Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
detalii!
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
This thread is now closed
Author Post
grupex_2007srl
Fri Jan 08 2010, 08:00PM
Registered Member #2376

urmaresc acest site cu destula curiozitate, insa constat ca, din cadrul acestuia, lipseste o sectiune cu totul speciala: modul de operare al unui angajat in cadrul unei structuri informatice a statului roman. ma intereseaza, cu precadere, modul de operare in cadrul unor activitati de tipul: iesire pe teren, intrare prin efractie, modul de strangere a datelor, filaj, activitati de interceptare, activitati de compromitere, activitati de intoxicare. lucrez in presa de aproape 20 de ani, am avut de-a face, prin natura meseriei, cu astfel de activitati, vazute din afara. spre exemplu, ca sa fiu destul de lapidar, am vazut, la o vizita a ambasadorului japoniei, la oltenita, asta prin 1993-1994, cum agenti din cadrul serviciului roman de informatii foloseau legitimatii de presa ale publicatiei pe care o reprezentam chiar eu. apoi: chiar eu am participat, ca gazetar, la strangerea de date referitoare la traficul d e copii sau la sistemul de infieri internationale, prin retele juridice specializate, date ulterior valorificate de catre serviciul roman de informatii din zona, in sensul ca identificam familiile, ce mai stiau sau daca aveau informatii sau vesti referitoare la copiii dati spre adoptie etc., avocati folositi, doctori pediatri din sistem. revin si spun ca nu am vazut date referitoare la modurile de operare; inteleg ca exista un mod de operare prin aceia care dispun de o acoperire sau ca reprezentanti de facto in cadrul unei anumite activitati de profil, dar nu vad date referitoare la modul de operare al agentilor de teren ai serviciului roman de informatii, maniere de intoxicare, metode de filaj etc. inteleg ca, spre exemplu, si vin tot cu exemple din aria mea de activitate, aparitia unor fluturasi, neasumati, prin care se aduc anumite acuze, sunt elemente care intereseaza serviciul roman de informatii, incepand de la autori - conceptie, tipografie folosita, modul de distribuire -, pana la efectele acestora pe termen scurt sau lung pe un anumit plan politic. vreau sa vad aici modalitati concrete de lucru: cum se identifica \"victima\", apoi filajul, contactele victimei, prin telefon, directe, schema in care se misca aceasta, de unde ia paine, cine-o finanteaza, cine-o sustine, care-i sunt legaturile si cum se identifica acestea, vecinii, de ce i se fac copii de pe albumele de familie.
Back to top
1\*
Fri Jan 08 2010, 08:20PM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

pai nici n-ai sa afli, intri deja pe terenul secretului de serviciu si poate si mai rau ...cu un search pe google poti gasi diverse materiale mai mult sau mai putin avizate de experti, cat despre SRI-ul nostru, sincer ceri prea mult
Back to top
Surry
Fri Jan 08 2010, 08:33PM
Cogito
Registered Member #1945

@Grupex,vrei sa stii ,pui intrebari,cam multe semne de intrebare in ceea ce te priveste....stii adresa locatiilor Sri ..go for it.Au birou de relatii cu publicul/presa...si un site LINK. Pentru mai multe...cred ca nu se poate...plus ca e ciudat sa pui intrebarile astea tocmai acum cand s-a dat peste tot ca Sri-ul se ocupa de aducerea lui Omar H in tara....interesant... Coincidente?...eu nu cred in coincidente...mai ales in domeniul asta. .bafta!
Back to top
ronin
Fri Jan 08 2010, 08:58PM
Registered Member #70

grupex - o carte care te poate ajuta in ceea ce intrebi ar fi cea de mai jos. Cartea se gaseste pe "scribd".
Foloseste-o bine !

TOTUL DESPRE SPIONAJ
de Georges Desmaretz

Ghid practic de informare clandestina

LINK
Back to top
spk
Fri Jan 08 2010, 09:56PM
primum non nocere

Registered Member #537

L-am downlodat de pe Scribd, poate il urca d-na ex-ad in urmatorul pack cu specificatia ca e de la Ronin
georges_desmaretz_-_totul_despre_spionaj.pdf
Back to top
ex-ad
Fri Jan 08 2010, 10:18PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

o aveam si urma sa intre intr-o buna zi intr-unul dintre pack-uri... dar daca tot ati ridicat problema, o s-o bag chiar in pack-ul urmator...
Back to top
Night Owl
Fri Jan 08 2010, 10:27PM
Registered Member #1144

ex-ad ai uitat ca APSF e de fapt un serviciu de informatii privat care face concurenta...SRI,SIE,DGIA,STS etc?
Back to top
1\*
Fri Jan 08 2010, 11:20PM
Registered Member #1808

macar daca ar fi citit brosurica pt teroristi se mai linistea putin
Back to top
Boribum
Fri Jan 08 2010, 11:30PM
boribum
Registered Member #2395

Domnu' jurnalist grupex srl :

Cautati dumneavoastra de google (it's a friend ) cazurile colegilor dumneavoastra francezi care vor sa afle ceva,orice,despre C.P.I.S si C.P.E.O.M . Si cauta,si cauta...de vreo 20 de ani. E,asa si cu partea tehnico-practica pentru SRI,SIE,CIA,DGSE,Mossad &Co si -de maniera generala- cam toate serviciile speciale.

Pâna si la restaurantele cu nume si traditie,bucataria nu e accesibila consumatorilor.

P.S Dau exemplul Frantei pentru ca acolo presa a schimbat un presedinte.Si e tara europeana.

P.S 2 Pentru un ziarist cu vechime,poate reusiti sa folositi un topic al frazei care sa va faca mai lizibil : postul dumneavoastra e foaaaaarte lung,si punctuatia pare uitata. Sunteti greu de urmarit

Merçi.

[ Edited Fri Jan 08 2010, 11:32PM ]
Back to top
ex-ad
Fri Jan 08 2010, 11:45PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

offtopic: the shadow, daca mai vrei sa intri pe site-ul asta am rugamintea sa nu mai reciti aberatiile unei tiganci nebune, scuipata de toti si la propriu si la figurat, batuta mar pentru furt, consumatoare de droguri etc etc etc si care e lihnita sa fie bagata in seama fie si de muciosii care cersesc in intersectii... oricum, numai astia o mai baga in seama...
Back to top
Boribum
Fri Jan 08 2010, 11:54PM
boribum
Registered Member #2395

surry wrote ...

@Grupex,vrei sa stii ,pui intrebari,cam multe semne de intrebare in ceea ce te priveste....stii adresa locatiilor Sri ..go for it.Au birou de relatii cu publicul/presa...si un site LINK. Pentru mai multe...cred ca nu se poate...plus ca e ciudat sa pui intrebarile astea tocmai acum cand s-a dat peste tot ca Sri-ul se ocupa de aducerea lui Omar H in tara....interesant... Coincidente?...eu nu cred in coincidente...mai ales in domeniul asta. .bafta!

...cu tot respectul.
Back to top
Pârvu Florin
Sat Jan 09 2010, 10:05AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

grupex_2007srl wrote ...

modul de operare al unui angajat in cadrul unei structuri informatice a statului roman.

structura informatica????
Cred ca ai vrut sa spui, structura de informatii, ceea ce e cu totul si cu totul altceva...
Back to top
grupex_2007srl
Sat Jan 09 2010, 10:27AM
Registered Member #2376

nu ma ajutati cu nimic. masoneria, al qaeda etc. etc. etc., va rog, daca aveti cunostinte in domeniu pe cerintele mele, va rog sa veniti cu detalii. altfel riscati sa ma faceti sa cred ca sunteti doar niste naivi care, in tipul liber, vad prea multe filme cu 007!
Back to top
1\*
Sat Jan 09 2010, 10:36AM
Registered Member #1808

"ne-ai ciuruit" cu replica asta...
Back to top
Chiţac
Sat Jan 09 2010, 10:57AM
Ballistic Expert
Registered Member #1489

Si uite asa s-a mai deschis un topic plin de off-topic care in curand se va transforma intr-un scandal.
grupex_2007srl, probabil informatile pe care le ceri tu sunt secrete, topicul trebuia sa moara dupa primul replay, al lui 1\*, in care ti-a raspuns clar si la obiect. Daca nu vrei sa fi urmatorul surry te rog gaseste un subiect mai interesant. Lucrezi in presa, ar trebui sa sti povesti interesante, invata-ne ceva si las-o balta cu SRI-ul. Fara suparare...
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF