Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Arta guvernarii

<< Previous thread | Next thread >>
Paranormal politic
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Mon Jan 18 2010, 12:05AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Radu Stroe poarta pulover mov. Nu e singurul. Flacara violeta ne-a tot captat atentia si mai multi membri au comentat pe diverse topicuri povestea asta parca. Tanti Mihaela are dureri de cap si pierderi de memorie. Si putem continua.

Stiu ca mai avem un topic dedicat activitatilor paranormale, insa cum chestia asta a devenit o moda printre politicieni, nu de ieri de azi, si un subiect de discutie intensa in media, m-am gindit ca ar merita un topic separat.
Back to top
apkah
Mon Jan 18 2010, 12:29AM
arcan
Registered Member #566

Cand a fost in campanie presedintele Basescu la Timisoara a purtat pulover mov..sau violet...
A fost doar un gest de curtoazie pentru timisoreni , tinand cont ca echipa timisoreana de fotbal poarta culoarea violet, si Timisoara este un oras care isi iubeste echipa ....
parerea mea..
Back to top
The Owl
Mon Jan 18 2010, 12:34AM
Registered Member #2484

Presedintele Traian Basescu are in dotare 6 ,,paranormali,,.Baile de multime sunt cosmarul fiecaruia...atat al SPP-istilor cat si al psychic-ilor.Stiti ce greu este sa anulezi fiecare specimen care se apropie amenintator de presedinte?
Back to top
ex-ad
Mon Jan 18 2010, 12:52AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

owl, hai sa nu dezinformam (ca sa nu folosesc alt cuvint) pe acest site... umbla vorba, da, ca are linga el un personaj interesant, dar hai sa nu postam aiureli cu armate de psi...

[ Edited Mon Jan 18 2010, 12:58AM ]
Back to top
birdone
Mon Jan 18 2010, 01:13AM
birdone
Registered Member #2129

Paranormal politic sau marketing politic? Se stie ca pozitia victimei atacurilor(atit pe scena politica, dar mai ales in cadrul partidului caruia ii apartine) se clatina rau de tot. Si cum preocuparea pentru paranormal si compasiunea pentru victime (vezi apetitul pentru telenovele) sunt trasaturi specifice pentru homo erectus românus, aceasta tânguire a sirenelor nu este oare cea mai buna metoda de manipulare a mentalului colectiv si pentru stabilirea unei noi agende setting?
Back to top
Surry
Mon Jan 18 2010, 01:19AM
Cogito
Registered Member #1945

Nu ar fi singurul presedinte care sa aiba langa el un consilier cu anumite capacitati...insa @ owl sincer nu cred ca Rasputin e la noi in tara...cat despre accesoriul vestimentar cred ca e doar in trend ...
Back to top
ex-ad
Mon Jan 18 2010, 01:31AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

multzam, birdone... acolo vroiam sa ajung... mai adauga faptul ca tara se confrunta si se va confrunta cu probleme serioase economice, asa ca-i trebuie circ, si mai punem si apetitul media pentru literatura de consum...
Back to top
The Owl
Mon Jan 18 2010, 02:09AM
Registered Member #2484

ex-ad din pacate ,,cancan-urile,, se vand mai bine decat problemele politico-economice ale tarii.Ce e de facut?
Back to top
apkah
Mon Jan 18 2010, 11:50AM
arcan
Registered Member #566

Pai asta cu ,, paranormalii ,, si bubulii nu sunt cancanuri si prostii ?
Hai sa fim seriosi , parca si vad doua babe cocosate care stau cu ochii dati peste cap si bolborosesc ceva langa o ciorba , si astfel presedintele e inconjurat de o aura benefica care anihileaza aurele malefice din jurul lui...
Hai ce naiba...
Posibil ca are vreun consilier de imagine care e mai neconformist dar sa vorbim de ,, Stiti ce greu este sa anulezi fiecare specimen care se apropie amenintator de presedinte?,, mi se pare absurd.
Ma intreb ce rost mai au SPP-istii daca magicienii rezolva problemele de protectie ale presedintelui....
Poate ca pulovarul ala visiniu sau mov era anti...bubuli...:)
Back to top
emi
Mon Jan 18 2010, 12:36PM
emi
Registered Member #1691

Cititi comentariile de aici: LINK
Back to top
apkah
Mon Jan 18 2010, 12:44PM
arcan
Registered Member #566

E tare haios ce comenteaza unii despre cum i-a ajutat flacara violeta.....
E cam ca in reclamele alea la tigancile gen Mama Omida...
Back to top
ronin
Mon Jan 18 2010, 12:47PM
Registered Member #70

"Iezuitii si Cavalerii de Malta sunt societati secrete care detin si manipuleaza (printre multe altele)... cunostinte ezoterice..."
Masoneria, "pruncul" iezuit creat la 1717, deasemenea foloseste "secretele ezoterice".

LINK
LINK

CLINTON SI GURU. In paginile cartii sale "Alegerea", Bob Woodward relateaza ca Hillary Rodman Clinton a participat la cateva sedinte de "vraji" cu un "guru" specializat in religia "New Age", in timp ce sotul sau, Bill, candida pentru Casa Alba. Autorul sustine ca Hillary era prietena cu o cercetatoare in domeniul paranormal, Jane Houston. Deseori, aceasta vorbea sau scria despre existenta "spiritelor nevazute" ale persoanelor decedate. In 1995, in timpul unei sedinte desfasurate in solariul Casei Albe, Hillary ar fi intrat in transa si ar fi comunicat cu spiritele lui Eleanor Roosevelt si Mahatma Gandhi.

REAGAN SI ASTROLOGIA. Ronald Reagan a exercitat unul dintre cele puternice mandate prezidentiale din secolul al XX-lea. Inainte de a parasi Biroul Oval, putini stiau insa ca cel mai puternic om de pe planeta si sotia sa apelau la sfaturile unui astrolog chiar si pentru rezolvarea unor probleme de importanta mondiala. Joan Quigley a devenit astrologul personal al lui Nancy Reagan dupa ce s-au intalnit in anii ’70, dandu-i "sfaturi" in timpul campaniei lui Ronald pentru nominalizarea sa in 1976. Dupa ce a ajuns la Casa Alba, Reagan a apelat deseori la prezicerile lui Joan.
LINK

De Obama, nu mai vorbim...In echipa lui sunt multi initiati in ezoterism.

[ Edited Mon Jan 18 2010, 12:51PM ]
Back to top
Boribum
Mon Jan 18 2010, 01:04PM
boribum
Registered Member #2395

Mai tare decât Harry Potter ! Si Gorbaciov a avut o tanti care-i citea în globul de cristal,si Mitterand,si Reagan... .

Am un amic,altminteri om serios si cu niste scoli facute pe bune,care îmi explica ca în Bucuresti,în unele intersectii,sunt montate tunuri (citez) "pozitronice" care "trag" asupra populatiei.Efectele sunt,zice tipul asta, "ceea ce se întâmpla cu România de 2000 de ani încoace". Deci,cum ar veni,de 2000 de ani se trage din intersectii asupra noastra.

Ce simplu si comod este,pâna la urma,sa ne explicam neputiintele noastre prin existenta unor sfere superioare,inaccesibile... . Hm !
Back to top
ronin
Mon Jan 18 2010, 01:15PM
Registered Member #70

Eu cred ca tendinta omului, mai ales de la o anumita varsta sau stare materiala, este inspre partea asta ezoterica.
Adica bani am (sau sunt ideolog si am dat altora), tinerele am avut (si am) pentru mostenitori, droguri, cariera am, contacte, etc. Ce mai ramane ? Pai sa ma simt un mic zeu, parca nu ar strica. Si uita asa incep contactul cu metafizicul.
O alta explicatie ar fi aceia ca exista in jurul politicienilor consilieri care sunt initiati in ezoterism.
Holywood-ul (banii nu sunt o problema) se simte gol, parca nimic nu poate umple golul, si atunci il umplu cu ezoterism.
Parerea mea ca asistam la o reiviere (reactivare) masiva a vrajitoriei de demult. Mai ales de cand cu piciul Harry Potter.
Back to top
Surry
Mon Jan 18 2010, 01:33PM
Cogito
Registered Member #1945

ups chiar a capatat amploare treaba cu violetul..celor care vor sa stie cum e cu asta le recomand :"Flacara Violeta" o carte scrisa de Elizabeth Clare Prophet,e super subtire foarte usoara mai ales faza cu protectia functioneaza...Stati in lumina!
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF