Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Noua viziune de GEOPOLITICA ACTUALA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Boribum
Sat Sep 26 2015, 05:16PM
boribum
Registered Member #2395

Da,eu îti dau legea germana privind naturalizarea si îti indic unde apare ea. Asta e un argument,cel cu "persoane apropiate" nu e unul. Iar dintr-un caz particular numai de tine stiut nu poti face o generalizare si spune ca generalul e dovedit de particularul tau. În consecinta,nu poti spune ca interlocutorul tau minte pentru ca ce spune el nu se încadreaza în ceea ce stii numai tu despre problema.

Nu folosi ipse dixit-uri ca argument(e). Încearca ,cât poti,sa construiesti niste rationamente valabile. Surse de informare exista,slava tehnologiei.
Back to top
bushes
Sat Sep 26 2015, 05:26PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

apkahe imi esti prieten , dar adevarul mi-e mai scump :
incepi sa semeni tot mai mult cu astia : LINK
Back to top
Boribum
Sat Sep 26 2015, 05:31PM
boribum
Registered Member #2395

Putintel în afara subiectului : România a avut în istoria foarte recenta niste experiente cu informatia si felul în care e folosita pentru a influenta masele. De vreo 26 de ani,avem în continuare si vocea aia din off care ne spune ce sa credem si ne dicteaza si ce sa nu uitam,ce e important (pentru ea,pentru voce). Cam asa e cu formarea opiniei (chestie actuala si azi,observ) :

Back to top
apkah
Sat Sep 26 2015, 05:40PM
arcan
Registered Member #566

Boribum wrote ...

Da,eu îti dau legea germana privind naturalizarea si îti indic unde apare ea. Asta e un argument,cel cu "persoane apropiate" nu e unul. Iar dintr-un caz particular numai de tine stiut nu poti face o generalizare si spune ca generalul e dovedit de particularul tau. În consecinta,nu poti spune ca interlocutorul tau minte pentru ca ce spune el nu se încadreaza în ceea ce stii numai tu despre problema.

Nu folosi ipse dixit-uri ca argument(e). Încearca ,cât poti,sa construiesti niste rationamente valabile. Surse de informare exista,slava tehnologiei.

Nu imi aduc aminte cand am spus ca interlocutorul meu minte.
Si de asemenea,poate las impresia ca ma straduiesc sa te conving de ceva.Departe de mine gandul asta.
Eu,personal nu am plecat,nu plec si nu voi pleca din Romania.Deci,putin imi pasa de chestiunile legate de cetatenia strainilor in Germania.Iti spuneam doar ca, am cunostinte,care au nascut acolo iar copiilor li s-a acordat acest drept.Prin ce minune au primit acest drept,nu stiu pentru ca nu m-a interesat.Tot ce stiu este ca nu sunt cetateni germani nicunul dintre parinti.
De asemenea am auzit de practica de a naste in Germania pt avantajul asta.
Acum,daca eu am fost mintit,va mint si eu.
Dar,repet.Putin imi pasa mie de chestiunea asta,si daca voi vreti sa fie ca voi......................fie ca voi.

Back to top
Boribum
Sat Sep 26 2015, 05:50PM
boribum
Registered Member #2395

apkah wrote ...

Nu imi aduc aminte cand am spus ca interlocutorul meu minte.

Nu îti aduci tu aminte, îti aduc eu aminte :
apkah wrote ...

bushes wrote ...

la scaderea demografica ,nemtii au incercat cu est-europenii si n-a mers...
cred ca sint prea aproape de casa si nu stiu ce procent dintre ei a ales sa se stabileasca definitiv in germania ... cred ca unul foarte mic
...

Este o mare gogorita.Toti copii est-europenilor nascuti in Germnia erau...cetateni germani.
Deci,este o contradictie,si o minciuna.NU,scopul acestei invazii nu est cel al rezolvarii unei pretinse probleme demografice sau al fortei de munca.

Sa stii ca ma poti convinge de aproape orice,cu o singura conditie : sa ma convingi ! Legatura între starea sau plecarea din România nu o vad,chiar daca ea trebuie sa fie cumva evidenta pentru tine.

Cel mai bun argument ca sa închidem vorbaria asta bazata pe "asa zic eu ca stiu mai bine" si care e chiar obositoare si neproductiva ar fi unul suprem,ceva de felul "asa a zis Dumnezeu". Asta pune capac la tot si toate.
Back to top
bushes
Sat Sep 26 2015, 05:50PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

apkah wrote ...

si daca voi vreti sa fie ca voi......................fie ca voi.

care voi? voi boribumii?
Back to top
Boribum
Sat Sep 26 2015, 05:53PM
boribum
Registered Member #2395

apkah wrote ...

Acum,daca eu am fost mintit,va mint si eu.

Pai hai sa încercam (poate reusim!) sa nu o facem,ca uite-asa,la alt nivel si în alte situatii ajung oamenii sa-si dea în cap unul altuia. La propriu ! Si e pacat, daca se poate altminteri.
Back to top
Boribum
Sat Sep 26 2015, 05:56PM
boribum
Registered Member #2395

bushes wrote ...

apkah wrote ...

si daca voi vreti sa fie ca voi......................fie ca voi.

care voi? voi boribumii?

Astia câti sunt,'r-ar natia lor a dreacu,ca sa ma egsprim cilivizat ?!?
Back to top
IoanS
Sat Sep 26 2015, 06:10PM
Registered Member #10285

Aaaa..! Pai aceasta-i si ideea, sa nu avem legi de genul acesta, ba mai mult..., bine ar fi sa avem o lege care sa le ceara celor care primesc azil azi , maine sa si plece !
Plecam de la adevaruri elementare: il primesti in curtea ta de mila, ii dai adapost, haine si mancare, apoi, fie si cu chiu cu vai, munca..., dar la sfarsit ii ceri sa mai si plece ca s-a facut ok in curtea lui !

Ca sa NU ajungem sa cantam cantece de haiducie de genul:
Ascultă străine,
Ascultă vecine,
Ascultă-mă bine!
De foame adus
Tăcut la-nceput
În casă la mine
Å¢i-am scos și ți-am pus
Din tot ce-am avut
Și pâine și sare
Și laptele muls
Cald, alb în șistare
Pe masă la mine!
De sete supus
Ai vrut de băut
Pe masă la mine
Å¢i-am scos și ți-am pus
În cană de lut
Și vin și licoare
Și dulcele must
Fierbând în ulcioare
În casă la mine!
De trudă răpus
Căzut ai zăcut
În casă la mine
Å¢i-am scos și ți-am pus
Curat așternut
Și ierburi și floare
Și piele de urs
Tâlhar de mioare
În casă la mine!
Și nu te-ai mai dus
Tribut mi-ai cerut
Pe masă la mine
M-ai scos și mi-ai spus
Aici m-am născut
Sunt mare și tare
Credeai că m-ai smuls
Punându-mă-n fiare
Din tot ce-i la mine?
Ascultă străine,
Ascultă vecine,
Ascultă-mă bine!

La mine la prag
A fost vălmășag
De haite cu steag
Ca valul s-au spart
Zbătură-se-n ștreang
În pulbere zac
La mine la curți
Veneau lacomi mulți
Mai mari, mai temuți
De-un cap sunt mai scurți
La mine la porți
E rânjet de colți
E pleznet de glonț
E umblet de hoți
Se spulberă toți
Sub brazda mea morți
Asculte oricine,
Asculte-mă bine!

Ascultă străine
În numele meu
N-are loc viclenia
În numele meu
Am topit omenia
Dar tu seama ține străine
Că-n numele meu
Înflorit cum e ea
Mai e și mînia!!!

[ Edited Sat Sep 26 2015, 06:11PM ]
Back to top
Boribum
Sat Sep 26 2015, 06:23PM
boribum
Registered Member #2395

a) Câti oameni scriu cu contul asta ?
b) Care e posologia medicatiei ?
Back to top
djebel
Sat Sep 26 2015, 06:57PM
Registered Member #3603

IoanS wrote ...

Aaaa..! Pai aceasta-i si ideea, sa nu avem legi de genul acesta, ba mai mult..., bine ar fi sa avem o lege care sa le ceara celor care primesc azil azi , maine sa si plece !
Plecam de la adevaruri elementare: il primesti in curtea ta de mila, ii dai adapost, haine si mancare, apoi, fie si cu chiu cu vai, munca..., dar la sfarsit ii ceri sa mai si plece ca s-a facut ok in curtea lui !

Legea exista, dar acum e vremea ajutorarii. Vad ca ii tot dati cu Dumnezeu si cu credinta, dar de fapt practicati un soi de darwinism social.
Back to top
IoanS
Sat Sep 26 2015, 07:57PM
Registered Member #10285

S-a premeditat aceasta miscare de masa islamica sub forma de refugiati. Este unica in istorie tocmai pt ca ea a fost un act premeditat. Ca si crestin am datoria sa-l ajut acolo, in tara lui si in locurile in care s-a refugiat aproape de tara lui.. Eu am porunca crestina ca mai intai sa am grija de familia mea si abia apoi, dar ca un must, sa imi fac pomana si cu altii. Pomana nu inseamna sa ma las ocupat de fluxuri migratoare....

Germania se revolta: LINK
Back to top
IoanS
Sat Sep 26 2015, 08:00PM
Registered Member #10285

Boribum wrote ...

a) Câti oameni scriu cu contul asta ?
b) Care e posologia medicatiei ?

Se numeste cumva personalitate multipla ? Pai de atatea atacuri romanul a suferit si aceasta mutatie ! Ne adaptam....
Back to top
Boribum
Sat Sep 26 2015, 08:49PM
boribum
Registered Member #2395

Numai grefele de creier nu prind,vad.

Auziti,vad ca tot spuneti ce va transmite Dumnezeu. Bun,aveti un canal de comunicare cu dânsul,foarte bine. Va reclamati credincios si probabil practicant (cu toate ca as putea sa jur ca a trecut ceva timp de când ati spus "Tatal Nostru" înainte de a sta la masa, precum majoritatea aia de credinciosi fantastici de pe Dâmbovita). Ma rog,asta este. Dar nu va e un pic jena sa tot aduceti divinitatea dumneavoastra în discutii,ca prim,ultim si singur argument ? Credinta e ceva mai intim decât e sexul cu iubita sau nevasta,cum de o toooot afisati la fiecare colt ? Nu va e putin rusine ?

Va scriu,ca scrisul ramâne. Poate cititi si când va simtiti mai bine.
Back to top
IoanS
Sat Sep 26 2015, 09:04PM
Registered Member #10285

Boribum wrote ...

Va scriu,ca scrisul ramâne.

Si daca ati avea mai multe "oportunitati" ce mi-ati face ?
Geopolitica fara de Dumnezeu nu exista. Sigur, credinta este ceva personal, insa mai si vin vremuri cand trebuie s-o strigam precum Sf Ioan Botezatorul, chiar daca nu ne putem compara. Si iarasi avem porunca: " Căci de cel ce se va ruşina de Mine şi de cuvintele Mele, în neamul acesta desfrânat şi păcătos, şi Fiul Omului Se va ruşina de el.."
Daca sfintii apostoli umblau cu rusinea intru credinta, azi eram sigur musulmani !

[ Edited Sat Sep 26 2015, 09:05PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF