Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Hannibal
Tue Feb 28 2017, 05:20PM
.
Registered Member #1460

Copile, faptu' ca cel mai prost din curtea scolii (pardon, din curtea mai multor scoli) a k a Florian Coldea a ajuns ditamai generalul si, practic, tartorul institutiei, ar trebui sa te puna pe ganduri vizavi de ce inseamna ANI, SRI, Romania...
Intreaba-ti parintii, sa afli si parerea lor. Sau ei te sustin in totalitate?
Pai, in cazu' asta. Ori te rezolva ei, ori habar n-au despre ce e vorba.
Back to top
Hyperion
Wed Mar 01 2017, 10:08PM
Registered Member #11102

Pai parintii mei ma sunstin, dar nu au prea multe cunostinte legate de acest subiect. Tata lucreaza in MAI si cam stie cum sta treaba in domeniul "militar". De asta cer informatii aici, de la cei care stiu cum se mananca treaba asta. Pe mine ma fascineaza ideea, si chiar mi-as dori. Si de asta si intreb aici.
Back to top
StreetHunter
Sat Mar 11 2017, 09:06PM
Registered Member #11117

Salut! Sunt in clasa a 12-a si recent am luat probele locale pentru SRI si optez pentru studii de Securitate si Informatii. O tipa (ofiter) mi-a explicat ca analistii au testul de inteligenta diferit de cei de la operativ. Intrebarea mea este: cam cum ar fi? Presupun ca am mai multe exercitii de vocabular sau ceva asemanator.
Multam!
Back to top
mihaig1992
Tue Mar 28 2017, 09:32AM
Registered Member #11137

Salut. De curand am aplicat pe site-ul Serviciului pentru incadrare directa. As dori sa va intreb: credeti ca sunt sanse mai mari pentru angajare la SRI daca urmez cursurile masterului profesional, sau sa astept sa fiu sunat de ei pentru incadrare directa? Si cam dupa cat timp te suna daca le place CV-ul tau, aveti idee?

Multumesc!

[ Edited Tue Mar 28 2017, 09:32AM ]
Back to top
truepride
Fri Aug 31 2018, 02:37PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Kadet wrote ...

Cat de dura este vizita medicala pentru ANI, domeniul de licenta?( stiu ca in prezent nu se mai organizeaza dar peste 2 ani cine stie)
Intreb pentru ca eu am o serie de probleme:1.boala exostozelor multiple(nu e o patologie asa rea precum suna, e vorba de formatiuni osoase crescute pe oasele adevarate, nu am dificultati locomotorii sau probleme la efort pur si simplu e de ordin estetic, am fost operat din cauza unei astfel de formatiuni la nivelul pipeptului, adica am avut sternotomie.)
2.port ochelari de vedere pentru miopie( in prezent dioptrii mai mici de 3, dar nu e o diferenta prea mare.)
Daca comisia medicala este la fel de exigenta ca cea de la Academia de Politie stiu ca nu am nicio sansa, va intreb ca sa stiu daca imi spulber visele si ma reorientez sau daca am vreo sansa. Va multumesc!
P.S.: stiu ca astfel de topicuri s-au mai deschis dar nu am gasit nici unul care sa mentioneze problemele mele.

Postati aici va rog.
Back to top
forgotten
Wed Oct 31 2018, 11:15PM
Registered Member #17814

Buna seara! Sunt clasa a XII-a si dupa ce promovez examenul de Bacalaureat vreau sa ma inscriu la ANIMV. Specializarea pe care vreau sa o urmez este „Studii de securitate şi informaţii”, insa nu sunt intocmai sigur de anume de ceea ce presupune sau pentru ce tip de ofiter de informatii ma va incadra la finalizarea licentei.

Sunt anxios si nu ma consider destul de pregatit sa interactionez cu persoane la un nivel extrem de ridicat fata de standardele mele sau sa ma confrunt cu situatii ce necesita un grad ridicat de creativitate, dupa cum solicita probele din concursul de admitere al ANIMV.

Cu toate acestea, m-as putea indrepta; sunt deschis sa invat si sa am o autodisciplina puternica. Sunt de asemenea dornic sa lucrez pentru SRI. Ma poate ajuta cineva cu un sfat despre integrarea si munca in domeniul securitatii nationale?

Apreciez, cu drag, orice raspuns.

[ Edited Wed Oct 31 2018, 11:15PM ]
Back to top
cda18
Thu Nov 01 2018, 01:22AM
Devenim ceea ce suntem
Registered Member #9371

"Specializarea Studii de securitate și informații

Prin această specializare, studenții își însușesc concepte, teorii și metode de bază din domeniul studiilor de securitate și reușesc să identifice conexiunile dintre acestea și activitatea de intelligence. Programul urmăreşte dezvoltarea de abilităţi necesare pentru activități precum culegerea, analiza, procesarea și valorificarea informaţiilor de securitate naţională în contextul mediului naţional și internaţional de securitate.

Absolvenții acestei specializări sunt încadrați în Serviciul Român de Informații ca ofițeri analiști." - LINK
Si vezi ca inscrierile incep in iarna,(daca se scot cumva la concurs locuri pentru licenta), inainte de bac, gasesti tot ce vrei si trebuie sa stii pe site-u' academiei.
Back to top
forgotten
Thu Nov 01 2018, 10:50AM
Registered Member #17814

Nu au cum sa inceapa atunci, presupun, din moment ce am nevoie de bac pentru inscriere.

[ Edited Thu Nov 01 2018, 10:51AM ]
Back to top
spk
Thu Nov 01 2018, 02:30PM
primum non nocere

Registered Member #537

Ba atunci incep pentru ca dureaza mult procesul de selectie (teste psihologice, vizita medicala, verificari de securitate), mergi la sediul academiei sau la directia judeteana de informatii de care aparti si cere detalii.
Back to top
forgotten
Thu Nov 01 2018, 08:18PM
Registered Member #17814

Stiu unde este sediul in Braila dar nu prea cred ca am voie sa intru. L am văzut pe un om odata si am vrut sa il întreb despre înscrierile la academie, dar a intrat repede pe poarta.

Nu am văzut sa apară ce spui tu in metodologie.

Sunt de fapt cateva zile in care se desfasoara probele, si sunt dupa ce s-a terminat bacalaureatul. Nu exista nimeni aici care sa fie student la ANIMV?

Back to top
spk
Tue Nov 06 2018, 05:51PM
primum non nocere

Registered Member #537

Ai fost la poarta si ai intrebat ce te intereseaza?
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF