destinata naivilor. Este secretul lui Polichinelle ca majoritatea personalului consular si al atasatilor (economici, culturali, de presa etc.) apartine serviciilor de informatii externe, lucru de la care Romania nu face exceptie.
Back to top
free sky
Fri Feb 02 2007, 03:17PM
Registered Member #4

mama, mama ce castane fiebintzi are Base in mana azi. A anticipat bine aseara Cristoiu in Sinteza Zile privind eliberarea celor 2 in cateva zile.. Deci clar este o "a-2-a rapire din serai". da nu prea i-a iesit pasentza cum vroia. In loc sa pozeze in "el salvatore", acu tre sa scoata un tzap ispashitor si cred ca ala va fi " ala Ungurean" ca doar e liberal, ca doar nu l-o scoate vinovat pe sotul de consilier de Cotroceni si sef de SIE, n-o sa vedetzi asa ceva...
Back to top
alexandru
Fri Feb 02 2007, 11:38PM
alexandru
Registered Member #169

dom' colonel aia nu erau spioni cum nu sunt eu presedinte . La cati romani civili lucreaza in bazele militare din Irak (astia pana si apa de baut si-o imbuteliaza in baza) sunt convins ca-si gaseau unii care sa mai si gandeasca nu numai sa filmeze daca chiar aveau nevoie de spioni .
Problema mea ar fi alta : de ce nu s-a intervenit pana acum pentru eliberarea lor ?
Back to top
colonelul
Fri Feb 02 2007, 11:55PM

Registered Member #20

Nici n-am spus ca erau spioni, ci doar pe unde umbla SIE.
Probabil ca nu s-a intervenit tocmai pentru a fi folosit acum cazul. Daca ar fi stat doar o saptamina retinuti, impactul mediatic n-ar fi fost asa mare. Sau pur si simplu au stat din indolenta si nesimtirea autoritatilor.
Iata ca imediat ce s-au facut citeva valuri, li s-a dat drumul.
Back to top
Witt
Sat Feb 03 2007, 12:03PM
Witt
Registered Member #168

Se poate totusi sa fie doar o coincidenta iar americanii sa fi finalizat abia acum ancheta, poate un pic presati si de aflarea cazului.
Back to top
echo
Sun Feb 04 2007, 02:08PM

Registered Member #43

Foarte probabil. Mie mi se pare ciudat un lucru - cand te duci sa lucrezi intr-o baza militara, oricat de dobitoc esti stii ca trebuie sa respecti niste reguli, mai ales ca aia doi nu venisera acolo cu 3 zile inainte. Si oricum am inteles ca prin baza aia circulau la filme intr-o veslie - ce sa se mai complice sa faca ei poze. Parerea mea este ca fraierii aia doi au cazut intr-o cursa pusa la cale din tara si ca intr-adevar trebuie sa se lase cu lauri pentru cineva. Din mii de angajati romani care lucreaza in baze militare prin lume, taman in Irak si cu americanii s-au gasit astia doi sa se joace. Si e putin probabil ca amandoi sa fie tampiti.
Back to top
Roxana I
Mon Feb 12 2007, 11:58PM
Registered Member #238

LINK
Back to top
toteu
Tue Mar 13 2007, 04:48AM
Registered Member #443

mikhai wrote ...

alexandru>ma indoiesc ca me crede balivernele alea,l-a postat sa mai bage neshte sare si piper in zona.
eu nu am studiat holocaustul,nu ma pot pronuntza aiurea-dar chestiile alea,unele din ele ,imi aduc aminte de
propaganda neagra antisemita din anii 70,in care evreii erau acuzatzi ca omoara copii crestini pentru a le folosi
singele la ritualuri dracesti-in sinagoga.

astea-s kkturi pentru uzul fraierilor.

bunica mea a prins pogromul din iasi,in 1941.atunci s-a simulat un atac asupra unei patrule germane-dar era
un set-up.imediat s-a trecut la represiune,cu victime in nestire.ea personal,venind spre centrul orasului dinspre
mahalaua pacurari-atunci 95 la suta evreiasca-a vazut cadavrele evreilor impuscatzi in timpul noptzii.dintre totzi,
unul singur ,urcat pe un stilp,incercase probabil sa taie cable de telefonie.se stia ca evreii erau cam comunisti,
insa ce se uita este ca in stalin le promisese ca va face din basarabia o republica sovietica evreiasca.

e dfrept ca,in timpul retragerii din 1940,unii evrei au atacat trupele romanesti.

si totusi,sa iei deliberat sute de oameni,sa-i inghesui in vagoane de vite in caldura lui iunie si sa-i plimbi intre
iasi si pascani ,trei zile la rind,pina crapa inima-n ei-la un loc babe,moshi,copii,adolescentzi-pen;ca in capul lui
hitler era ceatza -asta e crima odioasa.nu exista in dreptul razboiului asha ceva ca fiind permisibil.

armata romana si-a minjit gratuit numele cu mizeria asta-si asha ajungem linga alte porcarii ale razboiului.

a incercat si presedintele iliescu kkturi d-astea,sa compare pe evreii arsi in lagare cu comunishtii romani-o
mina de javre vindute rushilor-si apoi a trebuit sa-si inghita kktul propriu,sa dea pe la tel aviv ,la rabinul sef,
si s-o scalde ca n-a zis asha,ca sucita-invirtita,kkturi de activist.dar n-a mers.l-a facut ala de tot kktu si atrebuit sa
promita ca va introduce chestia holocaustului ca obiect de studiu-si asha e.

asta e-e plin de capiatzi si de egocentrici.acum vreo 3-4 ani,in bv,pacientul natzional a inaugurat un monument
al martirajului evreiesc.pt brasoveni,cel situat in cartierul racadau.acolo stau si parintzii mei.al meu tata,veteran
al frontului de est,s-a dus sa vada paranghelia si s-a intors dezgustat de schimbarea la idei a tribunului-atunci
mare iubitor de evrei.acum,dupa sutul in c.. dat lui nati meir,am intzeles ca s-a redeschis podul de flegme
prm-evreime.

e de gindit oare ce pacate platim lasind la conducere atare oameni.

Magariile antiromanesti sau balivernele unei propagande de doi lei, dar care vizeaza avantaje materiale pentru... altii, convertibile in miliarde de dolari foarte reali sub forma unor "reparatii" absurde sunt, in schimb, bine venite. Cum ar fi cele citate mai sus.

Holocaustul exercitat de romani impotriva evreimii nu a existat si asta e, oricit s-ar da Wiesel cu curul de pamint, tinindu-se de mana (eventual) cu Iliescu (reabilitatorul de pacepi). Da, a existat un pogrom, da, a existat o represiune dura la Odesa, da, au existat porcarii individuale sau de grup si razbunari, cum au existat destule si din partea evreilor si in timpul razboiului si, mai ales, dupa. Nu a existat o intentie genocidala, romanii ca natiune si armata romana ca structura a statului roman nu au comis nici un genocid.

Faptul ca Romania este azi, din nou, o tara de prada, nu schimba cu nimic adevarul. Nu avem nimic de recunoscut, nu avem de ce sa ne umilim in pseudo-ritualuri de remuscare, nu avem nimic de platit (chiar daca o facem prin "alesii" neamului) si... hasta la vista, neicusorule. Daca esti evreu, nu esti special, nu esti mai inteligent prin definitie si nici victima by default a "sanguinarilor" valahi si cu atit mai putin acuzatorul din oficiu. Daca nu esti evreu, esti doar la fel de bine "informat" cum am vazut si prin alte postari. Sau chiar in cea citata - vezi aiureala cu "propaganda antisemita din anii '70" - dupa care amesteci o acuzatie de larga circulatie in evul mediu, folosita in alte tari europene (inclusiv pentru cazul, se pare real, totusi, care a condus la alungarea evreilor din Anglia pentru 300 si mai bine de ani). Bineinteles ca nu este intimplatoare alegerea "anilor '70", cind evreii au emigrat masiv. De teama, desigur, fugind de "neagra propaganda antisemita". Ce prostii! Astept cu infrigurare un nou raport Tismaneanu pe aceasta tema.

Back to top
free sky
Thu Oct 18 2007, 08:30PM
Registered Member #4

LINK cititzi si va crucitzi fratzilor..
20% daca e adevarat traim intr-o tzara cu adevarat..sovieto-bananiera
Back to top
shadow
Fri Oct 19 2007, 09:24PM
Registered Member #561

Intr-o democratie totul e posibil. Si CIA controleaza prin intermediul privat multe domenii in USA, asa ca nu e nimic ce sa te mire.
Back to top
tezew
Mon Oct 22 2007, 08:28PM
Registered Member #31

Nu as crede...Mai degraba LINK
Back to top
colonelul
Wed Oct 31 2007, 10:23PM

Registered Member #20

Pe mine ma nelinisteste faptul ca presedintele nu vine cu o noua propunere pentru functia de director al SIE. In amendamentele propuse de noi, pe care le puteti accesa din prima pagina, am inserat prevederea ca presedintele sa vina cu o noua propunere (atunci cind situatia o impune)intr-un interval de timp limitat, adica 30 de zile.

ACTUALA LEGE NU PREVEDE ACEASTA OBLIGATIVITATE! Ca atare vom avea un serviciu de informatii militarizat si condus de un general, deci dincolo de orice control civil asupra SIE.

[ Edited Wed Oct 31 2007, 10:24PM ]
Back to top
om simplu
Thu Nov 01 2007, 01:08AM
Registered Member #298

tezew wrote ...

Nu as crede...Mai degraba LINK

Caraman Dorobantu Croitoru Andrei Macri Roman Baltac (softnet - vinduta la omnilogic)....

Dragos Stan Remus Dorobantu ... - mult SIVECO si iarasi niste polonezi, ca daca nu, erau greci si daca nu, poate niste englezi ....

in rest DIE->SIE cit cuprinde, da si cu putina 215 si socol maMAE iliescuKGB si mult IT la tot cartierul de la Nica si Dragan din tartasesti si de la smartree (erich kish) si rsc (Ovidiu Soare Vladescu) si asesoft (cumpara si el siveco) ca toate fac soft si toate sunt "autorizate"
Back to top
free sky
Tue Dec 04 2007, 10:10PM
Registered Member #4

...

[ Edited Wed Dec 05 2007, 07:46AM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF